10753
Bajnokok Ligája
-
icemankimi #6423 wolfsburg is csak egynyári fecskék voltak tavaly és megint egy gyenge középcsapat lett. -
#6422 viszont Méhest mindig is bírtam, és egyre jobban. Őt szívesen hallgatom, van benne élet... -
#6421 csak látta, hogy bajban van, ezér segített magán :D olyan nagy baj ez?? :D -
karajjj #6420 inkább pöppet skizo -
#6419 milyen segítőkész vagy :D -
#6418 dec 18 -
#6417 mikor lesz sorsolás? -
karajjj #6416 tényleg kezd már kicsit kiégni -
#6415 Hajdú B. mint kommentátor kezd leépülni...régebben pörgősebb volt, meg mintha érdekesebb és nagyobb lett volna a szókincse is anno..:(...kár mert ez eddig ő volt a toppon. Lehet megint le kellene venni a TV hangját és betolni valamelyik rádiót,...kicsit több ott az élet. -
#6414 BL streamek mára-holnapra -
Dean Winchester #6413 na ya
de sztem sok erőt nem vesz el a bl mert két hetente +1 mérkőzés sztem nem szívja le a srácok erejét :D
főleg ugy h a bl-ben pályára lépni sokkal felemelőbb mint egy normál bajnokin .D -
#6412 végén is, 15 percet ott kellett maradniuk a lefújás után, szokásos biztonsági okok miatt. -
#6411 never walk alonet elnyomták kezdés előtt? :D -
#6410 Csak az a baj, hiába vesz el sok erőt a BL, nem igen van látszatja. Jó persze csodát nem vártunk, de nem kéne pont nélkül kiesni... De mind1, még ha így is lesz, akkor is helytállt a csapat, szóval eszem ágában sincs leszólni őket. Idáig is el kellett jutni. -
karajjj #6409 mingyá kapsz egy beutalót :D -
#6407 húha a nagy engliss ferpléj.. -
#6406 messze vagyunk mi még európától... -
#6405 igen és a végén amikor körbementek a pályán, akkor is megtapsolták őket..! -
#6404 Most így visszagondolva a meccsre furcsának tűnik magyar szemmel,hogy amikor kijött a Loki melegíteni, a Liverpool szurkolói felállva tapsolták őket. Hogy ez miért fura? Mert Magyar válogatott meccsen meg a Loki BL meccsein is már rutinból hatalmas füttykonceretet kap az ellenfél csapata itthon... Talán ezt az európai szokást mi is felvehetnénk. -
#6403 ez így ok:) -
#6402 azért ez így igencsak erős... Coulibaly tényleg ez nulla, de Rudolfnak vannak nagyon ügyes megmozdulásai (csak tegnapról a Kulabának visszatett labda a hosszabbításban, vagy az a bizonyos labdalevétel, amiből egyből fordult kapufelé, vagy az a lövés kiszorított szögből, amit Reina fogott) és voltak nagyon szép góljai a sorozatban (Levski-Fiorentina elleni.) A középpályán vannak ügyes játékosok (Varga), a védelem pedig tényleg egy 0, de ez azért is van így, mert szinte soha nem tudnak úgy felállni, ahogy szeretnének - a fél csapat lesérülése miatt.
Mellesleg Rudolfot én sosem tartottam jó focistának, de a BL-meccsein azért szépített ezen a negatív képen. Mostmár azt mondom róla: ügyes srác. Többet még nem merek. -
#6401 jó. -
#6400 és első meccsen nem is jöttek pacsizni -
#6399 dejó lenne ha ő lenne...
Rudolf 1 hurka egy óriási 0
Kulibaly szintén
középpálya nincs,hátvédsor nincs -
#6398 ezt megelőző mind 2 hazai bl meccsen odajöttek pacsizni.
valószínűleg ezzel próbálja ekvalizálni,h ő a leggyengébb pontja talán a lokinak. -
#6397 én kinnt szurkoltam:)
aztán meg pasciztunk a fiúkkal
Polekszics volt a legrendesebb
ő mondta a többieknek hoyg jöjjenek ki pacsizni
respect neki:) -
#6396 Igen valszeg beleszartak kis túlzással az NB1-be. -
#6395 azért jobb most ősszel a Videoton mert a Debrencen minden erejét elveszi a BL. Majd tavasszal lesz nagy fordulat. -
karajjj #6394 amit meg Valdes művelt, az meg egyszerűen borzasztó -
gregorianer #6393 Látta valaki a barca-inter meccset tegnap?Amit a barca művelt az első félidőben.Szerintem ez mesés.Jobban örültem volna,ha ezt adja a tv2... -
karajjj #6392 toronymagasan az NB1 esélyesei, ha megőrzik ezt a formát tavaszra, akkor meglátjuk, hogy mit tudnak nemzetközi porondon, mindenesetre én bízok bennük -
#6391 Lehet, h most jobbak, mint a Loki mondjuk 10%-kal, de a BL csapatai meg min. 80-nal jobbak, szóval ez a kis előnyük, ami idehaza van, BL-ben meg sem látszana.
(Természetesen nem lehet %-kal mérni a tudást, csak a magyarázat miatt írtam.) -
#6390 azé a pool se viszi túlzásba....ennyire biztosra játszani :D -
karajjj #6389 az elmúlt őszi szezonban a vidi lefocizott szinte minden csapatot, nemtudom, hogy nézel-e nb1-es meccseket de jobbak, mint a loki -
Gabe18 #6388 Hát az elmúlt évek alapján gondoltam.
Amúgy nem hiszem hogy bármelyik más csapatunk különösebben többre jutott volna. -
karajjj #6387 azért most közel sem ez a csapat az NB1 legjobbja -
Gabe18 #6386 Debrecennek akkor rúgnak gólt amikor akarnak úgy nézem.Fio is addig játszott amig kettő nem lett a különbség,akkor leálltak.Ha közelebb jöttek akkor gyorsan rúgtak megint egyet.
Liverpool is gyorsan berámolta ami kellett,most már visszavettek.
Ez van,Nb1 legjobbja és Európa élmezőnye között ennyi a különbség. -
karajjj #6385 engem érdekel, szóval ne általánosíts :D -
#6384 Látom senkit nem érdekel a meccs..Debrecen....sajnos...bár a szokásos van...:/ -
#6383 Bajnokok Ligája streamek mára-holnapra