10753
Bajnokok Ligája
  • icemankimi
    wolfsburg is csak egynyári fecskék voltak tavaly és megint egy gyenge középcsapat lett.
  • Matthew Prosac
    viszont Méhest mindig is bírtam, és egyre jobban. Őt szívesen hallgatom, van benne élet...
  • LasDen #6421
    csak látta, hogy bajban van, ezér segített magán :D olyan nagy baj ez?? :D
  • karajjj
    inkább pöppet skizo
  • LasDen #6419
    milyen segítőkész vagy :D
  • Rockynhooo
    dec 18
  • Rockynhooo
    mikor lesz sorsolás?
  • karajjj
    tényleg kezd már kicsit kiégni
  • Kandurex
    Hajdú B. mint kommentátor kezd leépülni...régebben pörgősebb volt, meg mintha érdekesebb és nagyobb lett volna a szókincse is anno..:(...kár mert ez eddig ő volt a toppon. Lehet megint le kellene venni a TV hangját és betolni valamelyik rádiót,...kicsit több ott az élet.
  • banok
    BL streamek mára-holnapra
  • Dean Winchester
    na ya
    de sztem sok erőt nem vesz el a bl mert két hetente +1 mérkőzés sztem nem szívja le a srácok erejét :D
    főleg ugy h a bl-ben pályára lépni sokkal felemelőbb mint egy normál bajnokin .D
  • hedonist
    végén is, 15 percet ott kellett maradniuk a lefújás után, szokásos biztonsági okok miatt.
  • Rockynhooo
    never walk alonet elnyomták kezdés előtt? :D
  • Lacee86
    Csak az a baj, hiába vesz el sok erőt a BL, nem igen van látszatja. Jó persze csodát nem vártunk, de nem kéne pont nélkül kiesni... De mind1, még ha így is lesz, akkor is helytállt a csapat, szóval eszem ágában sincs leszólni őket. Idáig is el kellett jutni.
  • karajjj
    mingyá kapsz egy beutalót :D
  • ForzaInter
    húha a nagy engliss ferpléj..
  • vmvr
    messze vagyunk mi még európától...
  • hedonist
    igen és a végén amikor körbementek a pályán, akkor is megtapsolták őket..!
  • galmat
    Most így visszagondolva a meccsre furcsának tűnik magyar szemmel,hogy amikor kijött a Loki melegíteni, a Liverpool szurkolói felállva tapsolták őket. Hogy ez miért fura? Mert Magyar válogatott meccsen meg a Loki BL meccsein is már rutinból hatalmas füttykonceretet kap az ellenfél csapata itthon... Talán ezt az európai szokást mi is felvehetnénk.
  • Firerock
    ez így ok:)
  • Matthew Prosac
    azért ez így igencsak erős... Coulibaly tényleg ez nulla, de Rudolfnak vannak nagyon ügyes megmozdulásai (csak tegnapról a Kulabának visszatett labda a hosszabbításban, vagy az a bizonyos labdalevétel, amiből egyből fordult kapufelé, vagy az a lövés kiszorított szögből, amit Reina fogott) és voltak nagyon szép góljai a sorozatban (Levski-Fiorentina elleni.) A középpályán vannak ügyes játékosok (Varga), a védelem pedig tényleg egy 0, de ez azért is van így, mert szinte soha nem tudnak úgy felállni, ahogy szeretnének - a fél csapat lesérülése miatt.
    Mellesleg Rudolfot én sosem tartottam jó focistának, de a BL-meccsein azért szépített ezen a negatív képen. Mostmár azt mondom róla: ügyes srác. Többet még nem merek.
  • hedonist
    jó.
  • Firerock
    és első meccsen nem is jöttek pacsizni
  • Firerock
    dejó lenne ha ő lenne...
    Rudolf 1 hurka egy óriási 0
    Kulibaly szintén
    középpálya nincs,hátvédsor nincs
  • hedonist
    ezt megelőző mind 2 hazai bl meccsen odajöttek pacsizni.
    valószínűleg ezzel próbálja ekvalizálni,h ő a leggyengébb pontja talán a lokinak.
  • Firerock
    én kinnt szurkoltam:)
    aztán meg pasciztunk a fiúkkal
    Polekszics volt a legrendesebb
    ő mondta a többieknek hoyg jöjjenek ki pacsizni
    respect neki:)
  • hedonist
    Igen valszeg beleszartak kis túlzással az NB1-be.
  • banok
    azért jobb most ősszel a Videoton mert a Debrencen minden erejét elveszi a BL. Majd tavasszal lesz nagy fordulat.
  • karajjj
    amit meg Valdes művelt, az meg egyszerűen borzasztó
  • gregorianer
    Látta valaki a barca-inter meccset tegnap?Amit a barca művelt az első félidőben.Szerintem ez mesés.Jobban örültem volna,ha ezt adja a tv2...
  • karajjj
    toronymagasan az NB1 esélyesei, ha megőrzik ezt a formát tavaszra, akkor meglátjuk, hogy mit tudnak nemzetközi porondon, mindenesetre én bízok bennük
  • Lacee86
    Lehet, h most jobbak, mint a Loki mondjuk 10%-kal, de a BL csapatai meg min. 80-nal jobbak, szóval ez a kis előnyük, ami idehaza van, BL-ben meg sem látszana.
    (Természetesen nem lehet %-kal mérni a tudást, csak a magyarázat miatt írtam.)
  • LasDen #6390
    azé a pool se viszi túlzásba....ennyire biztosra játszani :D
  • karajjj
    az elmúlt őszi szezonban a vidi lefocizott szinte minden csapatot, nemtudom, hogy nézel-e nb1-es meccseket de jobbak, mint a loki
  • Gabe18
    Hát az elmúlt évek alapján gondoltam.
    Amúgy nem hiszem hogy bármelyik más csapatunk különösebben többre jutott volna.
  • karajjj
    azért most közel sem ez a csapat az NB1 legjobbja
  • Gabe18
    Debrecennek akkor rúgnak gólt amikor akarnak úgy nézem.Fio is addig játszott amig kettő nem lett a különbség,akkor leálltak.Ha közelebb jöttek akkor gyorsan rúgtak megint egyet.
    Liverpool is gyorsan berámolta ami kellett,most már visszavettek.

Ez van,Nb1 legjobbja és Európa élmezőnye között ennyi a különbség.
  • karajjj
    engem érdekel, szóval ne általánosíts :D
  • Kandurex
    Látom senkit nem érdekel a meccs..Debrecen....sajnos...bár a szokásos van...:/
  • banok
    Bajnokok Ligája streamek mára-holnapra