Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
nekem megy, ezen nézem hang is kép is tökéletes

de akkor mit kiabálnak , hogy góóóól....!!????
nem megy..
szucsy89
sajna nincs mûködõ és is livescore-t frissítgetek...a digisport jól elhúzta a mézes madzagot az orrunk elõtt, kapnák be
shevy
na akkor ebbe a topicba is:

Digi

Légyszi egy linket, ahol nézhetem…..!!!
szucsy89
vezetünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bujcsik555
De nagy Góóóóól

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

zaki
mert ott is beszél 😄

bujcsik555
istenem, mintha telefonon keresztül beszélne, olyan a kommentátor<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Yulcsa
marad a Real meccs, mert nincs Digisport 😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

nem megy, gondolom sokan néznék
szucsy89
a mûsorinformáció nem elérhetõ

ez írja😞
szucsy89
nektek megy a digisportos link?
WuFraZselic
hát, sok sikert a Debrecennek estére! sajnos csak sörözés lesz, meccs nélkül =/ majd livescores-t csekkolom közben 😛 szerintem 1-1 lesz (de jó is lenne 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Yulcsa
ja 😄 nekem is megy már szerencsére! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

jAsOn VoOrHeEs
Na azért nem vagyunk akkora kretének, hogy két gombot ne láttunk volna meg. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ProGabe
eddig nem volt ott az a ként gomb. most már tényleg okés

este pedig: HAJRÁÁÁÁÁÁ LOKIIIIIIIIIII!!! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a digis cucc mosti s jó élõbe adja a képet...csak a levszki linkre kell klikkelni és kész
Grove4
*orrba

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az a vicc,hogy a vacsoracsatát is többen nézték mint a meccset,pedig azt orba szájba ismétlik:S.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
1. bevallom idõnként én is odakapcsoltam a Halálos fegyverre<#miaz>
2. 0-2-nél már a EU2-n néztem a Chelsea - Sunderland meccset
3. idegesített a tv2 kezdeti közvetítési botladozásai (2 kommentátor, hang csúszás, stb...)

ez alapján akkor én is negatív nézettségi statisztika vagyok, pedig néztem a meccset!
de ettõl függetlenül feleslegesen vonnak le következtetéseket selejtezõ meccsen! progabe véleményén vagyok, akik eddig nem nézték, azok ezután sem fogják, még akkor se ha az rtl klub jövõre megveszi a közvetítési jogok másik felét, és egymással csatáznak majd!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
kinemszarjale

-selejtezõ volt
-egy hét múlva rekorddöntés lesz a Loki miatt
-nyár van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Origos okoskodás...

nem értem ezzel most mit akarnak...ez nem egy sorozat, film vagy akármilyen mûsor...akit eddig nem érdekelte az nagy valószínûséggel most sem fogja nézni....😄
"A TV2 keddenként fõmûsoridõben adja a Bajnokok Ligája mérkõzéseit." - mikor adja??? felvételrõl?? faszt érdekelné....bár kinézném belõlük....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Yulcsa
jaja, szerintem is!

elég lenne, ha csak az esti menne 😄
jAsOn VoOrHeEs
Vagy pedig csak Élõ meccseken fog mûködni, nem pedig non-stop.

szucsy89

ilyet hol lehet rendelni?
Yulcsa
ja, azt hittem csak nekem nem látszik semmi, mert esetleg regelni kell, de akkor ezek szerint nem

reméljük a csoportkörökre kifejlesztik normálisra!

jAsOn VoOrHeEs
Nem, azok egyébként is az uefa oldalára visznek. Ott a digi oldalán a lejátszó kezelõfelülete felett kéne bejönnie a képnek, de már nekem sem akar mûködni. Reggel egyszer jó volt, késõbb kikapcsoltam, azóta semmi.

Yulcsa
és hogy is mûködik ez pontosan? regisztrálni kell azon a linken, ami bejön, ha az egyik meccsre kattintasz, vagy...?

jAsOn VoOrHeEs
Kicsit nehézkesen indul el, de a Chelsea-Milan meccset már tudtam nézni reggel. :]

Nuno88
Na ha ez menni fog akkor király ^^

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
hû de jó! és magyar nyelven?

jAsOn VoOrHeEs
Most néztem a TV mûsorukat, aztán megláttam, de szerintem már tegnap is elérhetõ volt. Gondolom pár 'jóindulatú' visszajelzés után tették meg ezt a lépést. 😊 Szerintem mindig ott lesz, bár picit lehetne jobb minõségû is.

szucsy89
wow, ez mindig fog mostmár menni? vagy eddig is ment?😊
jAsOn VoOrHeEs

szucsy89
jaja sztem is gáz volt...állandóan csak mosolygott, már idegesítõ volt
Rockynhooo
szerintem is nagy király Méhes 😊 persze csak az NBA miatt 😄 de itt is megállta a helyét nekem bejön így a dolog.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Cabell
Nemtudom, én azon csodálkozom, hogy senki nem említi meg, az ostobaság, beszédhez való tehetségtelenség, sablonos hülyeségeket beszélés Vince Ottó (nem tudom, így írják-e) néven megismert tüneteggyüttesét...

A végére már picit sajnáltam a csávót, mert láthatóan Gundi meg Hajdu B-ék is oltogatták már, de addig...

Pl. amikor ki kellett választania egy jelenetet a meccsbõl, akkor a legjelentéktelenebb, lagnagyobb idiótaságokat választotta ki, ráadásul még csak nem is mondott hozzá semmi szakértõ komment jellegût, hanem egyszerûen elmondta, hogy mit látunk (pl. Van Pörszi itt rálõtte, pedig lehet, hogyha Arshavinnak adja, akkor jobb lett volna.)

Meg Gundi megkérdezi tõle, hogy Arshavin ma nem nagyon villog, mi lehet ennek oka?

Válasz: hát, õ..én az egyéni akciókat hiányoltam tõle. OMG

A végén, mikor megkérdezte enyhe nyalós hangsúllyal Hajdu B-éket, hogy vajon László Csaba milyen lenne a Celtic élén, már sírva fogtam a fejem...😄

Szerintem elég gáz, hogy Gundel messze nagyobb szakértõ volt, mint a mi "focilegendánk"..

Régebben mindig a stúdiós rész volt a kedvencem, most az volt az egyetlen, amit nem bírtam hallgatni, ez az ember egész egyszerûen nevetségessé tette itt magát.

Nagyon remélem, hogy utoljára volt a stúdióban, bár sajnos úgy tudom õ lesz az állandó "szakértõ"...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

zaki
sztem nagyon jó a 2 kommentátor, Méhes Gábor nekem nagy kedvencem, én pl Faragót nem bírom...

Sheriff Tiraspol-Olympiakos Piraeus 0:2
link7

Sporting Cp-Fiorentina 2:2
link6
Mai mérkõzések összefoglalói

Celtic-Arsenal 0:2

Gallas
link1

Caldwell öngólja
link2

Celtic csapatkapitány és Arsenal edzõ nyilatkozata
link3

FC Köbenhavn-APOEL 1:0
link4

FC Timisoara-Vfb Stuttgart 0:2
link5

Sheriff Tiraspol-Olympiakos Piraeus 0:2
Sporting Cp-Fiorentina 2:2

ha kell valakinek az utsó kettõ összefoglalója akkor holnap belinkelem
LasDen
változhat még gondolom, de nem valószínû....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja meg nyilatkozat is van ^^
LasDen
fc sheriff....de kemény név 😄

na ja nem volt ez rossz!
az m1tõl annyival jobb hogy itt hamarabb elkezdik vetíteni a stadionban zajló eseményeket.
ott anno mit láttunk? kezdõkörben a csapatok és kész itt meg hálisten látunk elõzményeket látjuk ahogy kivonulnak és láthattuk ahogy fabi szépen beszélget egy kislánnyal 😄
a végén nem kapcsolják le egybõl hanem szépen mutogatják a mezcserét...
a hang elcsúszása viszont roppant idegesítõ hallom,hogy gól és csak aztán látom :'(
hallom,hogy borucccc azt késõbb látom,hogy lövést védett :'(
két kommentátor néha nemtudja,hogy ki következik 😄
majd összeszoknak ill egy kérdés.: Mostmár mindig 2 kommentátor lesz??

második félidõ elkezdõdõtt akkor lehetett pár másodpercig hallani amikor hajdu beszél és visszhangzott a szöveg az se volt jó!

pozitívum,hogy a közvetítés után egybõl láthatjuk a többi események gólösszefoglalóját is.
LasDen
Hajdú B nagyon nyomatja ezt a paradicsomos hasonlatot 😄

LasDen
akkor most megköszönöm....

csak neked<#puszis>