Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
este pedig: HAJRÁÁÁÁÁÁ LOKIIIIIIIIIII!!! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2. 0-2-nél már a EU2-n néztem a Chelsea - Sunderland meccset
3. idegesített a tv2 kezdeti közvetítési botladozásai (2 kommentátor, hang csúszás, stb...)
ez alapján akkor én is negatív nézettségi statisztika vagyok, pedig néztem a meccset!
de ettõl függetlenül feleslegesen vonnak le következtetéseket selejtezõ meccsen! progabe véleményén vagyok, akik eddig nem nézték, azok ezután sem fogják, még akkor se ha az rtl klub jövõre megveszi a közvetítési jogok másik felét, és egymással csatáznak majd!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
-selejtezõ volt
-egy hét múlva rekorddöntés lesz a Loki miatt
-nyár van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem értem ezzel most mit akarnak...ez nem egy sorozat, film vagy akármilyen mûsor...akit eddig nem érdekelte az nagy valószínûséggel most sem fogja nézni....😄
"A TV2 keddenként fõmûsoridõben adja a Bajnokok Ligája mérkõzéseit." - mikor adja??? felvételrõl?? faszt érdekelné....bár kinézném belõlük....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
reméljük a csoportkörökre kifejlesztik normálisra!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A végére már picit sajnáltam a csávót, mert láthatóan Gundi meg Hajdu B-ék is oltogatták már, de addig...
Pl. amikor ki kellett választania egy jelenetet a meccsbõl, akkor a legjelentéktelenebb, lagnagyobb idiótaságokat választotta ki, ráadásul még csak nem is mondott hozzá semmi szakértõ komment jellegût, hanem egyszerûen elmondta, hogy mit látunk (pl. Van Pörszi itt rálõtte, pedig lehet, hogyha Arshavinnak adja, akkor jobb lett volna.)
Meg Gundi megkérdezi tõle, hogy Arshavin ma nem nagyon villog, mi lehet ennek oka?
Válasz: hát, õ..én az egyéni akciókat hiányoltam tõle. OMG
A végén, mikor megkérdezte enyhe nyalós hangsúllyal Hajdu B-éket, hogy vajon László Csaba milyen lenne a Celtic élén, már sírva fogtam a fejem...😄
Szerintem elég gáz, hogy Gundel messze nagyobb szakértõ volt, mint a mi "focilegendánk"..
Régebben mindig a stúdiós rész volt a kedvencem, most az volt az egyetlen, amit nem bírtam hallgatni, ez az ember egész egyszerûen nevetségessé tette itt magát.
Nagyon remélem, hogy utoljára volt a stúdióban, bár sajnos úgy tudom õ lesz az állandó "szakértõ"...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Celtic-Arsenal 0:2
Gallas
link1
Caldwell öngólja
link2
Celtic csapatkapitány és Arsenal edzõ nyilatkozata
link3
FC Köbenhavn-APOEL 1:0
link4
FC Timisoara-Vfb Stuttgart 0:2
link5
Sheriff Tiraspol-Olympiakos Piraeus 0:2
Sporting Cp-Fiorentina 2:2
ha kell valakinek az utsó kettõ összefoglalója akkor holnap belinkelem
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az m1tõl annyival jobb hogy itt hamarabb elkezdik vetíteni a stadionban zajló eseményeket.
ott anno mit láttunk? kezdõkörben a csapatok és kész itt meg hálisten látunk elõzményeket látjuk ahogy kivonulnak és láthattuk ahogy fabi szépen beszélget egy kislánnyal 😄
a végén nem kapcsolják le egybõl hanem szépen mutogatják a mezcserét...
a hang elcsúszása viszont roppant idegesítõ hallom,hogy gól és csak aztán látom :'(
hallom,hogy borucccc azt késõbb látom,hogy lövést védett :'(
két kommentátor néha nemtudja,hogy ki következik 😄
majd összeszoknak ill egy kérdés.: Mostmár mindig 2 kommentátor lesz??
második félidõ elkezdõdõtt akkor lehetett pár másodpercig hallani amikor hajdu beszél és visszhangzott a szöveg az se volt jó!
pozitívum,hogy a közvetítés után egybõl láthatjuk a többi események gólösszefoglalóját is.