10753
Bajnokok Ligája
  • karajjj
    ebből a lehmann kiugrásból tuti, hogy lesz gif :D
  • karajjj
    off: aktualizáld az aláírásod, "majd az EL-ben!"
  • Cabell
    az sem volt semmi, mikor múltkor a Real meccsről Gundi kérdezi:

"Ottó, valami szakmai vélemény?"

Ottó: "Nincs...mindkét csapat támadott...és a nézők biztosan nem bánták meg, hogy kilátogattak a meccsre.."

Ennél még az anyám is több dolgot tudott volna mondani:D
  • LasDen #6501
    Captain Obvious :D
  • karajjj
    a legnagyobb alakítása az volt, mikor az egyik loki meccsen asszem elemeznie kellett egy szituációt és arra ment ki, hogy jajj milyen szépen felállt a négy védő, aztán meg egy támadást mutattak és ő meg mondta, hogy ha itt a csatár nem lő mellé, akkor gól
  • LasDen #6499
    szegény ottó...:D de ami igaz, az igaz...:D annyi pénzért én is lennék szakértő...:D
  • Grove4
    Mia bajod "a stuttgartiak olyan jól lezárják a széleket,hogy Xavihoz és Iniestahoz" el sem jut a labda:D:D:D:D
  • karajjj
    Ottó értelmi színvonala és páratlan szaktudása kb. a lápi moha színvonalával egyezik meg
  • Cabell
    Gundi: melyikkel értesz egyet? A mákkal, az istenitéssel, vagy azzal, hogy a németeket nem lehet leírni?

Ottó persze, hogy a leg sablonosabbal ért egyet, ott nem kell állást foglalni...

csak azok fogják érteni, akik nézik ezt a komikus meccselemzést.
  • LasDen #6495
    már nem tudják hova magasztalni a barcát :D
  • Cabell
    csodálatos gól, megérdemelt vezetés (Stuttgart-Barca)
  • hedonist
    tűzre vele
  • karajjj
    nafene
  • hedonist
    Ha esetleg nem próbálja ki wenger Mannone-t is akkor tuti az 1 kapus öngól:) sztem siman nyerheti a porto.
  • Rockynhooo
    Szurkoltam nagyon Portonak , kiváncsian várom a visszavágót de angliában sztem kevés lesz ez az egy gol előny :| bár ha lőnének egyet akkor minden változna.

Eddigi párharcok közül még egyik sem dőlt el , talán a Mu meccs az ahol már nem várok semmi extrát.
  • WuFraZselic
    no nem mintha Hansson spori bármivel is jobban vezette volna a meccset Portugáliában... elég szánalmas volt a tegnapi játéknap a játékvezetők tevékenységét illetően
  • Mor3llo
    Az meg a másik...ha már tizenegyesnek befújta a bíró, akkor a gólhelyzetben levő, a kaputól 5 méterre tartózkodó Riberyt rúgták fel. Ami ugye igencsak piros árnyalatú kártyát ér...
  • Mor3llo
    Gobbi lekönyökölte Robbent, ezen nem tudom mit kell vitatkozni. Ettől függetlenül a lesgól az lesgól, ebben mindenki egyetért. Majd Firenzében bizonyítunk!
  • Matthew Prosac
    Gobbi piroslapja jogos volt. A tizenegyes is, bár azt be sem kellett volna fújni, mert gól lett. A németek második gólja viszont egy vicc. Azért maradjunk objektívek - bár énis gyűlölöm a németeket. Ja és Klose megmozdulása valóban ért volna egy pirosat..
  • Dean Winchester
    klosenak meg járt volna a piros? :D nem láttam csak halottam!
    mindesetre tényleg szép.
    tavaly bl döntő chelsea jogos 11es megnem adása.
    most meg ez...
    sztem ez is bunda h vezethet még BL meccseket!..
    selejtezető talán egnednék neki de azt se mostanában
  • ForzaInter
    ezt az övrebö féle senkiházi patkány férget igazán eltakaríthatnák már, szánalom hogy még meccset vezethet, de ez is az uefát minősíti

bayern kb 2 méteres lesgólal nyert a fiorentina ellen, és gobbi piros lapja előtte sem volt éppen vmi jogos
  • LasDen #6483
    én meg ezé nem fogok lefogyni :D
  • hedonist
    menj a f**omba, és mi a f. csináljon akin egy gramm felesleg sincs?:DDDD

ez diszkrimináció, én nem indulhatok egyenlő esélyekkel!
  • Dean Winchester
    na ja :D mind1 a lényeg a filmben is real-ars döntő
  • karajjj
    az a második rész
  • limperatore
    hát real arsenal döntő nevetséges lenne :D
  • Rockynhooo
    A Barca Európa trónján?! Ugye ez csak vicc... Lehet h már a nyolcaddöntőből sem jutnak tovább.
  • Lacee86
    A Real Európa trónján?! Ugye ez csak vicc... Lehet h már a nyolcaddöntőből sem jutnak tovább. Juvénak szurkoltam, de ugye már nem tehetem, így a továbbiakban hajrá Barca!
  • LasDen #6475
    de ott nem a VB-n nyomul a srác??? :D
  • Dean Winchester
    ja mint a goal 3ban is a real nyeri a döntőt xD
    bakker ez véleteln vagy nem?:D tényleg real-arsenal döntő lesz :D
    csak hát az arsenal fog nyerni
  • 5w0rdf15h
    a döntőt kivéve tetszik :D
  • Monoton
    Ez kész :DD nekem tetszik :P
  • LasDen #6471
    Origo sem maradt ki a dologból...:D

én még el is fogadnám :D
  • hedonist
    így van. inter eléggé átalakult, akkor JM uj volt ott, nálunk is sok minden történt, bár a keret hasonló maradt. meglátjuk, minden meccs más meccs, minden nam más nap. (mai okosságunkat hallhatták:D)
  • karajjj
    szerintem ez olyan, mintha abból döntenéd el, hogy szilveszterkor esni fog-e a hó, hogy tavaly éppen esett-e :\

amúgy 2:0
  • WuFraZselic
    Talan 2-0. Chelsea kezdore nem emlekszem, nalunk 3 u18as kezdett. Jo meccs lesz, mint ahogy a MU-Milan
  • Dean Winchester
    na akkor azért éreztem én pár napja lejátszott meccsnek :)
    pontos eredmény mi is lett?
  • karajjj
    tavaly a Juventussal játszott a Chelsea
  • hedonist
    nem. nyári felkészülésin vertük meg őket.
  • Lacee86
    2 legjobb haverom közül egyik Milan, másik MU drukker. Hát ez érdekes lesz.