10753
Bajnokok Ligája
-
karajjj #6504 ebből a lehmann kiugrásból tuti, hogy lesz gif :D -
karajjj #6503 off: aktualizáld az aláírásod, "majd az EL-ben!" -
#6502 az sem volt semmi, mikor múltkor a Real meccsről Gundi kérdezi:
"Ottó, valami szakmai vélemény?"
Ottó: "Nincs...mindkét csapat támadott...és a nézők biztosan nem bánták meg, hogy kilátogattak a meccsre.."
Ennél még az anyám is több dolgot tudott volna mondani:D -
#6501 Captain Obvious :D -
karajjj #6500 a legnagyobb alakítása az volt, mikor az egyik loki meccsen asszem elemeznie kellett egy szituációt és arra ment ki, hogy jajj milyen szépen felállt a négy védő, aztán meg egy támadást mutattak és ő meg mondta, hogy ha itt a csatár nem lő mellé, akkor gól -
#6499 szegény ottó...:D de ami igaz, az igaz...:D annyi pénzért én is lennék szakértő...:D -
#6498 Mia bajod "a stuttgartiak olyan jól lezárják a széleket,hogy Xavihoz és Iniestahoz" el sem jut a labda:D:D:D:D -
karajjj #6497 Ottó értelmi színvonala és páratlan szaktudása kb. a lápi moha színvonalával egyezik meg -
#6496 Gundi: melyikkel értesz egyet? A mákkal, az istenitéssel, vagy azzal, hogy a németeket nem lehet leírni?
Ottó persze, hogy a leg sablonosabbal ért egyet, ott nem kell állást foglalni...
csak azok fogják érteni, akik nézik ezt a komikus meccselemzést. -
#6495 már nem tudják hova magasztalni a barcát :D -
#6494 csodálatos gól, megérdemelt vezetés (Stuttgart-Barca) -
#6493 tűzre vele -
karajjj #6492 nafene -
#6491 Ha esetleg nem próbálja ki wenger Mannone-t is akkor tuti az 1 kapus öngól:) sztem siman nyerheti a porto. -
#6490 Szurkoltam nagyon Portonak , kiváncsian várom a visszavágót de angliában sztem kevés lesz ez az egy gol előny :| bár ha lőnének egyet akkor minden változna.
Eddigi párharcok közül még egyik sem dőlt el , talán a Mu meccs az ahol már nem várok semmi extrát. -
#6489 no nem mintha Hansson spori bármivel is jobban vezette volna a meccset Portugáliában... elég szánalmas volt a tegnapi játéknap a játékvezetők tevékenységét illetően -
#6488 Az meg a másik...ha már tizenegyesnek befújta a bíró, akkor a gólhelyzetben levő, a kaputól 5 méterre tartózkodó Riberyt rúgták fel. Ami ugye igencsak piros árnyalatú kártyát ér... -
#6487 Gobbi lekönyökölte Robbent, ezen nem tudom mit kell vitatkozni. Ettől függetlenül a lesgól az lesgól, ebben mindenki egyetért. Majd Firenzében bizonyítunk! -
#6486 Gobbi piroslapja jogos volt. A tizenegyes is, bár azt be sem kellett volna fújni, mert gól lett. A németek második gólja viszont egy vicc. Azért maradjunk objektívek - bár énis gyűlölöm a németeket. Ja és Klose megmozdulása valóban ért volna egy pirosat.. -
Dean Winchester #6485 klosenak meg járt volna a piros? :D nem láttam csak halottam!
mindesetre tényleg szép.
tavaly bl döntő chelsea jogos 11es megnem adása.
most meg ez...
sztem ez is bunda h vezethet még BL meccseket!..
selejtezető talán egnednék neki de azt se mostanában
-
#6484 ezt az övrebö féle senkiházi patkány férget igazán eltakaríthatnák már, szánalom hogy még meccset vezethet, de ez is az uefát minősíti
bayern kb 2 méteres lesgólal nyert a fiorentina ellen, és gobbi piros lapja előtte sem volt éppen vmi jogos -
#6483 én meg ezé nem fogok lefogyni :D -
#6482 menj a f**omba, és mi a f. csináljon akin egy gramm felesleg sincs?:DDDD
ez diszkrimináció, én nem indulhatok egyenlő esélyekkel! -
Dean Winchester #6480 na ja :D mind1 a lényeg a filmben is real-ars döntő -
karajjj #6479 az a második rész -
#6478 hát real arsenal döntő nevetséges lenne :D -
#6477 A Barca Európa trónján?! Ugye ez csak vicc... Lehet h már a nyolcaddöntőből sem jutnak tovább. -
#6476 A Real Európa trónján?! Ugye ez csak vicc... Lehet h már a nyolcaddöntőből sem jutnak tovább. Juvénak szurkoltam, de ugye már nem tehetem, így a továbbiakban hajrá Barca! -
#6475 de ott nem a VB-n nyomul a srác??? :D -
Dean Winchester #6474 ja mint a goal 3ban is a real nyeri a döntőt xD
bakker ez véleteln vagy nem?:D tényleg real-arsenal döntő lesz :D
csak hát az arsenal fog nyerni -
#6473 a döntőt kivéve tetszik :D -
Monoton #6472 Ez kész :DD nekem tetszik :P -
#6471 Origo sem maradt ki a dologból...:D
én még el is fogadnám :D -
#6470 így van. inter eléggé átalakult, akkor JM uj volt ott, nálunk is sok minden történt, bár a keret hasonló maradt. meglátjuk, minden meccs más meccs, minden nam más nap. (mai okosságunkat hallhatták:D) -
karajjj #6469 szerintem ez olyan, mintha abból döntenéd el, hogy szilveszterkor esni fog-e a hó, hogy tavaly éppen esett-e :\
amúgy 2:0 -
#6468 Talan 2-0. Chelsea kezdore nem emlekszem, nalunk 3 u18as kezdett. Jo meccs lesz, mint ahogy a MU-Milan -
Dean Winchester #6467 na akkor azért éreztem én pár napja lejátszott meccsnek :)
pontos eredmény mi is lett? -
karajjj #6466 tavaly a Juventussal játszott a Chelsea -
#6465 nem. nyári felkészülésin vertük meg őket. -
#6464 2 legjobb haverom közül egyik Milan, másik MU drukker. Hát ez érdekes lesz.