Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
he?? 😄 szerintem egyértelmû, hogy ki a BL esélyese, ha a debrecen bekerül...már látom magam elõtt a Real-DVSC döntõt...micsoda gólok.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Barnabyka
Hajráá Loki!!

úúú ekkora szerencsém régen volt, mégis ott lehetek Pesten és szoríthatok a kedvencekért😊..Hajrá Loki!!!

Yulcsa
hát... 😊 már 6 éve vagyok drukker, amúgy 7 éve nézek focit, F1-et meg 9 éve 😊
bocs az offért, hajrá Debrecen 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

még egy 😄

Barnabyka
ez csúcs 😄

megihletett a kép 😄

most nézem,hogy te lány vagy ?! :|
foci-bl-ferrari 😄
nem is gondoltam volna 😊
Yulcsa
ok, semmi gond 😊

remélem meglesz a csoportkörbe jutás! nagyon ráférne már a magyar focira egy ilyen szép eredmény! és végre lehet majd nézni a meccset normálisan, nem csak japánul 2 percenként frissítve 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

fsgh
igaz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
elõbb jussunk el a csoportkörig 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Azért csak óvatosan😄 Legyen a cél egyenlõre egy döntetlen a csoportkörben...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Barnabyka
elõször meccset nyerjünk😊

szucsy89
és ha megnyeri?<#idiota>
Rockynhooo
a bajnokként indulóknak járó 200 ezer euró mellé 7.1 milliót tehet zsebre (kb. 2 milliárd forint)

minden gyõzelemért 800 ezer eurót kaszíroz (kb. 214 millió forint)

minden döntetlenért 400 ezer eurót kap (kb. 107 millió forint)

Ha a Debrecen továbbjut a csoportjából, akkor...

további 3 millió euróval gazdagodik (kb. 804 millió forint)

Ha a Debrecen negyeddöntõbe kerül, akkor...

további 3.3 millió euró jár neki (kb. 885 millió forint)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ma Debrecen-Levszki aki nem jött volna rá az idõjárásjelentésbõl 😄
Tyler1
múltkor említette a kommentátor a lóvét a BL meccsekért, de már nem emlékszem. De milliárdos összegrõl van szó, annyiról amibõl az egész jelenlegi NB1 2-3 évre gazdálkodik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de a játékosok prémiumáról volt szó
fsgh
2milliárd forintot kapnak a bl csoportkörért...

aztnemtom 😄 gondolom forint...
Tokodynak ordították be, hogy miért nem focizok, az meg megállt és kiszólt, hogy tökmindegy, úgyis megkapjuk a kétmilliót
Ft v € ? <#idiota>

REAL MADRID

múltkor volt a napkeltében, hogy a pénzt elsõsorban az utánpótlásba akarják fektetni
hát egy szaros magyarkupa negyeddöntõért a gyõriek kétmilliót kaptak, szóval ahhoz képest nem is olyan sok szerintem
Kocka08
Én már indulok sorban állni Chelsea elleni hazai meccsre…D

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

galmat
Ha vkit esetleg érdekel:
Kb 40-50 milliót osztanak szét a játékosok között, ha BL-be jutnak.
(Játékos mondta, szal vszinûleg igaz)

galmat
Egy Loki játékos mondta haveromnak,hogy annyira gáz a stadion Debrecenben,hogy ha a szurkolók bevadulnának, akár le is tudnák bontani a lelátókat, és ezért nem engedik oda a komolyabb nemzetközi meccseket.

Rockynhooo
7 millio euro.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bocsi nem akartalak megbántani és nem is volt célom :S télleg bocs ha a hsz-em egy icipicit is sértõnek bízonyult csupán ez a gondolat jött belõlem ki elsõre és én hülye le is írtam :S
egy rövid szó helyett (' igen ' )
<#pias>

micsoda??
ha bejutnak akkor milliárd felett kapnak 😄
ha EL-ba mennek akkor kapnak 600 millió körül ugy emlékszem.
LasDen
7-t kapnak én úgy tudom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Ba bejut a Loki, akkor itt lenne a megfelelõ alkalom, hogy felújítsák, vagy egy új stadiont építsenek... Persze az a pár millió (nemtom 5-6-ot kapnak ha bejutnak, meg a pontokért is jár több 100k) euró nem elég, de legalább az alap már meglenne.

Yulcsa
bocsi, nem nézek magyar focit, ezért nem vagyok képben a stadionok állapotával, kivéve ez ETO-ét 😊

Nem olyan rossz a Puskás Stadion, persze jobb lenne odahaza, de ha nincs más, ez is jobb, mint a semmi! Csak jusson be a csapat...

Szücsy köszi 😊

szucsy89
nyugi, normálisan kérdezte..😄
hol máshol?
szerinted egy levszki szófia ellen miért nem engedték hogy saját közönsége elõtt játszon a debrecen ? mert nem felelt meg az elõírásoknak.
Ha egy levszki szófia ellen nem lehet debrecenben meccselni akkor egy mu-arsenal-barcelona vagy más nagyobb csapat ellen hogy lehetne?(jó mondjuk lehet, hogy nem a csapat nagysága miatt nem lehet otthon játszani hanem a feltételek nem teljesítése végett)

ergo a BL-ben a Puskás a debrecen hazai pályája :S
Yulcsa
ha bejut a Debrecen, akkor a Puskás stadionban lesznek a hazai meccsek?

na okés köszi az infokat...
nembaj ha jön egy nagyobb csapat tuti kimegyünk ha 12 k lesz a jegy akkor is!
Nem mindennap (évben) van lehetõsége az embernek egy bajnokok ligája mérkõzésre kimenni 😄
persze nem lefutott de naon sanszos a csoportkörbe jutás.
egy idegenbeli 2-1 után illene továbbmenni a levszkin!
elõny megvan
motiváció megvan
szurkolók hada megvan
csapat kipihente magát
egyszóval minden megvan a továbbjutáshoz.
vmvr
hali-arsenal nem volt 8k. a legolcsóbb 3k, oldalra meg 5.😊

#5391: jóhogy😛

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kuzco007
jaj nem akadtam fent semmin😄😄 vagy megint átakarod envezni a topikod?XD

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

én válaszoltam a kérdésedre, most kell akkor ezen fennakadni?
kuzco007
de igen, pont azért mondtam hogy nem tõled kérdeztem only😄

*nem
miért? én tartozok a mindenkihez?
Barnabyka
jólgondolod... a levszki ellen most 2500ft a jegy oda ahova a machester ellen 8ezer forint volt.. szóval úgy számolj ,h kb 3x iylen drágák lesznek.

kuzco007
sajna sztem jól gondolod, azon csodálkozom hogy ilyen alacsonyak a jegyárak, mondjuk igaz azis hogy nem mlsz határozza meg meg a cashteleki😄 BLben, lehet a legolcsóbb 2-3ezres lesz, de elõbb bekéne jutni, senki ne higyje hogy lefutott a párharc

jól gondolom-e hogy ha nagyobb nevû csapat jön akkor a jegyek is drágábbak lesznek?
pl.hali-arzi 8 k volt
akkor most egy bl debrecen-arzi vagy 10 k lesz a legolcsóbb ugye?😞
kuzco007
ezt mindnekitõl kérdeztem😄

megveszem, ha kifizeted, az utat...
kuzco007
MINDENKI A PUSKÁSBA!!! Neked megvan már a jegyed?😛

engem nem dobott le csak nagyon laggolt az adás :'(
na ezt nem tudtam :S
engem 1 perc után mindig ledob
ProGabe
de minket még beengedett. a 3 perc költõi túlzás volt, a második félidõt már 10 perce néztük, amikor kivágott. pénz beszél, kutya ugat...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pontosan azért kapod a feliratot, mert nem enged fel többet