Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy elég szar helyzetben lennék, mert majdnem debreceni vagyok, de attól még a Madridot szeretem jobban, hiába magyar csapattal játszik. A B közép leattcakolna engem mint a lovat 😄
csak mert múltkor néztem és nem láttam,hogy közvetítenék és ezt kiis beszéltük.
Megnéztem most és most sem látom 😊
ok én hajdu miatt mondtam
mert említette az elsõ kvartetett arsenal-chelsea ..stb
másodikat real...stb
harmadik. bordeaux ,de ha bejut akkor az atl-ot is kaphatjuk
kb ezért mondtam amit 😊
ez jutott eszembe, ill. ezt dúdolom most 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
a tv2 weboldalán lesz stream említette Hajdu B.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
GanXstaZolee#2709
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
61-39 a labdabirtoklás
és ez is igaz mit elõttem leírtak!
mindig úgy szokott lenni amelyik csapat erõlködik az megszívja mert a másik az egy helyzetét berúgja!
erre bombagól xD
egyébként hozzákell tenni,hogy a debrecennek nagyon nagy szerencséje is volt a selejtezõk során pl ma is!
Mekkora kapufaja volt a levszkinek 0-0 nál 😊
odavágón nekünk beakadt nekik nem 😄
1-0
aztán Hrikskov kihagyja a helyzetet erre Rudi büntet 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
5. Bodnár (40m-es bomba)
44. Higuain (kontra támadás után)
78. Komlósi (begyötört fej gól, szöglet után)<#idiota>#idiota>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/