Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
mindegy, a lényeg, hogy ott legyen 😄

tegnap haverokkal próbáltuk nézni a meccset. kapja be az összes streamszolgáltató ("az ön országából túl sokan csatlakoznak, váltsál fizetõsre, paraszt!" be cseszd meg, ne azokat dobálják le, akik már fenn vannak, hanem ne engedjenek fel többet), meg a digisport, meg a tv2, meg... mind1, a meccs végeredménye kárpótol azért, hogy össz-vissz 3 percet láttunk belõle

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nem ki....be... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ki kell jutni a DVSC-nek a bajnokok ligájába

augusztus 28. a BL CSoportok kisorsolása lesz és valószinû hogy azután az EL is

ezzel tavaly is volt kavarás
még jóhogy mindig pénteken délben szokott lenni most meg csütörtök és még nem is láthatjuk? pedig megnéztem volna !
ööö EL sorsolás az mikor lesz?
mert gondolom jövõhét csütörtökön játszák a visszavágót szal ...
2009. augusztus 27. A csoportkör sorsolása

wiki
Yulcsa
itt is az van, a hivatalos honlapon. de igazad van, EuroSport nem adja :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
NSO szerinti menetrend
innen van az info, szóval nem 100% 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

27-28ra nincs írva a közvetítés :S na majd kiderül
mármint jövõhéten pénteken vagy aztánvalóhéten?
Yulcsa
én úgy tudom 27-én

én már azt várom,hogy kikkel leszünk egy csoportban...
EL is jó én annak is örülök 😄 ott is lesznek csapatok 😊
BL maga a csoda csak nem szabad ugy járni mint a kalmar ellen,hogy ellazsálják a mérkõzést és majdnem a kiesésbe került :S
mert simán lõhetnek 1 gólt a szófiaiak és aztán nehéz lesz onnan felállni szóval nem dõlt itt el semmi!
de hátha egy jó kis könnyed ikszet összehoz a loki!

am most pénteken lesz a sorsolás vagy jövõhéten?
attól már az európaligában bentvagyunk...
LasDen
most egy kicsit mindenki elõrement 😄 majd ha túlleszünk a jövõheti meccsen.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sárcok nyugi ha német csapattal meccsetl a debrecen például Hertha-debrecen akkor ott a sat1 😄
LasDen
úgy mint eddig az mtv-nél....

viszont gondolom a TV2-é a jog, hogy válaszon
kedden csak 1 meccset ad a tv 2 õ
kedden is ad a digi meccseket majdnem az összes meccset leadja!
ha meg nem, akkor majd a sztory tv-n lesz európaliga 😄
LasDen
kedd tv2
szerda digi....

a szerdai meccseket igen
szucsy89
azért kicsit gáz hogy a meccs alatt mind2 nagy focis hírportál (nso, pepsifoci) elérhetetlenné vált mert annyian néznék és miért? mert annyi embernek nincs digije...ha bejutnak a csoportba akkor is a dugi fogja közvetíteni?
talán a vidi
LasDen
én nem követem nagyon az nb1-t, de úgy érzem ez most a lokin kívül más csapatnak nem ment volna.... 😄

Rockynhooo
na jah nehogy aztán itthon beleszaladjunk egy 0:2be 1:3ba... de ha bejutnak utána tõlem 5:0ákra is kikaphatnak , történelmi tett lenne a feljutás.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
most kell tisztán látni a srácoknak....nem szabad elõreinni....de csak így tovább....

Rockynhooo
a fasz se hitte volna ezt.. talán csak haverom aki így nyert 14 rugót 😄 úgyvoltam vele ha már lövünk egy gólt kint az is jó , de hát ez fantasztikus , azt hiszem most egy ország lesz a Loki mögött.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
még nyerni se muszáj
De ezek után elég egy döntetlen, vagy 0:1 is, bár ilyet ne is mondjunk, GYÕZNI KELL!!! 😄

Ahogy mondod.

ha visszavágót itthon megnyeri feljut a fõtáblára nem??
ott lesz a blben???????
áh, tuti nem...
zaki
Lyon-Anderlecht 4-0 a félidõben, remélem nem játszik nagyon sz@rul Juhász <#zavart1>

jó, jó köszi , nekem nem jön be , csak tölt-tölt
szucsy89
nagyon rákapcsoltak, jó lenne lefújni az elsõ félidõt:\
szucsy89
TE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG
nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

shevy

bujcsik555
etet a fene,válság van,elég acsaládot etetni

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

shevy
küdjek egy screenshotot vagy mi?

ti most etettek minket ..???
szucsy89
hát ez a levski most a padlón van, most kéne elintézni õket mert lehet hogy ha felszívják magukat gond lesz:\
szucsy89
shevyé
shevy
mekkora

szucsy89
kapufaaaa miket hagy ki a loki!!!!!
melyik link jött be nektek ?????
szucsy89
aztaa Leandro...meglehetett volna a 2.
shevy
hú bakker majdnem itt volt a 2.

szucsy89
nagy nehezen nekem bejött, várjatok sokat és hátha...