10753
Bajnokok Ligája
-
#6585 youtubeon nézd meg a videóhoz kapcsolódó kommenteket -
#6584 Requiem for a dream OST gyanús, de nembiztos. -
Dean Winchester #6582 vagy megtanult olvasni :D felolvassa ami a papíron van :D -
#6581 És? van 1000 más aki mindkettőt tudja... -
karajjj #6580 igen, írtam már, hogy megtanították beszélni, de semmi szakértelem nem társul mellé -
#6579 Lehet, de azon kevés focisták egyike is, akik kultúráltan tudnak beszélni a tv-ben, még ha nem is olyan nagy szakértő. -
#6578 Egyáltalán nem ért a focihoz.
Lehet, hogy jó játékos volt (abszolút nem érdekel, hogy hol) de nem ért hozzá.
Ő azon kevés focisták egyike, aki nem ért a futballhoz.
-
karajjj #6577 egyből??????
az arsenal-celtic selejtező óta van ott a stúdióban, szóval augusztus óta szembesülünk vele minden meccs előtt, közben és után, hogy köze nincs a taktikához, de ő a szakértő...
ki a franc beszélt itt a fradiról? -
#6576 Lehet, hogy nem a legnagyobb szakértő, csak annyira utálom, h egyből le van írva, mert höhö, ez is csak egy hülye fradis volt... -
karajjj #6575 olvass visszább, szerintem egyáltalán nem nevezhető értelmesnek, mondjuk igaz, hogy beszélni megtanították, de a focihoz szakmai szempontból nem sokat ért -
#6574 Most mit fikázod. Így is sokkal értelmesebb, mint a legtöbb magyar futballista, hogy a drága celebjeinkről már ne is beszéljek... -
karajjj #6573 megoldódott a rejtély X) -
karajjj #6572 ó -
#6571 azért már nem jár hajszárító :( -
karajjj #6570 jaja :DDDD -
#6569 lloool azt figyeltétek, Bayern meccsen most a kommentátor alatt ordítás: VAN ISTEN!! XDXDXD -
#6568 na megérdemelt győzelem éreztem hogy bayern fog nyerni :D -
karajjj #6567 egyetlen gólt tévedtem :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6566 Kiemelt jelenet : Rooney kesztyűben van. bazdmeg.. -
karajjj #6565 komolyan mondom, legközelebb nagymutert ideültetem a tv elé, hogy ő mit tud elmondani a meccsről, szerintem még az is színvonalasabb lesz... :D -
#6564 nálam van, most jön a Vincze Ottó és jól megszakérti a meccset. addig inkább befejezem itt a gépen, amit félbehagytam a meccs miatt, túl okosakat mond az én buta fejemnek az Otika -
blur55 #6563 nekem sincs és az őrületbe kerget -
#6562 tv2-es netes közvetítésnél csak nekem nincs hang? :\ -
#6561 a "kalácsképű" máris betalált. nagyon jó lesz ez a meccs! -
#6560 bayern-mu 1-0
lyon-bordeaux 1-1 -
zsotesz #6559 Manchester és Lyon győzelmet várok -
karajjj #6558 Bayern 2:1 MU
Lyon 2:1 Bordeaux -
#6557 kezdőcsapatok
BAYERN MÜNCHEN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Hamit Altintop, Van Bommel, Pranjic, Ribéry – Müller, Olic.
MANCHESTER UNITED: Van der Sar – G. Neville, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Scholes – Fletcher, Pak Dzsi Szung, Nani – Rooney.
O. LYON: Lloris – Réveillere, Cris, Bodner, A. Cissokho – Makoun, Toulalan – Delgado, Pjanic, Bastos – Lisandro López.
BORDEAUX: Carrasso – Chalmé, Sané, Ciani, Trémoulinas – Fernando, Plasil – Gouffran, Gourcuff, Wendel – Samah. -
#6556 egy véleményen vagyunk. -
#6555 bayern-mu 1-2
lyon-bordeaux 1-1 -
#6554 ma Bayern-Manchester United (tv: TV2, Sat1) és Lyon-Bordeaux (tv: Digisport) -
okmt #6553 Köszönöm!
A BL oldal annyit ír hogy ezt adják legközelebb élőbe de hogy hol az nem.Max felvisz a tv2 oldalára de ott se irják melyiket adják. -
pilboy #6552 azt adják (a bayern lesz otthon) -
okmt #6551 nem tudjátok melyik meccset adja a tv2 30.-án? A M.U.kontra B.M. érdekelne. -
#6550 Lesz mire élvezni... -
#6549 ezek a párosítások a lehető legszarabbak. -
#6548 az még jó pár év -
Dean Winchester #6547 sztem a fulham formáját elnézve nem nevezném egy senki csapatnak :D -
#6546 Büszke lehetsz magadra.
Élvezd ki,amíg lehet. -
#6545 Mu szokás szerint jol járt .. tavaly is el lehetett nekik könyvelni előre a döntőt :|