10753
Bajnokok Ligája
-
#6625 Bocsi, de ez süketelés, te is nagyon jól tudod, hogy miről van itt szó -
#6624 serencsére ez nem ezen múlik ;* -
#6623 nem tudom mióta mérik a bajnokságok nívósságát abban ,hogy a 20 csapatukból a legjobb kettő-három meddig jut a legrangosabb kupasorozatban. -
#6622 *utolsó mondat: Az elmúlt 10 évben kb először nincs angol az elődöntőben...
a többit jól írtam;) -
#6621 A Real szurkerek nem érzik viccesnek, hogy még mindig a 150 évvel ezelőtti trófeáikkal jönnek?
Igen, meg a 20. század legjobb csapata - csak ez már sajnos nem a 20. század.
Mellesleg így, hogy ők a csúcstartók, méginkább nem lenne illendő már nemtudom hanyadszorra a 8döntőben végezni.
Mellesleg nem értem, az elmúlt 10 évben kb nem volt angol az elődöntőben, és erre veritek magatokat?:D
Nem kérdés, hogy az angol a legerősebb bajnokság továbbra is... -
#6620 a szakértelem ismét megcsillant -
Dean Winchester #6619 értelmezd inkább!
"ettől függetlenül az angol a legerősebb :) " ->sztem ez a jelenre utal.
nem azt irtam,hogy az angol volt minden idők legerősebb bajnoksága - mert ha ezt irtam volna akkor a múltra is utaltam volna...
-
karajjj #6618 akkor úgy fogalmazz -
Dean Winchester #6617 sztem a jelenről van szó ... -
karajjj #6616 mind a 9 kupát is egyenesen a nyolcaddöntőben nyerték -
Dean Winchester #6615 ja csak 2 csapatot említs :D arsenalt véletlen se említsd meg :) real? ja real örök nyolcaddöntöig jutó csapat semmi több :DDD -
#6614 mert van egy manchester meg egy chelsea?:D
ez a 2 csapat aki vmit mutat és tényleg jók
bár végülis, spanyolba is real barca
olaszba meg csak az inter
így ja angol a legerősebb :D -
Dean Winchester #6613 ettől függetlenül az angol a legerősebb :) -
#6612 legyen igazad! :D -
#6611 jah a francia erősebb? :D -
#6610 Most már végképp nem az angol a legerősebb bajnokság :)
Végre valami változatosság is van. -
#6609 yay sehol egy angol csapat végre:D:D -
#6608 mu is erősebb mégis kikaptak első meccsen :D
németeknél nagy az összetartás, vaterland -
#6607 szerintem meg a Lyon erősebb a Bayernnél. -
#6606 Bayern München - Inter döntő lesz -
#6605 Bocs még annyi,h minden tiszteletem Messi-é, de egy Inter védelem/középpálya, egy Chelsea védelem/kp- val szemben azért nem ficánkol ennyire, ezt láthattuk tavaly is. -
#6604 Nemhinném,h a Barcának olyan könnyű dolga lesz az Inter ellen, mint az Arsenal ellen volt... Inter egy agyonszervezett csapat JM miatt, arsenal tök szedett-vedett volt. -
Monoton #6603 Ha most megint elkezditek repültök. -
extrem10 #6602 Rooney hiányára én is kíváncsi leszek estére. A Barca biztos ott lesz a döntőben, nagyon nehéz lenne megállítani. A maira viszont nem tudnám eldönteni, hogy ki nyer. -
zsotesz #6601 Hát szerintem ha valaki képes lehet megállítani a Barcát az Mourinho. Viszont szerintem a Lyon is okozhat még meglepetést, nagyon masszív csapat. Este mindenesetre kíváncsi leszek mire lesz képes az MU Rooney nélkül. -
#6600 Hát a Barca biztos ott lesz, a másik már kérdéses de aki továbbjut a Bayern-Manchester párharcból az lesz a döntős. Mivel a Lyon-t eléggé nagy valószínűséggel bármelyik kitudja verni. De egy Manchester-Barca döntő az ami nagyon is reálisnak hat nekem. De ki tudja... -
vintage #6599 Nekem Ottóval az a bajom, hogy ott van :) Egyébként semmi bajom nem lenne vele...
Szerintetek kik játszanak majd a döntőben?? -
#6598 Ne bántsd már szegény Ottót... mi sem az eszéért szerettük. -
karajjj #6597 azért most már otika próbálja megemberelni magát, most már szakszavakat használ :DDDDD -
#6596 Én felvettem ezekete az elemzéseket,kiadok egy mese dvd-t majd. -
mate317 #6595 nem hiszem el, már megint azt kell néznünk elemzés címén, hogy a letámadást mutogatja...
10-ből 9 magyar "szaki" bekarikázza a védekező játékosokat, ahogy próbálnak labdát szerezni, hogy ez milyen különleges taktika... -
#6594 ott max jövőre :D -
#6593 grat sracok remelem kozepdontoben talalkozunk :D
-
#6592 idén
és most jöhet a visszavágó :D kicsit jobb meccsre számítok -
#6591 idén voltatok egy csoportba Barcaval vagy tavaly? -
#6590 várható volt :D
-
#6589 nos, megvan az első elődöntős -
mate317 #6588 Játékoskén bírtam Ottót, de "állandó szakértőnek" nagyon béna szegény.
Alapból, miért kell mindig mosolyognia?
A másik, hogy egyáltalán nem beszél jól, nyálas, tőmondatokban fejezi ki magát, lassan beszél, mert vagy nem tudja az agya gyorsabban írni a mondandóját, vagy nem bírná a nyelve az emberi tempót.
-
#6587 jah lol ha oroszországban van akkor már megy :D -
#6586 Barca - Arsenal 2:1
Moscow - Inter 1:1