Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Az durci!😊
ProGabe
mégsem, szóval silverlight fel és katt erre, nekem elindítja a media playert és egybõl játssza is

http://streamctl.tv2.hu/content/live

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carloska
milan - madrid eddig c csoport

fsgh
Na jó hagyom a picsába.... Nem igaz hogy a tv2 nem tudta leadni egy hülye sorozat ismétlés miatt....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JimKirk
Nah vegre egy nezheto stream!
ProGabe
tedd fel a silverlightot és windows media playerbe:

http://bl.tv2.hu/wp-content/themes/bl/javascripts/silverlight.js

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carloska
tv2re is bengedett sokat kel frissitgetni

Shep
A francot, minek ezt nézni, majd megnézem 1 óra múlva a végeredményt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
Maldini különdíj <#worship>

Rockynhooo
háháháháháhá szopjon le a tv2.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
Hajdú Pista, Méhes Gabi páros 😊

Shep
Magyarul beszél, vagy csak simán megy az angol?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én csak kinaiul találtam CCTV nél 😄😄

ProGabe
na, bejött a tv2. elõször anyáztam a silverlight miatt, de most már nem bánom, mert akit beenged, annak jó: fasza minõség és egyáltalán nem akad

próbálkozzatok vele!

GonzaloGerardo
TVU Player > 59687 jó minõségben akadás mentesen megy

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Shep
Hát, de legalább nem akad 😊

WuFraZselic
csak ne pofáznának csíkul xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ProGabe

Tigristank
Aha, csak majd kiírja, hogy vásárolj "premium account"-ot. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
nézzétek a sopcaston 6002-es csatorna

portabla sopcast, letöltöd, elindítod, kiválasztod a cctv5-öt és nézed akadásmentesen
bujcsik555
Legjobb Kapus: Van der Saar

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

WuFraZselic
EZ nekem egyáltalán nem akad, csak rápofáznak az angolra portugálul xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Carloska
én tvben nézem rendes digisporton ott legalább nincsen probléma 😄

http://www.justin.tv/actv_brasil/popout én ittnézem és nem akadozik annyiszor mint az UEFA-s

ProGabe
ekkora gecinagy failt. digi is akadozik, uefa is, tv2 be sem jön

bezzeg az m1-en mindig jó a telesportos stream, mert tudják, hogy csak kép kell, nem über-minõség. azok sem véletlenül kaptak díjat

valaki fogalmazzon meg egy szép levelet a tv2-nek, amiben elküldi õket a jó édes.......

sopcast -> CCTV5
LasCar16
kész nálam meghalt az UEFÁS, most nagyon cifrát tudnék mondani a tv2rõl,digisportról..

#acm

CCTV 5 ön nézem akadás nélkül megy 😊 amit linkeltem azon van 😊
Tigristank
Sajnos. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rockynhooo
Hogy basszák szájba ,hogy az életbe egyszer kerül be magyar csapat és még azt sem tudják közvetíteni :| egyszerüen nem értem meg minek veszik meg a jogokat ha nem képesek leadni normálisan egy kurva szezont.

Carloska
megy digisporton rendesen minden fasza

nekem csak 30-40mpként akadozik be😄😄

WuFraZselic
na jó ez a stream már megint kritikán aluli

fsgh
Akadozik az uefás stream is... Tv2-s be se jön...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ProGabe
már hány ilyet láttam... és most elõször magyar csapat is ott van az egyik lavorban. szóval ez egy ilyen érzés! tök jó 😊

WuFraZselic
apahkezdõdik

már megy
most fog indulni
még el se kezdõdött a sorsolás

bowden
és ez nálad már megy? mert nekem azt írja starting soon

ProGabe
a tv2-n meg az ezerszer ismételt, idióta sorozat megy, az tényleg fontosabb^^

disiportosok meg igazán megismerkedhetnének a pufferelés fogalmával

addig jó amig azis össze nem omlik😄

az UEFA oldalán jó lesz
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=47386&part=sports
itt is kereshettek linket,akad bõven =)
uefa oldalán is lehet nézni vagyis én ott tudom nézni 😄

bujcsik555
hahhh, nekem van digisportom<#mf2>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Rockynhooo
jah a faszomat bele... nem tudom mié nem volt az jó hogy adta az ES :|

ProGabe
ugyanaz történik a tv2 oldalával, mint a digisportéval 1 hete. mindenki megrohamozta, összeomlott. k*rva jó

szerk: digisport.hu most tökéletes, éppen a csiszár bénázik a bozsikkal