10753
Bajnokok Ligája
  • Rockynhooo
    nem is tudtam hogy Murinnyó be fog állni játszani.
  • Rubenvagyok
    Na azért ez egy kicsit erős túlzás, nem gyenge a labdatartásban és a cseleiben. Elég ha megkapja a labdát és akkor már baj van. De én még így is azt mondom hogy szoros meccsen de a Barca jut tovább.
  • hedonist
    Mourinho úgy ki fogja kapni a játékból,h csoda, ha az Inter térfelén lesz nála labda 2 mp-nél tovább.
  • Rubenvagyok
    Azt ne hidd hogy Messire most nemfognak még jobban odafigyelni rá. Eléggé kemény lesz neki, hisz a védők az elején arra fognak utazni, hogy megfélemlítsék és nem fognak vele gyengéden bánni. Szóval most másokra hárul a feladat hogy befejezze az akciókat.
  • mahalo
    A Barca hozza a BL-t ez nem is vitás. Messi egyszerűen megállíthatatlan, a döntőben már mesterötös lesz. :)
    Mi egy havernál szoktunk összegyűlni, sör, nagy tv, miegymás.
  • makpadi
    nem kell itt alázásról beszélni gyerekek.ahogy már előttem is írták: egy szép, tisztességes Barca játék, az nagyon pozitív lesz a döntőben:)
    nem kell elbízniuk magukat, csak lazán és óvatosan..ti elmentek megnézni valahova?kocsma?krimó?vagy valakinél a privát tv szobájában?:)
  • trabiubi
    Azért nem hiszem, hogy annyira nehéz lenne már odáig eljutni, de majd meglátjuk :)
  • Rockynhooo
    főleg ha lyontól szopnak majd :D
  • Voyager5
    Egyenlőre még egyikük sincs a döntőben...
  • trabiubi
    Alázásról nem beszélnék, de tény, hogy a Barca most nagyon erős. Egy tisztességes játék már megnyugtatná a lelkemet :) Tudom, hogy nem sok esélyük van megverni a Barca-t, de azért hajrá-hajrá.
  • fishsticks
    én meg remélem hogy a Barca lealázza őket a döntőben
  • trabiubi
    Igen, ez már nagyon off Mit szóltok a MU kieséséhez? Én konkrétan örülök, mert hajrá Bayern, és remélem döntősök lesznek :)
  • vintage
    ez mindennel így van, ami sok embert érdekel...tele van minden reklámmal...ez így természetes, a reklámozó cégek is jól járnak, mert fogy a termékük, te is jól jársz, mert minőségi termékeket reklámoznak, valamint a csapat is jól jár, mert őket szponzorálják, ezáltal több pénzük van...jobban tudnak játszani stb... ez több embert vonz... és így tovább...
    De már nagyon elkanyarodtunk a bl-től... csak annyit teszek hozzá :D, hogy a Barca a király:D és nekik szurkolok!
  • fishsticks
    Az a durva, hogy szerintem kb 10szer annyi időt töltenek egy meccs előtt a reklámok összerakásával (tv spotok, táblák felrakása, zászlók, mezen lévő reklámok stb) mint amennyit a játékosok labdarugdosással töltenek/ mérkőzés
    nem vita téma, hogy összeforrt a foci a reklámiparral és "biznisz"-szel, szerintem ez a mozgatórugója az egésznek
  • mamutvadasz
    De hát hol nincs már ott a média manapság, elég ha már csak a meccsek közötti reklámokra gondolunk, a lányok meg kifejezetten szeretika focista fiúkat... Lehet, hogy nekem is többet kellene fociznom
  • trabiubi
    Pontosan így van! Meccsen kívül nem nagyon lehet szétválasztani ezt a biznisztől, viszont amikor oda kell tenni magukat, akkor odateszik.

@karajj: Én is erre számítok amúgy. Meglepő, hogy a kezdeti gyengélkedés után idáig jutottak. Várom már a meccseket :)
  • karajjj
    a Lyon is olyan felemás csapat, hogy ha összeszedik magukat, akkor megfingathatnak bárkit, viszont ha nem megy elől a támadóknak, akkor beállnak úgy bekkelni, hogy azon nem megy át senki
  • Fabio Capello
    én ezt a hibát anno a Monaco-Deportivo meccsen követtem el... :D
  • Cabell
    Ez igaz, de gondold el, szakmai szemmel milyen rossz lessz nézni egy halál sima Bayern-Barcát, vagy egy rukkolós Bayern-Intert...ha a Bayern helyébe Lyont írok, akkor még olyanabb..:)
  • karajjj
    jaaa, amikor Nedved megkapta a Real elleni hosszabbításban a sárgáját és nem játszhatott a döntőn, arra emlékszek, az se volt valami nagy eresztés... ebből a meccsből kiindulva elkövettem egyik legnagyobb hibámat, a Milan-Liverpool döntőnél :D kikapcsoltam a szünetben a TV-t, mikor 3:0 volt, hogy engem ez már nem érdekel és elaludtam...
  • limperatore
    és a juve milan döntő? legrosszabb meccs volt :D
  • karajjj
    ááá, a döntő tavaly volt a legfosabb szerintem... azt még anno le is írtam, hogy a MU végig fogja végedekezni az egészet, majd nem mernek egymásnak esni, mert nagy a tét és 90 perc semmit fogunk látni, közben pedig valamelyik csapat talál 1-2 gólt a sarokban és ennyi
  • Cabell
    Ha már mindenáron pozitívumot kell találnom az idei angoltalanságban, az az, hogy talán így nagy utálkozás közepette sokan talán észreveszik, hogy mennyivel színvonaltalanabb lesz az egész kiírás innentől kezdve.

A Bayern-Lyon meccseken a laikusok szerintem még a TV elé sem fognak bevetődni, a Barca-Inter párharcon pedig szerintem két rémgyenge meccsen, ahol Messi gyönyörűen el lesz tüntetve, és várhatóan egy-két gól fog dönteni, majd továbbjut valaki.

A döntő pedig az utóbbi évek legszínvonaltalanabbika lesz sajnos...
  • Rockynhooo
    számomra is durva , miközben a Bordó szopatta őket :D
  • karajjj
    na ha már szóba került a német bajnokság, jóformán hihetetlen, hogy ez a Bayern elődöntőt játszik a BL-ben, szezon elején szenvedtek, nemtom hányféle felállással próbálkoztak, nem ment sehogy, már vártam, hogy van Gaalnak mikor köszönik meg a részvételt, ahhoz képest most a Robben-Ribery iparos párossal még mindig ott vannak és a MU sem állította meg őket, bár igaz, hogy némileg nekik is hullámzó a teljesítményük, de jóval erősebb keretünk van, mint a németeknek
  • Rockynhooo
    én ezért kezdtem el nézni "kisebb" csapatok meccseit mint pl Benfica :) de vágom hogy te meg a német bajnoksággal vagy így.
  • karajjj
    én a 2002-es Real Madridba szerettem bele anno, a BL döntő után viszont szép lassan elkezdett visszafelé fejlődni ott is minden(jött Ronaldo, aztán Beckham és ezért a reklám fontosabb volt a focinál), azóta sem láttam olyan csapatot, akik minden meccsre úgy mentek ki, hogy mi most megnyerjük, akárki is legyen az ellenfél és gond nélkül lefocizták őket, a tavalyi Barca talán már-már visszahozta azt a színvonalat, de még az sem volt igazán olyan, és sajnos már nem lesz több ilyen csapat
  • Rockynhooo
    nekem pl rögtön Ibra jutott az eszembe :D
  • Rockynhooo
    mindig mindenki CR-el jön :DDDD
  • analfa
    Sajnos nem csak ő beképzelt hanem a legtöbb jól kereső focista, el lettek kapatva, semmi alázat nincs már bennük sem a játék sem a játékostársak iránt.
  • CaptainJack
    Persze, hogy erről szól már a foci. Egy egész nagy iparággá fejlődött ki az egész. Amiben a bulvár és a reklámokból befolyó pénzek nagyon dominálnak. Azért nem mondanám, hogy erről szól, mert amikor fennt vannak 90 percig a pályán akkor megszűnik a külvilág számukra, akkor még mindig csak a fociról van szó. Így a csajok nézik a bulvárban , hogy mit csináltak a sztárok, mi meg megpróbáljuk élvezni azt a 90 percet.
  • kopaszkigyurt
    húú de nagyon -nagyon igazad van saviola..
    tökéletes a elírás, amit mondasz.Sajnos tényleg manapság, már iszonytatóan nem erről szól a foci.Csakis 3 dologról: pénz pénz pénz
    más nem jelent semmi pluszt.nagyon gáznak találom ezt..
    nem is arról szól, hogy ki mennyire tehetséges játékos, hanem , hogy a Ronaldo éppen milyen Ferrarit tört össze..éns zemély szerint őt nagoyn utálom.túl beképzelt.
  • gabber_saviola
    Az a baj, hogy én a mindenkori MU-t, mindig a kilencvenes évek MU-hez nézem/hasonlítom, mert akkor valósággal rajongtam értük. Akkor volt egy olyan csapat (Schmeichel,Stam, Irwin, Neville, Berg, Beckham, Butt, Giggs, Keane, Scholes, Yorke, Sheringham, Solskjaer,Cole ...) akik nem voltak agyonsztárolva meg széjjel zselézve és nem voltak sztárallűrökkel ellátva, egyet viszont kurv@ra tudtak ... focizni. Olyan igazi gyári munkás fílingje volt a csapatnak, akiket lehetett szeretni. Aztán ezek a játékosok elkezdtek kiöregedni ill. eligazolni, és azóta csak árnyéka a mindenkori MU az elődjének. Meg aztán ez a Fergipapa sem a régi már.
  • Grove4
    Ezt te írtad?Grat.
  • Cabell
    Bocsánat, de ezt picit igazságtalannak érzem:

Ha jó a United idén, akkor "egyszemélyes csapat, Rooney viszi őket..."

Ha pedig valami nem sikerül, akkor: "Na látjátok, CR nélkül semmit sem nyertek..."

Találjunk már egy bizonyos középutat..

• Voyager5
    Érdekesen alakultak a dolgok. Olvasgatom más topikokban, hogy "akkor Barca-Bayern döntő" meg stb.
    Jelenleg 25% mindegyik csapat esélye, és apróságok dönthetnek.
    Dönthet egy Robben, vagy egy Eto'o, vagy egy Messi vagy egy Lloris védés (mint tegnap) akár egy kiállítás, vagy egy meg(nem)ítélt 11-es, bármi.
    Butaság leírni az Intert vagy a Lyont, Mourinho bármikor előhúzhat valamit a kalapból, a Lyon meg pl eszméletlen, hogy tud védekezni..
  • Zsolti9014
    ITT VAN egy aránylag új sorozat a BL eddigi győzteseiről, heti megjelenéssel.
  • gabber_saviola
    Már az első meccsen is megmutatta erősségét a Bayern. Meg aztán akik így felállnak 3-0-ról, azoktól nem szabad sajnálni a továbbjutást. Gratulálok a Bayernnek.

MU meg talán most észre vette, hogy mekkora hiba volt úgy eladni CR-t, hogy nem jött helyére egy közel azonos tudású játékos.
  • Dean Winchester
    irónia vágod mit jelent?
    "150 évvel ezelőtti" ironikusan gondolta azaz nem mostanában hanem régen :)
  • karajjj
    150 évvel ezelőtti? az elmúlt 10 évben is becsusszant azért egy győzelem, vagy azt le kell tagadni?