Kontaktlencse

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
hát lemosni használat után. Tenyeredbe tenni , pár csepp tároló folyadék , kicsit megdörzsölni , másik oldalát is , és a végén pár cseppel leöblíteni. majd eltenni 😊

akyyy
mit kell lepucolni? érdekes tegnap nagyon szenvedtem mire le tudtam venni, vagy fél orát... ma egész nap agodtam hogy fogom levenni, fõleg meló után... erre most olyna könnyen ment, hogy kedvem lenne visszatenni😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

fook
hülyeség csak szétbarmolja a szemed

tenkenorman
Hali. hol tudok színes kontaktlencsét venni ami nem torzít? nincs szügségem szemüvegre csak jól nézne ki ha egyik szemem piros lenne 😊)) persze csak alkalmakkor.
olyan ami sokáig jó és +-0ás.

http://www.tenke.hu

DeerHunter01
én kedden megyek betanításra 😄

\"Erről van szó!\"

fook
mert ?😄 könnyû 😊 arra figyelj arra hogy minél sterilebben , minél jobban pucold le + öblítés 😊

akyyy
na megvan a lencse, hu, nem merem kivenni:C

akyyy
optirex
amugy faysza kértem mára szabadnapot, erre az elõbb felhivnka hogy nemjó menjkek be pénteken😄 fuu monjduk valszeg ugyse dolgoztam volna ma de azért na.

DeerHunter01
melyikbe voltál?
én jövõhéten megyek a Szinva optikába vh-ra.

\"Erről van szó!\"

akyyy
semmi, bele kellet nézni egy gépbe, a gép kiadott egy blokkot az adatokkal, a doki vagy aki ott votl leellenõrizte még a táblával, szemüveggel, hogy valós e, látom e a számokat, láttam, mondta, hogy túl erõs a görbületem, vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy készleten most náluk pont nicsn ilyen lencse, rendelni kell, így menjek vissza jövhét szerdán. ekkor lesz próbalencse, stb, de mondta is hogy kb másfél óra lesz, akkor tanit meg hogyan kell betenni, ilyesmi😄
jók voltak, faszák, látszik hogy értenek hozzájuk

DeerHunter01
majd ird le milyen volt a vizsgálat.

\"Erről van szó!\"

akyyy
állitolag miskolc plázáva, vagy szinvaparkba van egy szemészet, vagy optika, ahol megvizsgálják a szemet, és rendelnek lencsét is... holnap elmegyek, kipróbálom... addigra meg csináltattunk itthon másik szemüveget, az is megvan még, sõt adtak ajándékba tartót, igy magamnál lehet mindig 😊

mike0013
szemészhez😄 ha esetleg soproni vagy, kapásból tudok 3 személyt mondani, aki kontaktlencsével is dolgozik😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

akyyy
azt montdák keressek kontaktológust, erre csak fórumokat lelek, ahol szintén keresnek, se senki se halott róluk.... akkor most hova menjek?😄

akyyy
és hogyan vegyek? meg milyet? kb mennyibe fog kerülni, meg egybõl megkapom, vagy elõtte lemérik, hanyas a szemem, azátn megrendelik valahonnan? kb hány nap?😄

DeerHunter01
holnap fél 3-ra megyek megint 3xorra 😄
ha most se sikerül akkor még megpróbálom máshol is.

\"Erről van szó!\"

Rip
Szaunában sincs gond vele.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mike0013
öö😄 nem tudom, esõt, havat, szelet bírja😛 többit nem teszteltem😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

akyyy
igy tervezem én is.

de vannak olyan élethelyzetek amikor nem lehet lencsét viselni? pl nagy szélviharba, essõbe, hullámvasúton..😄 stb szaunába

mike0013
hát... sztem egy szemüveg mindenképp kell (akár olyan is, ami nem a tied😄)... orvos nekem azt mondta, hogy ha kontaktlencsével vezetek, legyen nálam mindenképp egy szemüveg is, mert a rendõr nem tudja megállapítani, hogy benn van-e a lencsém, és akkor így lecsekkolja a szemüvegbõl, hogy minden ok, de nekem rá van írva az orvosi papíromra, hogy kontaktlencsében és szemüvegben vezethetek, szóval nem tudom... max ha igazoltat egy rendõr, gyors felveszed a szemüveged😊 szóval mindenképp csináltass szemüveget vagy tegyél a kocsiba valami régit és akkor vezethetsz nyugodtan lencsében (de ezt nem én mondtam😄)

akyyy
Olyan a problémám, hogy a minap reggel kettétört a szemüvegem kerete. nemtudom miért, nem ültem rá mostanság, meg tegnap még jó volt. lehet a hideget nem bírta (hát aki hajnalba megy dolgozni...)

Azon gondolkozta, hogy kipróbálom most már a lencsét, ha már kötelezõ elmenni : )
"szerencsére" addig van dioprtiás napszemcsi, amibe látok valamellyet, erõs fénybe, meg tudok vele vezetni ha muszáj, de nélküle már bajban lennék, meg sötétedés után se ajánlatos😄

a gond az hogy jogsiba az a kód szerepel, amivel csak szemüvegbe vezethetek, de ha én lencsét fogok hordaniakkor mi van? elmehetek orvoshoz átiratni, de ha nekem speciális, hivatásos jogsi van/kell, akkor megint kérjek beutalót, orvosi véleményt, meg okmányiroda, stb, az lenen vagy 15ezer, rendõr nem büntet meg csak 10-re😄 esetleg a régit megjavíttatom valahogy, és magamnál hordom, hogy ha baj van, akkor fel tudjam venni. vagy sztetek csináltassak szemüveget is mindenképp?

DeerHunter01
oké köszi a választ.
2 hét múlva megpróbálom mégegyszer nála aztán ha nem sikerül akkor keresek még 1 orvost.

\"Erről van szó!\"

mike0013
én azt mondanám, hogy keress meg egy másik orvost, aztán ha õ sem tudja, akkor van gond... de azért várd meg, hogy a többiek mit mondanak, ez csak az én véleményem, hogy én ezt tenném😊

DeerHunter01
az orvos amúgy korrektnek tünik nem szólt be meg semmi csak nem tudom hogy most mit csináljak, alkalmatlan vagyok rá vagy keressek mást?

\"Erről van szó!\"

mike0013
azt hiszem ez teljesen természetes reakció elsõre😊
nekem is ugyanez volt, persze csak az a része, hogy könnyeztem meg nem bírtam ki pislogás nélkül... viszont itt akkor az orvos a hibás, ugyanis én akárhogy "próbáltam", nem tudtam pislogni, annyira határozottan húzta szét a szememet😊 de az ahogy berakta az tényleg egy szenvedés😄 szóval szerintem ez az orvos hibája, de ki tudja, lehet nagy hülyeséget mondtam😄

DeerHunter01
az a baj hogy magamnak meg sem próbálhatom mert meg kell neki néznie hogy hogy reagál a lencsére a szemem ,mennyire birja.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
olyan problémám lenne hogy az orvosnak kell elõszõr betennie nekem a lencsét.
de ez nem jön össze 😄D
már tököm kivan az egésszel.
2 alkalommal sem jött össze.
ha most 2 hét múlva sem lesz jó akkor nem sok esélyem van 😄
mert mondja hogy csukjam be a szemem , aztán nyissam ki mikor szól, nézzek balra ( a jobb szememre tenné a lencsét)...
na de amikor odaér a lencse a szememhez akkor könnyezek és nem birok nem pislogni...egyszerüen nem megy 😄
valami ötlet?

\"Erről van szó!\"

fook
igen😄

DeerHunter01
valaki jár még ide ?

\"Erről van szó!\"

fook
azért ez egy olyan dolog , amit szerintem senki nem fog "szürkén" venni...

OLCSÓ KONTAKTLENCSÉT KERESEL?

Sziasztok!
Egy csõdeljárási ügybõl kifolyólag komplett optikai céget "örököltem",
az optikai felszereléseken már túladtam, a nyakamon maradt viszont közel
100 doboz kontaktlencse, amiken mihamarább szeretnék túladni jóval áron alul.
A lencsék havi lencsék és van köztük 6 illetve 3 darabos kiszerelés is.
Márkák szerint: Bioclear, Clear Comfort, Sauflon UV55, illetve Clariti/Synergy Szilikon. Van még különbözõ márkában napi lencse is jópár dobozzal.
Szinte az összes dioptria megtalálható köztük (-0,25 - -15,00ig, vannak pluszosok is), és a bolti ár feléért is elvihetõek. A lencsék teljesen origináltak, bontatlan sérülésmentes dobozban vannak, az elõírásoknak megfelelõen tárolva. Legjobb lenne persze ha vki elvinné egyben az egészet, de külön dobozonként is vihetõek, több doboz esetén kedvezményt adok. Akit érdekel az dobjon egy mailt vagy irjon priviben.
Néhány dobozzal feldobtam az apronetre is, aki akar ott is rákereshet.
fook
hát különbözõ vizsgálatok voltak nem tudom már milyenek , ill. kaptam valami szemcseppet is. A honvédba voltunk nevet sajos már nem tudok :S😞

HAli!Köszi a választ!Megírnád még légyszi,hogy hogy derült ki, hogy mégsincs glaukómád?Illetve,hogy aki Téged vizsgált,neki ez a szakterülete? Ha igen,ajánlanád a nevét?Üdv
fook
Hello 😊
Ez kellemetlen , nekem hála az égnek csak glaukoma gyanúm volt , azt is elég rossz volt megélni. Elöször is menjetek el egy másik dokihoz ( aki lehetõleg normális ), az szerintem segíteni fog. Nekem is dokit kellett cserélnem 😊 Szerintem ilyen jellegû szemcsepp csak receptre van.

Sziasztok Mindenki!
Légyszi ha tud valaki segítsen!Anyukámnak kérném..Édesanyám szemeit vizsgálták Bp-en és megállapították,hogy magas a szemnyomása.Fölutaztunk hajnalban,több órát vártunk és több órás,fájdalmas vizsgálatok voltak.Megkérdeztük a dokit,hogy mit lehet tenni,hogy lehet segíteni.Kaptunk egy félmosolyt,és a semmit,hogy:” Nem sok mindent,kerülje a stresszt”.Akkor még semmit nem tudtunk se a szemnyomásról,se a zöldhályogról(glaukómáról),csarnokvízrõl stb,így a doki könnyen lerázott minket.Azóta olvastuk,hogy pl szemnyomás-csökkentõ szemcseppel lehet segíteni annak,akinek magas a szemnyomása.Kissé akkor háborodtam fel,amikor rájöttem,hogy van ilyen szemcsepp és azért mégsem úgy van ez,hogy a magas szemnyomásos majd csak megvakul,hanem lehet segíteni.És igenis berágtam,mert azóta(ahogy a késõbb olvasott cikkekben bennevan),romlott a szeme.Nem tudja-e valaki,hol lehet ilyen szemcseppet szerezni vagy valaki nem tud-e ilyet szerezni?Meghálálnám…Üdv!
Broafka
valószínûleg... 😊
hát szerintem ezt így azért nem lehet megmondani. én mindenesetre várok

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

igaz, azoknak ajánlott akinek már valószínûleg nem romlik a szeme!
Broafka
szépen megkértem, és bevetettem a kutyaszemeket, jött rá a válasznézés:
"számla, vagy dögölj meg b**d meg!"

szóval hagytam a dolgot

Szerintem ennyiért visszaveszik ahol vetted, ha szépen megkéred...
Broafka
azért, és ez nekem is tegnap elõtt derült ki, mert sajnos megszûnõben van :-/
és így folyamatosan megy le az ára. Úgyhogy jah, így már sok, akkor legyen 4000 😛

Hát az kicsit soknak tûnik, 5390, újonnan...A lencsék.hu-nál
Broafka
igen, csak ha megmûtteted a szemed és ismét elkezd romlani, akkor többet nem használhatsz kontaktlencsét... megéri? jah, meg, de késõbb, amikor már nem géz a szemüveg ha újra romlik

Sziasztok!
Egy jóbarátom megunta a kontaktlencse problémákat és megmûtette a szemét.. amennyit elköltötök a évek alatt,nem is drága...legalábbis kifizetõdõ..
Most meg valami akció is van. Ha érdekel,nézzétek meg:

http://href.hu/x/a219

Broafka
mert legalább nem úgy érzem, hogy le vagyok szarva... hmm, igen, ez így már jobb amúgy

Bészf
hát igen.. nekem egy féllel rosszabb a szemem és pláne pont most vettünk lencsét. de am annyiért télleg megérné

Korán keltem. Hol az arany?

mike0013
én is követem a topikot, de gondoltam minek írjam be, hogy jó ár és köszi az ajánlatot, de nem jó nekem... mindenesetre tényleg jó ár és jó lenne:/

Heffi
Figy én is követem a topikot, de nem hiszem hogy jó lenne nekem, ezért nem is írtam. Gondolom más is így van vele..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Broafka
de amikor valaki beír, hogy segítsetek, miylen kontaktlencsét vegyek, akkor furcsa mód 3-4 ember azonnal beír, szóval ott van nekik a kedvencek között...

Egyébként meg komolyan azt hittem hogy az lesz, hogy "hááát, nekem nem oylan a szemem, de amúgy jó lenne" vagy "nem lehetne egy kicsit olcsóbban"
De arra úgy nem számítottam, hogy keresztbe le vagyok szarva.

Lehethogy csak én ugranék egyedül egy ilyen dolognak, mert látszik, hogy nem átverés, csak szegény gyerek rábaszott, de ha ilyen dioptriás lenne a szemem akkor biztos kéne...

nah mind1

elég kevesen látogatják ezt a fórumot, és szerintem senkinek nem kell 😄

Broafka
Most senkinek se kell kontaktlencse olcsóbban, vagy senkinek sem ez ilyen a dioptriája, vagy féltek hogy átbaszás?