Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
30 napon és éjszakán át tartó, folyamatos, biztonságos viseletre alkalmas lencsék. Feledkezzen el arról, hogy rossz a szeme!"
Air Optix Aquat használok már 4 éve most viszont gondolkodom hogy Air Optix Night&Day Aquara váltok. idõnként kiszárad a szemem, így hogy ez 8% al több vizet tartalmaz, viszont a másik jobban átengedné a levegõt és nem kellene tökölni a ki/beszedéssel, de sztem atól függetlenül kivenném idõnként. 2k huf a kettõ között a különbség, és nemtudom melyiket vegyem meg. ja és havi lencse lenne.
kösz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pred
pred
meg sportoláshoz is jobb lenne egy kontaktlencse és javitana az önbizalmamon is kicsit 😊
2 optikában próbálkoztam.
\"Erről van szó!\"
pred
de tényleg olyan kicsi is a szemem a kontaktlencséhez képest 😄
nem tudom olyan nagyra tágitani mint az emberek nagy része ezt megmondták nekem 2 helyen is hogy elég kicsi a szemem 😄
\"Erről van szó!\"
pred
bal oldali +2
jobb oldali +3
ha leveszem egybõl bemegy és váltott kancsalságom van.
\"Erről van szó!\"
pred
ez már dupla fail.
mindegy , kancsalságra amúgy is jobb a szemüveg de jólett volna azért egy kontaktlencse is ha javit valamit rajta.
mondták is akik ott voltak hogy a szemem alapból kicsi nem tudom úgy széthúzni amennyire kéne, meg hozzáérintem a szememhez a lencsét de nem áll meg rajta..
én már hagynám az egészet a 'csába de még mondták hogy hétfõn jöjjek el ne adjam még fel.
\"Erről van szó!\"
már nagyon könnyen kijön<#vigyor2>#vigyor2>.
Jogsira ha elkap a rendõr, mennyire büntethet meg?
én tudod hogy tanultam meg berakni a lencsémet? a volt párom hosszú évek óta kontaktlencsézett már, és csomószor láttam hogyan teszi be, és veszi ki. amikor én mentem betanulni,kb öt perc alatt bent volt, pedig elég hosszú mûkörmeim voltak akkoriban:-) a kivétel miatt iszonyúan aggódtam, hogy fog menni, de az talán még gyorsabban ment😄
pred
pred
csak én azt hittem hogy ha már a lencse kicsit is hozzáér akkor az rátapad de nem 😄
\"Erről van szó!\"
pred
pred
jah és ha nem hordod a lencsét akkor is kell minden nap friss folyadékot cserélni. nem okoskodni akartam,csak pár jótanács:-)
pred
Kolléga (most figyelj!) ELNYALTA! <#idiota>#idiota>
Nem vakult meg, azóta is jól van, én meg csak néztem, hogy noooormális? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amugy sztetek gáz, ha egy két nap nem hordom, és akkor egész nap csak a folyadákába ál? az árthat neki? mert tegnap elõtt meloba azzal mentem, de nem igazán vált be, inkább meghagyom itthoni használatra😄