Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pred
rossz technikával csináltam tegnap este.
\"Erről van szó!\"
pred
pred
\"Erről van szó!\"
ma már be se lehet raknom, kicsit pihenjen a szemem, addig is szemüveg 😊
\"Erről van szó!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
most már annyi erõm sincs hogy kinyissam a szemem elég fáradt vagyok 😄
remélem nem lesz nagy baj hogy alszok benne, de már nincs más választás.
\"Erről van szó!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Olyan probléma nem lehet hogy a görbülete nem megfelelõ számomra és azért ilyen rohadt nehéz kiszedni ?
Mindegy , holnap visszamegyek csak nem lesz vele baj addig.
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Én 2 éve hordok lencsét, gondolkodom a mûtéten, de eléggé parázok tõle. Na meg feltételezem nem is olcsó mulatság. Amúgy én a www.kontaktlencse.gudu.hu oldalról szoktam rendelni lencsét. Ti honnan veszitek vagy rendelitek?
Postaköltség ellenében, vagy bp-i személyes átvétel esetén teljesen ingyen, odaadnám valakinek egy darab, megmaradt, bontatlan Ciba Vision Air Optix kontaktlencsémet a következõ paraméterekkel: PWR: -5.75, BC: 8.6 és DIA: 14.2.
Áprilisban lézeres szemmûtéten voltam, így erre már nincs szükségem. Nem látogatom rendszeresen a fórumot, így ha valakit érdekel, privát üzenetben keressen.
Üdv: Szilvi
megpróbálom, aztán lesz ami lesz😄
de amúgy van rá reális esély, hogy kijön a szemembõl?😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ti strandon hogyan oldjátok meg a kontaktlencse-dolgot?😊 Gondolom nem tesz túl jót neki, ha vízzel találkozik... de azért jó lenne látni is valamit. Kíváncsi lennék hogy ti hogyan oldjátok meg?! Köszi elõre is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Úgy néz ki hogy nem bírja a szemem a Biofiniti kontaktlencsét és ezért: ELADÓ 5 db -2,75-ös és 5 db -2,50-ös Biofiniti kontaktlencse. Az ára: én 15-ért vettem a 6-6-ot így szerintem 12500,- de alkuképes.
Üdv
Ismeri valaki az Aqualens Optika Kft-t?
Budapest, Dózsa Gy. út 9.
Mennyire megbízhatóak?
Program az, ami az adatokat hibaüzenetté konvertálja. Lassú munkához idő kell.
pred
pred
pred
pred
#529 Én is ezen a véleményen voltam , majd megtanulod te is a leckét. nekem szerencsém volt 😊