Kontaktlencse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint a szemem aljára becsukom a szemem és kiesik aztán tehetem be megint
\"Erről van szó!\"
pred
Illaberek nádak erek Suzukisok jó emberek!
lehet hogy kiszáradt vagy valami ,mindegy most kivettem , szemüvegbe vagyok.
\"Erről van szó!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
pl most is a bal szememmel homályosan látok.
\"Erről van szó!\"
pred
\"Erről van szó!\"
de miért kérdezted? esetleg a szemüveged az? vannak olyan cylinderes emberek, akiknek sima lencsével is lehet a látását korrigálni, mert a lencse felhelyezésével megváltozik a szem görbülete. nagy cylindereseknek is régebben ezért raktak fel kemény vagy félkemény lencsét, mert az még jobban megnyomja:-)
pred
pred
nem látom hogy rajta lenne a csomagolópapírján
\"Erről van szó!\"
akkor letisztult a kép, nem kell megijedni, de ha sokáig így van akkor valszeg más erõsségûre lesz szükséged.
\"Erről van szó!\"
Tegnap "váltottam" kontaktlencsére szemüveg helyett. (Még csak próbalencsét kaptam a szemésztõl.) Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy természetes-e az, hogy a 2. napon is még homályosan látok közelre, ha a bal szememet letakarom akkor a jobbal tökéletes közelre, viszont ha a jobbat takarom le akkor homályos, egyszóval közelre nem látok rendesen, nem olyan mint a szemüveg. (két szemmel is homályos/fura közelre) Veletek is volt ilyen, vagy csak nekem nem jó a lencse?
Elõre is köszi!
pred
komolyan inkább elfogadám azt hogy távolra szarabbul látok ahogy most is van szemüvegbe csak legyen jó benne 😄
\"Erről van szó!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
a jobb oldali erõsebb kontaktlencsémet már kiszedtem délután és nem vettem észre most meg megtaláltam az asztalon összeszáradva teljesen 😄
\"Erről van szó!\"
tegnap meg azelõtt is tényleg 10 mp alatt kivettem egy szemembõl , egybõl jött is lefele ahogy hozzáértem most meg semmi.
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
majd késõbb kiszedem hátha jobb lesz
\"Erről van szó!\"
az elõbb fél perc alatt kiszedtem mindkettõt 😄
betevés az kb 3-4 perc szemenként
\"Erről van szó!\"
pred
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Erről van szó!\"
vagy netalántán tengerparta ahol sós a víz ?
\"Erről van szó!\"
amúgy meg a lencse védekezõ mehanizmust vált ki a szervezetbõl, és emiatt kicsit megterhelõ lehet.valszeg ezért is lehetsz fáradt.
pred
\"Erről van szó!\"