Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindazonáltal nekem kellemes csalódás volt ez a game,mert rohadtul díjazom hogy nem a régi ugribugri lõugrál van,hanem vittek bele metal gear szerü lopakodás hátulról legyapás és bunyózás cuccost😊))
Lehet hogy ez a régi ugribugri tomfanoknak nem fog tetszeni,de sztem így sokkal jobb😊
Patch content:
Bugs Fixed:
- Game freeze when Keyboard is remapped to selected keys.
- System locks if the correct FMV player is not present when playing an FMV.
- System locks just after loading a level.
Missing Shotgun.
- FMV player now supports machines with the VMR9 interface.
Hû-ha, rengeteget mindent kijavítanak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
. Kiváncsi vagyok, hogy utánna installálhatom a játékot újra mert a patch a jólmûködõ dolgokat is elbasza-e.- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
www.tar.hu/rage/utils/tr1.jpg
www.tar.hu/rage/utils/tr2.jpg
www.tar.hu/rage/utils/tr3.jpg
A második és a harmadik képen jól lehet látni, hogy a ködöt, ami pedig az egész képernyõn kellene látszódjon, hogy jeleníti meg
Meg egy kép a kávéházról, ahol nem csoda, ha rosszul néz ki a pincér arca ezek után😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Érdekes, azóta a rossz arcú pincért leszámítva, más bug nincsen...
Amúgy Eidos mondta, holnap jön ki patch.
Minden marhaságra, arra nem, amire kéne😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
nem tudtam belõle jó minõséget kihozni
Nem egy Blizzard, vagy egy Westwood, az biztos😊
égnek a lámpák, szól a zene - itt tartok most.
Pozitívumok:
A zene, a grafika (a bugok, s egy-két szörnyû dolog kivételével) , néha a hangulat, s a játszhatóság.
Grafika akkor, amikor bump mapping a vaslemezen, s azon gyûlik a pixel shaderes esõ😊)
Negatívumok:
Irányítás, amikor meg akarok fordulni a lépcsõn, az idegbaj - de idõvel már megszoktam:/
Elképesztõ grafikai bugok, különösen a háztetõs pályán az elején - a belsõ tereknél nincs gond.
A metro mellett találtam papírbokrokat, mint a Tomb Raider III-ban - jajj!
Néha játékmenetbéli bugok - holtan mentem át a második pályára, pl😊
S most itt a gettóban elég lassú a játékmenet
De végül is, elvoltam vele, nem vészes,
aki szereti a Tomb Raidert, s képes túltenni magát az alap hülyeségeken, fõképp az irányíthatóságon, s Lara lassúságán, eljátszadozhat vele ...
😊
Olyan 8/10
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nagyszerû volt, a játék lelassult úgy, mintha a Max Payne bullet time-ját használnám😊
Egyrészt az egeret el kell felejteni.. jó esetben a billt is. Azt egyébként nem hiszem hogy Dual Shock-kal olyan nehéz lenne PS2-n irányítani.. tipikusan olyan irányítás, hogy elõször rohadt fura, utána megszokod és kész. Nekem eszembe se jut már hogy nem tökéletes az irányítás.
Grafika: én 4* FSAA-val és 8* aniso-val nyomom és semmi baj a látvánnyal. Pár helyen alacsonyabb felbontásúak a textúrák a kelleténél ez igaz.. meg nincsenek Doom III szintû árnyékok.. ezt leszámítva mindenben megfelel a kor követelményeinek (pixel shader 2.0(!!) támogatás pl., mindenhol tükrözõdések, bump mapping, szépen kivitelezett pályák, modellek). A Bloodrayne-nél, Indynél jobban néz ki, vagy mivel kellene összehasonlítani?
A játéknak sok erénye van még, pl. zene/hangok.. és az elsõ játéknapon (!) szinte semmit nem látsz belõle.. utána jönnek a pályák az igazi TR-esebb helyszínekkel, jó kis fejtörõkkel, nehéz ugrásokkal, stb. 😊
Szóval a bugokat leszámítva nincs igazán baj ezzel a játékkal az eddigiek alapján azt mondom. A párizsi utcai rész nem nagyon tetszett, de azt leszámítva igen jó kis játék.
A grafikával nemtom miabaja egyeseknek...Belõttem mindenre antiscop filtert high grafit meg minden pipálva amit csak lehet és jó és egész fasza a grafika...Jó...Nem egy iszonyatos csoda,de megállja a helyét a mostanság kijövõ 3rd game-k között...
Egyelõre ennyi😊
Végigizgultam hajnalokon át PSX-en az elsõ,majd második részt.
Jött a PC,és a harmadik(még emészthetõ..)rész,aztán negyedik,már gyengébb,ötödik (no comment..)és a végére EZ.
Hát,bárki bármit mond,számomra ezzel a résszel Lara végképp elúszott.
Nagyon sajnálom,mert nálam jobban tényleg nem sokan várták ezt a játékot.A mai napig rengeted elakadt ismerõs hív telefonon,hogy kell az adott részeken továbbmenni.Ennél a résznél(elõször a sorozatban)nem fogok tudni segíteni...

A jatek erdekes de a iranyitas jaj anyam!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát elég sok mindent +próbáltam mire sikerült szóra bírni a progit. Végülis a hangkártya drivere miatt nem indult. 😞
Feltettem egy nem hivatalos drivert és azzal már ment.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Mintha felülrõl reflektorral világítanának, miközben a fény téglatest alakú...
Asszem megvan a megoldás most olvastam a játék fórumán:
KI KELL KAPCSOLNI A FRAME RATE COMPENSATION-t...
Kikapcsoltam így tökéletesen müxik a game😊))
Miafaxvan a progival???? Indítanám de csak sötét képet kapok...Konfigoztam mindenhogy,beraktam 75 hz-re is feltettem újra dx9 új videjódriver,legújabb codecek és semmi.....5let???????
Milyen hasonló stílusú nézdahátam játékok voltak az idén? Indy? Bllodrayne? Szerintem bõven felveszi velük a versenyt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Config:
P III 1 GHZ
Asus GEF 3
512 MB RAM
MX300 Vortex 2 Soundcard
Win XP PRO SP1
--
Szerencsére, hibátlanul fut.
Az irányítást szokni kell, mondjuk, amig így nézelõdök, addig ok, de ha itt felperegnek az események, elég nehéz lesz kezelni...
Annyira azért talán nem rossz.
Grafika szerintem egész jó, sõt, tetszik, pláne amikor a víz megcsillan a kövön.
Zene , hangok is rendben vannak, pedig féltem a support nélküli hangkártyámtól...
Beállításokban mindent hagytam, egyedül az RGB-t tettem át 32 bitesre
Mondjuk, bekapcsoltam a Fog-ot (köd) ,illetve a bilinear filteringet
1024*768*32 bit,85 HZ-es képfrissítés mellett játszom.
Az FMV-k csúnyák, olyan ,mintha valami gagyi tömörítést alkalmaztak volna.
Picit a kép is vibrál, s elég elmosott a kép.
A játék maga :
Elsõ pályát csináltam meg, (nem volt nehéz :-)
Van pisztoly, meg feszítõvas...
De máris egy szép bug:
Sikerült a földre zuhanni a végén kapaszkodás közben, erre Lara kinyiffant.
De abban a pillanatban jött a következõ FMV, és vége lett az elsõ pályának, ott álltam a második pálya elején full erõvel
Éljen 😊)

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
De igyekez az eladással, mert kinyírják az orgazdát, azt a nyakadon marad az áru.

Nálam is duplán fogy a löszer sajna
kár érte
*Posse*T.W.D*
Nalatok is parosaval szamolja le a loveseknel a kilot toltenyeket ?
Most ez megint egy bug , vagy mi a szar ?
Ugye a legkisebb 9mmes pisztoly 12 loszeres.
Erre kifogy 6 lovesre mert parosaval fogy belole a tolteny.
Nalatok is ez van ,vagy csak nalam fordul ez elo ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Menj fel a diszkopultba inditsad el a zenet.
Erre kijon ket fazon a szobabkbol. Intezd el oket.
Majd fel a 2. szintre a lepcsokon amin van egy kiszogeles. A hangszorot huzd a szelere. es irany fel a femszerkezetre.
Ha bekapcsoltad a zenet , akkor a fenytechnikan teljesen feltudsz jutni az iranyito terembe.
Ott 2 bal kapcsolo utan egy jobb kapcsolo, amitol a vibralofenyu lampatest oldalabol kitudod szedni a dobozt ami kell Pierrenek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem azért hiányzott (hiányzik, de majd 10 szint mulva megkapom) a sprint, mert irittál az a lassú totyogás amit mûvel. Bár így hogy ugrálva megyek, mint Béka Berci egész elviselhetõ sebesség hozható ki belõle.
Emlékszem, mindig elgondolkodtatott ,amikor egy tárgyért kellett egy óriási piramisban /kazamatában több órás kirándulást tenni, ezer szinten át, megölve száz ellenséget, hogy a legvégén , bejussak abba a szobába, ahol a hõn áhított ereklye pihent, mögötte pedig egy rozoga faajtó, vagy gyakran az sem , néha csak egy egyszerû nyílás , ami a szabad ég alá vezetett.
Ilyenkor mindig az jutott eszembe, lehet, errõl az oldalról kellett volna megközelítenie Larának az épületet, picit könnyebb lett volna neki😊))
Kellett +1 ero.
Miutan a Serpent Rougeban betortem az ajtot erosebb lettem es igy mar sikerult atugrani, hala istennek, mert tegnap mar kurva ideges voltam vagy 2 ora probalkozas utan. 😊))
Bocsesz a #533-ra válaszoltam.
rage!
Hehe :-)))
Huz_Hun!
Én nem is akartam sprintelni, csak a játék végefelé találtam meg a gombot, így nem is tudtam, mikortól lehet sprintelni.
Egyébként én PS2-n vittem végig, így hiába írnám le a R2-t nyomd meg úgy sem érne semmit.
Most kezdtem el PC-n, de nekem a PS2 grafikája jobban bejött. Ott ugyebár nem kell p*csölni a sok grafikai beállítással, és a hangkártyával, hiszen a gép adott. Éppen ezért vettem PS2-t. Nálam PC-n semmi gond nem volt, simán felment a játék, és tökéletesen mûködik.
<- Hamster ->