Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint szebb lett a felület

bob
Én sietek 1000-el de mire felérek nincs eröm elmozditani a ládát !

Annyira jó azért nem lett, de talén 5%-i bugot kijavítottak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sietned kell felfelé,ne cicozz annyit!

Hoz_Hun:

Vazzeg de kurva jó lett a patch-tõl a gamma!!!Köszi h tesztelted

Jelentem feltettem a patchet. Semmitsem rontott el sõt jvított a gamén. Szóval csak bátran.
És tényleg kijavították Pierre-t a bárpultost. Most már teljesen jó a szkínje.

Ha valaki megtalálja a dupla pisztolyt írja malyd be légyszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"Honnan lehet letölteni?!"

http://www.gamershell.com/download_2673.shtml

"This update "fixes non-playing FMV problem, a crash bug when keyboard is remapped to selected keys, a crash bug just after loading a new level, and misc other things"

Látom nem sok bug maradt benne! :)
http://gamershell.com/news_BTombRaiderAngelbbofDark.shtml

:))Nem is a kártyával van a gond, hanem az emblémájával...

Petyus_
Jó lesz ez csak jobb kivárni amíg jól mûködõ állapotra patchelgetik. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kandurex
Hát még jó, hogy azt javítják...hát mit szólt a kártya gyártó? Micsoda???? Az én kártyámon gondok vannak???? Mán javítani baxxa meg DE MÁN!!!! (pluszba itt van még egy kis lovetta, ha külön felhívjátok rá a figyelmet....)

meg különben is ..ki kérdezte a magyarokat?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Angolul van, de tessék:
http://www.tombraiderforums.com/aodguide/

Örm
Tud valaki egy végígjátszást?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Petyus_
Igen engem is ez vigasztal, hogy mégiscsak jó ez a patch. :)

:)))
Fix List:
- EAX logos are now corrected

Köszi srácok. Nem is tudom, mi lett volna velem ha ezt rögtön az elsõ patchnél nem javítjátok...

Petyus_

Petyus_
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=fbffe52185757b702e3f68774d7b47fe&threadid=18954

Nálam is ez van. (Hall of Seasons - nem tudom meghúzni a kart)

Kandurex
Mindenkit szerettel várunk a caribb tenger vízein :))

Petyus_
Na olvasgattam külföldi fórumokat van olyan bug is, ami miatt nem lehet továbbjutni (nem lehet meghúzni egy kart), asszem ez van nálam is.

Én letészem a lantot, majd 3 patch múlva próbálkozom, addig megyek kalózkodni. :)

Na van akinél problémázik a patch van akinél faszán mûkszik. Telepítés elõtt szimplán csináljatok róla egy kopit azt ha gázvan törölni a patcheset és viszatenni az eredetit, azt installálni sem kell.
Egyébként (álítólag) kijavították a bárpultos szkinjt és a csatornában Lara lábatlankodását.

Petyus_
Na a tapasztalatok: valóban, a belassulást a post processing okozta, ami az elõzõ vertióban High álláson mûködött gyönyörûen.

Így a post processing-gel csak akkor mûködik, ha az ATi driverben Application Preference-t állítok.

A TR Settings-ben beállítottam 4* Supersamplinget és minden filtert Anisoptric-ra az eredmény borzalmas. Mindenhol villog a kép, mintha voxeles grafika lenne kb. :P

Ha az ATi driverben állítom be, akkor Aniso filter van szerintem, FSAA viszont nincs. Asszem kénytelen leszek újrainstallálni.

(A videokártya R9700, a driver Catalyst 3.4)

Petyus_
Na nekem a patch hazavágta a játékot.

Be akartam tölteni a kimentetett, kivágott a desktopra (ezt eddig is csinálta néha), viszont belassult mint a tetü, hiába állítgatom a frame rate compensatort ide-oda.

Kandurex
Aztán nem õrjöngeni, hogy az én konzolom igenis szép,fõz,vasal is rám...nem akarok senki "konzol világába" belecsapni.

Kandurex
Sztem semmit nem fog lépni. E-van. PC-sk patchol-gatnak, PSX2 meg káromkodnak. Szvsz, az ilyen tipusú játékokat (SC,TR,BR) nem szabadna konzolon megjelentetni (oda mehet a töviggázstly+mário 15, tekkenesverekedõses), elég nagy ezekben a BUG arány. Bár ha jó a fejlesztõ cég akkor persze, de ez nem gyakori....semenyire nem gyakori...mindig van BUG....utálom a konzolt...

Egyszer nekem is volt de akkor még csak 10 éves voltam...hál istennek felnõttem :)

Kiváncsi vagyok az Eidos megteszi-e.

Petyus_
Hát.. egy korrektebb japán konzolos cég kiadna egy ilyen bugos játékot konzolra becserélné az eladott példányokat egy javítottra.

Hmmm ha Karácsonyra kihozták volna bugmentesen... most a TR7-et várnánk Karácsonyra.. így meg.. ki tudja mi lesz a sorozattal? :(

:)) az már szenigaz, hogy az Indyben a bunyó fenomenális volt. Errõl megfeletkeztem, de az tényleg szuper benne. A mentés..pfh...a furógépes üldõzésnél, erõs tépés általi kopaszodásnak indultam :).

Remélem az EIDOS ezután viszatér a PC-hez és a következõt újra arra fejleszti, aztán csinál belõle konzolos átiratot. A hálátlan PS-ek nem is érdemlik meg. Szerintem PC-re jobb kritikát fog kapni, és az eladási aránya is jobb lesz. Hiába a Tomb Raider PCs játék, PC gyermeke, a PS csak kirándult vele. :)
Olvasom is az Eidos forum, hogy acsarkodnak a PS tulajok, hogy PC-re (bezzeg) kiadták a patchet, az õ 50 dolcsis példányukat meg nem lehet upgradelni. Hát igen, ez van srácok.

Petyus_

Petyus_

Petyus_
"Systems deadlock or crashes just after loading a level"

Ez jól fog jönni nekem. :D

Petyus_
Én meg a Bloodrayne-t nem tudtam irányítani.. meg amúgy se tetszett az a hangulat. Brrrr.. most is beleborzongok ha rágondolok. :D

Az Indy nekem bejött.. annak sem volt egyszerû az irányítása, de persze okkal. A bunyó fenomenális volt benne.. nekem maradéktalanul bejött volna ha nem rombolta volna a játékélményt a mentés hiánya.. ezért pár pályát sokszor újra kellett kezdeni amit nem igazán szeretek.

A TR6-ban van egy csomó dolog ami nekem nagyon tetszett már eddig is.. pl. az elején a hangulata.. vagy az, hogy a noteszt szépen el kellett olvasgatni, hogy képben legyél.. tetszett nagyon pl. a Louvre-ban a lézeres terem. :) Vagy a Stargate-es kirakó. :)) Szóval bejön. Az biztos, hogy bugos.

Megjegyzem az is baj, hogy itt a PC-s kollegák a PS2-s lehúzó kritikákból indulnak ki.. csak azt nem veszik figyelembe, hogy attól még lehet jó egy játék, hogy a konzolos kritikusok a porba gyalázzák azért mert bugos/belassul.. ez PS2-es körökben nem megszokott dolog.

Splinter Cell: nem rossz játék, szerintem tényleg nem egy kategória. CIA pályáig teljesen el voltam ájulva tõle, de azután a zseniális küldetés után :) erõsen ellaposodott, és a vége felé már csak "kötelességtudatból" játszottam vele.

KINT VAN PATCH:
Fix List:

Stopped crashes when Keyboard is remapped to selected keys.

System deadlock if the correct key is not pressed when playing an FMV

Systems deadlock or crashes just after loading a level

Missing shotgun

EAX logos are now corrected

FMV player now supports machines with the VMR9 interface.

Imremagdi
kösszi,mert 2* megpróbáltam,de mind a 2* üres volt a doboz, ezek szerint 3*ra a jobb kart huzza meg

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Petyus_
Igen de a bal oldali karral azt a lámpát vidd oda ami villog! 2* bal-t húzd meg, utána 1* a jobbat. Én is ezzel szívtam mert a bal oldali kart az istennek se tudtam becélozni és azt hittem azt nem lehet meghúzni.

Imremagdi
abból a lámpából amit a karral odairányítasz a Rámpához ?

A diszkóban egy dobozt kellet kizerelni egy lámpából. Ha az meg van menj vissza a bárpincérhez.

Imremagdi
A discoba felszedtem mindent,ezután ki kell menni az utcára ? Vagy bent kell csinálni még vmit,vagy másfelé kell menni ?

Áh, szó sincs róla hogy fikáznám, uninstallálni meg véletlenül sem fogom.
Szerintem is túlzóak a kritikák, és a legtöbb a PS2 irányításán meg a bugokon, van kiakadva. Ebbõl a bugokkal egyetértek, de bízom benne, hogy patch(ekkel) ez is orvosolva lesz.
Indyt szerintem minden téren veri. Annak csak egy elõnye van még, hogy kevesebb benne a bug (jobban mondva én nem is találtam). Bloodrayne az nekem nagyon bejött, de mind hangügyileg mind grafikailag szerintem TR6 alatt marad. Viszont irányíthatóság, bugmentességben veri. Játékélmény egyszinten van (bár Lara azért jobb is, szebb is).
Splinter Cell szerintem ide sorolható kategória. Third person akció/kaland game. Na az minden téren veri a TR6-ot, bár bugok abban is voltak, de patchekkel szépen orvosolták. Szerencsére én nem futottam beléjük. Grafikailag istencsoda szép, hangok nagyon ott vannak benne, irányíthatóság, nos ilyen jól irányítható gamet rég láttam, hangulata tuti, viszont elég rövid.

Petyus_
A Splinter Cell nem egy kategória. :)

Na mindegy szerintem jó kis játék ez, és ez a lényeg. A grafikája lehet nem a legjobb de szerintem bõven megfelel a kor követelményeinek, ha odarakod pl. Enclave vagy Bloodrayne vagy Indy mellé nem hiszem, hogy rámondod, hogy ez 1999-es játék a többi meg 2003-as.

Nekem csak az nem tetszik, hogy mindenki temeti, fikázza a Tomb Raidert, pedig "10 perc után uninstall" volt.. és nem is láttak semmit a játékból.

Fõleg nem tetszik ha ilyen mondvacsinált okokkal fikázzák, hogy nem jó a grafikája.

Mayday
Jaja, abban a file-ban van, lehet, hogy DBase, de azzal mer 1000 eve nem volt dolgom. De kiprobalom.
Ekezet nelkul is megnezem, de csak delutan tudom, otthon, most meloban vagyok.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hármat nem tudok, de a Splinter Cell, minden téren veri. Pedig én TR fan vagyok.

Én háromszor fogadtam abból kétszer nyertem. Mind a háromszor Zekk-re fogadtam. nem hiszem hogy számít de én aszitem én irányítom azt nyomogattam a gombokat közben :)))...
...végül is nyert :)

Petyus_
Ez butaság Sephi, de te tudod. :))

Nem éri el a 2003-as színvonalat.. sorolj fel nekem 3 játékot ami ennél szebb és hasonló mûfajú.

Petyus_
Az aranyórát el lehet nyerni? :)) Én háromszor töltöttem vissza és mindig lehúzott.. :P

Sephi
a lenyeg hogy egy jatekot nem itelunk el elso latasra de ez nem 2003 szinvonales mesze nem ugy nez ki ahogy beharangoztak. Attol meg lehet jo

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ékezet nélkül próbáltad? Lehet az a baja.

[Jakuza]
En sima txt filet nem talaltam.
Csak DB allomanyokat.
Ez nem Dbase allomany akar lenni ? Ebben van szoveg pl TEXT_UK.DB.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hát én lassan feladom. A játék elején elakadtam a párizsi részen amikor be kell mászni egy félig leeresztett ajtó alatt, amikor a kommandódok üldöznek. Van egy ugrás mi elején azt mondja , hogy "Elég távolinak tünik , egy kicsit rizikós a dolog". Hát itt passz mert ekkorát még léghajtással sem tudna ugrani Lara. Pls valaki segitsen, lehet hogy nem is itt kell átugrani, bár én más utat nem találtam.
Mayday
A nejem elkezdte forditani a gamet. (Egy text-fileban benne van minden). De Ha ott siman atirom, az nem jo neki, nem indul a game. Ha valaki kepben van, ajanlhatna egy programot, amivel át lehet irni, ez esetben hamarosan eloallnank egy magyaritassal a jatekhoz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nem, max nem tudod késõbb megveni a dupla skorpió pisztolyt a riportertõl.
Az edzõ aranyórája az én nyakamon is rajtamaraddt, de arra esély sem volt hogy eladjam.

Ja az tök jó...lenne, ha lehetne használni. A képgalériában próbáltam "Splinter Cell" akciózni...hát a játéktervezõk nem igazán támogatják a dolgot. Alig egy két õrt lehet hátulról meglepni, a falakat meg úgy alakították ki, hogy az ajtón lopakodva véletlenül se lehessen benézni, nem is beszélve a lépcsõn mászkáló õrõkkel.