Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké várj mindgyárt adok egy ingyenes linket!
De ne mozdulj a gép elõl mert lecsúszol róla!
Csak nézd a monitort és frissítsd az oldalt, mindjárt itt vagyok a linkkel!

Ha meg akarnám venni, akkor nem kérnék letöltési helyet... Nyomjatok már ide egy gyors szerver címet ahol fennt van a játék !
hy
Van egy klán a NiGHt-FaLl Nevû már CoD2 ben megy de tervezzük a CoD1 et united offensivet warcraft 3 és a Counter Strikét meg még sok más egyéb játékbak és klán vezetõket keresek akármien internetes játékban MSN: [email protected]
arty
nekem is béka :)

haxoror: az alien swarm coop-ban isten !!! szingliben nem annyira, egyesével kell menni mind a 4 emberrel :(

Forza.

RelakSfromhome
vedd meg! 4000 Ft nem pénz érte

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Srácok, rakjatok be lécci, egy mûködõ gyors linket, ahonnan lehúzhatom a game-t (2004). Újra játszani szeretnék vele.
RelakSfromhome
1: kössél fel baze, de nekem akkor sem mûködik. INNEN AZ SG-RÕL LEGALÁBBIS!!! pedig ezt: szúrtam be máshova is O_O Ettõl még a bélyegképet nem látom :S

2: JELEN esetben tényleg nem lehet a jpg-vel jelentõsen jobb fájlméretet elõállítani. De csinálj csak egy képet a játékban! Ha megnézed, akkor pl most a NFS:MW-ban a png-im sorra 800k, 1M körül vannak, ugyan ez jpg-ben jelentõs romlás nélkül 150k-t nem lépi túl!

3: valamiért mikor felraktam az imageshack-re egy png-t, akkor meghibbant, és most három különbözõ módon is le van ugyan az tárolva <#hehe>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nemtom, de nekem sem Gödöllõn, Sem Budapesten nem látszik. Egy kis trükközéssel egyébként meg tudtam nézni.
És most fogok valamit mutatni!, csak egy kicsit vacakolok a képeddel, amit most ellopok :)

Nem tehetek róla, csak a te kedvedért megnéztem másik gépen is, és tökéletes megjelenik persze. <#eljen>
Ha neked valami lokális dolog miatt mégsem, az engem teljesen hidegen hagy...
De, ha megfizeted, elküldöm neked akár email-ben is, ha ennyire fontos. <#hehe>

Szerintem nézz utána inkább, hogy mire való elsõsorban a JPG formátum, és, hogy azonos fájlméret esetén melyiknek jobb a minõsége ennél a képnél, még mielõtt hülyeségeket írsz. <#lama>
De mondom, ha neked 81 KB sok egy képernyõmentéshez, akkor a hiba benned van. <#csodalk>
Nem kötelezõ megnézni továbbra sem <#duhos2>
RelakSfromhome
és két gépemen lenne hiba? Ráadásul az egyik linuxos!

Egyébként meg nem lol, hanem a jpg még ennél is kisebb lenne :P

Nekem továbbra is minden böngészõvel jó, nálad lehet a hiba.
Thumbnail-re is rávan írva, hogy 81 KB az a kép, ha ez neked túl sok akkor miért nézted meg?
JPG-be..., LOL
RelakSfromhome
Még valami:
Meg tudtam egy kis trükközéssel nézni a képedet, de ekkorát légyszives jpg-ként felrakni. Köszi :)

RelakSfromhome
Megnéztem!

1: A my.php tényleg körítéssel adja.
2: eddig a thumbnail-ek sem jelentek meg az sg-n, mert le lett tiltva a host :D
3: ez nem változtat azon, hogy amit feltöltöttél, az a #3338-ban látható hibákkal tér vissza.

A te itteni képedre is a valódi kép thumbnail képét látom.
A kép címét és az imageshack-en lévõ nagy képre mutató link-et is onnan másoltam be, azt amit õ megadott képfeltöltés után...
Egyébként meg úgy adja, hogy a link-be bennevan a my.php, nyilván mert ott még van valami reklám. (nálam csak jelzi a böngészõ, hogy valami flash is van ott a képen, békán kívül)
RelakS
jé, a thumbnail már engedve van az imageshack-rõl :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakSfromhome
pl:
rossz url:
http://img276.imageshack.us/my.php?image=gorbe1ru.jpg
Jó url:
http://img276.imageshack.us/img276/701/gorbe1ru.jpg

Utóbbit úgy éred el, hogy amikor bemész a MyImages-be, van olyan, hogy Thumbnail code, Forums.
Ugyan ez a kép ezzel a módszerrel így üzemel:

Most is békát látsz, de ha rákattintasz, akkor bejön az oldal.

RelakSfromhome
egy my.php-t hív meg, ami miatt valószinûleg csak te látod a képet.

Nem értem, nálam a valódi képet mutatja másik böngészõben is, itt is, és az imageshack-en is.
RelakSfromhome
a képed helyén csak az imageshack békás logója figyel, és ha rákattintok, az alább említett hibát produkálja

grebber
Sorry nemszóltam Single Plyer lesz:

Out Of Hell is a Single-Player Total Modification for Unreal Tournament 2003 and 2004. It is a horror game set in a zombie-infested town. Out Of Hell contains 100% original content including textures, models, and animation. It will be released simultaneously for Unreal Tournament 2003 and 2004 and best of all, it's completely free!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Errõl a Mod-ról tud valaki infokat?
Single Plyer lesz ez?

Next PC upgrade: 2022

Milyen békáról van szó?
RelakS
Jah (rohadjanak meg), a békát meg szarul linkelted:

"Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=23) state=1 in /home/image/www/img/banned.png on line 53

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=31) state=1 in /home/image/www/img/banned.png on line 53

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/image/www/img/banned.png on line 53"

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mintha felnyomták volna a magyar ut2004ut2004 oldalt <#wilting>

LOL!
hy all
Felvétel az .:LC:. Clannál,ha vkit érdekel írjon ide...
Szokottt vki Bermudán lenni?
a Red orchestrával játszottam, sztem hangulatos mod (CoD-szerû ), volt pár magyar emberke is a szervereken anno.

1. UT2004 - The Soulkeeper Mod
2. UT2004 - Alien Swarm v1.2
3. Red Orchestra v3.3: Combined Arms
4. UT2004 - Ballistic Weapons v1.10
5. UT2004 - Defence Alliance 2 Client

Ezeket már próbáltátok?
Melyiket éri meg leszedni? <#fejvakaras><#help>

Zsolo007
Ombika
Koszonom!!

link
ez egy kombinált csomag. benne van az eredeti UT99 hangja, és a szövegmagyarosítás is.

Ombika
Hol talalom azt?

text magyarosítás van, hangot nem tom

Ombika
udv!!

Letezik full magyarositas+hang hozza?

Klikk bannerre ott van élet :)

Hrisskar
Úgylátszik lekéstem errõl a forumról, mivel már szeptember 15 óta csakén írtam ide egyedül!De elõtte 9 nappal se volt nagyobb a forgalom.

Hrisskar
Hi!

Nemrég szereztem meg az UT 2004-et és szerintem oltári jó(Trillioszor jobb ,mint a Quake 3 Arena). Egyenlõre csak normál szinten játszok. 2 óra alatt eljutottam az 1. team deathmach-ig és megcsináltam a hozzátartozó csapatkapitány vs. csapatkapitány harcot is.(naná, hogy lealáztam 15:0-ra)

Akkor így jártál vagy most vegye meg neked vki helyetted?

balintk
De most egy modért nem veszem meg. :(

RelakSfromhome
akkor vedd meg! 4000 forint nem olyan sok érte

balintk
így nem tudok jáccani :(

balintk
De nekem nem eredeti :(

melorin
Sziasztok!
Mitõl lehet az, hogyha kilépek a játékból, egy pillanatra beugrik a desktop, de utána kékhalált okoz.?!
Ezt, úgy vettem észre, hogy csak az unreal engines játékok okozzák.
pl: Raven Shield, Splinter cell, UT2004.

Elég zavaró...

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

nézz körbe UT2004-es irc csatikon, hátha játszanak funból vele

balintk
Pls segítsetek

balintk
Például ki játszik Alien swarmal?

balintk
hi, kiváncsi vagyok hogy ki játszik még modokkal.

RelakSfromhome
nincs mit

viso 007
Baazz leszedtem a magyar hangot és utána csinálta ezt basszus, sose jöttem volna rá, köszi a segítséget!

RelakSfromhome
Nem írtad felül valamivel a Sounds könyvtárban lévõ TauntPack.uax-ot?

viso 007
igen, mindegyik netes szervernél<#szomoru1>