3761
-
#3440 ez nem igaz, nekem kihoz kb 600 szervert, abbol 300 üres, ebböl 100 demo. a maradék 200 pingileg is ok, meg ember is van
milyen neted van? -
Mardon #3439 Sziasztok!
Van aki eredetivel játszik? Megvettem a játékot, nagy örömmel benyomom server browsert, erre van 400 szerver (ONS), ebből van kb. 30-40 amiben van játékos, ebből talán ha 10 olyan aminek elfogadható a pingje, és legalább a fele DEMO server, köztük uazok mint amik a törttel is bejöttek és amik tele vannak f.szláma aimbotos csíterekkel.
Mi a szar ez? egész világon párszáz ember UT-zik??? Alig van 1-2 normálisan játszható szerver. -
#3438 na jólvan... :D -
#3437 Linuxon meg egy CDKEY nevü fájlba van, éljen a registry:) -
#3436 a registryt kéne, szóval csak reinstalláld az ut2004-et :D -
haxoror #3435 Hi!
jegHegy Random Junk videojához tudna vki linket adni?
Rövid kb 15 megás trick-stunt
Az own-age-s lehalt mást meg nem mutat a gugli :( -
#3434 én elmentettem a registry ut-ra vonatkozó dolgait, aztán reinstall után csak egy duplakatt volt a megfelelő .reg fájlon -
#3433 Bocsi, a linket elírtam :(
Gamecopyworld -
#3432 Bocsi, a linket elírtam :(
Gamecopyworld -
#3431 A gamecopyworld-ön van az UT 2004 dolgok közt valami ut tuning tool, azzal lehet beírni CD kulcsot, és el fog indulni elméletileg utánna. -
xarina #3430 Most telepítettem újra a windowst, és és a játék indításánál azt írja ki, hogy érvénytelen a cd kulcsom, s újra kell telepíteni a játékot. Meg lehet úszni ezt valahogy újratelepítés nélkül is? A cd-keyem megvan.
Ha nem, akkor mit kellene elmenteni és honnan, hogy legközelebb ezt elkerüljem? -
#3429 ez hülye kérdés. amcsi idő szerint éjjel (itt de.) senki. amcsi idő szerint késő du.-este (itt éjjel 2-6) nagyon sokan. úgy itteni idő szerint 5-8 körül szoktak általában lenni -
Andrejka #3428 szokott mostanában valaki multizni(mutant szerveren)
aki igen mondjon egy szervert amin sokan vannak -
#3427 én ping szerint szoktam csoportositani...
mellesleg a titan meg ilyen normál szerverek favorite-ban vannak :P -
#3426 de abban a kulimászban mire megtalálja pl a bermudát :D -
#3425 mellesleg van server browser is... -
#3424 mivan?! Nem értem a kérdést :D
Ha fellépsz egy szerverre, akkor az lesz a neved, amit beállítottál a setup-ban, ott, ahol a felhasznált karaktert is.
ip-k: www.unrealgames.hu -
#3423 Ki tudna belépni az UT2004be?
Már mint az internetesbe amin lehet többen is játszani?
És ha belép mi lessz a neve?
És mikor fog belépni?
HM? -
#3422 "A munkahely ajándéka, csak nem tudnak róla"
Régen ez úgy volt, hogy a csóka mindent hazavitt a hűtőgépgyárból, de folyton ruszki harckocsi lett a végeredmény -
#3421 Semmi különöset nem akarok írni :) Csak láttam sokan beírják a config-jukat. Dicsekedni jöttem :)Másfél éve nem nyúltam hozzá. (nem én fizettem, ne anyázz!!! A munkahely ajándéka, csak nem tudnak róla)
Még bírja, de már avul. Még jó hogy semmi mást nem játszom, csak UT2004-et. Ez az első játék amit megvettem :)(Igaz használtan a Vaterán, de kellett a sorozatszám)
A videókártyákat lehet, hogy piacra dobom, ha valakit érdekel.
-
#3420 ha érdekel a :7777 a portszám
erre igen egyszerű: vedd meg :P
no persze lehet tört szerveren is jáccani... -
Kiswarga #3419 Sajnos nekem most nincs feltelepítve az UT 2004 mert kevés a helyem. -
#3418 jah télleg 83.98.225.14:7777 nah ez akart lenni attol független tucc megoldást vmelyik kérdésemre? -
Kiswarga #3417 Nem szeretek kötöszködni de ez ugyanaz az IP amit a múltkor kérdeztél. -
#3416 Nah megvan a megfejtés ez az uj ip 83.98.225.84:7777 megis van to is csatlakozni.
csak ledob mivel nem eredeti a gém :( erre tuttok vmi megoldást
a figura a forumon monta h van vmi dislectico (gondolom szerver) amin keresztül tok kapcsolodni. de merre felé van ez a szerver?
-
Kiswarga #3415 Akkor tévedtem. -
tbundy #3414 UT99 óta így írják IPket pedig :)
ez vmi holland IP, de nem csatlakozik nekem sem -
Kiswarga #3413 Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de a négy darab hetes elé biztos, hogy kettőspont kell? Mert én még nem láttam olyan IP-t amiben kettőspont van.
8de lehet, hogy én vok amatőr) -
#3412 hát pedig a kedvenceknél beirtam ezt az ip-ét és a ping résznél kérdöjel van.
tehát vagy nem megy a szerver v nem találja,de sztem az utobbi. lehet aza gond h azért nem találja mert nem oridzsi a játék?
vagy valamelyikötök rákeresne? iszonyat fontos lenne,vasárnapig össze kell hoznom h tuggyak csatlakozni -
Kiswarga #3411 Ezt még én is tom, pedig az már nagy szó.:) -
#3410 miaz hogy hogy találod meg? az IPcímmel kapásból megvan... :S -
#3409 Hále!
Pls nagyon fontos lenne h találom meg ezt a szervert 83.98.225.84:7777
Köszi -
Kiswarga #3408 Majdnem elfelejtettem. Köszi szépen a segítséget. -
Kiswarga #3407 A külföldi oldalon sajnos nem találtam. (lehet, hogy van ott de sajnos az angol tudásom elég hiányos)
Az effigy-re meg egy magyar unrealos oldal jött ki. Ott biztos van a Letöltés-Egyebek között. Csak nem tudom melyik. -
#3406 Nézz körül pl itt
Vagy keress rá effigy-re. Az nagyon tutkó :) -
Kiswarga #3405 Aha. De hogyha csak ketten játszunk akkor neki elküdöm és kész nem? Tudsz mondani mégis olyat ahonnan tok leszedni? Nagyon megköszönném. -
#3404 Nemtom, az egyik gyári skin -
Kiswarga #3403 Az, hogy alap skin az mit jelent? Melyik az alap skin? Ez változó? -
#3402 Nem érdemes. Ha az ellennek nincs meg, akkor egy alap skint fog látni. -
Kiswarga #3401 Üdv.
Tud vki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni hozzá player skineket?