Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
miaz hogy hogy találod meg? az IPcímmel kapásból megvan... :S

phunky
Hále!

Pls nagyon fontos lenne h találom meg ezt a szervert 83.98.225.84:7777

Köszi

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Majdnem elfelejtettem. Köszi szépen a segítséget.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

A külföldi oldalon sajnos nem találtam. (lehet, hogy van ott de sajnos az angol tudásom elég hiányos)

Az effigy-re meg egy magyar unrealos oldal jött ki. Ott biztos van a Letöltés-Egyebek között. Csak nem tudom melyik.

RelakSfromhome
Nézz körül pl itt

Vagy keress rá effigy-re. Az nagyon tutkó :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aha. De hogyha csak ketten játszunk akkor neki elküdöm és kész nem? Tudsz mondani mégis olyat ahonnan tok leszedni? Nagyon megköszönném.

RelakS
Nemtom, az egyik gyári skin

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Az, hogy alap skin az mit jelent? Melyik az alap skin? Ez változó?

RelakS
Nem érdemes. Ha az ellennek nincs meg, akkor egy alap skint fog látni.

Üdv.
Tud vki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni hozzá player skineket?

Saddalim
üdv
ismer valaki egy olyan helyet, ahol rajta vannak a hivatalos pályák térképei, a fegyverek hollétével bejelölve? már kerestem guglin minden lehetséges variációval, de semmi...
ja, és miért nem tudok csatlakozni neten semmihez? újratelepitettem, azelõtt simán ment. akkor is, most is fennvolt a lagújabb peccs, a newsnál ki is írja hogy örül hogy felraktam a peccset :D

phunky
a 3334 v 3369-et érdemes leszedni?

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

phunky
Kössz

az uccsó patch elég mindig

phunky
Nah sikerült összehoznom kösz mindent.

Még az lenne a kérdése : ha felpecselem akkor elég a 3334-eset felrakni vagy végig kell peccselni az összes elötte lévövel?

Mellesleg az all-seeing eye progival millio szervert lehet találni.

RelakSfromhome
Vegyed meg, és nem lesz ilyen gondod.

Másik megoldás, hogy a kedvencek közé felveszel egy-két ip-t (pl Bermuda), és ott tudsz játszani.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy én miért nem tudok az Unreal Tournament 2004-el a neten játszani?Azt írja ki hogy nem érhetõ el a "Mester server".Talán regisztrálni kell?Ha tudjátok hol kell vagy hogy kell játszani akkor írjatok légyszives...
Ha pedig regisztrálni kell szintén keressetek fel......<#help><#conf><#szomoru2>
bubi
Csá!
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg

bf3: bubi22

phunky
THX

Blekk Síp
Felnézel a UT2004-ra, és válogatsz a bal oldalon található szerverek között! :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

phunky
hehe deyo pofa vagy.....

megveszed eredetibe...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

phunky
Háj megvan a full verzó már egy yo ideje de sajna cd kulcs kell a netes részéhez,h tudom ezt kiküszöbölni v honnan tudok cd kulcsot szedni? Köszi a segiccséget

Köszi szépen! Megnézem otthon, remélem nem törölte ki semmi még! :')
Ha ez bejön, akkor a doboz nem is kell, mert felvésem kõtáblába, meg magamra tetováltatom ...

MerlinW
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Unreal Technology\Installed Apps\UT2004

és itt CDKey kulcs

[merlinw.org]

Van egy súlyos problémám:
Elkeveredett a (sima elsõ kiadású) UT2004 doboza, csak a gyári lemez van meg. Az XP újra lett húzva, vissza tudom nyerni a sorozatszámot Registry-bõl???
Ha nem lehet megoldani, valahogy support által lehet új kódot kérni, ha regisztrált játékos vagyok?
(Elvileg õk a nevemet, adataimat meg a sorozatszámot rögzítették valahol ...?)

MerlinW
Tedd fel a legfrissebb Audigy4, EAX HD ill AOPEN drivert. creative oldalán megtalálsz mindent.

[merlinw.org]

MetaMórfózis
Köszönöm, sikerült megoldani a problémát, mégpedig úgy hogy a Cache könyvtárat üríŧettem. :)

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

MetaMórfózis
Halihó emberek, linuxos ut-sokat keresek. Sikerült feltennem nagy nehezen az ut-t ubuntura. El is indul, jobban is teljesít mint win alatt, de csak instantba. Ha neten akarok jatszani akkor elszall. Sutty, azonnal. Tapasztalt mar vallaki ilyet? És ha igen akkor hogyan oldotta meg? Itt alog:

Debug: UT2k4MainMenu.Opened() Sender:None
ScriptLog: PreClientTravel
Log: URL: Adding default option Name=MetaMorfoziS
Log: URL: Adding default option Class=Engine.Pawn
Log: URL: Adding default option Character=Jakob
Log: URL: Adding default option team=255
Log: Browse: 195.56.146.53/Index.ut2?Name=MetaMorfoziS?Class=Engine.Pawn?Character=Jakob?team=255
Critical: ReadFile beyond EOF 0+4/0
Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Exit: Executing USDLClient::ShutdownAfterError
Exit: Exiting.
Log: FileManager: Reading 0 GByte 43 MByte 986 KByte 432 Bytes from HD took 0.433795 seconds (0.433795 reading, 0.000000 seeking).
Log: FileManager: 0.000000 seconds spent with misc. duties
Uninitialized: Name subsystem shut down
Uninitialized: Log file closed, Wed Jan 18 21:43:27 2006

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Gerisone
halli! valaki tudja hogy kell felrakni a Surreal modot?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

trunks666
Nincs senki másnak Audigy4-e itt ? :(
Egyébként ugy nem tévedek, hisz ha EAX-ra állítom akkor a centerbõl kéne, hogy szóljon az Announcer, vagy nem ?

RelakS
De. Meg nem mondom már, melyik után :D

Az uccso 2 nem csak valami patch után megy ?
Egyébként köszi :)
RelakS
Forward
Backward
Left step
Right step

FFFF: Speed (sebesség)
BBBB: Boosted (regeneráció)
FFBB: Berserk (gyors lövés)
LLRR: Invisibility (láthatatlanság)
LLLL: Pint Size (kicsike méretû játékos)
RRRR: Camouflage (rejtõzködés)

Bermudán: BBRR: Kamikaze (a régi ut-ban mint wengeance relic volt megtalálható)

az elõre négyszer a speed
a regenerálósra nem emlékszem :(

Hali !

anno sokat játszotam a 2003-al és a 2004-el is .Most elõvettem újra és közben rájöttem hogy egy két praktikus dolgot már elfelejtettem .
Ilyen p.l.: az adrenalin combo-k "beváltása" .
Azt tudom hogy a nyilakkal kell kombinációzni és a berserk és az invisible-ra emlékszem is ( jobb jobb bal bal - Invisibility
fel fel le le - Berserk )
de úgy emlékszem van még kettõ .Segítsetek már mert színesebb a játék minél több funkcióját tudod használni .
trunks666
Üdv mindenki,

tegnap beruháztam egy Audigy4-re, és van egy olyan gondom,hogy ut2004 közben az announcer nem a centerböl(illetve innnen csak nagyon-nagyon halkan) hanem a két elsö hangszóróból szól.
Ez a jelenség érdekes módón csak akkor lép fel ha HW 3DAudio-ra vagy HW 3DAudio+EAX-ra állítom. Sima 3DAudio beállításnál szól rendesen a centerböl.DVD filmeknél meg egyéb ac3-as aviknál minden szól ahogy kell, szóval itt lehet a bibi.
Találkozott valaki már hasonló problémával ?

grebber
Out of Hell mod mikor jön ki nemtudja valaki?

Next PC upgrade: 2022

Ha patchelve van akkor már nem kell krekkelni és a dvd se kell

zolo
Én ajánlanék neked egy no-cd/dvd cracket.

itt keress hozáá

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nem kell semmi extra. Hivatalos 3369es patch eleg.
Masolt jatekkal nem mindegyik szerveren lehet jatszani.
http://unrealgames.tx.hu <- innen le tudod tolteni a patchet es van ott szerverlista is. A Bermuda szervereken lehet masolt jatekkal is jatszani.

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

Meg szeretném kérdezni, milyen Patch-et kell letöltenem az UT 2004-hez, hogy tudjak multizni másolt CD.kel.Segítségeteket elõre is köszönöm.
Udv! valaki tudna adni egy reg filet az ut2004-rol? (regeditben jobb klikk/export) A vinyon megvan a progi, csak nincs meg a dvd-je es sir inditaskor..
RelakSfromhome
unrealgames.tx.hu

Ezen a néven fog futni a továbbiakban. SySERR várja ubi-tól az adatbázist, meg a webcím jogait, és akkor többé-kevésbé visszaállnak a korábbi állapotok. A fórum nem feltétlenül.
Apropó, az ottani fórum már beindult. Még lesznek topik finomhangolások, meg egyebek, de már van némi élet rajta :)

nekem is tetszik az UTR, van szerver is multihoz, bár cdkey verzióval megy csak :P

Dr4gonlord
Zark :D. De a lényeg (globálisan) kijött az Unreal Tournament Revolution. az egész Unreal Tournamentet átírják UnrealE 2.5 alá! NAGYON Durva! és ez még csak az alfa verzió, milyen lesz a végleges. Ja igen, sé ha az UT2007 nem váltja be a hozzáfûzött reményeket UE 3.0 alá is átírják.

Kép

Weboldalon még van több is. Ja és igen, UT2004.hu-val mi a rák lett? Nah, mindjárt visszakeresek a fórumban, hátha van róla valami.

A megszunt UT2004.HU forum helyett inditottam bermuda ut200x forumot. Ilyen ex ut2004 forum es itt erheto el: http://bermuda.ut2004.hu

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

RelakS
Ha ez egy szerveren figyelt a neten, akkor egy mutátor lehetett a bûnös :) Láttam én már olyan távcsöves pistát is, hogy a gépfegyver szaros csúzli a sebesség tekintetében ahhoz képest.

<#confused>Egyszer mentem egy skorpióval ons -ben és egyszer csak nem a link gunnak a fegyverével támadott hanem a flak cannonéval<#confused>.A másodlagos opciónál ahol meg kikéne húzznia magából egy ember kaszálót,a flak cannon másodlagos opcójával támad .Ez hogy lehetséges?<#help>Van valami gomb amivel lehet váltani a fegyverzetét?<#help>.Mert mondjuk tök jó lenne ha mondjuk rocket launcherrel lehetne nyomulni,vagy akár Redeemerrel vagy ionpainttel<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>.Bár lehet hogy egy kicsit elkalandoztak a gondolataim...<#alien><#alien><#alien>
1. Akkor így jártál, nekem ez sem béka <#vigyor3>
Lehet, hogy sok magyar ip tartomány levan tiltva és te is bennevagy, vagy nem tudom.
2. Egy játékbeli kép egészen más kép téma, arra valóban a JPEG ideálisabb.
PNG-t is lehet paraméterezni egyébként, és az veszteségmentes tömörítésû formátum, úgy mint a GIF.
3. Nekem sosem volt gondom PNG feltöltésével.

Hogy ontopic legyek, elég érdekes, hogy még most sem tûnik fel az illetékesnek, hogy felnyomták az ut2004.hu-t <#levele>