Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pls nagyon fontos lenne h találom meg ezt a szervert 83.98.225.84:7777
Köszi
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Az effigy-re meg egy magyar unrealos oldal jött ki. Ott biztos van a Letöltés-Egyebek között. Csak nem tudom melyik.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tud vki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni hozzá player skineket?
ismer valaki egy olyan helyet, ahol rajta vannak a hivatalos pályák térképei, a fegyverek hollétével bejelölve? már kerestem guglin minden lehetséges variációval, de semmi...
ja, és miért nem tudok csatlakozni neten semmihez? újratelepitettem, azelõtt simán ment. akkor is, most is fennvolt a lagújabb peccs, a newsnál ki is írja hogy örül hogy felraktam a peccset :D
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Még az lenne a kérdése : ha felpecselem akkor elég a 3334-eset felrakni vagy végig kell peccselni az összes elötte lévövel?
Mellesleg az all-seeing eye progival millio szervert lehet találni.
Másik megoldás, hogy a kedvencek közé felveszel egy-két ip-t (pl Bermuda), és ott tudsz játszani.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nem tudja valaki hogy én miért nem tudok az Unreal Tournament 2004-el a neten játszani?Azt írja ki hogy nem érhetõ el a "Mester server".Talán regisztrálni kell?Ha tudjátok hol kell vagy hogy kell játszani akkor írjatok légyszives...
Ha pedig regisztrálni kell szintén keressetek fel......<#help>#help><#conf>#conf><#szomoru2>#szomoru2>
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg
bf3: bubi22
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha ez bejön, akkor a doboz nem is kell, mert felvésem kõtáblába, meg magamra tetováltatom ...
és itt CDKey kulcs
[merlinw.org]
Elkeveredett a (sima elsõ kiadású) UT2004 doboza, csak a gyári lemez van meg. Az XP újra lett húzva, vissza tudom nyerni a sorozatszámot Registry-bõl???
Ha nem lehet megoldani, valahogy support által lehet új kódot kérni, ha regisztrált játékos vagyok?
(Elvileg õk a nevemet, adataimat meg a sorozatszámot rögzítették valahol ...?)
[merlinw.org]
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Debug: UT2k4MainMenu.Opened() Sender:None
ScriptLog: PreClientTravel
Log: URL: Adding default option Name=MetaMorfoziS
Log: URL: Adding default option Class=Engine.Pawn
Log: URL: Adding default option Character=Jakob
Log: URL: Adding default option team=255
Log: Browse: 195.56.146.53/Index.ut2?Name=MetaMorfoziS?Class=Engine.Pawn?Character=Jakob?team=255
Critical: ReadFile beyond EOF 0+4/0
Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Exit: Executing USDLClient::ShutdownAfterError
Exit: Exiting.
Log: FileManager: Reading 0 GByte 43 MByte 986 KByte 432 Bytes from HD took 0.433795 seconds (0.433795 reading, 0.000000 seeking).
Log: FileManager: 0.000000 seconds spent with misc. duties
Uninitialized: Name subsystem shut down
Uninitialized: Log file closed, Wed Jan 18 21:43:27 2006
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Egyébként ugy nem tévedek, hisz ha EAX-ra állítom akkor a centerbõl kéne, hogy szóljon az Announcer, vagy nem ?
Egyébként köszi :)
Backward
Left step
Right step
FFFF: Speed (sebesség)
BBBB: Boosted (regeneráció)
FFBB: Berserk (gyors lövés)
LLRR: Invisibility (láthatatlanság)
LLLL: Pint Size (kicsike méretû játékos)
RRRR: Camouflage (rejtõzködés)
Bermudán: BBRR: Kamikaze (a régi ut-ban mint wengeance relic volt megtalálható)
a regenerálósra nem emlékszem :(
anno sokat játszotam a 2003-al és a 2004-el is .Most elõvettem újra és közben rájöttem hogy egy két praktikus dolgot már elfelejtettem .
Ilyen p.l.: az adrenalin combo-k "beváltása" .
Azt tudom hogy a nyilakkal kell kombinációzni és a berserk és az invisible-ra emlékszem is ( jobb jobb bal bal - Invisibility
fel fel le le - Berserk )
de úgy emlékszem van még kettõ .Segítsetek már mert színesebb a játék minél több funkcióját tudod használni .
tegnap beruháztam egy Audigy4-re, és van egy olyan gondom,hogy ut2004 közben az announcer nem a centerböl(illetve innnen csak nagyon-nagyon halkan) hanem a két elsö hangszóróból szól.
Ez a jelenség érdekes módón csak akkor lép fel ha HW 3DAudio-ra vagy HW 3DAudio+EAX-ra állítom. Sima 3DAudio beállításnál szól rendesen a centerböl.DVD filmeknél meg egyéb ac3-as aviknál minden szól ahogy kell, szóval itt lehet a bibi.
Találkozott valaki már hasonló problémával ?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Masolt jatekkal nem mindegyik szerveren lehet jatszani.
http://unrealgames.tx.hu <- innen le tudod tolteni a patchet es van ott szerverlista is. A Bermuda szervereken lehet masolt jatekkal is jatszani.
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
Ezen a néven fog futni a továbbiakban. SySERR várja ubi-tól az adatbázist, meg a webcím jogait, és akkor többé-kevésbé visszaállnak a korábbi állapotok. A fórum nem feltétlenül.
Apropó, az ottani fórum már beindult. Még lesznek topik finomhangolások, meg egyebek, de már van némi élet rajta :)
Kép
Weboldalon még van több is. Ja és igen, UT2004.hu-val mi a rák lett? Nah, mindjárt visszakeresek a fórumban, hátha van róla valami.
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
Lehet, hogy sok magyar ip tartomány levan tiltva és te is bennevagy, vagy nem tudom.
2. Egy játékbeli kép egészen más kép téma, arra valóban a JPEG ideálisabb.
PNG-t is lehet paraméterezni egyébként, és az veszteségmentes tömörítésû formátum, úgy mint a GIF.
3. Nekem sosem volt gondom PNG feltöltésével.
Hogy ontopic legyek, elég érdekes, hogy még most sem tûnik fel az illetékesnek, hogy felnyomták az ut2004.hu-t <#levele>#levele>