3761
-
#1546 ja látom...
-217.27.215.81:7777 Bermuda Team DM
-217.27.215.80:9999 Bermuda ONS
Melyik jobb? :) -
#1545 magyarok többsége éjszaka szokot jácani
Én fényes nappal is...
Hétköznap...
Olyankor jó kevesen vannak mindenhol :) -
#1544 Na most van az, amikor nagyon nincs kedvem 20 oldalt visszaolvasni...
Mondjatok magyar szervereket pls! -
antijedi #1543 magyarok többsége éjszaka szokot jácani na jó mongyuk oylan éjjel ketőtöl msnap 1-2ig lehet pass nélküli az igaz de du amikor teltház van nem kéne külföldieket beereszteni... -
Inquisitor #1542 Aprópó, nem tudjátok véletlen van elég a CD-G*l*xisban a DVD verzióból? Mert holnap beugranék érte, de nem akarok pofára esni, se szabadnapomat elszúrni feleslegesen .....
(Atari meg bekaphatja a hülye marketinje miatt, kenjék hajukra a DVD SE verziót.) -
Inquisitor #1541 Éjszakára azért ki lehetne kapcsólni, hogy ne legyen pl. 1/16 a szerveren lévők száma :)
-
antijedi #1540 meg mellesleg ha lene már 15 ut2k4 szerver azt mondanám ok legyen iylen is oylan is de amig csak egy van szvsz hülyeség hogy a külföldiek jáccanak rajta helyettünk... -
#1539 Nem tudom. Nem hiszem. Áh. Akinek kell, küldjük mélben :D -
#1538 Nem lenne rossz! Igényes lett? -
antijedi #1537 ut-ben single te beteg vagy? ua mitn bf csak azért teszik bele hogy hátha oylan is megveszi akinek nincs netje... :) de utnek alapvetően én nem sok értelmét látom singleben :P -
antijedi #1536 tény én még dominationál tartok, mongyuk nem tom minek össze vissza nevezgetnia dolgokat..., de a domination még midnig jobb mint a "betüfogallós" elnevezés vagy mit irt... :) -
antijedi #1535 nem félek tőlük de ha külföldiekel akarok jáccani külföldi szervere megyek igy viszotn szerencsétlen magyar szervere adott esetben egy darab magyar nem fog beférni mert a drága külföldiek foglalják le... -
#1534 Majd elkérem tőle, oszt feltetetem valahová. -
#1533 Gratula neki. Köttesse be a netet. :) -
#1532 Milyen a single player rész valaki irhatna róla egy keveset???!!! -
#1531 Haverom megcsinálta. Ott van a gépén. Netre nem tette fel. em is tudná, nincs nete :( -
#1530 Egyes sírtak, hogy lassabb a demónál. Nem vettem észre... -
#1529 Te is tanuld meg! Nincs Domination, helyette Double Domination van
[menjek játékmódokat tanulni? ] -
#1528 Félsz tőlük?
Én szeretek a külföldiekkel játszani, szerintem ne legyen belterjes a dolog, hamar bele lehet únni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
antijedi #1527 nem lehetne bermudat lepassozni? mert igy televan külföldiekkel állandóan... :( -
#1526 A 2003-as magyarítása szinte teljesen lefedi a menürendszert meg minden egyebet, bár a fullban - kissé szemét módon - egy fájlba tették az összes pálya leírását, így tehát lehet buherálni a 2003-as pályáinak lefordított részeit és bemásolni a 2004-esbe...
Ha ezt vesszük, akkor már alapból 50%-ról startolhat egy magyarítás.
#1525 hol? -
#1524 A demohoz már van. -
#1523 magyarosiást csinálja vki? -
#1522 az biza -
antijedi #1521 ok... :) amugy az idézet szomoru de igaz... :) -
#1520 vazze mindig elküldön idő előtt!
...de azért rájöttél a típusra...amúgy nem régen szedtem le,úgyhogy nemtom a neveket! -
#1519 single!!multizni nemtok:(( -
#1518 most nézem csak,micsoda idézeted van.. -
antijedi #1517 betuvedos?? tnauld már meg a játékmodok rendes neveit pls... :p dominationra gondolsz? amugy msot singlerol beszelsz vagy multiról? -
#1516 bazzeg,most a "betuvédős"résznél egyszer kikaptam...kezdehetem előről... -
antijedi #1515 nm :) -
#1514 thx -
#1513 Még nekem se. De már csak idő kérdése :) -
antijedi #1512 csak onsben van... -
#1511 hol lehet beállítani a térképet?(mert nekem nincs) -
antijedi #1510 ja akkor ok :P -
#1509 Mert nekem mindkét verzió megvan és összehasonlítottam.
#1508 Minden max. 16xAF alapból, és még nyugodtan adhatsz neki 4xAA-t is... -
#1507 minden max:P