3761
-
#1506 AMD XP 2500+@3200+ 1giga memória 9700Pro-val milyen beállítást javasoltok, amivel a neten is jól lehet játszani, és még szép is. -
#1505 GG őő vagyis grat... :D istenkirályos lett a 2K4! bár nekem még nincs meg..... -
#1504 én csináltam :) -
antijedi #1503 az tény hogy könyeben dolgozhat de honnét tudod hogy a 6cd nem egyezik meg a dvd-n lévő 6 cd könyvtáral? akor minek lette k iylen könyvtárak? -
#1502 Patent az új banner! -
#1501 Ennél sokkal egyszerűbb a magyarázat: mivel egy helyen vannak, kevesebb átfedés szükséges a fenn lévő lemezek között, és a telepítő program is könynebben dolgozhat ezáltal.
A DVD-n lévő 6 CD nem egyezik meg a sima verzió 6 CD-jével.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
-
#1500 a dvd verzió a dvd formátumba csomagolt telepítő -
#1499 Én még nm szedtem le, valaki árulja már el, hogy mi is az a Leviathan? -
antijedi #1498 igen... :)
szvsz a dvd ugyan az mint a 6cd-s verzio csak valszinű jobban et tömöritve hogy ksiebb let, vagy valami iylesmi :) -
#1497 ja -
#1496 A dvd verzió másnál is tartalmaz 6 db CD könyvtárat? -
Gabe18 #1495 Nem,de vagy innen nézel ip cimet ahova mész játszani,vag kell az ASE szerverkereső progi,mert a játék netes része már a szerverlistához sem enged be eredeti cd-key nélkül. -
#1494 Ehh, még 153 Megz -
#1493 srácok a tört ut2004 hez kell vmi egyéb hogy tudjak a neten játszani? mit tudom én vmi patch crack fix vagy vmi ilyesmi? -
#1492 miértr, mit hittél, hova? :) -
#1491 Áhá. Gondoltam hogy ide megy a banner :) -
#1490 Gyűjtsél össze 100-at, és nézz vissza néhány hozzászólást -
#1489 köszi -
#1488 hmmm,erre már én is gondoltam... -
antijedi #1487 szerintem si jobban néz ki eza banner, tőlem mehet :) -
SySERR #1486 Azon a Bermuda porton van par map ami az UT2003-bol lett athozva, azok ertelemszeruen letoltodnek (eleg gyorsan). Es vsz. pont akkor valtott palyat a szerver amikor bementel. -
Bandeeka #1485 Hali!
Hogyan tudom használni az adrenalint mert sehogy se jövök rá. Aki rájött pls ossza meg velem thx bye -
#1484 emberek mit szólnátok hozzá, ha kicserélnénk a logot az ut2004.hu oldalon szereplőjével, és az oldal linkjét betenni alá? így egy kattintással az oldalra lehet majd jutni
erről lenne szó:
-
#1483 Van olyan oldal, ahol a magyar tört serverek címei megtalálhatóak?
(tudom, ide a fórumba is többet írtatok, de vmi összefoglalóra gondolok az állandó serverekről) -
#1482 még egy kérdés...
hol kell beállítani a térlépet? -
antijedi #1481 nem nem kell külön leszedni már bennevan... -
#1480 és azt külön le kell tölteni??
------
felakartammenni multizni,de elkezdett letölteni egy csomó cuccot,aztán ebjött egy ablak...végül (kilépésem előtt)az írta -
antijedi #1479 onslaught asszem..., az a játékmód aholv annak jármüvek is és power node-okat kell foglalni, de ha nagyon nem tod miylen nézd meg a róla készült tutorialt sokat segit -
#1478 az ONS mit jelent? -
antijedi #1477 amugy ha velem ülsz egy jármüben inkább lövöldözésre figyelj ne a képkészitésre, nagyban növeli a hatékonyságot hiddel ;PPPP -
#1476 ha multizni akarsz,én most megyek bermudára! -
tbundy #1475 láttam egy érdekes dolgot ons-ban, amit bugnak ítélek +: elkezdjük egy sráccal lőni egyik nodot, már negyede lement, erre megszületik ott egy nmy... -
antijedi #1474 elöbb lépet le a szerveről..., :) meg mongyuk utána énis :) -
#1473 nemtom ismeritek-e ,én most találtam:ezt:) -
#1472 Mikor nyomjuk? -
#1471 köszi!
nektek hogy a *** van térkép?nekem a TDM nél sincs -
#1470 hmmm...kocsik is lesznek?!
----------------------------------
most olvastam,hogy a játékhoz vannak különböző modok,melyekhez már MOST vannak ÚJ pályák...
nm tudjátok , a modokat honnát lehet letöteni? -
#1469 :DDD -
#1468 Az ö betü. -
#1467 Nem semmi ez a Liviathan!