Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
A sztorit figyeltem, ha valahová azt írtam, gyenge a sztori, tévedtem. B kategóriás akciófilm, leszámolással, vérbosszúval 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De a maxos szöveget szerintem félreértetted. Oda az volt írva, hogy maximum.
Ja, és lesz folytatás. Mágust lincseljétek meg, a kis geci azt mondta, valami konténerre van írva, nos, a játék végén nincs konténer. Viszont a stáblista után ott van, hogy "Max folytatja utazását a sötétségben" - tehát folytatás lesz.
Egyszóval interaktív akciófilm - se több, és, bátran állíthatom, se kevesebb.
Semmi különösebb felhajtás a játék reklámja körül,semmi hazugság,megjelenés elcsúszás,stb.
Az ilyen játékok mindíg a legjobbak!!!

vele lehet nyomulni.
Nyugi már.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ebben tévedsz. Az én Voodoo Bansheem is mûködött DirectX 9.0 alatt, de nem DX9 kompatibilis értsd: semmilyen, a DX9-re jellemzõ effektus nem indul el a kártyán, a szükséges argomentumok hiányát pedig vagy a szoftverkörnyezet, vagy maga a célszoftver (itt maga a Max Payne 2) fogja hiányolni!
Tehát: az NVidia GeForce 4 4800 és társai nem DirectX 9 kompatibilisek!
Az pedig senkit sem érdekel, hogy elindulnak a DX9 alatt.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Max Payne 2 requires a DirectX 9 compatible graphics card in order to run. The following table lists graphics cards (3D accelerator chipsets) supported by Max Payne 2:
ATI Radeon series
NVIDIA GeForce, GeForce FX and NForce series
Intel Extreme Graphics 2 (integrated i865G)
Matrox Parhelia
SiS Xabre series
3dlabs Wildcat VP
Ezen még maga a DirectX 9.0b sem segít!
Mindenkinek jó játékot!
Max Payne 2 -> Indítás után írja, hogy DirectX 9.0 kompatibilis videokártyára van szüksége.
Namármost:
Asus A7V333 alaplap
Athlon XP 2200+ Proci
512 MB RAM PC2700
ChainTech GeForce4 Ti4800 SE 128 MB videokártya
Windows XP Pro Angol SP1
Nvidia 45.33 Detonator
Via 4in1 4.49
DirectX 9.0b
Max Payne 2 D: drive-ra.
Mi a f...ó q...a I..n baja lehet?
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
THX
Lehet h ujra kellene telepiteni a játékot?