Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toughtful
Ha játszol vele, pont elég lesz, hidd le. Így adja meg a hamisíthatatlan filmes élményt.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Tibre
És van benne kung-fu?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ollie

Toughtful
Na, nem írtam én sehová, hogy gyenge a sztori. Csak egyszerû, nincs túlkombinálva - nekem ez bejön, a Matrix is jó, de egy akciófilm legyen akciófilm.

Toughtful
Ma nem dolgoztam.
A sztorit figyeltem, ha valahová azt írtam, gyenge a sztori, tévedtem. B kategóriás akciófilm, leszámolással, vérbosszúval 😊

Mayday
Es a munkahelyeden mit szoltak hozza? 😊)))))))))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
elvileg

Mayday
irtad, hogy nem nagyon eros a sztori. angolul ertetted es ugy sem, vagy csak hanyagoltad a szoveges reszeket??

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Ez ugye nem komoly???

De a maxos szöveget szerintem félreértetted. Oda az volt írva, hogy maximum.

Toughtful
Cigiszünetet sem tartottam, tehát quicksavvel megtüzdelve 7 óra kb

Mayday
tehat akkor 8-tol mondjuk 14:45-ig, ami azt jelenti, hogy ha megallas nelkul jatszottad , akkor 6-7 ora tisztan?

Toughtful
Végigvittem, nem játék ez, hanem interaktív akciófilm, annak viszont profi. Reggel nyolc óra óta nyomom, egyszóval pont az, amit vártam.

Ja, és lesz folytatás. Mágust lincseljétek meg, a kis geci azt mondta, valami konténerre van írva, nos, a játék végén nincs konténer. Viszont a stáblista után ott van, hogy "Max folytatja utazását a sötétségben" - tehát folytatás lesz.

ollie

Mayday
Vegigtoltad?

ollie
mia??? végig is nyomtad? ilyen rövid?

Mayday
Itt bunyo lesz... Mindketten hasznaljatok Bullet-tim-ot, ugy izgisebb! 😊))

Toughtful
Na, be vanik fejezve. Kérem szépen, a játék - bár az elején kicsit fura volt - határozottan jobb, profibb, mint az elsõ része. A forgatókönyv nincs túlcsicsázva: Jó fiúk, rossz fiúk, vegyes fiúk, a végén a pofáraesés - csak egy kicsit, nem kell túlzásba vinni.

Egyszóval interaktív akciófilm - se több, és, bátran állíthatom, se kevesebb.

ollie
namá...

DX9 comatible annyit tesz, hogy a kártya mûködik felinstallált dx9 alatt is.

Shaman
Lisa?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

EndreMan
Imadom ezt!
Semmi különösebb felhajtás a játék reklámja körül,semmi hazugság,megjelenés elcsúszás,stb.
Az ilyen játékok mindíg a legjobbak!!!

zoli80
látom Pali meg a kung-fu izgatja itt az emberek fantáziáját de el kell hogy szomoritsalak titeket.Csak Mona😊

vele lehet nyomulni.

IMYke2.0.0.0
Miva'???
Nyugi már.

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem.
Ebben tévedsz. Az én Voodoo Bansheem is mûködött DirectX 9.0 alatt, de nem DX9 kompatibilis értsd: semmilyen, a DX9-re jellemzõ effektus nem indul el a kártyán, a szükséges argomentumok hiányát pedig vagy a szoftverkörnyezet, vagy maga a célszoftver (itt maga a Max Payne 2) fogja hiányolni!
Tehát: az NVidia GeForce 4 4800 és társai nem DirectX 9 kompatibilisek!
Az pedig senkit sem érdekel, hogy elindulnak a DX9 alatt.

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruffi
má megint itt okositasz😄

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

toMpEr
igy van, a doksiban is ez all:
Max Payne 2 requires a DirectX 9 compatible graphics card in order to run. The following table lists graphics cards (3D accelerator chipsets) supported by Max Payne 2:

ATI Radeon series
NVIDIA GeForce, GeForce FX and NForce series
Intel Extreme Graphics 2 (integrated i865G)
Matrox Parhelia
SiS Xabre series
3dlabs Wildcat VP

ollie
Balázs Pali?

ollie
de az, csak éppen nem dx9-es kártya. nem ugyanaz, ugyanis még egy gf1 is dx9 kompatibilis (rendesen mûködik dx9 alatt).

toMpEr
mona?

IMYke2.0.0.0
A 4800-as nem DirectX 9.0 kompatibilis kártya!
Ezen még maga a DirectX 9.0b sem segít!

Tibre
Lehet kung fuzni benne?

zoli80
hatalmas meglepiii!!!!!II part közepe felé,kicsit meglepõdtem😊
tart már ott vki?

zaki
vagy mégis? 😊 jó játékot!

zaki
nem hiszem, hogy azzal lenne a baj

Nálam a Drivercsere segitett-45.23 -al müxik minden-végre..

Mindenkinek jó játékot!

Aha nekem 45.24 lehet h le kellene cserélnem...

zaki
45.23-as

Milyen a Drivered??

Raven
Tudna valaki valami ötletet?
Max Payne 2 -> Indítás után írja, hogy DirectX 9.0 kompatibilis videokártyára van szüksége.

Namármost:

Asus A7V333 alaplap
Athlon XP 2200+ Proci
512 MB RAM PC2700
ChainTech GeForce4 Ti4800 SE 128 MB videokártya
Windows XP Pro Angol SP1
Nvidia 45.33 Detonator
Via 4in1 4.49
DirectX 9.0b

Max Payne 2 D: drive-ra.

Mi a f...ó q...a I..n baja lehet?

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

ollie
na akkor ki is a szemét?

Grave Digger
és nagyon fasza, megyek is játszani tovább..... egyébként geci egy ellenfelek vannak bae, mert amikor alig volt életem és még voltak ellenem vagy öten bezárkóztam egy szobába, erre nem utánam jöttek a csicskák😄DDD nahh de az ajtóban már vártam õket ingram sorozattal😄DDDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Tibre
Max fx toolst is fel lehet installálni?

zaki
1,6 GB a játék

Mayday
Nincs minimum, es 1.6-ot.

zaki
nem lehet kiválasztani, hogy mennyit akarsz feltelepíteni, legalábbis nekem nem lehetett, ha jól emléxem

Imremagdi
mennyit telepit fel ? van minimum telepítés ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

zaki
nekem is install után kiírta azt a hibát, amit nálad, de nálam minden nagyon faszán megy

Csacsi
Még 2,5 fél óra van hátra melóbol, pedig már reggel ott figyelt a gépemen a cucc, de nem tudtam kipróbálni. Remélem hamar eltelik, mert már nagyon érdekel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na mind1 azért hálás köszönet a gyors HELP-ért minkettõtöknek!

THX

ollie
lehet

Faszán felment,de még most sem megy a Bul. time

Lehet h ujra kellene telepiteni a játékot?