Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Télleg király a game csak nekem van egy olyan bibim, hogy néha magától fut a csávó és nem reagál semmire hol milyen kedve van eccer balra utána jobbra lõni nem tok ilyenkor és kilépni se ez tart egy 10 másodpercig aztán megint irányíthatóvá válik Na ez miért van?
föleg h 17-es moncsim van..
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
akko jo egy ora mulva má döcögni fog😊
annyin azé kéne futni nem??
aztán majd ha berakom ujat akko nyomom fullba mert az a karesz az még 2 hét a játék meg 40 perc😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
2200+ 512 ram geforce 2 ti 64 mb ddr(van egy gef 4 is de nem rakom be mert egy csávo most tud nekem szerezni 9700pro-t vagy 9800 pro-t és má lebeszéltük alig várom..
szal fenti konfiggal 800*600*32-ben fog menni elfogadhatoan??
Az nem baj, ha rövid a játék. Legyen dögös és érezze az ember, hogy itt mindent meglehet csinálni ami irreális. De a leírtakból azt vélem kivenni, hogy nem fogok csalódni és a gépigénnyel sem lesz gond. Azt meg végképp nem bánom, hogy a HL2 késik. Jön most úgyis annyi stuff, hogy várhat még egy kicsit a HL2, jó lesz az akkor is amikor megjelenik, mégha akár 2004 tavasz is az idõpont. Azért arra kiváncsi leszek, ha épp a DOOM3-al debütál, akkor melyiknek lesz nagyobb visszhangja majd a neten... De ez nem ide tartozik. End.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

hat mingya leszopom magam [#wow1!!! ti hogy alltok vele konnyen haladtok?
Egyébként érdekes a probléma, mert XP alatt b...szik futni, Windows 98 alatt (még csak nem is SE) szépen elindult, csak a hang hardveres gyorsítását kellett lehúzni Basic-ra. Azért ha van valakinek ötlete, hogyan pofozzak bele életet XP alatt, ne kíméljen!
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Átgondoltam, valószínûleg én megveszem, végre egy cég, aki mert újítani a játékpiacon.
-alapon beépített kung-fu rendszert
-hosszabb sztorit
-multiplayert
A többit majd miután kipróbáltam a kettõt elmondom 😊.
Hál istennek a labirintusokat most hanyagolták 😊
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Míg a Max Payne 1999-ben tulajdonképpen az év játéka volt, filmes hatásaival, addig a Max Payne 2 inkább az év filmje, játékos hatásokkal. Nehéz leírni, de kb. annyi a játékon kívüli dolog - képregény, átvezetõ - mint a játékon belüli - talán egy kicsit több is.
A grafikát mesterire húzták, ezen nem lehet vitázni: Rongybaba és egyéb fizika, minden, mintha egy film lenne. Azért nem írom az életet, mert a MP2 messze áll az élettõl. Az emberek ötezer métereket repülnek egy lövéstõl, vagy egy sorozattól dobnak egy szaltót, egyszóval mint egy film, helye nincs a realitásnak.
A történet, noha bonyolultul van elõadva, eléggé egyszerû: Jó fiúk, rossz fiúk, meg a vegyesek, mindenbõl egy csipet. A végén a gonosz meghal, a jóbol is egy darab, de azért mégiscsak a jó gyõz, merthát ugye ez egy amerikai film...
Egyszóval amit a Remedy 1999-ben megalapozott, azt 2003-ban tökélyre fejlesztette. Kíváncsian várom a harmadik részt."