Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem máshol semmi baj
gyraph
Más játékban jó minden...úgyértem nem billentyû hiba?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Grave Digger
Akkor meghal a Mona?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

sok szteroidtol

gyraph
Szerintem biztos...meg se kottyan neki. Valaki már írta korábban is, hogy neki ki is írta, hogy 256megás kártya kell...hát nem tudom, nekem nem írta ki.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Hello Mindenkinek!

Télleg király a game csak nekem van egy olyan bibim, hogy néha magától fut a csávó és nem reagál semmire hol milyen kedve van eccer balra utána jobbra lõni nem tok ilyenkor és kilépni se ez tart egy 10 másodpercig aztán megint irányíthatóvá válik Na ez miért van?
gyraph
persze 1600X1200-ban...

ollie
ja úgy emléxem, hogy az én 9600 pro-m is tudja ekkor a felbontásban.

gyraph
Nekem 9800PRO-m van, ami 128 megás, de simán megy 4XAA-val...

ollie
De nem lesznek se dx8, se dx9-es effektek, mert a gf2 csak dx7 támogatott. És már a dx8-as effektek is egy iszonyatosan nagy különbséget tesznek látványban.

Ruffi
nekem 1280*1024 is elég lesz 9700/9800 pro-val
föleg h 17-es moncsim van..

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

gyraph
Akkor mindjárt vége van 😞 nekem is, mert már a harmadikat nyomom...kösz.

Ruffi
hu ugy má biztos szép...
akko jo egy ora mulva má döcögni fog😊

100%! Aztán kéthét múlva meg végignyomod 1600*1200, 4xAA, 8xAniso és még jobban is jársz mert kétszer is végigtolod😊
Ruffi
De én nem halok bele ha csa 800-on fut most
annyin azé kéne futni nem??
aztán majd ha berakom ujat akko nyomom fullba mert az a karesz az még 2 hét a játék meg 40 perc😄

Nem lesz gond. Nemrég olvastam a hardwireden, hogy 1.8XP,512MB,GF3Ti128-al már szakít a program 1024*768-ban és minden features maxon, kivéve az anti-aliasingot, de az már nem egy nagy cucc magas felbontáson. Tehát a tieden egészen biztosan, hogy jól fog futni, esetleg néhány effekt a GF2 chip miatt kimarad, vagy nem úgy lesz megjelenítve, ahogy az el lett képzelve, de ettõl függetlenül ez semmit sem fog levonni az élvezetbõl. Sõt már nem is tudom, hol de valaki azt írta 1Ghz,256MB,GF2 és 800*600-ban tudott játszani még normálisan, pá effekt nélkül. Tehát aggodalomra semmi ok. Ez nem egy hardwerigényes program, ahogy a leírásokból kiveszem. Valószínû a nagyobb proci is a fizikai modellhez számolásához kell, bár ma mi egy magas proci? Szerintem ezzel egy 1.7XP is elboldogul. Majd leírom a tp-t én is ha már kipróbáltam otthon személyesen... Én már nem aggódok mindenesetre.😊
Mayday
Figyusz, ha a csavo most szerez neked profi kartyat, akkor vard meg azt, es jatszd tutisan fullba ezt a jatekot, megeri!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tibre
Ki se próbáld még safe módban se 😛

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Toughtful
3, azaz három darab.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Ruffi
egy komoly válaszado??

Mayday
Csak akkor, ha raksz be videokartyat! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ruffi
Én má kiirtam az elsö cd-t második cd-böl még van hátra 17 file...66 k-val jön!
2200+ 512 ram geforce 2 ti 64 mb ddr(van egy gef 4 is de nem rakom be mert egy csávo most tud nekem szerezni 9700pro-t vagy 9800 pro-t és má lebeszéltük alig várom..
szal fenti konfiggal 800*600*32-ben fog menni elfogadhatoan??

gyraph
Szeretném megkérdezni, hogy hány fõ epizód van?

Én egy héttel ezelõtt vettem meg az elsõ részét a proginak 1340Ft-os akciós áron. Tegnap fejeztem be. Szerintem még a mai napig megállja a helyét. Azért a második (jelenlegi) részre nem várok közel 2 évet, de megvenni sem fogom most az egyszer kivételesen. Inkább leszedem és a hétvégén kivesézem. Másra tartalékolom a pénzem. Mondjuk egy Panzers-ra. De ez már egyéni szempont.

Az nem baj, ha rövid a játék. Legyen dögös és érezze az ember, hogy itt mindent meglehet csinálni ami irreális. De a leírtakból azt vélem kivenni, hogy nem fogok csalódni és a gépigénnyel sem lesz gond. Azt meg végképp nem bánom, hogy a HL2 késik. Jön most úgyis annyi stuff, hogy várhat még egy kicsit a HL2, jó lesz az akkor is amikor megjelenik, mégha akár 2004 tavasz is az idõpont. Azért arra kiváncsi leszek, ha épp a DOOM3-al debütál, akkor melyiknek lesz nagyobb visszhangja majd a neten... De ez nem ide tartozik. End.
ollie
én el se kezdtem

Toughtful
Sokkal nehezebb, mint az elsõ rész, általában talpig vörösben, fájdalomcsillapító nélkül, quicksave-kal aládurcolva hentelsz 😄

apam de nehez a game alig birok tovabb jutni az 1-be siman szettlottem mindenkit itt meg
hat mingya leszopom magam [#wow1!!! ti hogy alltok vele konnyen haladtok?

Raven
Ujjaj, hardverszakértõ :-P Sajna, hadd ábrándítsalak ki, Ollie-nek van igaza: habár a DirectX9 kompatibilitás tényleg azt jelenti, hogy a kártya mûködik DirectX 9-alatt az extra DirectX9 funkciók használata nélkül, a kompatibilitás nem keverendõ össze a teljes D9 támogatással (Nvidia FX, Radeon 9800, 9800 Pro, 9800XT).

Egyébként érdekes a probléma, mert XP alatt b...szik futni, Windows 98 alatt (még csak nem is SE) szépen elindult, csak a hang hardveres gyorsítását kellett lehúzni Basic-ra. Azért ha van valakinek ötlete, hogyan pofozzak bele életet XP alatt, ne kíméljen!

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

ollie
nem baj, várok fél évet, kibírom

IMYke2.0.0.0
Fél évig - HalfLife 2-ig!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Toughtful
Szvsz. az még odébb lesz. Egy-két hónapig biztos kaszálni fog.

ollie
Ja én is várok, amíg leesik az ára 6-8 körülre.

Tibre
Azért mondom,ha 8 rugóért árulnák az korrekt lenne,de így elég sok,bár hamarosan úgy is lefog esni az ára sztem...

Toughtful
Node egy DVD-ben nem is te vagy a fõszereplõje a filmnek.

Átgondoltam, valószínûleg én megveszem, végre egy cég, aki mert újítani a játékpiacon.

ollie
egy dvd harmadannyiba kerül, de ez...

Toughtful
Ha a sztori hosszabb lenne, gyakorlatilag több évi munkájuk menne kárba. Szvsz. meg kell érteni, hogy a Remedy célja nem egy hosszú játék, hanem egy interaktív, de intenzív film elkészítése volt.

Tibre
Akkor összeírom,hogy mit várok el a háromtól 😄
-alapon beépített kung-fu rendszert
-hosszabb sztorit
-multiplayert
A többit majd miután kipróbáltam a kettõt elmondom 😊.

Toughtful
Ebben is van aztán tûz elõl menekülés, kb. 20-30%-ban a játéknak robbanó, égõ, meg egyéb épületbõl fucc ki.

Hál istennek a labirintusokat most hanyagolták 😊

Tibre
Remélem is mert az 1-et ugyanúgy végignyomtam 7-8 óra alatt,de olykor már kurvára frusztrált fõleg a hülye labirintusos rémálmok,na meg,hogy mindig csak ölni kellett,jó persze a tûz elöli menekülés fasza volt,de azért mégegyszer nem állnék neki az egészet végignyomni 😊.

zoli80
igaz

Toughtful
Nem, határozottan jobb az egynél, hidd el. Furcsa, de élvezetes dolog játszani egy filmet - az egy ennek az élménynek a nyomába sem ér.

Tibre
Hát akkor ezek szerint ugyanabba a hibába esett bele a MP2 mint az 1?Fõleg a rövidségére gondolok,pedig régebben azt mondták kitolták a játékidõt 15-20 órára :/.Multiplayer továbbra sincs,a modolás továbbra is jó,de azzal is max 1-2 órát lehet jól elszórakozni,pláne ha faszán kilép a mod xp-nél (1nél jonéhányszor tett ilyet).Jó persze ez is szép meg a 3-ba is kellenek újítások,de ahhoz képest,hogy sok újítást nem tartalmaz a leírtak alapján a 2 még is 12 rugóért fogják árulni míg az 1-et 8-ért árulták :/.

Toughtful
Olyan, mintha megvennél egy DVD-t. Szvsz. tényleg nem éri meg.

ollie
vazze 7 óra játékért nem érdemes kiadni 12-14 rugót

Toughtful
Igazad van, sorry

Tibre
A Max Payne 2001-es game nem kötözködésbõl mondom,csak pontosítok.

Toughtful
Szó szoros értelmében vett fõellenfél nincs, itt is kell kombózni, bár utána el kell lõni pár tárat, de az csak vicc, afféle ráadás.

Shaman
Csak annyit monny meg,hogy ebben sincs föellenfél? Max 1-ben kicsit fura volt,hogy a pózna ellövéssel ért véget....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Toughtful
" Összefoglalom:
Míg a Max Payne 1999-ben tulajdonképpen az év játéka volt, filmes hatásaival, addig a Max Payne 2 inkább az év filmje, játékos hatásokkal. Nehéz leírni, de kb. annyi a játékon kívüli dolog - képregény, átvezetõ - mint a játékon belüli - talán egy kicsit több is.
A grafikát mesterire húzták, ezen nem lehet vitázni: Rongybaba és egyéb fizika, minden, mintha egy film lenne. Azért nem írom az életet, mert a MP2 messze áll az élettõl. Az emberek ötezer métereket repülnek egy lövéstõl, vagy egy sorozattól dobnak egy szaltót, egyszóval mint egy film, helye nincs a realitásnak.
A történet, noha bonyolultul van elõadva, eléggé egyszerû: Jó fiúk, rossz fiúk, meg a vegyesek, mindenbõl egy csipet. A végén a gonosz meghal, a jóbol is egy darab, de azért mégiscsak a jó gyõz, merthát ugye ez egy amerikai film...

Egyszóval amit a Remedy 1999-ben megalapozott, azt 2003-ban tökélyre fejlesztette. Kíváncsian várom a harmadik részt."

Toughtful
Nincs, közelharcnak azt hívják, amikor puska, pisztoly, egyéb tussal odavágsz valakinek. Szvsz. használhatatlan.