Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na próbálom

ollie
köszi!

ollie
neeeeem! ez csak az alaplapi chipset driver! az nvidia driver is kell!

Dynamic
A és D billentyûkkel kell egyébként...
zaki
Dynamic
Elõször igen, utána mikor újrakezdtem, akkor valamiért nem.
DC++ n nézd meg...

ollie
neked sikerült jobbra-balra menni?

Ez egy külön driver most és akkor az Nvidiát törölhetem??Bocs, vazzeg de hüle tóni vagyok😊)

toMpEr
es miben mas mint az 1.0?

Nincs kedvem végig scrollozgatni 120000 oldalt(mert hát ugye a nagy MP2 lázban mindenki telenyomta képekkel a topicot), úgyhogy szóljon vki rám ,hogy honnan a fenébõl lehet letölteni a gamét, már ha fent van ingyenes ftp-n, vagy net oldalon...
kösz
ollie
az is csak dx9-es kártyával van, mint a pixel shader 2.0

toMpEr
nekema bulet time is ugyanolyan, mint a max payne 1-ben, pedig beszeltek itt valami bulet-time 2.0-rol..hmm?

ollie
eh az nem jó, csak hangdriver.
ITT az igazi

Dynamic
Nem rossz, csak elég fos a kezelhetõsége, mint általában az ilyen típusú flashes játékoknak😊
zaki
megyek is vissza játszani

zaki
hú bazz, hihetetlen ez a game, iszonyat jóra sikeredett... nálam fullon van minden, és gyönyörûen megy (2.1 cerka, 640ddram, gef3 ti200 128mbram), sokkal jobb, mint az elõzõ rész, minden tekintetben

toMpEr
a tukor csak gefFX-el vagy radeon 9500+-al megy (tehat ps 2.0), ez le van irva a doksiba

ollie
Kandurex
Elsõre: Nem rossz, nem rossz. Zene a legjobb!

Gépigényre, 1ghz proc +256MB +Gef3Ti200 -on Médium beállításokkal egészen jól fut.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
vazz ez rohadt jó!

Nagyon köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!

zoli80
az via asszem,olyat keress hogy via 4in1 driver!abban benne van minden.

ollie
ja, mindjárt keresek neked valamit

Alaplap:Abit Kd-7 400 DDR ATX ez kell?

zoli80
de ha nagyon nem megy keresek neked csak ird be milyen chipsett.via vagy mi?

Breki33
Allitsatok Meg Damonhill-t
röviden
ollie
hát az kevés hogy AMD-s. miylen alaplap és chipset?

zoli80
alaplaphoz kapott cdn lennie kell vagy keres ujat!

DxDiag-ot futattam és ott irja h hiányzik.

Van vmi ötletetek,mit kezdjek vele mer én láma vagyok ehhez...

zoli80
amd-s?😊)))

zoli80
lennie kell,a driver alapból felrakja szerintem.

Dynamic
Ja, és remélem kijön majd valami blood patch, mert véresség szempontjából elég sovány a játék😊
megnéztem a beállitásnál AMD-s vagyok

ollie
milyen alaplap/chipset? amúgy megnézted, vagy találomra, nincs?

Nincs, honnan lehet felrakni???

ollie
lehet, hogy nincs fennt az AGP driver. menj nézd meg, hogy a karesz milyen módban megy (valahol a tulajdonságok panel). ha azt írja hogy PCI mód, akkor biztos nincs agp driver.

Dynamic
Én is féltem a gépigénytõl és tényleg kellemesen kellett csalódnom.A játék egy 1Ghz,gef2,256mb -os gépen is határozottan játszható sebességet produkál.Na persze egy-két dolgot levettem (800*600*32,bilinear stb.), de még így is elég korrekt a grafika.A fizikai megvalósítások nagyon jók, bár ez szerintem lassan már alapkövetelmény lesz.Mire megjelenik a HL2 vagy a Doom3 addig ezek már nem is fognak meghatni senkit😊(Pedig anno a D3 videóban milyen állatnak tûnt a sok leverhetõ doboz)
Igaz, hogy a játék gyakorlatilag alig változott az elsõ részhez képest, de nekem speciel semmi elvárásom nem volt, mert aki látta a videókat az pontosan tudhatta, hogy szinte semmi nem fog változni.Szóval nem igazán értem a csalódott embereket.
Nem forradalmi a game, de "el leszünk" vele😉
dirextX 9.a van fenn meg geforce 4 Ti kari 45.24 driver

Grave Digger
azaz

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Srácok HELP!

Telepítés után ezt irja ki:Your system does not have AGP Acceleration enabled.

A játék megy szépen ,kivéve a az idõ lassitás Bul. Time.Mikor vinditom elzöldül a képernyõm és semmit nem látni.A kettõnek van egymáshoz köze és mi??

Válaszokat megköszönöm!

Mayday
Meg a Balazs Pali.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Grave Digger
De, és momentán pont azokra a tükrökre gondoltam😄DDD Nekem egy az egyben olyan, mint az életben. tiszta, éles sehol egy folt, pixel baszás. qwa szép. Persze tom, hogy ezek csak apróságok, de ilyenek teszik hangulatossá, széppé a játékot😄DDD

Grave Digger
Én meg mindjárt végzem a melóval és folytatom😄DDD MAX PAYNE 2 POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA😄DD

a.carkey
Tényleg durván néz ki. Nekem ugyan csak GF4em van, de írtatok valamit a tükrökrõl, hogy ott lehet látni a figurát.
Jelen pillanatban csak belenéztem, de az elsõ pályákon is voltak kis "fürdõszobatükrök" a csapok felett. Arra gondoltatok? Mert nekem az sajna - khm ... - nem igazán mutatja meg. Merem remélni, nem a kártyámmal van gond, hanem nem erre gondoltatok ... Ez végülis lényegtelen, mert fullon simán fut a jelenlegi konfigommal is, de úgy érdekelne ...

A medve nem játék.

zaki
na, én most installálom a játékot... de jó dolgom van 😊

Sephi
Jelenleg rendeltem egy 2.2 es procit 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
A fene... nekem 1.4 es Athlon Xp-em van 😞 512 ddram plusz Fe 3 T200 128 ram...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ollie
nincs mit