Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sland
van nude patch vagy valami ilyesmi?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
én most kezdtem el játszni evvel a gemvel de szerintem még ma is kurva jó.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Noninnyó
Üdv!

Még régebben valaki beírt ide egy linket, amely oldalon a Max Payne 2 két fõszereplõjének képei láthatóak (Timothy Gibbs és Kathy Tong). Elég sok kép volt az oldalon, jelenetek a játékból. Nem tudja véletlenül valaki az oldal címét? El volt téve kedvencekbe, de sajna ki lett törölve.
Valaki help plíz.

Köszönöm.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

nézd meg a #4002 -es hozzászólást!
ez mindent leír..
Adam II
Milyen codecet kell letölteni vagy mit kell csinálni?

Adam II
Bõvebben?

IMYke2.0.0.0
Codec.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adam II
Valószínûleg már baromi sokan kérdezték de nincs kedvem visszakeresni.
Az a gond ,hogy az átvezetõ videóknál belassul a kép a hang pedig megelõzi szóval már rég elmondták a mondókát mire vége a videonak és ez nagyon idegesítõ. Sound Blaster Live 24bit hangkártyám van a legfrissebb driverrel a hardveres gyorsítás basicen van EAX ,MultiChannel kikapcsolva 2 speaker van beállítva ,de ez sem oldotta meg a problémát most mit csináljak?

tudom értettem nemvagyok hülye ezt konkrétan te értetted félre...
de azért mégeccer kösz
IMYke2.0.0.0
Jézusom, az egész lejjebb vázolt helyzet csak elmélet és példa volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

de megpróbálom mégegyszer!
nem írta a Max Payne 2 után hogy \max payne 2 hun
IMYke2.0.0.0
Én pedig a telepítõben leírtam, hogy akkor töröld vissza az útvonalnál megjelenõ kiegészítést és akkor jó helyre teszi.

Ez csak egy példa(!!!):
Tegyük fel, a gépeden itt van a Max Payne 2:
D:\Games\Max Payne 2
A MAGYAR MOD telepítõjének az útvonalhoz - kézzel - írd be a fenti útvonalat, azaz D:\Games\Max Payne 2
Amennyiben a telepítõ ezt az útvonalat kiegészítené a magyarítás mod projekt nevével, (pl.: D:\Games\Max Payne 2\Max Payne 2 HUN\) akkor töröld vissza úgy, hogy valóban a játék gyökerét mutassa az útvonal! D:\Games\Max Payne 2

Vagy, egyszerûen az egész anyagot, amit alkönyvtárba helyezett a magyarítás telepítõje másold fel egy szinttel feljebb!

kültem egy emilt amibe láthatod!
nem megadom a max payne 2 könyvtárat és abban a könyvtárban õ külön létrehoz egy max payne 2 hun mappát
IMYke2.0.0.0
Akkor rosszul telepíted.
Az egész cumónak - mit egy külön könyvtárba tetetsz a telepítõvel - a gyökérbe kell kerülnie! Rosszul adtad meg az útvonalat!

nme használom csak majd a végén kipróbálom
reménytelen
Lehet válogatni.
Használatuk nem ajánlott, de ha már úgy döntesz, igénybe veszed, akkor legalább verziószámot egyeztess.
tulképp az a lényeg hogy amit létrehoz külön mappát hogy max payne 2 hun, tehát ennek tartalmát átmásoljam gyökérbe???? vagy mi?
nem.felrakom a magyar cuccot,akkor létrehoz egy külön mappát amiben bennevan az 1.01 es és a nocdcrackje is, meg simán a magyarmod gyökerében is bennevan egy mp2.exe amit ha átmásolok nem indul el magyarul,hanem ugyanúgy angolul.lehet hogy nagyon hülye vagyok de akkorsem értem mit kéne máshogy csinálnom
IMYke2.0.0.0
Nem ajánlok trainert - anélkül élvezetesebb!
Valamit nagyon elszúrsz... elsõre mennie kell a Játéknak. Akkor valami gebasz van a gépeddel, Windows-oddal, DirectX-eddel, VGA-drivereddel...

várj a magyar verziónak futnia kéne mert nekem vmien dll hibát észlel ezért nemigazán megy
hamár itt tartunk akkor nemtudnál egy jó trainert ajánlani mert amiket eddig leszedtem azok nemigazán mûködnek
jaj.mp2 lázban égek azért van :)
boccs
IMYke2.0.0.0
Mert nem a Te neved és céged kell oda... nézd csak meg jobban az oldalamon lévõ információkat...!

magyar verzió teelpítésénél beírom a kódot meg a nevem meg cég helyére vmit és azt írja hogy pontatlan.miért?
grizzly21
"Take 2 Interactive was vocally disappointed with sales of Max Payne 2 late last year"
Milyen igazságtalan az élet. Van aki semmit nem tesz, de nagy cégben dolgozik, sablonmunkát csinál és mégis nagy eladásokat kap, gazdag lesz (EA,pl fifa, stb...), van aki a világ egyik legszebb leghangulatosabb legkreatívabb, ujdonságoktól teli közel hibátlan játékát állítja elõ és nem kapja meg a jó eladásokat. Én se vettem meg igaz, de én ea-t sem veszk, nincs erre pénzem..

uccsó bekezdés a lényeg!

..."We are not making Max payne 3"....

ez mindent elmond
Max Payne 3 speculation
Not at Remedy?

As we've reported previously, Take 2 Interactive was vocally disappointed with sales of Max Payne 2 late last year, the eagerly-awaited sequel failing to live up to sales hopes despite huge efforts from the publisher, and is indeed partly blamed for the company's financial under-performance. Part of the up-shot from this is that it seems Remedy will not be developing the next Max Payne title though a spokesman did say a third title was planned, but that they would probably "take a few years to make the next one that much more spectacular."

No official word has been forthcoming from Remedy confirming this departure from Max, however somebody claiming to be Remedy level designer Mikael Kasurinen did send this to Shacknews.com: "FYI: We are not making Max Payne 3". More on this as we get it.

By .Luke Guttridge , on 11th Mar 2004.
grizzly21
lehet h hülye kérdés: MP3 lesz vagy csak Alan Wake?

köszi hogy ilyen szájbarágósan is elmondod! :)<#worship>
oké megpróbálom mégegyszer!
IMYke2.0.0.0
Figy.

1. Szükséges: Windows XP [!!!]
2. Max Payne 2 telepít
3. 1.01-es hivatalos Patch telepít - Patch innen letölthetõ
4. Magyar MOD telepít - Helyhiány miatt ide felpakolva. Letölthetõ.
5. 1.01-es NoCD
6. Játék.

így se megy.
hát akoor cumi
jássz köszi szépen!
IMYke2.0.0.0
www.megagames.com, www.gamecopyworld.com, www.gamburningworld.com

lehet hogy nagyonkancsal vagyok meg minden de nemigazán találtam hozzá cracket... mehogy azt írja ki, hogy wrong disk inserted.

vmi ötleted van hogy honnan szedjem le?
köszönöm,megpróbálom megoldani
IMYke2.0.0.0
WinXP + Max Payne 2 1.01 Patch kell a dologhoz és minden menni fog.

<#kocsog>
<#violent><#wilting><#gun><#help>
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok e véletlenül vmi ellenszert arra hogy mikor elindítom a mp2-t és játszom kb 5 percet akkor a winfos kidob azzal hogy a windows hibát talált a maxpayne2.exe futtatásakor ezért leállítja.
ez ellen lehet egyáltalán vmit csinálni?
Nem tudom megnézni a www.kathytong.biz oldalt.Nézze meg valaki neki sikerül-e?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

A játékban az egyes játékrészek között azok a képregényszerû átvezetések hogyan készültek?A rajzolok találkoztak a modellekkel és beállították õket a helyzetekbe?Vagy elég volt róluk néhány képet kapni és a valoságban nem is találkoztak?

grizzly21
tud vki vmit a filmrõl?

Megvan valakinek a játék képeiböl jeleneteiböl készült clip a Poets of the fall Late Goodbye zenéjére?Nekem olyan van ami kicsit kurta.

PLackó
mert már az összes hangbeállítást kipróbáltam.
codecnek csak mplayer van fent.

IMYke2.0.0.0
Codec hiba.

PLackó
mitõl lehet az,hogy recseg a hang?