4236
  • akyyy
    megvan
  • akyyy

feltettem a játékot, aztán a javítást. majd a magyarítást. ( telepítési utvonalhoz nem nyultam, amagyaritás is oda kerütl ahova kell). Aztán ha elindítom, rossz cd. Oké, másolom is a cracket, az 1.1-esét. Ekkor meg dll hibát ír ki:(
  • Fido4life
    egyetértek
  • InfectedMann
    nemtom :D
    a 2 rémálom pályái az 1 rész rémálom pályáihoz képest gyerekjátékok... menni kell egyenesen azt ennyi...
    Amúgy anno még régen volt róla szó, hogy lesz Max Payne film :S de azóta semmi hír... remélem csak teljes titokban akarják csinálni és meglepetésnek szánják és nem lett lefújva a project...
    vagy lehet megvárják a Max Payne 3. részét, hogy mi lesz a sztory és csinálnak a filmől egy triológiát? azt is lehet...
    nah mindegy...
    a lényeg, hogy a Max Payne az egyik legjobb játék utánozhatatlan hangulattal...
  • Fido4life
    A kettőben hol van bonyolult rémálom pálya ? Meg hol kell hangot követni ?
  • steweee
    tudom de nem szerettem ezzel foglalkozni. amúgy a kettőben azért bonyolultabb a labirintus mint az egyben, ott még a második is viszonylag egyszerű volt. a kettőben meg idegbajt kaptam mire kikecmeregtem belőlük
  • ibrik
    Nincs azokkal sem gond, gyorsan végigvihetők.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak egy jó hangfalrendszer kell hozzá vagy még jobb fejhallgatóval megcsinálni. Mindig a hang felé kell menni.
  • steweee
    az "álmos" pályákat egyszer jó végigvinni, de aztán már idegesítő és hosszadalmas
  • Fido4life
    Persze, ha otthon leszek feltöltöm, mondjuk annyira nem hosszú, a legnehezzebb fokozatot reggel 10-kor kezdtem el, és 15-re már kész is voltam, a Képregények és a Credits megnézésével együtt..
  • steweee
    fel tudnád vhová tölteni a profilodat vagy a legnehezebb szinten az utolsó pálya mentését? én is szeretném megnézni az alternatív befejezést, de nincs időm megint többször végigjátszani. egyébként óriási fan vagyok , a max payne 1-2 és mafia játékokat máig sem übereli semmi a kategóriájukban
  • Fido4life
    De azért azt is, hogy néhány játék, ha ILYEN grafikával jött kivolna napjainkban, nem fikázták volna (pl Godfather, mondjuk ott szerintem nem volt különösebb gond, a karakterek kidolgozottak voltak..)
  • ibrik
    Azért azt vedd figyelembe, hogy az említett játékok és a Max Payne 2 között van némi időbeli - és fejlettségi szint-beli - különbség.
    A motor sem ugyanaz (a "fizika" ugye...), az alkalmazott textúrák sem és azok részletessége, stb stb.
  • Fido4life
    Amúgy most felraktam mindent max-ra, és totál meglepődtem, hogy csak egy kisseb belassúlást éreztem, ellenben a Far Cry és a UT 2004 is szaggatott minimumos beállitással.. !
  • Fido4life
    Ha mind a három nehézségi fokozatot végigvittem, nyújt még valamit a játék ?(persze a Dead Man Walkin modon kívül)
  • Lucifair
    Hy.Dead on arrival fokozaton kell végigvinni hogy más legyen a befejezés.Annyival lessz másabb hogy Mona nem halmeg.
  • Vlala #4101
    Az alternatív befejezés hogy jön elő? Nekem azt mondták, másodszorra az fog jönni, de háromszor végigvittem, és ugyanaz lett.
  • Fido4life
    Amúgy most hogy így egy nap alatt végigvittem, alatámasztom a véleményt, hogy tényleg elég rövid..(eddig hülyének tartottam, aki ezt állította)
  • Fido4life
    Hé, ha a Hard Boiled-et végigvittem, nem látható az alternatív ending ? Mert hébe-hóba, a developeressel elkezdtem a második nehézségi szinten játszani, aztán kiléptem, és ugyanazt a mentést folytattam, a rendes Max Payne 2-mön, és végig is vittem, szal csodálkoztam hogy nem az alternatív ending látható.. Az csak a harmadik nehézségi fok végigjátszása után játszható ?
  • Fido4life
    Azért eszméletlen, mennyire külömbözik ennek, és az 1-nek a hangulata...
  • Fido4life
    in our headlights, staring, bleak, beer cans, deer's eyes
    on the asphalt underneath, our crushed plans and my lies
    lonely street signs, powerlines, they keep on flashing, flashing by

and we keep driving into the night
    it's a late goodbye, such a late goodbye
    it's a late goodbye

your breath hot upon my cheeck, and we crossed, that line
    you made me strong when I was feeling weak, and we crossed, that one time
    screaming stop signs, staring wild eyes, keep on flashing, flashing by

it's a late goodbye, such a late goodbye
    it's a late goodbye

the devil grins from ear to ear when he sees the hand he's dealt us
    points at your flaming hair, and then we're playing hide and seek
    I can't breathe easy here, less our trail's gone cold behind us
    till' in the john mirror you stare at yourself grown old and weak

it's a late goodbye, such a late goodbye...
  • Fido4life
    Jah, de azért is jó az Alternative Ending mert már az 1-nek is ilyen sötét, darkos hangulata/története volt és Max nem azért lövöldöz át egy éjszakát, hogy az egyetlen ember az életében meghaljon.. Ergo darkosságból is megárt a sok :D
  • Fenrir
    Hát igen, nem happy end volt :)
  • Fido4life
    Hát végigvittem, gyönyörű ez a Credits, ilyen gyönyörű Credits-el..Bár leeht hogy szebb lett volna az össz képp, az alternatív befejezéssel...
  • Fido4life
    Nah most raktam fel, mindenidők egyik legnagyszerűbb játékát, és most töltöm hozzá a HUN Modot...
  • misirulez
    már megy! :)
  • misirulez
    Most a Program Files/RockstarGames/-ben két mappa van:

Max Payne 2 - 1,55GB
    Max Payne 2 hun - 118MB

ha a sima max pyane2-ból indítom el angol, ha a max payne 2 hun mappából indítom akkor:

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert KF2MFC.dll nem taláható. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát"

most mitévő legyek?
    előre is köszi a segítséget!
  • misirulez

köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Helyes sorrend:

0. Max Payne feltelepít
    1. 1.01-es Patch feltelepít
    2. Magyarítás MOD feltelepít
    3. Ha kell - mert nem eredeti a játék - crackeled
    4. Elindítod a játékot.
    [De ha megnézed, akkor ott egy kis segítség a telepített magyarítás mellett!]

• misirulez
    1 - Simán feltelepítettem a GAME-t...
    2 - Majd feltelepítettem a magyarítást.
    3 - Ezekután feltettem a patch-et.
    4 - És az eredeti .exe-t felülírtam a 1.01 NoCD mappában található fájlal.

Ha kétszer rákkatintok a "MaxPayne2.exe"-re, hogy elindítsam, ezt pofázza:

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert KF2MFC.dll nem taláható. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát"

Mit tegyek?
    Előre is köszi szépen ha valaki benéz ide és segít.
  • Lord Myn
    Nem, ott ha hardon is végig vitted kaptál egy bonus pályát, ami a Matrix kupola-termes jelenetéhez hasonló. (Jönnek az ügynökö ezerrel, te meg írtsd őket bullettime-ban...)
  • ngcsnet
    idézet: "godfather? atya isten? azt még a max payne 1is mérföldekkel veri. a kettővel meg össze sem lehet hasonlítani."

• steweee
    godfather? atya isten? azt még a max payne 1is mérföldekkel veri. a kettővel meg össze sem lehet hasonlítani.

nekem is szándékomban áll végigvinni hardon hgoy lássam az alternatív befejezést. nem tudja vki hogy az első résznek is volt e ilyen lehetősége?
  • Richard90
    Hát igen....
    Ritka jó játék!
    Történet, grafika... Jól van az egész optomalizálva, és még napjainkban is megfelelne az elvárásoknak.
    ha pl ma adták volna ki lehet hogy nem lettek volna felháborodva a grafika miatt (nem úgy mint pl a godfathernél--- számomra nagy csalódás)
  • SeeYa
    Ennél jobb játékot még nem láttam. nagyon szép a grafikája, meg a története is. De sok dolgot másoltak az 1ből PL: Max Álmaiban lehet járkálni, meg az építési területen a tűz elől kell menekülni.
    A kedvenc részem amikor Monával kell távcsövessel védeni Max-et.
    Ami még új volt az 1hez képest, hogy nagyon sok dolog van, ami nem kapcsolódik közvetlenül a történethez. Például Vinnie lakásán az erkélynél amikor a két kommandós arról beszél, hogy hogyan kell bullet time-ot játszani.
    Vagy amikor védeni kell Max-et az építési területen a akkor is sok hülyeséget beszélnek Mona-val.
    Az egyetlen ami kicsit fura, hogy a normál videókban sokkal fiatalabbnak néznek ki a szereplők (talán csak Max nem).
    Én már kijátszottam négyszer (2Easy, 1Medium, 1Hard). A legnagyobb meglepetés ma ért, amikor kijátszottam Hardon, és a végén Mona életben maradt. Nagy ötlet volt a Rockstarosoktól!
  • IMYke2.0.0.0
  • Dying Soul
  • Fenrir
    Tegnap este megint feltettem a játékot. Ez egy Isten egyszerűen, nem is a lövöldözés vonz hanem a története. Pedig sajnos tudom hogy Max megint elveszti azt akit szeret, de annyira jól van végigvezetve a szál hogy muszáj végigjátszanom.
  • Marcsi 17
    ja, bocs. Én nem erre gondoltam
  • Teleki Pali Rws
    Én ugyértetem hogy cheat-et.
  • mike369
    nekemmindegy