4236
-
#4035 http://www.gamershell.com/search/index.html?q=max+payne+2 -
#4034 van nude patch vagy valami ilyesmi? -
#4033 én most kezdtem el játszni evvel a gemvel de szerintem még ma is kurva jó. -
#4032 Üdv!
Még régebben valaki beírt ide egy linket, amely oldalon a Max Payne 2 két főszereplőjének képei láthatóak (Timothy Gibbs és Kathy Tong). Elég sok kép volt az oldalon, jelenetek a játékból. Nem tudja véletlenül valaki az oldal címét? El volt téve kedvencekbe, de sajna ki lett törölve.
Valaki help plíz.
Köszönöm. -
Lebowski #4031 nézd meg a #4002 -es hozzászólást!
ez mindent leír.. -
#4030 Milyen codecet kell letölteni vagy mit kell csinálni? -
#4029 Bővebben? -
#4028 Codec.
-
#4027 Valószínűleg már baromi sokan kérdezték de nincs kedvem visszakeresni.
Az a gond ,hogy az átvezető videóknál belassul a kép a hang pedig megelőzi szóval már rég elmondták a mondókát mire vége a videonak és ez nagyon idegesítő. Sound Blaster Live 24bit hangkártyám van a legfrissebb driverrel a hardveres gyorsítás basicen van EAX ,MultiChannel kikapcsolva 2 speaker van beállítva ,de ez sem oldotta meg a problémát most mit csináljak? -
Lebowski #4026 tudom értettem nemvagyok hülye ezt konkrétan te értetted félre...
de azért mégeccer kösz -
#4025 Jézusom, az egész lejjebb vázolt helyzet csak elmélet és példa volt... -
Lebowski #4024 de megpróbálom mégegyszer! -
Lebowski #4023 nem írta a Max Payne 2 után hogy \max payne 2 hun -
#4022 Én pedig a telepítőben leírtam, hogy akkor töröld vissza az útvonalnál megjelenő kiegészítést és akkor jó helyre teszi.
Ez csak egy példa(!!!):
Tegyük fel, a gépeden itt van a Max Payne 2:
D:\Games\Max Payne 2
A MAGYAR MOD telepítőjének az útvonalhoz - kézzel - írd be a fenti útvonalat, azaz D:\Games\Max Payne 2
Amennyiben a telepítő ezt az útvonalat kiegészítené a magyarítás mod projekt nevével, (pl.: D:\Games\Max Payne 2\Max Payne 2 HUN\) akkor töröld vissza úgy, hogy valóban a játék gyökerét mutassa az útvonal! D:\Games\Max Payne 2
Vagy, egyszerűen az egész anyagot, amit alkönyvtárba helyezett a magyarítás telepítője másold fel egy szinttel feljebb!
-
Lebowski #4021 kültem egy emilt amibe láthatod! -
Lebowski #4020 nem megadom a max payne 2 könyvtárat és abban a könyvtárban ő külön létrehoz egy max payne 2 hun mappát -
#4019 Akkor rosszul telepíted.
Az egész cumónak - mit egy külön könyvtárba tetetsz a telepítővel - a gyökérbe kell kerülnie! Rosszul adtad meg az útvonalat!
-
Lebowski #4018 nme használom csak majd a végén kipróbálom -
#4017 Lehet válogatni.
Használatuk nem ajánlott, de ha már úgy döntesz, igénybe veszed, akkor legalább verziószámot egyeztess. -
Lebowski #4016 tulképp az a lényeg hogy amit létrehoz külön mappát hogy max payne 2 hun, tehát ennek tartalmát átmásoljam gyökérbe???? vagy mi? -
Lebowski #4015 nem.felrakom a magyar cuccot,akkor létrehoz egy külön mappát amiben bennevan az 1.01 es és a nocdcrackje is, meg simán a magyarmod gyökerében is bennevan egy mp2.exe amit ha átmásolok nem indul el magyarul,hanem ugyanúgy angolul.lehet hogy nagyon hülye vagyok de akkorsem értem mit kéne máshogy csinálnom -
#4014 Nem ajánlok trainert - anélkül élvezetesebb!
Valamit nagyon elszúrsz... elsőre mennie kell a Játéknak. Akkor valami gebasz van a gépeddel, Windows-oddal, DirectX-eddel, VGA-drivereddel...
-
Lebowski #4013 várj a magyar verziónak futnia kéne mert nekem vmien dll hibát észlel ezért nemigazán megy -
Lebowski #4012 hamár itt tartunk akkor nemtudnál egy jó trainert ajánlani mert amiket eddig leszedtem azok nemigazán működnek -
Lebowski #4011 jaj.mp2 lázban égek azért van :)
boccs -
#4010 Mert nem a Te neved és céged kell oda... nézd csak meg jobban az oldalamon lévő információkat...!
-
Lebowski #4009 magyar verzió teelpítésénél beírom a kódot meg a nevem meg cég helyére vmit és azt írja hogy pontatlan.miért? -
#4008 "Take 2 Interactive was vocally disappointed with sales of Max Payne 2 late last year"
Milyen igazságtalan az élet. Van aki semmit nem tesz, de nagy cégben dolgozik, sablonmunkát csinál és mégis nagy eladásokat kap, gazdag lesz (EA,pl fifa, stb...), van aki a világ egyik legszebb leghangulatosabb legkreatívabb, ujdonságoktól teli közel hibátlan játékát állítja elő és nem kapja meg a jó eladásokat. Én se vettem meg igaz, de én ea-t sem veszk, nincs erre pénzem.. -
Lebowski #4007 uccsó bekezdés a lényeg!
..."We are not making Max payne 3"....
ez mindent elmond -
Lebowski #4006 Max Payne 3 speculation
Not at Remedy?
As we've reported previously, Take 2 Interactive was vocally disappointed with sales of Max Payne 2 late last year, the eagerly-awaited sequel failing to live up to sales hopes despite huge efforts from the publisher, and is indeed partly blamed for the company's financial under-performance. Part of the up-shot from this is that it seems Remedy will not be developing the next Max Payne title though a spokesman did say a third title was planned, but that they would probably "take a few years to make the next one that much more spectacular."
No official word has been forthcoming from Remedy confirming this departure from Max, however somebody claiming to be Remedy level designer Mikael Kasurinen did send this to Shacknews.com: "FYI: We are not making Max Payne 3". More on this as we get it.
By .Luke Guttridge , on 11th Mar 2004. -
#4005 lehet h hülye kérdés: MP3 lesz vagy csak Alan Wake? -
Lebowski #4004 köszi hogy ilyen szájbarágósan is elmondod! :) -
Lebowski #4003 oké megpróbálom mégegyszer! -
#4002 Figy.
1. Szükséges: Windows XP [!!!]
2. Max Payne 2 telepít
3. 1.01-es hivatalos Patch telepít - Patch innen letölthető
4. Magyar MOD telepít - Helyhiány miatt ide felpakolva. Letölthető.
5. 1.01-es NoCD
6. Játék.
-
Lebowski #4001 így se megy.
hát akoor cumi -
Lebowski #4000 jássz köszi szépen!
-
#3999 www.megagames.com, www.gamecopyworld.com, www.gamburningworld.com
-
Lebowski #3998 lehet hogy nagyonkancsal vagyok meg minden de nemigazán találtam hozzá cracket... mehogy azt írja ki, hogy wrong disk inserted.
vmi ötleted van hogy honnan szedjem le? -
Lebowski #3997 köszönöm,megpróbálom megoldani -
#3996 WinXP + Max Payne 2 1.01 Patch kell a dologhoz és minden menni fog.