1645
The Matrix Online
-
#1165 Ez nem hinném, hogy attol függ, hogy előfizetek vagy sem. -
Dns5000 #1164 hat fizess elo fileplanetre es nem lesz rohelyes -
#1163 Kösz.. -
FLeK0 #1162 station.sony.com oldalon belepsz az accountoddal es a megfelelo oldalon megadod a kert adatokat. -
#1161 És hogyan fizetem be a havdíjjat ? Amúgy most tart 27 %-nál.. -
#1160 köszi. 44 percet kell várnom míg elkezdi letölteni.. elég röhelyes.. -
#1159 jaa -
FLeK0 #1158 itt -
#1157 Srácok a homepagen hol tudom letölteni a trialt?
-
#1156 köszönöm a gyors segítséget :) -
FLeK0 #1155 trialra csak most ket hetig lehet jelentkezni. -
#1154 Télleg??
Akkor minek megvenni??
Minek van a boltokban? -
#1153 nem lehet tudni... szerintem már hamarosan mert már elég régen kapcsoltak ki... -
FLeK0 #1152 A trial utan egyebkent nem kell megvenni a jatekot, egyszeruen be kell fizetni a havidijat. -
#1151 ok köszönöm (fill check megvolt de ua). Mikor lesznek kb elérhetőek a szerverek ha lehet tudni elöre? -
FLeK0 #1150 20 dollar, 4000ft korul. -
#1149 Kapcsold be a full system check-et és úgy pecccsejj! Most amú zárva van az összes szerever! -
#1148 De mennyibe kerül?? -
#1147 Sziasztok!
Tegnap leszedtem a trialt és ma szerettem volna kicsit belemélyülni de kidobott utánna meg nem voltak szerverek (gondolom szerver karbantartás vagy valami hasonló), most ha elinditom kiirja hogy patchelni kell, azt irja leszedte, ujraindul, de mégis a régi maradt.
Mi lehet ennek az oka?
Elöre is köszi a segítséget! -
FLeK0 #1146 itt -
#1145 Köszi a választ.. Amúgy ez olyan igazságtalanság.. Mindjárt fél kettő, és seholse vagyok! -
#1144 Ja igen! Hol lehet megvenni a játékot? -
#1143 Ügynökök nem támadhatnak meg mivel ez már a 3. rész utáni időt mutatja be. Akkor támadnak csak ügynökök ha egy tiltott helyen sokáig időzöl. -
FLeK0 #1142 Ahelyett toltsd a fileplanet sajat downloaderevel, azzal tudod folytatni ha megszakadna a kapcsolat. -
#1141 25 %-nál kilépett a FireFox -
#1140 Nekem szinte ez lesz az első MMORPG-m.. (: -
#1139 nekem jobban tetszik mint a wow jelenleg, igaz azzal csak törtön játszottam:))
amugy lehet h szivsz ezzel a töltésmóddal. én flashget-tel töltöttem, 98%-nál megállt, s nem folytatta:( aztán bemérgedtem s elkezdtem tölteni download manager-rel.... de ez csak nálam volt.. -
#1138 Akkor most már tényleg nem értem miért fikázták annyira.. Így olvasva nagyon jónak tűnik.. Csakhát még hátra van 9 óra ! -
FLeK0 #1137 Vannak civilek es autok is az utcakon, epuletekben. Ugynokok nem tamadnak meg, de sok ellenseges npc van a varosban, kulonfele bandakba szervezodve, altalaban a mellekutcakban, a questek kozott erdemes neha olni oket, es gyujtogetni a cuccaikat, neha jo dolgokra lehet bevaltani. -
#1136 És te hanyas szintű vagy ? És a városban vannak civilek, autók vagy kivan ürülve a város, és néha emgtámadnak ügynökök ? -
FLeK0 #1135 Tobbet is lehet, de csak ugy maszkalni a varosban nincs ertelme, egyreszt megunod, masreszt sok helyre nem mehetsz el mert kicsivagy/megolnek gyorsan.
A harcrendszer elegge osszetett, errol jobb ha keresel vmi leirast ha el akarsz melyedni benne, de a legtobb dolog magatol ertetodik. -
#1134 Amúgya a harcrendszer milyen ? Gombnyomásos, szal nem olyan mint a legtöbb RPG-en ? (hogy egyszer te, egyszer az ellenfél) -
#1133 De ha még akarok csavarogni a városban, akkor van értelme nem ? És a triallal csak 1 karit lehet csinálni ? -
FLeK0 #1132 Visa vagy mastercard bankkartyaval tudod fizetni a havidijat. Nem kell letorolni, ha tudsz masik accountot csinalni egy masik trial cdkulccsal (mar csak 2 napig lehet), akkor azzal jatszhatsz meg 10 napot, de igy mindig 0-rol kell kezdeni, tehat nincs sok ertelme. -
#1131 Nah emberek, mivel tegnap szépen kikellet kapocsolni a gépet, most indítottam el a letöltést.. Amúgy a teljes game-et havonta fizetni kell, és ha igen hogyan ? Jah, és ha a trial lejár, aztán letörlöm, újrafelrakom módszer működik ? -
FLeK0 #1130 itt van egy -
Dns5000 #1129 hat nekem meg Richland is nehez, nem hogy international :P -
Dns5000 #1128 a vendor lista jo lenne :) -
#1127 Nem kell Downtownba menni a Tier2-es skillekért. International-ban megtalálod amire szükséged van a vendoroknál ezen a szinten. Az hogy 50k-t elkértek ezekért a skillért az szerintem kicsit túlzás. Asszem vendornál is olcsóbb, ráadásul nekem eddig minden ability-t lekódoltak ingyen az 50 körüli karakterek, puszta jószándékból. Ha szépen kéred, biztosan megcsináják. Nálunk legalábbis. Recursion szerver. Ha jó kedvem lesz, megkeresem a vendor listát is! :)
Ja, és hallgassátok a megacity rádiót!
Ezt kell beírni, játékon belül:
/radio play http://radiomegacity.com/listen.asx
Lehet számot is kérni, meg minden jóság! Belive! :) -
#1126 Tűzrókával töltöm, és most tart 10 %-nál.. Reggelre fogja letölteni asszem.. Neked mennyi idő alatt töltötte le ?