1645
The Matrix Online
-
#1205 én kulcsot itt kaptam. -
#1204 Gondolom egy kulcsot senki nem tudna szerezni nekem -
Dns5000 #1203 10 es vagyok es mobokert kapok xp szoval nem hiszem -
#1202 Tudom, hogy ott kellene lennie kedves Fleko de nincs ott. -
#1201 Ez valahogy nagyon nem jön össze:)) -
FLeK0 #1200 -
Since #1199 Hanyas szintű vagy? Lehet hogy korlátozva van a trial :-) -
#1198 Akkor itt nézd...
http://www.fileplanet.com/promotions/matrix_online/trial/ -
#1197 fura, nekem még adnak xpt...
én 2 local missont adot csinálom meg a machine küldiket és lvl 12 vagyok csak. De még adnak Xp-t és Pénzt -
#1196 Na ez az ami nekem hiáncycikk. Nincs ilyen lehetőségem. -
Dns5000 #1195 hard kuldikre kapok 0xp:/ -
FLeK0 #1194 The Matrix Online Trial Info
Download The Matrix Online Trial
Filename: matrixonline.exe
Author: Sony Online Entertainment
Size: 2,039.5 MB
Created: 5/3/2006
Updated: 5/8/2006
Downloads: 35,548
Reader Rating
4
3.6/5.0 (688 votes total)
Rate this file:
Select 1 - Terrible 2 - Poor 3 - Average 4 - Good 5 - Outstanding
The Matrix Online Trial Details
IGN, Sony Online Entertainment, and Warner Bros. Interactive Entertainment bring FilePlanet users The Matrix Online trial. This is currently open to ALL USERS.
Get our key here -
#1193 easy küldi?
én mondjuk hardon csinálom a küldiket rengeteg pénz és xp :) -
#1192 Bocsi, biztos én vagyok a láma sőt tuti, hogy béna vagyok de ami linket adtál ott semmi ilyen lehetőség nincs, hogy get key:) -
FLeK0 #1191 get key-re nyomj -
#1190 Hát azt a linket amit adtál ott nem adnak semmit. sem kulcsot sem emailt nem küldenek el. -
#1189 Hidd el kedves dns próbáltam én már kötőjel nélkül is kötjellel mindenhogyan. De váltig azt mondja, hogy húzzak a francba.... -
Dns5000 #1188 miert kapok egy csmoszor 0xpt a kuldetesekre? penzt adnak de 0XP:/
regebbem meg volt xp is mostanaban nincs :( -
Dns5000 #1187 annyi hogy csak kotojel nelkul masold be, ha kotojellel masolod be akkor mar szar lesz hiaba torlod ki a kotojelet utanna -
FLeK0 #1186 emailben kuldik el a kulcsot, illetve kiirta letoltes elott is.. -
#1185 Nekem is ez a problémám. Elivleg ha leszedted a gamet és mikor felinstallálod akkor, ahova letöltötted a gamét ott az installálás során lesz egy setup.ini fálj, amiben benne van egy 32 számjegyü kód. A probléma ezzel csak az, hogy azzal max kitürülheted a fenekedet, mert nem jó. Más kódot meg nem találtam.
Szóval ha valaki lenne olyan kedves igazán segíthetne.
UI: Kötőjel nélkűl, csak kisbetüvel, csak nagybetüvel is megpróbáltam berakni azt a nyavajás kódot ami a setup.ini-ben van de nem fogadja el. -
#1184 lécci mondjátok meg hol találtátok azt a kódot nagyon szerertnék játcani vele elöre is köszi lécci -
#1183 körülbelül hanyas szinttől lesznek csapatos küldetések? Vgy akár raidok, ha van itt olyan? -
#1182 Úgy írtam be de úgy sem megy:(( -
FLeK0 #1181 A routeren engedelyezd a szukseges portokat (TCP 80, 5190, 11000, 10000, UDP ports 10000, 11000). -
FLeK0 #1180 kotojelek nelkul ird be. -
#1179 Na már megtaláltam a setup-ban a kódot. Viszont a problémám most meg az, hogy nem tudom beírni mind a 32db számot, mert a rublikába ahova be kellene írni oda nem engedi az utolsó 4 karaktert beírni. Valaki segítsen plíz! -
#1178 Nekem egy gondom van. Most fejezte be a letöltést fel is raktam accountot is csináltam, viszont nincs 32 számjegyü kódom. Szóval most akkor mi a van? -
#1177 szószerint ezt írja ki:
Patch System Error (result code -47)
URL open failed. Patch servers down or internet connection problem.
Valakinél ez előfordult, vagy csak engem szivat ? Amúgy Routert-el van megosztva a net, az baj ? -
#1176 Segítség ! Telepítés után mit kell csinálni ? Nagy nehezen kitöltöttem a lapot, majd egy gyönyörű error kiséretében, közölte hogy próbáljam késöbb.. Ha a játékot akarom elindítani, valami patcher/url hibát ír ki.-.. Ezekszerint lekell töltenem a peccset ? -
#1175 kötöjel nélkül kell. másold be vhova, töröld ki a kötöjeleket, s copy. -
#1174 de ott nem fogadja ell -
#1173 jah én is sokat szivoztam ott... nem is tudom pontosan mit kell. sztem kell csinálnod egy station accod vagy mi a xar az, aztán eljutsz egy olyan részre, ahol kéri a kódot:) -
#1172 Hello letöltötem a trialt és megis kaptam számkodot de nem tudom hova kell beirni mert a ha beinditom a akkor kér egy passt és nicknamet lécci segitsetek mert már harmadszora irok ide és még nem segitettek elöre is köszi és lécci segitsetek -
#1171 Én úgy vagyok vele, hogy épp elég dologra kell költeni, most nem fogok becsicskulni ezeknek a lehúzós patkányknak.. HA pénzt akarnak, akkor bővítsék a szolgáltatást, de ne rontsák az alapot... MErt ez tényleg szívatás.. Amúgy patch nélkül ellehet indítani ? -
FLeK0 #1170 mert ha elofizetsz a fileplanetre, akkor azonnal es gyorsabban tolthetsz le kulon serverekrol. -
#1169 Mert? -
#1168 Hát lehet erről nem tudok nyilatkozni mivel csak most töltöm lefele:) De minden esetre egy próbát azért megér, hogy megnézzem milyen. -
Dns5000 #1167 szerintem akkor inkabb olvass untanna -
Dns5000 #1166 az inkabb a rohelyes, hogy mar egy eve kint van a gama es a pathcelese meg mindig ilyen szar. Bejelentkezel aztan kiirja, hogy inditst ujra full checkel pedig csak nem kapcsoltak fel meg a pathc servvert. Az elozo pathcenl en is vagy 20x ujra inditottam mert azt hittem, hogy nem lehetnek ennyire hulyek, hogy ezt egy ev alatt nem tudtak kijavitani.