1645
The Matrix Online
-
#1125 kiírja a download manager, h mennyi idö...
ha fenn vagy, majd ird meg a neved...:) -
#1124 Akkor jó.. Az viszont elég baj hogy 9 óra van hátva a letöltésből.. -
FLeK0 #1123 nagyvaros van, hiszen a matrixban jatszodik, a tobbi is mind megvan. -
#1122 T-Online DSl.. Nagyon jó lenne ha 1 óra alatt letöltené kb, mert balhézni fognak :) Amúgy van a játékban minden ? Kari készítés/fejlesztés, nagy város, npc-k, questek ? -
Dns5000 #1121 ehh most valaki azt monta hogy van martrial artist vendor csak nem downtownban de meg itt is szarra vernek :P
de jott egy csavo es 50k/darab aron lekodolta az iron guard,karate,kunfu,aikido skilleket. -
FLeK0 #1120 elofizetest meg a fileplanetre ertettem, az fuggetlen a jatektol. -
FLeK0 #1119 ez a netedtol fugg
ha megkedveled es talalsz tarsakat ingame, akkor jo jatek. -
#1118 Jah értem, bocs.. Hát azért, inkább kipróbálom a Trialt mielött fizetnék..
Szerinted mennyi idő alatt jön le, ha az európai serverről töltöm ? Amúgy jó a game, mert azt hallottam hogy eléggé lehordták.. -
FLeK0 #1117 Felinstallalva 5.5GB. Fizess elo, es nem kell varni. -
#1116 Csak 2 giga mutha ! AMúgy nagyon dikha ez a File Planet, kurva 40 percet kell várni hogy elinduljon, nagyon szívás ! -
Dns5000 #1115 ok koszi, uraltam a lila mobok kozt aztan hirtelen gyorsan meghaltam :P
a hacker interface es a cosumabele interface mire jo? -
#1114 amúgy ha 15 perc múlva indul el a letöltés, akkor mikorra jön le a gém ? -
#1113 komolyan 5 giga ? -
#1112 annyi helyem nincs is! -
FLeK0 #1111 5.5 -
#1110 Amúgy meg hány gigás a trial ? -
#1109 Sziasztok!
Most töltöm a trialt, igen kíváncsi vagyok a gamere, mert már hiányzik egy jó MMO
az életemből.. :) NEm tudjátok mennyien vannak a servereken ? Még nyomják sokan ? -
Since #1108 A frakció olyan mint egy guild...Frakción belül vannak a "csapatok" vagy csoportok ez a crew.Egy crew tud csatlakozni egy fractionhoz.
Szerintem külön MA vendor nincs. Nézelődj körben a magsabb szintű helyeken biztos hogy találsz majd. Pontosan nemtudom merre vannak, szal csak ezt tudom ajánlani
-
Dns5000 #1107 jo de olyat meg nem talatam ami ilyet adott el, gondolom magasabb szintu operative vendor kene, vagy van kulon solder,martrial artist vendor?azok merre vannak?
Ja es mire jo a crew ha van fraction? -
Since #1106 Operative vagy soldier vendor ha jól emlékszem -
Dns5000 #1105 karatet, iron guardot merre lehet venni? -
#1104 ok, pil -
Dns5000 #1103 igen Bedarallak, neven vagyok,de a szar installert letorolte a launcher.exe-t igy most nem tudok bemenni :/
el tudnad kuldeni valahogy? vagy felrakni valahova? -
#1102 Syntaxon vagy? mert akkor mondd meg a neved aztán megkereslek.. -
Dns5000 #1101 heheh akkor talatad? mert en meg nem talatam olyan arust aki arulta volna :/ -
#1100 thx -
#1099 odamentem egy hardline-hoz, s ablities-nél nyomkodtam, majd rátaláltam egy olyan négyzetre ami azt ábrázolja... amúgy lvl 8 vok, s müxik már a hyper jump.. -
Dns5000 #1098 te hol vettel hyperjump betat?
-
#1097 ctrl+U HUD ki/be, ctrl+T name tagek ki/be, F12 jpg screenshot, shift+F12 bitmap screenshot. A képek a játék könyvtárába kerülnek. -
#1096 Van a billentyűzetkiosztásban UI és nametag eltüntetés. -
#1095 kösszikee -
#1094 hogy tünteted el a screenshothoz a menuket? :) neikem eddig a printscreen++paint megoldás amit tudtam csinálni... -
#1093 .) már akinek még megvan az a kod :P én sajna elbuktam... -
#1092 Trialosok kapják a bétát, az nem fejleszthető. Level 10-nél megkapod a rendes ugrást, az már fejleszthető (amire még rátesz egy adagot a béta is és mivel az nem foglal memóriát, ezért érdemes mind a kettőt betölteni). -
#1091 ezt hol találom meg? -
Since #1090 Szerintem azért mert rial accountod van -
#1089 miért nem tudom fejleszteni lvl 7-en a hyper jump beta-t?? -
#1088 lol:D -
#1087 Nem, ez a nagynéném öccsének a fiának a képzeletbeli barátjának a karaktere. :-) -
#1086 ezeken te vagy?:)