24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hatodik Évad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiváncsi vagyok, hogy hogy lesz, mert az biztos, hogy nem Kínában fog játszódni (remélem), és ugye Jack szökésérõl se angyon lehet majd beszélni, mert mire az USA-ba érne, vége lenne a napnak 😄 Amúgy vmi olyasmit olvastam, hogy 1 v 2 év telik el az ötödik szezon végéhez képest.
5x01, 5x02: huhh, ezt ki kell pihenni... /és nem csak azért mert csak ennyit töltöttem még le/
Jajj de várom, hogy elkezd az ötödik évadot 😄DD De ahogy látom nem vagyok egyedül 😊) Várjuk az elsõ rész után a reakciódat 😊)
😛 Remélem hamar elkezded a köv évadot😊
5x21
<#felkialtas>#felkialtas>
5x21
Elõre szólok, ha Chloe-val történik valami ezekután, õrjöngést fogok végezni ebben a topicban
Season 4 completed
Az elsõ 5 epizód nyöglõdése után eléggé beindult a sorozat, és vetekedett a 3. évad szintjével, szal ismét gratula a fiúknak, akik készítették 😊
Kiváncsi vagyok mi lesz Jackel az ötödik évadban, vajon most mivel fog foglalkozni. Ja, és kiváncsi leszek még Tonyékra, remélem Michellel már nem lesz több zûrjük. Keeler pedig remélem visszatér az elnöki székbe. Nemsoká kezdem az ötödiket
Kiváncsi vagyok mi lesz Jackel az ötödik évadban, vajon most mivel fog foglalkozni. Ja, és kiváncsi leszek még Tonyékra, remélem Michellel már nem lesz több zûrjük. Keeler pedig remélem visszatér az elnöki székbe. Nemsoká kezdem az ötödiket
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
TALÁLGATÁSOM A 24 6.évadjáról! SPOILER! Repeat: SPOILER!
Én úgy gondolom , hogy az utolsó "kínais" jelenet csak átverés volt, sztem 2 perc alatt nem lehet kijutni a hajóra (bááár ha a dokkoknál voltak...). Szóval itt is csak találgatás van... A külföldi fórumokon a legidiótább találgatás az volt, hogy Hendersont ki se nyírta Jack és hogy meg volt rendezve 😄 Hát, nem tudom...
5x16
WTF?????<#wow3>#wow3><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
WTF?????<#wow3>#wow3><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
5x15
Khm...asszem most megnézem a maradékot az éjjel😊
Amúgy sztem tök felesleges Jacket ilyen helyzetbe hozni, úgysem halhat meg😛
Khm...asszem most megnézem a maradékot az éjjel😊
Amúgy sztem tök felesleges Jacket ilyen helyzetbe hozni, úgysem halhat meg😛
5x14
Már épp kezdtem magamban elkönyvelni, h elég szánalmas rész, erre az uccsó 4 percben megint olyat tettek, amit nyomdafestéket nem tûrõ kifejezésekkel lehetne csak leírni. Ez az évad....pfff...
Ha a valóságban is minden terrorista nõ úgy nézne ki, mint ebben a sorozatban, akkor felcsapnék én is terroristának😊
Már épp kezdtem magamban elkönyvelni, h elég szánalmas rész, erre az uccsó 4 percben megint olyat tettek, amit nyomdafestéket nem tûrõ kifejezésekkel lehetne csak leírni. Ez az évad....pfff...
Ha a valóságban is minden terrorista nõ úgy nézne ki, mint ebben a sorozatban, akkor felcsapnék én is terroristának😊
Ez a rész elég érdekes, több okból is.
Eljátszották uazt, ami volt elsõ évadba, Nina és a kávé esete(vagy hasonló). Nem igaz, h minden évadban van vki, aki teljes mentességet kap a múltjára vonatkozóan. Én a CTU helyében minden ügynök zsebébe tennék egy elõre megírt elnöki papírt az ilyen esetekre<#vigyor2>#vigyor2>
Nagyon kiv. leszek, h hogyan oldják meg ezt az Audrey-s szálat, mert most még elég logikátlan az, h õ "gonosz". Remélem nyomós érvekkel alátámasztják, miért tette, sztem nem elég már az, mint Ninánál.
Eljátszották uazt, ami volt elsõ évadba, Nina és a kávé esete(vagy hasonló). Nem igaz, h minden évadban van vki, aki teljes mentességet kap a múltjára vonatkozóan. Én a CTU helyében minden ügynök zsebébe tennék egy elõre megírt elnöki papírt az ilyen esetekre<#vigyor2>#vigyor2>
Nagyon kiv. leszek, h hogyan oldják meg ezt az Audrey-s szálat, mert most még elég logikátlan az, h õ "gonosz". Remélem nyomós érvekkel alátámasztják, miért tette, sztem nem elég már az, mint Ninánál.
úgy értem, a 4. áll a második helyen😊
sztem a 2. legjobb az 5bõl. Elsõ helyen az ötödik áll, 5x14-nél tartok benne, de már megelõzte😊
Én nem bírnám.
1. és 2. évadot egy péntek estétõl-vasárnap éjfélig tartó maratonon végeztem k, amikor senki nem volt itthon, mert elutazott a kedvesem vidékre. 😊
rum-jegeskóla-sültkrumpli-24
😊))
1. és 2. évadot egy péntek estétõl-vasárnap éjfélig tartó maratonon végeztem k, amikor senki nem volt itthon, mert elutazott a kedvesem vidékre. 😊
rum-jegeskóla-sültkrumpli-24
😊))
jó neked, tudod tartóztatni magad....bár lehet, h ez a 4. 5. évadnál változni fog<#hehe>#hehe>
2 okból ilyen szvsz:
1.
Sokkal jobban sokkol az, hogy értelmetlenül, gyorsan kinyírják egyik kedvenc karakteredet, és még csak nem is siratja senki...
2.
Nincs idõ siránkozni, ez a sorozat Jack rohanásáról szól.
1.
Sokkal jobban sokkol az, hogy értelmetlenül, gyorsan kinyírják egyik kedvenc karakteredet, és még csak nem is siratja senki...
2.
Nincs idõ siránkozni, ez a sorozat Jack rohanásáról szól.
Én szigorúan naponta csak egy részt nézek(2x06-nál tartok). Sokkal jobban emészthetõ és persze tovább is tart az élvezet.
találtam egy számomra negatív dolgot a sorozatban: a drámai részeket oly gyorsan lepörgetik, h nem lehet igazán feldolgozni õket. pl most 5x13:
Meghal egy karakter, aki 5 évadon keresztül velünk volt, ez lezajlik az utolsó 20mp-ben. Ha mondjuk ez lenne 2 percben, tuti én is megkönnyeztem volna õt, ahogy Jack. Így csak egy lefagyott tekintett, és bamba magamelénézés 5 percig volt a program😊
24 - 3x11 - 11 PM
De majom ez a Salazar hogy az öccsét kinyírta..Mondjuk Jack még inkább hogy újra beépült.. Bár miután az említett majom kiakarta nyírni, sztem kissé lejjeb ment a lelkiismeretfurdalása..(bár lehet hogy nem is volt)
én az 5x13-ra értettem😊
MI VAN MÁR???????????????????????????????????????????? HÁT MENJENEK A &@#&{@{ä<-BA!!!!fglésg,féldgsjgretglbmfdéb,3tz3gjfdbnsalk mt.gmsádfbhjeghrlgragj !!!!!!!!
s04e07
ennyi volt a móka mára, még folytatjuk 😊
Kezd teljesen visszatérni a boldogságom 2 okból is: Az enyhe kezdet után visszatért végre az akció, az idegfeszítõ dráma, szal zajlanak az események végre, és ez tetszik 😊
A második ok pedig, hogy visszatért Tony 😊 Amikor megláttam, boldogság töltötte el a szívem 😊
Izgalmas további évad elé nézek 😊 Juhéjjj 😊
A második ok pedig, hogy visszatért Tony 😊 Amikor megláttam, boldogság töltötte el a szívem 😊
Izgalmas további évad elé nézek 😊 Juhéjjj 😊
ennyi volt a móka mára, még folytatjuk 😊
de tetszik, h a készítõk gondoltak a drámai jelenetekre, és ilyenkor mindig kiveszik az óra "kattogását" a végérõl😊
Nah én is pont ott tartok (5x12); háát a vége sokkkkkolóan durva volt, kb 5 percig nem tértem magamhoz (aztán gyors benyomtam a következõ részt<#ravasz1>#ravasz1>), ahhoz a fordulathoz tudnám hasonlítani, amikor
, nah jó mondjuk az durvább volt...<#wow1>#wow1>
Jack lelõtte Ryan Chappelle-t
s04e06 11:56
Jó kis mentõakció volt, Jack adott keményen azoknak a rohadt buziknak 😊 Kezd egyre jobb lenni ez a 4. széria 😊
Így az 5x12 után azon gondolkozom, milyen jelzõkkel illethetném a készítõket. Sajnos nincs olyan szmájli, ami a "qrva 'nyátokat, szemét zsenik!" szövegképet megfelelõen visszaadni, ezért csak ennyit üzenek nekik: <#mf2>#mf2><#boxer>#boxer>
5x12-ben ez a Hal-alelnök úr nem ugyanaz a csóka, aki Red Alert 2-ben volt amcsi elnök?
az én osztályozási rendszerem olyan, h a toplistánál egy adott címhez tartozó összes részt egyben értékelem, vagyis magát a sorozatot. Elsõ helyen eddig Prison Break állt. Rendkívül megfogott, és mivel csak 1 évad van eddig belõle, azon évad alapján került nálam az elsõ helyre. Ha a 2. évad gagyi lesz, akkor a sorozat is hátrébb kerül a listán. Azért kapta meg most a 24 az elsõ helyet, mert 5 évadot úgy megcsinálni, hogy nem az évadok gyengülése, hanem erõsödése jellemez, rendkívüli munka.
Ez az ÉN véleményem, ha vkinek esetleg ellenvetése van, az inkább privit küldjön, ne a topicot romboljuk.... Sztem
Ez az ÉN véleményem, ha vkinek esetleg ellenvetése van, az inkább privit küldjön, ne a topicot romboljuk.... Sztem
Az 5. évad közepénél döntöttél, hogy TOP 1???
ehhh
Mi volt addig elötte? Elképzelni sem tudom...
ehhh
Mi volt addig elötte? Elképzelni sem tudom...
Sztem is....azért az még majd fél év 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az a baj, h próbálnám beosztani még 6. évadig, de pff....már mindegy sztem😊
Akkor majd nézd meg a 11-12 õt, vagy a a 12-13-at, már nem emlékszem...azután fogsz még anyázni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Végre 2 hét szünet után folytathattam a sorozatot, 5x08-10:
Ezen rész után úgy döntöttem, a sorozat az elsõ helyre kerül top10-es listámon!
ÁÁÁÁÁÁ!!!!
<#wow3>#wow3><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent> MI LESZ MÉG ITT??????? 5x10-nél ugráltam a szoba közepén <#idiota>#idiota> Annyira valósághû és durva a konvojtámadás, ÁÁÁ!! Megijedtem, mikor Aaron elájult, szeretem azt a karaktert, legbecsületesebb mindközül.
<#wow3>#wow3><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent> MI LESZ MÉG ITT??????? 5x10-nél ugráltam a szoba közepén <#idiota>#idiota> Annyira valósághû és durva a konvojtámadás, ÁÁÁ!! Megijedtem, mikor Aaron elájult, szeretem azt a karaktert, legbecsületesebb mindközül.
Ezen rész után úgy döntöttem, a sorozat az elsõ helyre kerül top10-es listámon!
Lassú vagyok...
nem ez a csaj dolgozott Gaines-nek is az elsõ évadban?
4x24 eleje:
Aztakurva... Tudtam, hogy ismerõs...
4x20: uramisten... ez durva volt