5854
-
#1927 Megvan... Köszi szépen :) -
Adler #1926 jó rész volt
mit akarhat a fickó, akit felhivott a végén? -
#1925 Sean Callery-nek köszönhetjük a 24 zseniális zenéitinnen leszedheted a negyedik és ötödik évad zenéit... -
#1924 Hello!
Tudnátok segíteni? Meg tudnátok mondani hogy ki a szerzője, vagy hogy mi a címe a 24 stáblistájakor játszódó zenének? Ill. hogy honnan lehet letölteni? Előre is köszi -
#1923 Jah, olyan Jack féle tanítás :D:D:D:D -
#1922 Hát faja rész volt :)
Nem is fűznék hozzá semmi mást :) -
Lyan Kyj #1921 ezen szakadtam:
- Tudsz lőni?
- Nem.
- Célzol, lősz...
-
zsozsoshy #1920 "I lost controll!" - ez mekkora!) -
#1919 most innen töltöm -
peter31 #1918 csak ne torrentet, mert az nagyon lassú... -
peter31 #1917 adjatok egy linket pls... a franc megesz, hogy nem tudom nézi... -
Lyan Kyj #1916 uh, végső süti odab*szott! -
#1915 KURVA ÉLETBE 89 %-nál megállt a letöltés..:S Az elöbbi meg a felénél szakadt meg...:S -
#1914 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Brutálisan jó rész volt! Minden megvolt, amit szeretek a soriban. Kavarást, lövöldözést, hatalmas fordulatot. Ez a Charles Loganas dolog a a végén nagyon odavert ;) -
#1913 nagyon izgi a 2.évad vége..képzeljétek el hogy eredeti dvd-n van meg mert megvettem erre az utsó részeknél néha 1-2 percre kimarad a felirat:s...hamár megveszem elvárnám hogy jó legyen...(még szerencse hogy tdok picit angolul) -
#1912 Igazad volt tenyleg van ,de sajnos mind siet!! :((( -
#1911 s06e10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, most ez érdekes lesz...Márminthogy Logannak mi köze van ehhez az egészhez, bár sejtem, hisz tavaly végig Graemmel dumált telón. (Logan a jófiú? :) Jack és a faterja közti beszélgetés is érdekes volt, bár én azt hittem, h az uccsó pillanatban vki megöli a faterját, mielőtt az tehetné meg Jackkel, de mégse igy történt. Elnök meggyilkolási szál se kispiskóta :)
-
Szolnokboy #1910 te vagy a láma :)
http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=huszonn%E9gy -
#1909 Sajnos ott neztem es 3ik evadhoz abszolute nem talaltam,lehet en vagyok lama?! :(( -
Szolnokboy #1908 feliratok.hu-n biztos találsz hozzá -
#1907 Hi all!!
24.S03E24.12pm-01pm.XviD.avi
Most jarok itt es kerestem volna feliratot hozza,mivel amivel adtak nagyon elcsuszik es sok helyen mar nincs is csak uj evad! :)
Vki nem tudna esetleg segiteni ez ugyben?
Koszonom -
#1906 még durván 1 óra, és én is nézhetem :P -
Szolnokboy #1905 Hatalmas volt az e10!!! Akkorát ütött a vége, hogy a fal adta a másikat!
Kuurva jó!! -
#1904 Mondtam én :DDD -
#1903 mininovan már fent van. -
peter31 #1902 még nincs fennt a szerveremen a 10. :o( -
#1901 Nemhogy lesz, már van :D -
peter31 #1900 Lesz ma új rész? -
#1899 a második évad végefelé járok és nagyon jó:) -
#1898 Jack is az, csak ő a jó oldalon áll :) -
Adler #1897 Jack faterja egy beteg ember -
#1896 sztem is simán el tud menni ha közvetlen van egy heliük a közelben -
#1895 hát az elsőt látva annyira nem nagy, hogy helikopterrel ne lehessen 3 perc alatt kívülkerülni belőle... -
#1894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát attól függetlenül sztem elég nagy egy ilyen bomba hatóköre, nem? -
#1893 tényleg jó:)))
nézeti magát a sorozat:D -
#1892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Több ideje volt. Mikor megtalálták a bombát akkor volt egy reklámblokk és amikor visszatértek már kikészítettek mindent Jack-ék és a CTU-nál is készen álltak magyarázni. Ennyi idő alatt Fayed már helikopteren volt és simán elment onnan... -
#1891 Azért a 8 és 9.részben éreztem valami nagy hülyeséget
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fayed ugye beélesitett 1 atomot, hogy ő el tudjon menekülni, amig jackék ezzel szórakoznak. kb. 3 percük volt a robbanásig. 3 perc alatt nincs ideje Fayednek elmenekülni a bomba elől, ő is ott pusztult volna meg Jackékkel, ha az a bomba felrobban, és akkor fuccs a szerkezetnek is, amivel a többi bombát lehet élesíteni, ergo értelmetlenül halt volna meg. -
#1890 6X09 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utolsó 20 perc vadállat volt, az elejét kicsit húzták, mert nem volt semmi nyom amit követhettek volna. Egyre jobban jön vissza a régi izgulós 24-es feeling :) Az 5-6 kicsit leült, az ucsci 3 rész nagyon atom volt :) -
#1889 Nálam a harmadik évad a favorit, egyszerűen annyira megfogott, hogy azt egyhuzamba végignéztem...kivábcsi lesze, hogy a mostani 6.évadba lesz-e ekkora fejkiscavarás... kell hogy legyen :) -
#1888 és ez csak a kezdet :) A másodék évad, legalábbis nálam, egyhúzamba végig lett nézve. Mert mindig jött egy rész, ahol mondtam, nem, ez már durvább innen nem lehet, most már le kell ülnie a sorozatnak. Aztán jött a rész vége, és levegő után kapkodva nyitottam meg a következőt, ami simán überelte az előző részt. És természetesen a végén újra kattintanom kellett a következőre, különben aludni nem tudtam volna.. és megismétlödött a dolog. Így végig mind a 24 részen :)
A harmadik sem rossz eddig, bár ez már kicsit lanyhább a 2. évadnál :) Képes voltam a felénél abbahagyni hogy maradjon késöbbre is :)