24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja ez a legrosszabb, úgyhogy szentem ilyen 3részenként nézegetem majd 😊
Oké 😊
Nézzed nyugodan, még van idõd a hatodik évadig 😊) Messze még a január 😞 Basszus az még csak egy dolog, hogy messze van, de belegondolok, hogy hetente kell majd néznem...ááá 😞(( Elég furcsa lesz azután, hogy kb olyan másfél hónap (plusz minusz 3 hét nem tom pontosan 😄) alatt lezavartam öt évadot és folyamatosan néztem, most meg majd várni kell. Persze ott a lehetõség, hogy megvárom amig lemegy az egész évad és egyben nézem meg, de az meg megint képtelenség lesz megvárni 😊 Ugyanez a helyzet a Prison Break-el is, bár az legalább nemsokára folytatódik 😊
Nézzed nyugodan, még van idõd a hatodik évadig 😊) Messze még a január 😞 Basszus az még csak egy dolog, hogy messze van, de belegondolok, hogy hetente kell majd néznem...ááá 😞(( Elég furcsa lesz azután, hogy kb olyan másfél hónap (plusz minusz 3 hét nem tom pontosan 😄) alatt lezavartam öt évadot és folyamatosan néztem, most meg majd várni kell. Persze ott a lehetõség, hogy megvárom amig lemegy az egész évad és egyben nézem meg, de az meg megint képtelenség lesz megvárni 😊 Ugyanez a helyzet a Prison Break-el is, bár az legalább nemsokára folytatódik 😊
kicsit lemaradtam, még csak a 4. részt kezdem majd 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
oké, hamarosan megnézek pár részt 😊
"I just started writing the first this morning" — meaning only two or three main characters have been killed thus far." - ez teccik
A lényegét értem, de jó lenne, ha valaki szóról-szóra lefordítaná!
Köfi!
"24 Isn't Ordering Chinese
Despite how Monday's season finale left off, the sixth season of Fox's 24 will not pick up with Jack Bauer riding a slow boat to China as a political prisoner. "I don’t think much of the story will take place in China," executive producer Howard Gordon tells the trade mag TV Week. "It's just an impractical thing given the real-time constraints, because it would take Jack 16 hours — three-quarters of the — to get back to L.A." If Jack's imprisonment isn't the hook for 24's January '07 return, what is? Howard shared no details, noting, "I just started writing the first this morning" — meaning only two or three main characters have been killed thus far. "
Köfi!
"24 Isn't Ordering Chinese
Despite how Monday's season finale left off, the sixth season of Fox's 24 will not pick up with Jack Bauer riding a slow boat to China as a political prisoner. "I don’t think much of the story will take place in China," executive producer Howard Gordon tells the trade mag TV Week. "It's just an impractical thing given the real-time constraints, because it would take Jack 16 hours — three-quarters of the
Hát, én tudod, beszéélni nem tudtam kb 10 percig, 1 órán keresztül anyáztam, rosszul voltam, minden bajom volt 😊<#finom>#finom><#merges2>#merges2><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
kisSpoiler az ötödik évadból
kisSpoiler az ötödik évadból
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tiszta zavart voltam. Mondjuk énis láttam az összes évadot, de sztem az 5. volt egy "Megváltozást sugalló" évad, amikor tudatja velünk, hogy minden át fog alakulni a sorozat a következõ évadoktól...SZVSZ!
Várj csak, Bandee, várj csak! 😊
Azért hagytam ki akkor egy hónapot, mert az után egy kicsit lecsökkent a 24 szintje a 4.évadba, de hidd el, Bandee, hogy több van itt a háttérbe, mint Heller miniszter úr! Sõõt...😊
majd pár résszel késõbb rájössz, hogy ohhh a fa**omba, ez mégse gyenge 😊)
REAKCIÓ :
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#buck>#buck>
Megvan a holnapi program<#ravasz1>#ravasz1>
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#buck>#buck>
Megvan a holnapi program<#ravasz1>#ravasz1>
MOst az jönne amúgy is, mert nemrég fejeztem be a 4. évadot, és már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra...
kiv leszek reakciójára😊
Nah most jól megnézem magamnak azt az "5. szezon elsõrészét", ha csak fele olyan durva is mint ahogy azt itt leírtátok akkor már durvább mint az összes eddigi évad.<#ravasz1>#ravasz1>
Bár szerintem se ez a legjobb szezon ( majd ha végeztél az összes résszel, ötödik szezont is bele értve olvasd majd el az értékelésemet korábbról a #625-ben , addig ne, mert tele van spoilerrel 😊 ) de azért lesznek még benne jó dolgok bõven, szóval nézzed csak tovább 😊
ne kiabáld el, csak várj!
A mai napot a s04e02-vel végeztem, egyetlen szavam van eddig a 4. évadra:
G.Y.E.N.G.E.
G.Y.E.N.G.E.
Védelmi miniszter elrablása? Ugyanmár...nagyon gyenge story...ki a szart érdekel egy nyamvadt miniszter elrablása? Hálistennek lelõtték a Ronnie nevû ügynököt, eléggé idegesitõ, kotnyeleskedõ kis palotapincsi volt. Amúgy legszívesebben (Chloet meghagynám) írtanám ki az egész CTU-t a picsába...bocsi, de a harmadik évad után ez egy hatalamas visszaesés a sorozat részérõl...
Lehet, hogy már nemcsak valós idõben játszódik a season 6, hanem a való életben? 😊 off: Egyébként még szerencse, hogy idõben elkapták azokat az állatokat.
s04e01
Bírtam amikor a végén Jack bemegy a kihallgatóba 😄
You're gonna tell me... WHAT IS HAPPENING AT 8 O'CLOCK?? Majd belelõ és végül is elárulja neki a faszi, hogy Heller a célpont 😊 Errõl még az jutott az eszembe amikor a második szezonban az elsõ résznél Mason szeme elõtt lelövi a fickót aki benn volt velük majd kér egy fûrészt... 😊
You're gonna tell me... WHAT IS HAPPENING AT 8 O'CLOCK?? Majd belelõ és végül is elárulja neki a faszi, hogy Heller a célpont 😊 Errõl még az jutott az eszembe amikor a második szezonban az elsõ résznél Mason szeme elõtt lelövi a fickót aki benn volt velük majd kér egy fûrészt... 😊
Asszem ezt a mondatodat nyugodtan kiragadhatom, mert nem spoileres.
"...ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a 24-et ítéljem meg a valaha létezõ legjobb sorozatnak akció és dráma kategóriában"
Tökéletesen egyet értek 😊
"...ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a 24-et ítéljem meg a valaha létezõ legjobb sorozatnak akció és dráma kategóriában"
Tökéletesen egyet értek 😊
s04e01
Gyerekek, ez eddig elég gyenge...ok, csak 1 rész volt eddig, de ez eddig a köv tényezõk miatt gyenge számomra:
- CTU tele van idiótákkal, bénákkal, gyökerekkel, hozzá nem értõ emberekkel (kivéve Chloe-t), hálistennek Jack odament, és csinált végre valamit
- Palmer nincs az elnöki székben (jó, tudom, hogy nem indult újra érte, de akkoris)
- Tony és Michelle nagyon hiányzik, Kim és Chase is
- Nem lett volna rossz, ha a 3. évadból Adamat is megtartották volna. Túl sok az ismeretlen ember. Eddig ez az emberrablásos sztori nem túl izgalmas, gondolom biztos vmi sokkal nagyobb van a háttérben.
- CTU tele van idiótákkal, bénákkal, gyökerekkel, hozzá nem értõ emberekkel (kivéve Chloe-t), hálistennek Jack odament, és csinált végre valamit
- Palmer nincs az elnöki székben (jó, tudom, hogy nem indult újra érte, de akkoris)
- Tony és Michelle nagyon hiányzik, Kim és Chase is
- Nem lett volna rossz, ha a 3. évadból Adamat is megtartották volna. Túl sok az ismeretlen ember. Eddig ez az emberrablásos sztori nem túl izgalmas, gondolom biztos vmi sokkal nagyobb van a háttérben.
Ma londonban elkaptak 21 terroristagyanús egyént, akik feltehetõleg gépeket térítettek volna el. Csak nem Jack keze van a dologban? 😛
nemtom, de emléxem, a 4.évad elsõ része után én egy hónaopos szünetet tartottam. Aztán visszatértem, megintcsak nem tudtam vele leállni! 😄
elvonási tüneteim vannak...hamarosan kezdem a 4. évadot, hogy megszûnjenek ezek 😄
Törölt felhasználó
Biztos fogják adni.Az hogy annyira nem ismert a sorozat,az nem azt jelenti ,hogy a belõle készült filmet nem vetítik.
s3-mal végeztem...
warning!erõs spoiler!
warning!erõs spoiler!
Újra nem találok szavakat. Eddig azt hittem, hogy a 2. évad 15. részénél, mikor felrobban az atom, szal hogy annál nem lehet drámaibb részt csinálni. És mégis megtették. A 24. rész utolsó részében, amikor Michelle és Tony drámai párbeszéde és összeborulása zajlott, valamint amikor az uccsó percben Jack elbõgte magát, nos akkor úgy éreztem, hogy ilyet nem lehet alkotni, képtelenség...és mégis...ezek mellett hihetetlen, hogy mi történt ebben az évadban: Chapelle, Sherry halála...Chase kézlevágása, a pattanásig feszült helyzetek...ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a 24-et ítéljem meg a valaha létezõ legjobb sorozatnak akció és dráma kategóriában. Kiefer Sutherland alakítása fantasztikus, a forgatókönyvíróknak, a rendezõnek, a szereplõknek, és alapvetõen mindenkinek a stábból minden elismerésem, ezerszer többet hoztak ki ebbõl, mint bárki más. Mellesleg megjegyzem: a magyar tv-knek rég ezt kéne adnia, és nem azokat a szar sorozatokat, amiket mostanában nyomatnak
nekem tök mind1, mert nemjárok moziba 😊)
hát igen, szerencsére a 4-bõl szinte még semmit sem löttem le magamnak, szóval az teljesen új lesz...😊
érdekesen nézed ezt a sorozatot😄D
Hát annak már láttam az elsõ részét...😊 Persze nem folytattam, elég volt annyi egyenlõre belõle 😄
akkor mit mondasz majd az 5. évadnál, arra leszek kíváncsi 😊)
Aki látta már az összes eddigi részt annak ajánlom figyelmébe a hivatalos oldalon ezt a részt: 24 Greatest Moments Szavazás van a legjobb pillanatokról , most fog jönni a negyedik évad szavazása, még a harmadiké van, de elvileg holnaptól már nem az lesz.
Na igen, Ryan halálán mindeki kiakadt 😊 Egyik legdurvább dolog, hogy így ilyen módon kellett meghalnia. Szerintem erre senki sem számított, hogy így fogja végezni 😞 Sajnáltam nagyon 😞
ez a 3. zseniálisan kezdõdik.. több mint valószínû hogy átfogja venni az 1. helyét, a ranglistámban 😊
izé, 4.😊
hajrá, aztán jön az 5. évad<#nezze>#nezze>