5854
-
#1967 1 nap alatt meg kellett ölnie a saját főnökét, és le kellett vágnia baltával a lánya fiújának a kezét - aki mellesleg a társa.
miért sír....
pffff -
#1966 Miért sír? LOL
Te nem is láttad a 3. évadot...
-
Szolnokboy #1965 a 2. évad elejétől már ő egy kimondottan beteg ember
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tanú kivégzése, majd lefejezése a CTU-ban... -
#1964 hátha belegondolsz elég tömegroncs az egész ember..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kezdve a felesége elvesztésétől, a narkó függőségig, szerintem mindent átéllt, aztán gondolom az autóban eszébe juthattak a régi dolgok, és ezért tört ki ennyire -
#1963 Újra megnéztem. Télleg nem volt "annyira" erőltetett, csak talán furcsán sír...
De tulajdonképpen miért sírt? -
#1962 Egyáltalán nem volt erőltetett, egyik legjobb jelenet a sorozatban szvsz (mármint szinészí teljesítményben) -
#1961 Akkor ez neked való! :) -
#1960 sztem annyira nem volt erőltetett, hogy majdnem énis bőgtem :DD tán egy másik dzsekk bújik meg vhol bennem:D:D:D -
#1959 Egyébként minden évadban vannak elvarratlan szálak...
1. ÉvadSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó részben kik voltak azok, akik Ninával beszéltek. Frankfurti terroristák? Nina infokat ajánlott föl Jacknek, de a rendezők nem varrták el ezt a szálat
2. Évad [spoiler] Ki volt az a pasas aki a nap eseményeit irányította, aki megbízta a csajt a Palmeres merénylettel? A 24-es rész végén milyen "trükkök " voltak még a tarsolyában?
A többit egyelőre nem írom le, hátha majd későbbi évadokban lesz a szál másik fele... -
#1958 Tetszett a harmadik? Sztem a leggyengébb volt. Alig bírtam kivárni hogy mi lesz a 3. évad 24. része, mert az első két évadban az utolsó részek sokkoltak. És vajon mi volt? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack sír a kocsiban, ráadásul nagyon látszik hogy erőltetett -
#1957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a CTU-s arab csaj is érintett az ügyben, lesz még balhé abból, amiért Milo bejelentkezett helyette. -
#1956 Jó, hát ez egyértelmű. -
#1955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 6. széria is ugyanarra épül, mint a többi: Palmerék. Gondolom itt is a fő cél Wayne Palmer kiiktatása, új jormány, kaukázusi olajmezőkre terelni a kereskedelmet, ebből sok pénz, háborút kirobbantani az arabokkal, elértéktelenedjen az olajuk. Itt vsz azt akarják, hogy az az arab pali - Asszan vagy Asszad ? - aki a bunkerben van, az kapjon egy atomos táskát és robbantsa fel a bombát. Szerintem nem állt át. Ő lesz a főgeci. Persze az is lehet, hogy nem, és Sandra Palmer pasija a hunyó. Szóval valami ilyenfajta kavarást képzelek el a végére. -
#1954 Szerintem meg az 5. a legjobb.
Vérprofi Jack visszatérés. És hát az ellenfele is iszonyat jó, nem valami arab terrorista, hanem ugyebár..... -
#1953 Igen, várható, hogy a 6.évadban sokkal mélyebb dolog van, mint amit most látunk :) Remélem, hogy így is lesz! -
domebacsi #1952 Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
A 3. évadban minden olyan elem megvan, melyek a sorozat kezét fogják már a kezdetek óta: dramaturgia, radikális történések (elég csak annak a bizonyos magasrangú ügynöknek az örökvadászmezőkre száműzetésére gondolnunk, ugye), mammutcliffhangerek (azt a kavarást, amit a 7. rész végén, ill. a 8. elején kaptunk, azt máig nem tudtam kiheverni), végezetül remek akciók. (Nem állítom, hogy ez utóbbi szempontból etalon a 3., mert szerintem a negyedikben még finomabb Bauer eksönök voltak - elég csak megemlíteni az egyéni túszmentő akcióját.)
A második évad epilógusának lefutása után nem hittem volna, hogy lehet bivalyabb, pergősebb - mondjuk ezt speciel nem is sikerült elérni, szvsz a 2.-nál önmagukat tesztelték a készítők, mennyire tudnak messzire elmenni az alapséma bonyolítása érdekében - szériát alkotni valaha is. De azért jól leülepedve, többszőr is átgondolva - számomra! - zavaró túlzásokat vélhetünk felfedezni - gondolok itt elsősorban a nagy föltámadásra. A Kim-es szál is úgy ahogy van töltelékszerepű. Érződik, hogy csak azért tették bele - kis túlzással -, hogy Elisha Cuthbert-nek nagyobb legyen a gázsija. A családos balhé az elején, az még OK, kellett, de ami később következik, az már nekem is sok és izzadságszagú volt. Persze, elsőre nézve nem zavart a félhülye, pincés atombunkeres muksó - überlol! - sem - főleg ha jobban szemügyre vesszük az ifjú Bauerlány ottani, hogyismondjam, lenge öltözetét. Nem ragoznám túl: egy tényező, mely miatt már tutira nem fogom rojtosra nézni a szériát, vagy legalábbis 20x-os sebességgel áttekerem Kim szerencsétlenkedéseit.
A 6. eddig zseniális, de merem remélni, hogy ez a bombás buli mihamarább megoldódik és középpontba kerül valami egészen más, sokkal mélyebb, eddig sosem látott téma. Tűkön ülve várom, mit tartogat még a hatodik nap hátralevő része... -
Slash89 #1951 Egyetértek azzal, hogy a harmadik és az ötödik a legjobbak, szerintem a második is majdnem ilyen jó lehetett volna, ha a végét nem szúrják úgy el.
Nekem a 3. az abszolút legjobb.
A hatodikat most nem tudom olyan jól kielemezni, igazából nálam ez az első olyan évad a 24-ből, amit úgy nézek hogy hetente egy rész, és így még kicsit fura, de amúgy nagyon tetszik ez az évad is. Eddig minden benne volt ami a 24-be kell: csavarok, akció, izgalmas befejezések. -
#1950 mindenki mást mond...de nekem nagyon bejött a 2.évad:) -
MagyaR #1949 A harmadikkal egyet értek. Sokaknak a 2. a kedvence, szntem az a leggagyibb. Főleg a vége az már olyan szinten elvan nyújtva, hogy rossz volt nézni hehe.
Eddig ez a 6. jön be a legjobban. Ez már olyan profibb vagy hogyis mondjam. Nincs az (még), hogy jacket megzsarolják azzal, h ő a főgonosz és fél évadon át üldözik! :D. -
#1948 Érdekes, miért van az, hogy nekem a harmadik és az ötödik évad a kedvenceim?:) -
#1947 Engem mindig sokkolni tudtak a #24-es részek. (kivéve a harmadik évadét) Még szép hogy így kell befejezni egy évadot. 24 feeling... :D -
#1946 végignéztem a második évadot is...nagyon durva..hogy lehet így befejezni egy évadot???:DDD k@pják be:P -
ZiP90 #1945 Ok, akkor 1 évad magyarul (úgy már megvan, nem töltöm le még1x angolul :D) és a többi majd akkr angolul! Thx az infót... -
#1944 Szerintem mindenképpen sorban nézd meg, nem olyan rossz az az első évad, lesznek ott is események és fordulatok, fogd fel úgy, hogy egy jó kis bemelegités a többi évadhoz :D Semmiképp ne ugorj előre, főleg a hatodik évadra. Csomó dologról lemaradsz, illetve nem akarom konkrétan leírni, de épp a mostani részben (hatodik évadnál) került elő egy szereplő újra akit nem tudnál, hogy kicsoda.
Szóval én a helyedben mindenképp sorban nézném, úgy az igazi! -
Slash89 #1943 A szinkron nem olyan rossz, én az első évadot szinkronosan láttam még az m1-en, de szerintem nézd angolul, mert úgy sokkal jobb. -
ZiP90 #1942 Ok, ha ti így gondoljátok... :D
Még1: Jó a magyar szinkron? Úgyértem, h. már hallottam, de hogyha most az első 2 évadot magyarul megnézem, nem lesz furcsa a 3. angolul? Vagy nézzem angolul sztetek? :) -
Slash89 #1941 Meg lehet nézni külön is, de én azt javaslom, hogy sorban nézd 1-től 6-ig. -
#1940 én nemsokára befejezem a msodik évadot...vagyis még nem tartok túl messze de szerintem az első évadban minnél tovább haladsz annál jobb lesz...a vége a legütősebb...amúgy szorosan nem függ össze de azért jobb sorba nézni szvsz -
ZiP90 #1939 Hali!
Mint potenciális 24 wácsör, azt kérdezném meg, hogy az összes évad sorosan összefügg, vagy lehet kezdeni a 6.-al 1ből? Mert elkezdtem nézni az 1et, de kb. az 5-6. rész után meguntam... Aztán hallottam, hogy az első évad nem éppen a legjobb volt, és h. akkor talán ha előtte 1 másikat megnéznék akkor könyebb lenne arra visszatérni :) Szóval, mennyire szorosan kötődnek az évadok 1máshoz? Lehet-e nem az elsővel kezdeni? Válaszokat köszi! -
#1938 Akkor lehet, h azt már meg se veszem. -
#1937 Kiolvastam a Pokolkapu-hadműveletet és hát...ritka az ilyen, de a film(sori) jobb volt :) -
#1936 Jól tudod. Ezáltal sztem messze nem olyan jó a sztori mint a sorozatok voltak, de mondom n eddig csak az egyiken vagyok túl. [REMÉNYKEDIK] -
#1935 Én is elolvastam az egyik 24 regényt, a Vétójogot.
Engem nem b@szott a földhöz, alig volt benne izgalom, és tényleg marha rövid. Sztem unalmas volt ez a könyv, de azért adok neki még1 esélyt, most fogom kezdeni a Trójai falót. -
#1934 Bárhol lehet kapni. Plázákban, nagyobb könyvkereskedésekben, Pl. Alexandra stb... Nagyobb városokban van ilyen. ha jól tudom 3 rész jelent meg, és ha még jobban tudom akkor ezek külön történetek és nem pedig a 6 évad egyikei... Ha jól tudom...
Jól tudom? -
#1933 ilyen is van?:) hol vetted? -
Adler #1932 ott a pont, be is mutatkozott:) -
#1931 Jó lett a 24 könyv....csak nagyon rövid.....2 délután alatt kivégeztem 1 könyvet. Most mehetek a következőért :) -
#1930 A 4. évad előzményeit szeretném megszerezni.
Tudnátok dobni egy linket? -
#1929 Lehet, hogy csak nem akart spoilerezni! -
peter31 #1928 A "fickó" ??? Nem ismerted meg?