24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi spoiler??<#hehe><#gun><#nyes><#ejnye1>
mikor nyomatják 2. évadot coolon?
Fido4life
spoiler

jack fél éves kómába fog esni.. és a 6. évad szappanoperává változik

azé egy valakit várok, hogy visszajöjjön..
Maak
elsõ széria ismétlése a Cool tv-n minden hétköznap 21:00-tól

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

rágógumi
24 avagy Jack, aludd ki magad (TV)

aludd ki magad 😄DDDDDDDDDDDDd

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Amse
jah meg Teri is játszik benne. ( Leslie Hope )

Amse
Habib Marwan lecsap az RTL-en nemsoká 😊

Csacsi
Nekem tetszik, csak szerintem pici 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dienesoft
linkeld be, mivel ilyen hosszú idõ után jó lenne, ha lenne vmi képünk!

bauer15
sz.tem linkeld be mert mindenképp kéne valami banner mer ez a sorozat a világ lejobbja

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

nem úgy van, én úgy tudom, hogy
van az elsõ évad, utána eltelt egy év, jött a 2., és a 3. évadot is az elsõ után számolják
mert ha
Elsõ évad után 2év telne el
Második után 3év
Harmadik után 4év
Negyedik után 5év
Ötödik után 6év
érdekes lenne nem?
Jack már vénember lenne😄
A minap összedobtam egy banner-t ehhez a topikhoz. Nem egy világszenzáció de ha gondoljátok akkor belinkelem és ha tetszik akkor majd szólok a modinak hogy rakja be.

dienesoft
inkább nézdd meg az összes rész összes évadjád és majd utána kommentoljál be sztem, mert nem sok értelme van, ha bele-bele nézegetsz. Ezt a sorozatot az elejétõl a végéig kell végignézni!

télleg, a 3. elején kiderült h mi is volt pontosan a 2. utolsó részének legvégén? vagy csak én maradtam le róla? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

dienesoft
igen, elég sok telik el! 😄

a 2. évad ugye egy nap.
a 3. évad is egy nap.
na most a kettõ között eltelt 3 év (mármint a sorozat sztorija szerint 3 év)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

bauer15
most ezt nem tudom hogy viccnek szántad -e? mert akkor szar volt
minden évad között eltelik valamennyi idõszak
és egy évad 24 órábol áll
annyit meg sz.tem te is kibírsz alvás nélkül

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

a 3. évad pl. 3 évvel a 2. évad után játszódik, ugyhogy van ideje aludni jacknek 😊mindben jack a fõszereplõ, meg az elnök

ghost2
Én a 24-böl csak pár részt láttam ,de most h van ez a realtime ,ugye 5 évad van eddig . A fõszereplõ mikor alszik ? vagy ugy van h több fõszereplõ van ,és több szál ,és amikor a föszereplõ alszik ,akkor 7órát nem szerepel ,most nincs kedvem kiszámolni h az hány rész. és akkor nem tom h hány részen átt más eseményt mutatnak?

NeoMaN
Errõl van szó barátom!
😄

nekem meg mind tesztett, nekem nincs toplistám, nekem csak 5évad 50/50 és hello😄
sztem is a 3. évad a legjobb eddig
az 1. évadban idegesítõ volt a palmer család ( engem baromira nem érdekelt mi lesz velük )
a 2. évadban jack lánya idegesytett, lehetetlenségek történtek vele
a 3. évadban semmi ilyesmi nincs
én fõleg az éjszakai akciós részeket csípem, de a 3. ban jók a nappalok is

20/10😊)

Nos az énértékelésem:

1. évad: Nem rossz. 9/10. Az elsõ fele jobban teccet, a 2. már kissé laposabb!

2. évad: Nekem nagyon nem jött be! Fõleg a végén annyira untam már, hogy mit szenvednek össze vissza a palmerral! 6/10

3.évad: Vmi isteni jó! Az eleje kicsit nekem olykor uncsi volt, de a 7. résztõl kezdve amikor kiderült, hogy az a indiai kinézetû csákó nem áruló, leesett az állam 20/10

4.évad: Nem valami jó! Eleve rendkívül unalmas, a közepén tetszett az utcai harci jelenet, de nem jött be annyira! 7/10

5.évad: Marha jó kezdés, a legvége már kicsit uncsi, de rendkívül tetszett a bankrablós rész, és az amikor jack wayn palmerral együtt akciózott! Az mekkora volt 😊. 10/10.

Szal ennyi.

Fido4life
Nina Myers a tv2-n 😄

Fido4life
<#eljen>

akyyy
ááhh, nagyon jó volt az elsõ évad utolsó része😄

mellesleg most minden hétköznap 9tõl adja a cool ujra az évadot, és ha véget ér, oktobernem 2 évad😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
jó kis rész volt a tegnapi a coolon.vároma befejezõ részt😊
az a baj hogy ugy gondolom ismételni fogják az elsõ évadot mgéegyszer, és csak akkor kezdik el a 2. évadot😞 addig nem tudok mit csinálni:'(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

egyik😊))

Alien
Szerintem nagyon jó a harmadik évad, egyik kedvencem 😊

nekem nagyon bejött a 3-as
nem volt azzal gond

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Fido4life
de ugyanazt eljátszották, amit a másodikban..

NeoMaN
Jóaz! Ennél a sorozatnál nincsenek már akkora különbségek, minden évad nagyon jó!

Fido4life
Ejj, pedig sokan azt mondták hogy az a legjobb..😞

sztem az a leggyengébb, de azért van benne pár ütõs rész!

Fido4life
Most a Harmadik évad naggyon lelaposodott..

B@ldrick
nekem már csak egy fél 4. évad maradt, de már most azon töprengek mi lesz azután <#buck> (5. megvolt januártól)
de addig is egy bögre kávéval indul az esti maraton <#vigyor1><#idiota>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

akkor mi lesz 4. 5. évadnál? évi 1 rész?<#nevetes1>

Úgysem bírod ki😊

pl. agymosást hajtanának végre rajta a kínaiak, amivel terroristát faraghatnának belõle! ;-)

Bakker ez a 2. évad annyira király, hogy átállok heti egy rész nézésére, hogy minnél tovább tartson. Ma gyûrtem le 2x14-t.
Fido4life
Gary Mathenson az RTL Klubbon...😄

Csacsi
Nem szokásom megsértõdni, fõleg ilyeneken nem....nah megyek vissza az 5. évad elé. Aztán sikerült akkor minden évadot kétszer teljesítenem 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jójó na meg ne sértõdj.De ez szerintem borzasztó befejezés lenne,agyoncsapnák vele az eddig összes évadot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt már sajnos sokkal valószinûbbnek tartom hogy Jack halálával ér majd véget a sorozat egyszer,végleges lezárásként.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csacsi
Bocsi, hogy én is poénkodni akartam. Ja és ahogy mindig mondják. Mindenki megtörik idõvel.

5 évad alatt már rájöhettél volna hogy Jack sosem fog a terroristák oldalára állni.Ez legjobban a 4. évad végén az elnökkel folytatott telefonbeszélgetésbõl jön le.

Csacsi
Valahogy Chaset nem tudom elképzelni rosszfiúnak, inkább Jacket látnám roszfiúként, valahogy megtörnék a Kínaiak, és Chase a végén elkapná, és megölné 😊

dienesoft
ez naon jó ötlet, szabadalmaztatni kéne, bár érdekes volt, hogy meg volt a keze Chase-nek 😄

De jó,csak nem 24 kaliberû alkotás.Egyszer mindenképp érdemes megnézni.

Hm...,pedig nem is rossz ötlet.A végén pedig a két szuper CTU ügynök összecsapna,na és persze Jack nyer.Még a Kim-es vonalat is lehetne vinni,kinek segít az apjának,vagy a régi szerelmének. 7. évad forgatókönyvnek adjuk be! <#vigyor4>