24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor nyomatják 2. évadot coolon?
azé egy valakit várok, hogy visszajöjjön..
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
van az elsõ évad, utána eltelt egy év, jött a 2., és a 3. évadot is az elsõ után számolják
mert ha
Elsõ évad után 2év telne el
Második után 3év
Harmadik után 4év
Negyedik után 5év
Ötödik után 6év
érdekes lenne nem?
Jack már vénember lenne😄
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
a 3. évad is egy nap.
na most a kettõ között eltelt 3 év (mármint a sorozat sztorija szerint 3 év)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
minden évad között eltelik valamennyi idõszak
és egy évad 24 órábol áll
annyit meg sz.tem te is kibírsz alvás nélkül
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
az 1. évadban idegesítõ volt a palmer család ( engem baromira nem érdekelt mi lesz velük )
a 2. évadban jack lánya idegesytett, lehetetlenségek történtek vele
a 3. évadban semmi ilyesmi nincs
én fõleg az éjszakai akciós részeket csípem, de a 3. ban jók a nappalok is
1. évad: Nem rossz. 9/10. Az elsõ fele jobban teccet, a 2. már kissé laposabb!
2. évad: Nekem nagyon nem jött be! Fõleg a végén annyira untam már, hogy mit szenvednek össze vissza a palmerral! 6/10
3.évad: Vmi isteni jó! Az eleje kicsit nekem olykor uncsi volt, de a 7. résztõl kezdve amikor kiderült, hogy az a indiai kinézetû csákó nem áruló, leesett az állam 20/10
4.évad: Nem valami jó! Eleve rendkívül unalmas, a közepén tetszett az utcai harci jelenet, de nem jött be annyira! 7/10
5.évad: Marha jó kezdés, a legvége már kicsit uncsi, de rendkívül tetszett a bankrablós rész, és az amikor jack wayn palmerral együtt akciózott! Az mekkora volt 😊. 10/10.
Szal ennyi.
mellesleg most minden hétköznap 9tõl adja a cool ujra az évadot, és ha véget ér, oktobernem 2 évad😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az a baj hogy ugy gondolom ismételni fogják az elsõ évadot mgéegyszer, és csak akkor kezdik el a 2. évadot😞 addig nem tudok mit csinálni:'(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem volt azzal gond
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
de addig is egy bögre kávéval indul az esti maraton <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Úgysem bírod ki😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.