5854
-
#2047 Valaki dobjon egy linket a mai részhez, mert a szokásos forrásom befuccsolt. Köszi előre is. Ja és ne legyen rapidshare. És ha torrent, akkor konkrét linket pls. Köszi. -
#2046 megvan köszi!!! -
#2045 Hol tudom beállítani?
BitTorrentet használok... -
#2044 Ha nem csomagolt verzió, akkor be tudod állítani, hogy csak a kívánt részeket töltsd le. -
#2043 Engem is érdekelne a második évad 9,11,12 része
Torrent oldalakon csak egész évadokat találok:( -
#2042 Bármelyik torrentoldalról. -
zsozsoshy #2041 Valaki tudna nekem segíteni hogy honnan tudnám letölteni a 2. széria utolsó 4 részét?Fizetős ftp is érdekelne ahol tuti fennt van!Légyszíves írjatok,előre is köszi -
#2040 A Lost is haláljó sorozat, csak kevesebb szál kéne bele, ami visszahúz a múltba... -
#2039 Én meg 1x07-et láttam utoljára:D Kicsit le vagyok maradva, de naon teccik, nemrég kezdtem el :). Na de az OFF-ból elég! -
Sawyer2 #2038 Igen, ettől függetlenül én is nézem a Lost-ot. Bár most a szünet óta még egyet se néztem időhiány miatt. (utolsó amit láttam 3x06) Hétvégén meg általában vmi mozifilm. -
#2037 Az lehet, viszont a Lost pont jó időtöltés a hét közepén, mert először jönnek a hét eleji sorozatok (24,pb) aztán jön a Lost, ésatöbbi ésatöbbi...:D -
Sawyer2 #2036 Szerintem talán ez az egyetlen sorozat amiben nincsenek fölösleges részek. Más sorozatot pl lost agyon húznak. -
#2035 Igen....biztos nem tűnne fel akkor, ha megnézted volna a pörgős 10. részt, majd utána ezt a részt, majd egyből rá a 12. részt. Akkor másképp látnád. Fel sem tűnne. Nekem is fura volt az 5. évad hétről hétre. De hát igazából így az igazi. -
#2034 A sorozatoknál ez mindig így van.
Talán a Stirlicnél, a Fekete macska bandájánál, a Halál archívumánál és a Two Stupid Dogsnál nincs így, de amúgy mindig van egy-egy altatós rész. :D -
#2033 Jah, azért kéne egy kicsit hozzászoknom a dolgokhoz mert én 1-től 5-ig egybe néztem meg és nem kellett várnom hetente 1 (azaz 1db) 24 részre :) Mindenesetre nem rossz a történet, csak valahogy a hangulata "ugrál". Példul sztem 10-es rész állat volt, a mostani meg kicsit alvós. -
#2032 Talán azért, mert anno egyben néztél meg egész szériákat, most meg várni kell heteket, míg véget nem ér egy sorozat ... :) -
Adler #2031 izgulunk, hogy történjen valami, de a 11. részben nem történt semmi
Logan ugy készülődött, mintha bálba menne, Jack meg mellékszereplő volt. -
#2030 Nem is tudom. Az tény, hogy nem volt annyira jó rész, mint a többi, egyszerűen nem értem. Nem értem , mintha nem úgy menne az íróknak a történet, mint ahogy kellene. Vagy mi várunk el túl sokat? Nem azt mondtam, hogy rossz, csak egyszerűen nem értem, miért nem izgulok úgy a részeken , mint régen. -
#2029 hát igen, az én telóm is 01:30-at mutat :D -
#2028 lol, biztos szarul van beállítva az órája.. -
#2027 mellesleg Morris pda-ján 12:47 van mikor a rész 16-17h között játszódik...
-
zsozsoshy #2026 6x11
Ez a rész egy vicc volt!Ha másodszor megnézném inkább csak azért h nevessek ezeken az alakításokon!A 10.-ben már kezdtek beindulni az események és az indulatok,de ez a rész lelassult teljesen!Lássuk be,talán már Jack se lesz a régi! -
#2025 Was haben sind zűrzavar? Egyébként Ninát már így is túl sokáig húzták... -
#2024 6x11 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, a részből csak a pörgés hiányzott, a 10.rész eddig a kedvenc :) (meg a 4.). Attól függetlenül a történet jól alakul, Logan sztem simán hazudik, Wyane Palmer valószínű ha túl élte is a robbanást, akkor is eltűnik egy pár rész erejéig. Assadnak nem sok az esélye, hogy túléli. Nadia meg kavarja a szart a CTU-ba :) -
Sawyer2 #2023 Ez télleg igaz?? Amúgy hogy csináljátok ezt a keretes trükköt?? -
#2022 jah...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó azért egy elnökgyilkosság nem olyan töltelék sztori, de itt sikerült elég unottá tenni :) Gondolom Al-Assad meghal így Lennox tervéhez kell majd folyamodni.
-
Sawyer2 #2021 Én a 6x07-ig láttam. Asszem a hangulat visszatért az 1-2-3 évad hangulatához. Az 4. valahogy nem ütötte ezt meg. Sajnos.
Spoiler az 1-2-3 évadhoz:
Nina Myers még lehetett volna ellenség nem kellet volna kinyírni.
Spoiler
És kár hogy szinte minden fontos szereplő meghalt/elment a 6. évadig, csak Chloe nem. -
#2020 Elég töltelék rész volt a mostani :) -
funrider #2019 ja thx nyitott szemmel járok ;) -
#2018 banner alatt az uccsó... -
funrider #2017 nekem a harmadik nem tetszett annyira, persze voltak benneizgalmas részek, de a kettesnél meg az egyesnél ezerszer gyengébb... lassan kezdeném nézni a négyest, már várom hogy lentlegyen, de állítólag az amcsik szerint az volt a legrosszabb széria, a magyaroknak meg tetszik... apropó 4. évad... tud valaki feliratot küldeni hozzá nekem, vagy egy linket avgy bármit? -
#2016 megnéztem a 3.évad első részét...az állam végig a földön volt...kiba...jó...kezdve Kim melójától...Jack "betegségéig"...húú ütött:D -
#2015 6x11
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm...nem hiszem hogy meghal Palmer, bár ki tudja :). Jack most sztem a kinaiak után az oroszokkal szűri össze a levet, abból meg kész a 7. évad :))) -
#2014 csekk feliratok.hu ;) -
#2013 © w3nd1g0 ma 20:23 | Válasz | #992
24.s06e11.hdtv.xvid-xor magyar felirat elküldve. Bocs a lassúságért...
Imádunk wendig0!!!!! :)))))
-
#2012 w3nd1g0 már kész, de hosszupuskára még nem került ki...
figyeljétek! -
#2011 wendigo:"24.S06E11.hdtv.xvid-xor készül, de lehet, hogy ezúttal csak holnapra lesz meg, mert két mondatonként baxtatva vagyok :-( Kitartás!"
Hát,bizony, kitartás :)
-
#2010 A változatosság kedvéért.
De a harmadik, negyedik, ötödik is 7kor vagy 8kor kezdődik... -
#2009 A második évad miért 8:00-órakor kezdődik?
Miért nem éjfélkor? -
#2008 thx