5854
-
domebacsi #2007 [OFF üzemmód bekapcs]
BTW - By the way.
Magyarul annyit tesz ki, mint 'apropó'.
[OFF üzemmód kikapcs] -
#2006 vagy itt -
#2005 plz ha továbbiakban is erről szeretnétek beszélni azt itt tegyétek. -
#2004 hát nem, de az egyik ismerősöm az LCS-t végigvitte rajta, és a 24 The Game is a játszható játékok listájában van... -
#2003 ez biztos :D -
#2002 bivaly gép alatt mit értesz?
2gb ram,Geforce 7600GT,3700+-os proci...ez jó hozzá? -
#2001 de az sem visz mindent... -
#2000 de létezik működő ps2 emulátor, csak nagyon bivaly gép kell hozzá
TÉK -
#1999 igen az emulátor az egy másik rendszert helyettesító program amivel mondjuk nintendos játékokat tudunk pc-n játszani.
olyan ps2 emulátor nincs ami működne is szóval ne is próbáékozz.
gondolom azért nem adják ki pc-re, mert a sony jó sok pénzért megvette a jogot és így csak sony cuccokra jött/jön ki. -
#1998 Miért? Nem fogják kiadni PC-re?
Lehet hogy hülyének nézel, de nekem nem ugrik be, mi az az emulátor.
Nem tudom hogy jól tudom-e, de úgy emlékszem hogy az egy olyan program, amivel PS-es meg egyéb más konzolos játékok discjeit futtathatjuk. Ha hülyeséget mondtam, PLZ ne röhögjetek ki. :D
De ha nem az amit én mondtam, akkor egyébként van olyan, amit én mondtam? -
#1997 igen magyar feliratos, nekem meg is van eredetiben, csak nem viszi a ps-em mert valami elcsesződött benne haveromnál viszont jó sokat játszottam vele, csak az zavart benne hogy 1 óra a játékban, 20 perc alatt végigvihető :D de egyébként nagyon jó.. a PC-s kiadást viszont elfelejtheted, max emulátorral fogsz tudni játszani vele.. -
#1996 ha valaki tud még jó linket a banner alá az ne tartsa magába. thx -
#1995 jaja mindegyik nagyon jó, bár az eredeti feeling hiányzik belőlük, de ez elfogatható..:) -
#1994 Egy darabig biztosan nem. A PS2-re kiadási időponttól számított egy éven belül viszont meglesz. Tescoban már láttama PS2-st. Nagyon cool és magyar feliratos. Eddig ez az egyetlen értelmes oka a PS2-nek számomra a világon. :D -
#1993 Köszi az infókat:) -
#1992 Jobb, érdekesebb és izgalmasabb :D
Egyik jobb mint a másik komolyan, én nagyon szerettem a második évadot is, majd jött a harmadik ami szintén nagyon ütős, negyedik évadot elsőre kicsit nem tartottam olyan jónak, de utólag rájöttem, hogy bizony az is az :D Majd amikor azt hiszed, hogy már nem tudnak mást kitalálni jön az ötödik évad és úgy a földhöz vág már a legelső részben, hogy csak kapkodni fogod a fejed :D A hatodik meg ugye most van, és már itt is történtek dolgok :) Szóval mindenképp töltsd le a többit is, kizárt dolognak tartom, hogy unalmasnak találnád és csalódnál benne :) -
#1991 PC-re tuti nem fogod beszerezni, mivel a game PS2 exkluzív..:S -
#1990 Istenem, még egy ilyet...
Először is szeretném megköszönni az infót a "kétésfeledik" évadról. Rögtön megpróbálom majd beszerezni a gamet, amint kijött PC-re.
Másodszorra én "károgtam" hogy silány a harmadik vége. Sztem ti kavartok, mert 5ödszörre is próbáljátok a véleményemet megcáfolni. Nekem kb. 5ször kellett elolvasnom az #1984-es hsz-ed középső mondatait, mert egy szót sem értettem belőle. Sőt, még most sem mindent. Túl sok a szlenges metafóra. De amit megértettem abból kiszűrném hogy nem az utolsó részről értékelek egy évadot, csak sztem ez már hagyomány hogy sokkoljanak.
Majd mondd el légyszives mit jelent a "BTW" ... Mert nem értem (miért nem UI. ?) Nekem nem érthetetlen hogy miért sír Jack, csak az, hogy miért pont most. A második évadban is sírhatott volna. Tisztában vagyok vele hogy milyen szar lett volna nekem, ha én éltem volna át ezt a napot. De miért pont most. Rengeteg más dúrva alkalom lett volna még, csak azt nem értem, hogy miért pont most.
Egyébként abszolúte egyetértek abban hogy milyen ügyesen tudja leplezni a fájdalmát. Ezt télleg nagyon briliánsan játsza.
Egyébként az #1985-ös hszed is téves...
Jack ugyanannyira tehet Mason haláláról, mint Chapelléről. Jack ugyanúgy meg tudta volna menteni Masont (kis időre) mint Chapellet. Talán egy picit nagyobb a súly a Chapelles mérlegen, de végülis, egy nagyon-nagyon távoli pontról. Mondom nagyon-nagyon-nagyon-nagyon távoli pontról Mason haláláról ugyanúgy tehet mint Chapelléről. Ha Chapellet megmentette volna, akkkor vírus által hal meg egész L.A., ha Masont, akkor......
őőő....
akkor sehogyse, akkor ő halt volna meg.
Szóval véglegesen lényegretérve én azt nem értem hogy miért pont most sír Jack. -
#1989 Én most kezdtem el az ötödik évadot...
Sztem, "sztem": A coolsági sorrend a következő:
4,2,1,3 (Bár lehet hogy az ötös és hatos a legelejére tör, mert eddig nagyon jó, csak még nem fejeztem be) -
#1988 Jobb,érdekesebb,izgalmasabb, nagyon érdemes letölteni, odaveri az elsőt :).Nehéz elképzelni,ugye? Pedig így van :) Nyílván, nem garantálhatom, mert mindenkinek más az ízlése, a 24 nézők de kb 97%-nak jobbnak tetszett, vagy ugyonolyan jó volt, mint az első. -
#1987 igaz én még csak az első kettőt láttam de a második évad 1000x jobb:) azonnal belecsapnak a lecsóba:)) -
#1986 Most végeztem az első éveddal
Arra lennék kíváncsi,hogy a többi évad szerintetek jobb / rosszabb / érdekesebb / unalmasabb / izgalamsabb?
Szal érdemes lesz töltögetnem vagy csalódni fogok benne?
thx -
domebacsi #1985 Mason-ért mi a faszér' ejtett volna krokodilkönnyeket Jack, amikor önhibáján kívül történt minden - George ment a saját feje után.
Az említett másik felsőbb rangú ügynök halálának pedig nagyon is közeli tanúja volt Bauer fiúnk... -
domebacsi #1984 Reagálnék pár postra:
- Azt a csávót, aki a 2. évad végén Mandy-t küldte a csattanó tárgyát képező akció végrehajtására, a játékban - mely a 2-3. évad közötti űrt tölti be, többek között az Kim első munkanapja, Palmer tolószékben mutatkozik, stb. - kell a legvégén hidegre tenni. Szal az a szál nem elvarratlan, csak kevesen vagytok PS2-userek. :)
- Valaki károgott, hogy a 3. széria befejezése silány. Kérdem én: minek állandóan kavarni? Szerintem inkább annak van izomból izzadtságszaga, amin érződik, hogy a forgatókönyv végére előkaparták a tarsolyból, jobbára semmi köze a főcselekményhez, csak nézzen egy nagyot a sorozat addikt - második évad zárása, dereng valami?!
(BTW: azért megnézném, te milyen állapotba kerülnél egy OLYAN nap után. Az meg, amikor Jack felveszi a telefont, pillanatok alatt rendbe teszi magát, és hajt tovább a dolgára, az zseniális.)
Elrejti a fájdalmát jó mélyre, ha a munkáról van szó - ettől jó ügynök, mindent a nemzet érdekei mögé helyez.
-
#1983 thx
-
#1982 Asszem csak a kettesig... -
#1981 Az lenne a kérdésem,hogy hanyadik évadig van leszinkronizálva? -
#1980 De szerintem meghatározó, bár nem tudom mennyi idős vagy, de hidd el számít a kor.Nem mintha bazi öreg lennék s prédikálni akarnék de sztem van jelentősége. -
#1979 Amúgy aki kíváncsi Jack sírására, itt megtalálja :) Jack Crying -
#1978 De csak a Chaset, nem nem szereti Jack ügyben... -
#1977 Jó elismerem, most igazad volt. De a fiatalság akkor sem meghatározó tényező egy film értékelésekor... -
#1976 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én már nem most láttam, de pont hogy ellene volt a kapcsolatnak ha jól emléxem, mivel tudta, hogy Chase ugyanolyan őrült mint ő maga s pont a saját tapasztalatából tudta hogy chase amíg CTU-nak dolgozik addig Kim nem lesz biztonságban mellette.De javíts ki ha tévednék.
-
#1975 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Jól tudta hogy jobb Chasnek kézfej, mint élet nélkül." - ja, akkor már könnyebb levágni a kezét...így már értem, tényleg nem kellett volna sírnia...ehh, fiatal vagy még. :) -
#1974 Chaset nem fiaként, hanem barátjaként szerette. Ha fiaként szerette volna az elején támogatta volna a kapcsolatot Kimmel, mivel tudta hogy jó ember lenne lányának férjéül, vagy barátjának feleségéül a lánya.
Igaz, fiatal vagyok, de úgy tűnik 3unk közül én vagyok az egyetlen aki megtudja különböztetni a dolgok súlyát.
[spoiler] Jól tudta hogy jobb Chasnek kézfej, mint élet nélkül. Mellesleg a végén mondták neki hogy visszavarják, és tudni is fogja használni. (Fogadjunk hogy innen koppintotta a PB-s stáb :D )A lehető legjobban alakult a sorsa. Inkább boldognak kellett volna lennie, nem szomorúnak. Chapelle miatt akkor kellett volna sírnia miután megölte és miután elvitték a terroristák a hulláját.] Javítsatok ki ha tévedek -
#1973 Jesszusom!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terry halálakor sírt utoljára. Én nagyon oda szoktam figyelni a részekre... Az első évadban Chapelle jobban csesztette mind Mason. Az első két évadban történt események miatt sokkal inkább kellet volna sírnia mint a harmadikban. Úgy látszik én vagyok az, aki az elejére emlékszik a történteknek, ti pedig a végére
Talán nektek kéne újranézni, talán nekem. Talán mindhármunknak. -
#1972 fiatal -
#1971 Chase-t fiaként szerette.
sztem te nem érted ezt a filmet, vagy esetleg túl fiaal vagy hozzá -
#1970 Úgy látszik te ezt nem érted...Pedig teljesen jól visszaadták a dolgokat.Nyílván nem sírhatja el magát az évad közepén, amikor még a veszély ott van a fejük felett..Teljesen érthető, hogy mikor mindennek vége akkor fogja fel ténylegesen miken ment keresztül s amibe nem halsz bele attól megerősödsz, nyílván egy keményebb Jack-et kapunk minden évadban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Pedig ő rendesebb volt vele"...ehh, most erre nincs is értelme reagálni.Mellesleg Chase-t sem kedvelte, na erre sem fogok reagálni.Nem tudom te hogyan nézed a 24-et, csukott szemmel vagy talán szombat délután háttérzajnak megy s néha elkapsz 1-2 jelenetet s azalapján ítélkezel?Sztem nézd újra. -
#1969 A második évadban SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mason halálakor nem ejtett könnyeket, pedig ő rendesebb volt vele mind Chapelle. Mellessleg Chaset sem kedvelte. Történt már vele rosszabb is. Miért pont most s miért pont emiatt sír? -
#1968 ezt most miért nekem írtad ?