24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
ott a pont 😊

Mondom én: A Prison Break ÉS a 24 is istencsászár, innentõl ki-ki válassza ki a saját kedvencét 😊
Alien
Dettó 😊 Nagyon szeretem a Prison Break-et és folyamatosan nyomon követem az eseményeket, ahogy megjelenik nézem is meg, de a 24 sokkal jobb szerintem is, és már nagyon nagyon várom, hogy elkezdõdjön a hatodik évad. Még három hónap 😞

Fido4life
hát, láttam az elsõ két évadot, a harmadikat meg félig, szóval én most a harmadik-ból itélek 😊 Maradjunk annyiban hogy mindkettõ naygon jó 😊

ez teljesen szubjektív (amugy egyetértek 😊 )

Bandee1987
Nézd meg a 24-et és utána mondd még egyszer ugyanezt, köszi 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fido4life
A Prison Break istencsászár 😛

Alien
Hát igen, elég rossz lesz majd 24 nélkül, pláne a befejezés miatt 😊 Messze még a január 😞 😊

dienesoft
Tudok neked ajánlani más sorozatokat, amiket érdemes nézni. Legalábbis én a 24-en kívül szeretek még más sorozatokat 😊 Ide tartozik pl: Prison Break, a Kés/Alatt (bár ezek kicsit más típusúak, de nagyon jók) vagy A Médium.

A 6. évad jövõ januártól indul. A preqeuel-ek az évadok közötti eseményeket mutatják be röviden.

Amse
bocs, hogy nem olvasok vissza, de még nem végeztem az 5. évaddal és nem akarok spoilerbe futni.
6. évad mikor kezdõdik? Úgy érzem, ha befejezem az 5. évadot is akkor nagy ûr lesz az életemben amit ki kell majd töltenem valahogy...
Van ezen kívûl valami jó sorozat amit érdemes megnézni?

A 4. évad után futottam bele elõször ilyen kis 10 perces átvezetõbe (perquel). Ezek vannak minden évad végén vagy csak most? Ha igen semmi lényeges nincs bennük ugye?

dienesoft
igen, jah azt énis néztem múltkor, mikor kapcsolgattam

alkess
A Cool rendesen beerõsített a 24 reklámozásával! Mindenhol Jacket látni a reklámblokkokban.

akyyy
Aki coolon nézi a 24-et, és nem szeretne spoilereket olvasni, annak itt egy topik.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

igen az az, Tobin Bell

nud
hy all!
ha minden igaz a 2.évadban az a tag,aki kiadja a parancsot,hogy lõjék le az elnök feleségét a saw 1-2ben a fõgonosz?
biztos van több baki abban az évadban.nekem feltünt 1:mikor a vége fele elkezd Jack bírkozni a pisztolyért 1 taggal,kb 3-4lövés dördül el közben,és csak az elsõnél lehet látni torkolattüzet...

jah én is figyeltem, valaki nagy 24 fan a stábból 😊

akyyy
most meg gyözike😄😄:

akyyy
kész átverésbe miyen paródia 😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

csonka alias jack 😄

B@ldrick
akkor miért a 4. <#fejvakaras> én szívesen emlékszem vissza rájuk, rengeteg minden történt velük, meg hozzátartoznak a 24 mítoszhoz vagymi <#idiota>. kiírnak ~ kinyírnak <#buck>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

NeoMaN
4. a jó!

Többi nem aktuális úgyse, szép lassan kiírnak mindenkit csak Jack marad!
😄

Fido4life
Bugos ?

B@ldrick
pötyet homály lett 😊 megcsinálhatom nagyobban is ha kell. 4.évados cast képet nem találtam sehol 😞

mukika
az utolsó nice, de sztem ilyen méretben jobban néz ki. 😊 én erre adom le a voksomat...

az elsõ is jó lenne, de az bugos, és nagyobb méretben jobban látszik... :C

B@ldrick
Még egykét bannernekvaló aztán szavazzátok meg valamelyiket mer ez így nem állapot <#idiota>
1.
2.
3.
4.

5x10:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem Aaron-tól is el kell köszönni, bár az kicsit sok lett volna egy fél évad alatt, Michelle, Tony és Palmer után...
alkess
Most kezdtem el nézni az 5. évadot.
5x1: Ááááááááá!
5x2: Amikor elõször láttam a sorozatot az M1-en, már tudtam, hogy a legjobb a világon. Még mindig.

azé kíváncsi leszek csávókám a gyilkos számokból mit fog alkotni
meghát Wayne Palmer testvérére is, hogy õ milyen szerepet kap majd
NeoMaN
Jacknek van IDÕGÉPE!!!
😄

dienesoft
na akkor jó lenne a bannerem topic bannernak? Vagy vki akar másfajtát?

Na akkor legyünk pontosak.

- Az elsõ nap az elnöki elõválasztás napján játszódik. 0-24 óráig ez azt jelenti ugye h fél évvel vagyunk az igazi választások elõtt. 2001-ben ugye pont volt ilyen szeptemberben.
- A második nap másfél évvel késõbb játszódik tehát elméletileg 2003 márciusában.
- A harmadik napnál kicsit nagyobb az ugrás, 3 év. Ugye e közé a két évad közé ékelõdik be a játék sztorija ami a 2. nap után játszódik másfél évvel. A 3. nap ugye így 2006 márciusa.
- A negyedik nap ismét másfél év. 2007 szeptember ugye.
- Az ötödik nap ismét másfél év. Ez már 2009 március hivatalosan.

Mondjuk érdekes h elméletileg Jacknak 16 éves lánya van az elsõ évadba. Tehát ha mondjuk 20 éves volt születésekor akkor Jack az elõs évadban 36 éves. A most megjelenõ 6. évadban már eltelt az elsõhöz képest 1,5+3+1,5+1,5+1,5=9 év tehát elvileg ebben már Jack 45 éves +/- 2-3 év... és aláírt a 7. és 8. évadra is...

gettobuxa:
A második nap végi Palmeres kézfogásos történet szállal a játék foglalkozik.

NeoMaN
igen, anno azonnal megnéztem
😊

Egy kis érdekesség😞Talán nem mindenki gondolt rá annó)
A harmadik évadban elhangzik egy weboldal címe. Ha vagyunk olyan õrültek, hogy megnyitjuk, akkor egy rövid rejtett üzenetre bukkanhatunk az interneten, amelyben a készítõk megköszönik, hogy nézed a sorozatot, és megígérik, hogy elkészítik a 4. évadot. (Ez idõközben meg is történt)

http://www.sylviaimports.com/
"A Big Thank-you from the crew of 24. Thanks for watching, we love making it for you, and yes, we did get picked up for Season 4."

Forrás: X-Cheats - Cheat Adatbázis
bauer15
nekem ez nagyon teccik
hírdessük csak mikor lesz a 6.évad

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

sebaj😄D elsõ bannerem
képeket bezzeg tok csinálni, vmiért bannerhez nincs fantasy😄
NeoMaN
Ez már jobb!

De sztem ez a kép kellene bele, annyira Jack-es:

vagy esetleg az 5. évad végén, a földön fekve-összeverve!

dienesoft

dienesoft
dienesoft
hát megpróbáltam valamit összealakítani, de ismétlem: a legelsõ bannerem amit csináltam!

NeoMaN
jáááj.....
Bocs, de sztem ez szörnyû.
😄

dienesoft
ok, nemsoká kész, amugy elõre elmondom, életemben nem nyomtam Fotosoppal, ráadásul életemben nem csináltam még bannert, szal ne hasonlítsd másikéhoz!😊)

majd ha kész tedd be😊)
dienesoft
báá nekem is megjött a kedvem a banner készítéshez 😄😄

énis összedobtam egy banner féleséget, de éncsak megmutatom, nemkell vele semmit csinálni😄D
már unalmamban nemtom mit csináljak, aztán láttam, hogy vki csinált és megjött a kedvem....<#mf1>
thx
alkess
Hát folyamatosan úgy reklámozzák az elsõ évad ismétlését, hogy a folytatás elõtt megnézheti, aki nem látta. Szóval szerintem lesz.

de énmeg azthallottam, hiogy a cool megvette a jogot ésmár elis kezdték a szinkronizálást...háát nemtom
bauer15
sz.tem nem adják le mert meg se vették akkoriban mikor megvette az Mtv õk is csak az elsõ évadot veték meg úgy gondolták hogy nem lesz népszerû sorozat

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"