24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
6. évad mikor kezdõdik? Úgy érzem, ha befejezem az 5. évadot is akkor nagy ûr lesz az életemben amit ki kell majd töltenem valahogy...
Van ezen kívûl valami jó sorozat amit érdemes megnézni?
A 4. évad után futottam bele elõször ilyen kis 10 perces átvezetõbe (perquel). Ezek vannak minden évad végén vagy csak most? Ha igen semmi lényeges nincs bennük ugye?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha minden igaz a 2.évadban az a tag,aki kiadja a parancsot,hogy lõjék le az elnök feleségét a saw 1-2ben a fõgonosz?
biztos van több baki abban az évadban.nekem feltünt 1:mikor a vége fele elkezd Jack bírkozni a pisztolyért 1 taggal,kb 3-4lövés dördül el közben,és csak az elsõnél lehet látni torkolattüzet...
csonka alias jack 😄
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
az elsõ is jó lenne, de az bugos, és nagyobb méretben jobban látszik... :C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5x1: Ááááááááá!
5x2: Amikor elõször láttam a sorozatot az M1-en, már tudtam, hogy a legjobb a világon. Még mindig.
meghát Wayne Palmer testvérére is, hogy õ milyen szerepet kap majd
- Az elsõ nap az elnöki elõválasztás napján játszódik. 0-24 óráig ez azt jelenti ugye h fél évvel vagyunk az igazi választások elõtt. 2001-ben ugye pont volt ilyen szeptemberben.
- A második nap másfél évvel késõbb játszódik tehát elméletileg 2003 márciusában.
- A harmadik napnál kicsit nagyobb az ugrás, 3 év. Ugye e közé a két évad közé ékelõdik be a játék sztorija ami a 2. nap után játszódik másfél évvel. A 3. nap ugye így 2006 márciusa.
- A negyedik nap ismét másfél év. 2007 szeptember ugye.
- Az ötödik nap ismét másfél év. Ez már 2009 március hivatalosan.
Mondjuk érdekes h elméletileg Jacknak 16 éves lánya van az elsõ évadba. Tehát ha mondjuk 20 éves volt születésekor akkor Jack az elõs évadban 36 éves. A most megjelenõ 6. évadban már eltelt az elsõhöz képest 1,5+3+1,5+1,5+1,5=9 év tehát elvileg ebben már Jack 45 éves +/- 2-3 év... és aláírt a 7. és 8. évadra is...
gettobuxa:
A második nap végi Palmeres kézfogásos történet szállal a játék foglalkozik.
A harmadik évadban elhangzik egy weboldal címe. Ha vagyunk olyan õrültek, hogy megnyitjuk, akkor egy rövid rejtett üzenetre bukkanhatunk az interneten, amelyben a készítõk megköszönik, hogy nézed a sorozatot, és megígérik, hogy elkészítik a 4. évadot. (Ez idõközben meg is történt)
http://www.sylviaimports.com/
"A Big Thank-you from the crew of 24. Thanks for watching, we love making it for you, and yes, we did get picked up for Season 4."
Forrás: X-Cheats - Cheat Adatbázis
hírdessük csak mikor lesz a 6.évad
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
képeket bezzeg tok csinálni, vmiért bannerhez nincs fantasy😄
De sztem ez a kép kellene bele, annyira Jack-es:
vagy esetleg az 5. évad végén, a földön fekve-összeverve!
énis összedobtam egy banner féleséget, de éncsak megmutatom, nemkell vele semmit csinálni😄D
már unalmamban nemtom mit csináljak, aztán láttam, hogy vki csinált és megjött a kedvem....<#mf1>#mf1>