5854
  • Alien
    24.622.hdtv.xvid.notv

• bauer15
    én megtaláltam a 22 részt Bh-n
    fennt van :)
  • Fido4life
    na mind1 Heroes az má gyün lefele, 24-et majd d.u.-án meglessük...
  • Fido4life
    én is ugyanezt akartam kérdezni az a memetic tényleg elég gyanús
  • Mayday
    Skacok, van most uj resz? Nem igazan latok torrentet, ami 1 darab fenn van mininovan, az gyanus... (dvdrip, semmi seed)
  • Fido4life
    loooooooooooooooooooooooooooooool
  • Szolnokboy1
    na még1, ez az uccsó ígérem. míg az előbbi a múlt, ez talán a jövő?

7. évad promó kép :-)

• Szolnokboy1
    hamár képeknél tartunk:

nesztek dzsek báer!

• Fido4life
    Ilyen jellegű kijelentéseket a jövőben légyszi mellőzd ha nem akarod hogy néhányan totál hülyének nézzenek...
  • Hoz_Hun
    It's not come out on PC.
    Damme it!!
  • Hoz_Hun
    Ja és ha eredetivel tolod, akkor végig magyar feliratos a játék. :)
  • Hoz_Hun
    Tényleg. Aki játszot a játékkal: nem tudom biztosan, de a játék főgenyája ugye az aki a 2. szezon végén a yachtján telefonálgat mialatt Palmert merénylik? Tehát az a befejezés tulajdon képpen a játék felvezetője volt, ugye?
  • Hoz_Hun
    Nem jött ki PC-re, pedig nagyon jó. És úgy(is) mondom mint játék, tehát nagyon élvezetes, változatos. Van benne autós üldözés (GTA szerűen még a kocsiból is kikaphatók a szerencsétlenek), lövöldözés, kihalgatás, mesterlövészkedés (Jack rulez), logikai kód feltörés, és még sok egyéb nyalánkság. A története is keményen üt. Simán mehetett volna sorozatba, mert jó ötlettekkel volt tele (tényleg nagyon jó sztori!!). Külön élvezetes, hogy mindenki az eredeti hangján szólal meg, így kapunk sok Jack féle "Damme it!!"-et. (Nem csak Jacket irányíthatjuk, hanem Tonyt, Michellet, Chaset de még a Kimmel is megismertetik a CTU légtechnikai csőrendszerét).
    Amúgy a 2.-3. évad között játszódik. Ebben a "részben" kerül a CTU-ba Jack lánya (szóval Baueressen jól indul az első napja hehehe), lábadozik President David Palmer.

Ha van haverodnak PS2-je kérd kölcsön. Pár nap alatt végigtolható, úgy hogy nem erőlteted meg magad (na azért van egy két nyagyon szopatós rész). Ja és csak hogy tudd: minden időre megy természetessen... szóval pity-paty, pity-paty...
  • Abruzzi
    Ja amúgy sokan beszélnek itt a játékról, de nem jött ki PC-re ugye. Emulatorral nemlehet vele tolni Pc-n?:S
  • Abruzzi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Részben igazad van. De nekem valahogy akkor is nagyon tetszik ez az évad. Nem figyelek azokra a "baéf@szságokra" amiket felsoroltál, pedig így olvasva télleg az összes többi évadból táplálkozik, de azért szerintem nem unalmas. És most nemtudom hogy te ki tudnál e hatodszorra találni olyan durva dolgokat mint pl a 2. 3. 4. évadban. Amúgy én David Palmer leváltását sem akartam soha megbocsájtani, nemhogy a halálát! És Tony meg Michelle is a kedvenceim közé tartoztak, de ez egy ilyen sorozat. Szerintem hatodszorra is jót alkottak vele, és várom majd a 7.-et, mert a 24 akkor is 24, mégha kicsit alábbadtak is :)
  • vezérszuszu
    CSő!
    A 21. részt letöltötem, de kódot kér kitömörítésnél!
    NEm tom megoldani a helykót!
    Küldjetek egy jó linket ahonnan leszedhetem please!
    Köszi elöre is!
  • Hoz_Hun
    Nagyon nem sikerült ez a 6. évad. Na az elsőt nem múlja allul, de közvetlen utánna jön.
    - Ez a ruszki fenyegetőzés nevettséges. Ha amerika tényleg ludas lenne mert mondjuk a kínaiak megszerezték a ruszki védelmi kodot (ami ugyse fog bekövetkezni sztem) akkor rohadt logikátlan lépés támadást intézni egy Amerika szintű nagyhatalom ellen mikor a szomszéd kína kopogtat a határnál. Inkább katoni támogatást kéne kizsarolni tőle míg átírják a védelmi kódjaikat, meg azt megtéríttetni velük, bakker.
    - Chloei szerelmi enyelgés gyomorforgató. Komolyan ennyire nem tudják mivel kitölteni a sorozatidőt?
    - Heller félle keménykedés tök logikátlan. Add 1:Ővét is és a lánya életét is Jacknek köszönheti, Add 2: Audrey valószínüleg nem telefonált Kínába Jacknek, hogy ugyan má' érted mennyek-e vagy sem, ergó azaz ő sara. Add 3: minek szól bele a lánya kivel jár, Audrey már elég nagy hogy eldöntse.
    - CTU betámadás, már nagyon unalmas. Elösször felrobantják, aztán elfoglalják(a játékban, sztem ezt a mostanit onnan koppintották), aztán elgázosítják, most megint elfoglalják... bakker nem egy életbiztosítás ott dolgozni, még íróasztal mellet sem. Az igazgatók csúf sorsáról nem is beszélek; atommal felrobbantják, kivégzik,...

Ebből már jó szezont nem hoznak ki, csak legalább tovább ne rontsák. Mylo szimpatikus volt (ellentétbe Chloéval, meg a hülye férjével... ők hol fexenek a készítőknél, hogy még élnek?). Nadia remélem megmarad, hosszú idő óta ez első jó nő a szezonban és még szimpatikus is,... bár a készítőkből minden rosszt kinézek (amúgy Tony és Michelle kinyirását sosem fogom megbocsátani nekik, ezért utálom az 5. évadot).
  • takibalint
    A Cool csatorna majus 17-en kezdi vetiteni a 24-et. A port.hu szerint szinkronizaltan. Ez jo hir annak, aki nem tud angolul. Itt a program.

május 17. Csütörtök, 21:00
    május 17. Csütörtök, 1:35
    május 18. Péntek, 21:00
    május 18. Péntek, 1:35
    május 21. Hétfő, 21:00
    május 21. Hétfő, 1:35
    május 22. Kedd, 21:00
    május 22. Kedd, 1:35
    május 23. Szerda, 21:00
    május 23. Szerda, 1:35
    május 24. Csütörtök, 21:00
    május 24. Csütörtök, 1:35
    május 25. Péntek, 21:00
    május 25. Péntek, 1:35
  • Fido4life
    Én is bírtam legalább értelmesebb halált adtak volna neki, nem egy ok nélküli headshotot:( így nagyon úgy érződik mintha a készítők vele akarták volna elérni a szokásos "meghökkenő élményt" amin sajna érződik az izzadság szag
  • Abruzzi
    Beértelek titeket :P
    Mylo :( Őt nagyon bírtam pedig. De hát szokásos 24...
    szerintem nagyon jó ez az évad, eddig ez tetszik a legjobban. kíváncsi vok mi lesz a vége..de egy a baj. Megint tuti úgy lesz vége hogy jajj hadd nézzem már a következőt..eddig csak a 3.-nak nem úgy volt vége. És most meddig kell várni majd a 7. évadra?:( Mindegy.
  • Bammy
    Tök szar sorozat.
  • Fido4life
    sose értem vki miért kezd valamibe bele ha végét úgy zárja le na mind1..
  • Sawyer2
    APRÓ BAKI AZ 1 ÉVADban... ( az 1 évad 8 részéig spoilert tartalmazhat)

Az 1. évad-ot nézegetm most és amikor Jack úgy csinált mintha megölte volna Nina Myerst, aztán Nina elment 1 házhoz és onnan telefonált Tonynak... Na ott kiszúrtam az operatőrt...:) ilyet még nem láttam h operatőr a filmben láccik na mind1...
  • Slash89
    Ja. Azért említette még Nadiát is. Az is régebbi részekben volt.
  • Abruzzi
    desz@r volt :)
  • NeoMaN
    Abruzzi is halott...
    :D
  • dienesoft
    jah basszus most esik le az egész! Te hátrébb jársz mint én :) No comment...:D
  • Abruzzi
    Bazeg Audrey meghalt??? eküszöm majdnem sírtam vagy nemtom:(:(:(:(..de csak mert Jack szerette és őt is elvesztette ahogy a feleségét! Tudom hogy cka film de beleélem magam....elég durva dráma ez az egész! Szerintme egy ember nem bírna ki ennyi csapást az élettől...soroljatok fel egy jót Jack Bauer életében a lányán és esetleg 1-2 barátján kívül? Megmentette má számtalanszor amerikát és mégis mindig beszopja:(..dehát ez van :) azért az igazi Kiefer papa tuti jól él:D:D. Nha de áhh...ez tökre megütött h Audrey meghalt. pedig 6. évad eleje óta azt vártam hogy mi lesz ha meglátja Jacket.........francba:(...még amikor jack az aktát kérte gondolkodtam hogy lehet lesz vmi h nem audrey halt meg, de már akkoris tudtam h az iylen nem 24-re vall, ők télleg "kinyírnak" egy fontos és az eber szívéhez nőtt szereplőt.
  • Bammy
    Bocsi....de amúgy valószínűleg már semmi élményt nem fog nyújtani a 24, mert 1 epizódban történteket elmondtam (ami leginkább mellékes nem a legfőbb sztori..)
    de mégegyszer bocs érte.
  • Bammy
    Először is: nem vagyok láma. Inkább mondd azt hogy [email protected] a béna netes dumát ne nekem nyomd pls. Amúgymeg azt hittem csak az új részekkel kell egy ideig spoilerezni (pb topikban ígyvolt) merthogy ittmár mindneki látta a többit, de mindegy majd méskor betolom.
  • a.carkey
    Lásd: 22. rész (jóslat: az előzetes alapján :)
  • dienesoft
    igazábol csak az első spoilerig olvastam. Tovább nem, és most le se tekerem az oldalt :)
  • NeoMaN
    Messze a legrosszabb, leglaposabb, legkiszámíthatóbb, televankliséval évad. Ugyanazok történnek mint másik évadokban, max a CTU-ban vannak más arcok.
    szerintem
    A legdühítőbb pedig, hogy Jack alig durvul be.
    Nagyon szeretnék már pár olyan részt, ahol Bruce Willis mintájára, egy szál trikóban szétcsap valami nagy brigádot egyedül. Mondjuk még van 2 rész hátha zúz valami nagyot, de az eddigi 22-ből 3-4 résznél volt igazi, remegős, adrenalinos 24 fílingem.
    :)

A "szerelmi szálak" szvsz pedig tök nevetségesek.
  • NeoMaN
    Csak az első pár részt spoilerozta, de azokat sztem te már láttad.
    :)
  • dienesoft
    Basszus elrontottad az élményemet! Nemigaz, most jöttem haza kirándulásból , már készültem az űllítólagos "jó résznek", erre....áááh, ezt nem hiszem el :(:(
  • desigo
    te mekkora egy láma vagy
    szerinted dísznek van a SPOILER! ???
  • Bammy
    Marha jó eddig a 6. évad! szerintem simán a legjobb. de azért neee, Audrey meghalt. áhh. szerintem ezeket a kínzásoka amit Jackkel csináltak + a lelki traumát egyetlen ember sem bírná a földön és már rég kinyírta volna magát:) de full komolyan. egyébként ha egysze elhatározzák h vége lesz a 24-nek remélem így ér véget h jack megöli magát, bár ő nem oylan típus, akkor megölik:). remélem Nadia télleg nem áruló mert elég aranyos :P:D
  • icewolf
    Én bírtam a fejét...
  • Mayday
    LOL :)
  • a.carkey
    Mondjuk nevetséges, hogy akárhogy is, de össze akarják ugrasztani az USA-t Oroszországgal. De röhejes most már az egész sztori. Mit szednek még elő? Nem zárták le a német szálat, aztán jött ez a kínai szál, aztán ismét az ifjú Bauerrel egy régebbi, stb. Kiváncsi vagyok mikor szedik elő a Mandy-s illetve a Collette-s fonalat? Az lenne csak a röhej! :)