24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Ugyanígy éreztem én is utána<#eljen><#vigyor><#eljen><#vigyor>

És mi jöhet még...<#wow2><#wow2><#wow2>

Alien
Linket sajnos nem tudok adni 😞 De ez a release neve:

24.S06E05.12Min-Teaser.iNTERNAL.AC3_DVDRip_XviD-P_X

Bandee1987
s06e04
Gyerekek, én ezt nem bírom idegileg....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször Curtist lelövi Jack, aztán meg felrobban az atom?????!?!!!?!?!?!??!?!?!?! Aztabüdösqrvaélet! Csak tátott szájjal néztem, az állam valahol a padló és a föld középpontja között volt....Hihetetlen......áááááááá....ez túltesz az összes évadon......ez kész......Kiefer színészi munkája pedig 5-bõl 10-es osztályzat. Ilyet drámai érzelemkitörést utoljára a 3. évad végén láttam tõle....Bocsi, de ez most kikivánkozott belõlem....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

NeoMaN
szerintem meg 11K-ért egy Yamadát vagy Cyberhome-ot.....

állítsd az output csatlakozást s-video-ról composite-re, ugy mûködnie kell

dienesoft
Az ok, nekem is oan a videokartyam és 24-et akartam nézni tv-n, dee 15méter ide a tv és egy S-video kábellel kötöm össze, az égvilágon semmi jelet nem ad le...

vegyetek tv-out-os videókártyát és kész😄
DVDRip.DivX file, ezt nem tudom, hogy le tudod-e játszani tv-n is.
DVDRip.DivX file, ezt nem tudom, hogy le tudod-e játszani tv-n is.
Szerintem mindketten kellenek, viszont Morris überelhetetlen 😊
Nekem meg épp Morris szimpatikusabb, az a nyálgép egydimenziós Mylo már az elsõ évadban is irritált...

Én arra leszek kiváncsi hogy a többi bomba is L.A.-ben van-e.Azért kicsit sok lenne az 1 városra,na meg nehiszem hogy a terroritsák 1 városra összpontosítanának.Így viszont érdekes lesz az ha mondjuk elkell utazni san Franciscoba,(az még közelebb van)hogy oldják meg hogy tartsák magukat a real timehoz.

tudsz valami linket adni ahol meg tudom én is elsni? 😊
Amugy nagyon jól kezdödik ez az évad is 😊

ha jól tudom aaron pierce szerepelni fog, meg még egykét alak😊)

Milo jó hogy szerepel bírom azt a színészt, csak ez az egymást szivatom azzal a barommal (aki nemkéne a sorozatba) elég erõltetett
És az milyen formátum? Jó lenne nem csak a számítógépen lehetne nézni hanem tévén is normális minõségben. Egyébként feliratos?
Fido4life
5x12 -- Francba megint elérkezett a könnyezõs pont..:S Nincs olyan évad amiben nem készítene ki egy-egy rész..:S

jool!
Én átírom neked mind az 5 évadot, de tudd, hogy ez DivX és nem Dvd! De szerintem jobban jársz, kevesebb lemez kell 😊
nud
cikk:Letölthetõk a 24 S06 elsõ részei! :-)

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25868

Alien
Fayed nem robbant fel, õ sajna eltudott menekülni. Megvan az elsõ 12 perc az ötödik részbõl és abban mutatják is.

Különben Aaron Pierce és Mike Novick akiket hiányolok, remélem, hogy lesz szerepük majd! 😊

dienesoft
Igen, ez a fura. Mert így valakinek át kell venni a dolgot mert Fayedék úgy ahoyg van, fölrobbantak 😊 Szegény Curtis, nagyon sajnálom õt...de nehéz igazságot tenni ezügyben.Már ezután lesz durva ha kiderül Assadról, hogy áruló, mert feleslegesen lõtte le Curtist. (Remélem az arabok nevét nem kevertem össze 😊 ).

Köszi, a 3. és 4. évadot most vettem meg a múlt héten, lehet hogy a z lesz a vége hogy a másodikat is megveszem. Az elsõt meg most töltöm.
Mayday
Szerintem a tobbi bomba nem ilyen jellegu, ebbol az orosz tipusu bombabol (amihez kellett a tudos), ez volt az utolso peldany, valami ilyesmit mondtak.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a bomba a külvárosban robbant, a közeli lakosokat kitelepitik, az áldozatok száma relative nem lesz nagy. Hiába van 4 bomba, ha az élsitõ szerkezet és az atommérnök behalt, a terroristáknak ismét szert kell tenni mind2 re, gondolom a CTU ebbe az irányba fog elmozdulni.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

6. évad!
na de most arra leszek kíváncsi mit hoznak ki ebbõl, hogy ugye most atombomba, aztán jön sugárfertõzés és hogy ctu-sokat nemfgoja érinteni azis biztos. meghát azé az már kemény lenne, ha ööö 20óra alatt megtalálják mind a 4atombombát, ha van... meg minden krízist aminek most jönnie kellene, urtalni tudnak, na nagyon várom már!!
a jerichoban hamar elintézték a dolgot, de az persze nem LA😊
Mayday
Szerintem is megeri, de teny, hogy nem biztos, hogy barki itt megengedheti maganak, plane, hogy a forumozok tobbsege itt az sg-n nem rendelkezik sajat keresettel, stb.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csacsi
A kettes évadot még nem találod meg magyarul dvd-n. Egyébként média marktban most csak 5000 Ft 1 évad. Szerintem simán megéri.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok!
Van olyan rendes ember akinek meg van az 1-2 évad magyarul (vagy feliratosan)és ha küldök dvd-t akkor átírná.
vezérszuszu
Sziasztok!
Hihetetlen jó ez a 6. éved is!!!!
Eddig mindegyik nagyon tetszett de ez, visz mindent!
Az lenne jó ha végre az RTL KLUB rákattanra az ilyen FOX-os sorozatokra😄!!!
PL.:Szökés is jó de persze 24 a leg!!!!!!!

Fido4life
5x08 -- na basszus majdnem anyáztam egyett, de szerencsére Jack tudja a jó döntést is meghozni..😊

NeoMaN
NeoMaN
Egy-két spoileres hírre akadtam:

Visszatér Logan a volt elnök, és Jack elkapja majd a Logant irányító kopasz majmot is. Megfingatja. 😊 Spoiler szöveg

Mayday
Nem vagy unnepronto 😊 PB 22-en csak osszefoglalo resz, 29-en folytatodik. De a Heroes pl mar 22-en folytatodik.

Nem akarok ünneprontó lenni, de 22-én nem a prison break fog folytatódni..? .... 😞( (azért azt is nagyon szeretjük) Lehet, hogy vasárnapra fogják rakni és akkor 21-e!! 😊) Meglátjuk..
j0nNyKa
*tony

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
emlekezz ra, hogy meg az 1. szezonban tomy mennyire simlisnek tunt...
tul egyszeru lenne, ha benne lenne valamiben

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

InfectedMann
Jah és ha lejátszóval problémátok van használjátok ezt:
http://mpf.dzm.hu/download.php
Semmi codec packot nem használok csak ezt a lejátszót. Ugyanis minden codecet tartalmaz ami szükséges. Legtöbb bele van programozva, de vam amit külön feltesz.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Megnéztem az elsõ 4 részt és... aztaaa... nem gondoltam, hogy ennyire ütni fog a 6. évad.
Ez a Tom Lennox vagy ki a faszom eléggé ellenszenves. Valami nagyon simlis alak lehet, biztos kiderül majd róla valami. Remélem 😄
4. rész vége... hááát... nem volt semmi... 22 -éig nehéz lesz kibírni... 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Mayday
Nem kell azert egy honapot varni, sot, meg 2 hetet sem, mert ugye 22-en folytatodik 😊 Nehez, de kibirjuk. 😉

Olyan szereplok meg azert kellenek bele, mert minden vonalon kell valami "kavaras", nehogy mar olyan egyszeru legyen minden, ezert is szeretjuk a 24-et, nem? 😊

most megint várni majdnem egy hónapot ÁÁÁÁÁÁÁÁ shit shit

ezaz elnök jobbkeze, nemtudom a nevét, aki a gyilkos számokból jött át, ez annyira idegesít.. ilyen szereplõk minek kellenek bele??
én még régebben leszedtem egy filmet, ugyanígy nézett ki, de azt hittem fake szóval nem tulajdonítottam neki jelentõséget. Nekem azzal az egy filmmel volt ilyen problémám.

erre a legegyszerûbb dolog, tedd újra windózt <#idiota><#idiota><#idiota>
Blasta
Felpakoltam az ajánlott codeceket, és semmi változás.
Hozzátenném még, hogy ha bemegyek az avikat tartalmazó könyvtárba, az explorer hibát jelezve újraindul (tehát nem az xp, csak az explorer).

Fogalmam nincs mi lehet a gond, normális torrent oldalról szedtem le õket.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köszönöm szépen, kipróbálom!

Csibe001
Azt a rohadt életbe, de kemény volt ez a 6X04...Huhh...

Alien
Nekem Xvid és DivX codec van fenn és megy normálisan, win media playert használok (11-es verzió).
Feltöltöttem Neked ezt a két Codec-et ide remélem ezekkel menni fog 😊

nekem xp codec pack van fent és én crystal playerrrel nézem, nekem fajin

és ez a 4rész nagyon ottvan, már az elsõben is megy a horzsolás ezerrel, fõleg utolsó percekben, kicsit benéztem hogy ennyire eldurcultak
de ez a jó!!! a 24 addig ott lesz a toppon amíg nem lesz a sorozatból divatsorozat!!!!!!
Blasta
frissítsem a codecjeim?
eddig minden rendben ment, lejátszott mindent

Blasta
plz help me!

leszedtem az elsõ 2 részt (s06e01-02)
az egyik a memtic féle, a másik valami "preair fbi" verzió

Namost ha elindítom, ennyit látok:

Valaki tudna segíteni? Elõre is thx!

Amse