24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már alig várom 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
www.fox.com
Viva Las Vegas!!! 😊)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekem végig nagyon tetszett, egy percig sem aludtam be és ha hiszitek ha nem, nem voltam elfogult az elsõ négy rész kapcsán. Nagyon lekötöttek a mellékszálak is.Sokkal nagyobb élményt nyújt, ha mondjuk kétnaponta nézel meg egy részt, és nem egyszerre mind a négyet (jó, tudom, ezt marha nehéz betartani de nekem sikerült egy hétre húznom 4 részt 😄) .Legalábbis nekem sokkal nagyobbat nyújtott így a 6.évad. Tény, hogy a negyedik rész után mégjobban beindulnak a dolgok. És így van: Így kell folytatni!
|-dienesoft-|
Nos, megnéztem az elsõ 4 részt a 6. évadból.
Meg kell mondjam, hogy az elsõ 3 rész sztem vérgyenge volt, az izgalommal elég csínján bántak, a 3. rész végefelé majdnem bealudtam. Egyszerûen kurvára nem kötöttek le a mellékszálak, a csóró hülye sérült/túszejtõ arab és a család, illetve szegény elnökhuga szandra és a férjecskéje. Jack is túl hamar jött rendbe (lényegében 2 év vallatás és némaság után, 1 óra alatt rehabilitálta magát, ugyammá), és nem izgultam magam szarrá, hogy vajh mit akar igazából Fayed.
Szerencsére a 4. rész -mint az gondolom sokaknál- helyrebillentette a dolgokat, a végén csak néztem jó nagyot, és innentõl már rendbe van minden. Remélem így folytatják, ahogy a 4. rész belendült. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ALien
Azt, hogy Curtissel gond lesz már 2 rész óta lehetett érezni.
5 évad eleje sokkal jobb volt szvsz. Amit most látunk, már legalább egyszer láttuk valamelyik évadban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
eleg sok varhato dolog tortent na
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szóval csak arra akarok rávilágítani, hogy én is szeretem Kiefer-t, de sajnos néha erõsen kirajzolódnak a színészi képességeinek határai kedvenc sorozat ide vagy oda. No offense, de sajnos így van.
Úgy vélem, egy hasonló érzelmet kinyilvánítani minden magát színésznek tituláló embernek alapkövetelmény...
http://www.torrentspy.com/torrent/1014390/24_s06e05_preview_dvdrip_millaza