5854
-
zsozsizsá #2567 Torrentről tudsz tölteni? -
teminho #2566 sziasztok. az lenne a kérésem/kérdésem hogy nem e tudna valamelyikőtök segíteni megszerezni a 24 1.-2. évadát divx-esen angol hanggal magyar felirattal? aki tudna segíteni lécci jelezzen, bármilyen megoldás érdekelne... köszönöm szépen... várom hogy írjatok -
peter31 #2565 -
#2564 azért a magyart még tanulhatnád ^^ -
zsozsizsá #2563 És a heroest nézve televolt hibával a felirat!
-
zsozsizsá #2562 Ém csak azt montamn h nem várok addig megnétem felirat nélkül mer nagyon érdekel, és tudok annyira angolúl h megétsem, úgyhogy nem kell letámadnod az embert egyből! (barom) -
#2561 van vmi infó arról hogy Wendigo miért fejezte be ? -
#2560 én már azokat is kitiltatnám innen aki feliratot kér:P
sz.tem mindenki meg tudja magának nézni hogy van e ha meg nem tudja hol kell keresni akkor nem "méltó" e sorozatra:)
-
Abruzzi #2559 szerk: ehhez sem veszitek a fáradtságot. -
Abruzzi #2558 Én nem értem egyeseknek hogy van pofájuk ahhoz, hogy hőbölögjenek ha nincs hamar felirat. Ki a retkes f@szt érdekel hogy a Heroshoz aznap volt már?? mert én nagyon magasról leszarom. Legalább van aki megcsinálja a feliratot. Szerintem illene megköszönni Kicsitiannak h megcsinálja. Nem pofázni, hogy: "biSZtos nem várok addig". Hát ne várj. Mindegy, okoskodjatok csak csak nehogy kicsitian egyszer benézzen ide, aztán azt mondja hogy leszarja, ő érti angolul is, ekkora buziknak meg nem csinál feliratot. Istenem...
Amúgy ha még ehhez sincs fáradtságotok, 1,5 éve tanulok angolt, szal egy kis angol nyelvtan tudás, plussz: http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
És a lényeget bőven meglehet érteni. És akkor biSZtos nem kell várni kicsitianra... -
#2557 bisztos???
:DDDDDDDDDDDDD
-
#2556 Senki nem kért rá. Ott az angol felirat + a szótár. Sok sikert! -
zsozsizsá #2555 hát akkor jólvan én bisztos nem fogok várni szombatig!
-
#2554 Kicsitian nem olyan gyors. Régen Wendigo tök gyorsan megcsinálta, de nem baj, Kicsitian méltó utódja.A gyorsasága nem is, de a minősége kíváló :) Elvégre: Örüljünk, hogy valaki Wendigo helyett csinálja. :) -
#2553 lol, heroeshoz aznap volt... -
#2552 A 23-hoz elméletileg holnap, a 24-hez péntek-szombat környékén várható. -
zsozsizsá #2551 Mikor lesz magyar felirat a 23,24-nek nagyon várom?? -
#2550 S06 E23-24
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack és Bill együtt ez az :D Amikor Bill együtt Jack-el, mondtam magamban, hogy Na ha Billnek baja lesz akkor mérges leszek :D De szerencsére nem :)
Nem ez lesz a kedvenc évadom az biztos, de azért voltak benne jó dolgok.
S06 Szereplőkről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Idén lényegében két főbb embert vesztettünk Curtist és Milo-t. Curtis lelövése valahogy nem rendített meg, Milo-nál viszont olyan hirtelen történt, hogy csak kerestem az állam :) (és jó volt keresni, mert hosszú részek óta nem volt ilyen már:))
Újak közül Tom volt az aki a meglepetést okozta, mert amilyen ellenszenves volt az elején, a végén megkedveltem őt.
Aaron-t jó volt viszont látni, de kár, hogy alig volt szerepe :( Kicsit hiányoltam Mike Novick-ot, úgy látszik 2 Mike nem kell egy évadba, hisz most volt nekünk egy Doyle-unk. Igazából így mellékszereplőnek jó volt, de mondjuk úgy, hogy ő lenne a főhős Jack helyett, úgy már nem tudnám elképzelni.
Bill-nek örültem, hogy ismét velünk volt de lehet, hogy a következőben már nem látjuk viszont, persze minden lehetséges :)
Ismét gazdagodtunk minimum egy "Best of 24" jelenettel :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor az atombomba felrobbant mindenképp beírta magát a 24 legjobb jelenetei közé az biztos :) Amikor bemennek üvölti a fickó, hogy "Noooooooooo" majd a robbanás és a reakciók, nagyon jó volt
A lezárás tetszett, szép befejezés volt. Várom én is a hetedik évadot, hogy mit találnak ki, az biztos, hogy amíg megy a 24, én nézni fogom , akármi is lesz! :)
Végezetül:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért most így belegondolva a Tony, Michelle, David Palmer hármas rettenetesen hiányzik, egyiküket életben hagyhatták volna. Bár az biztos, hogy kegyetlen áll leesős kezdése volt az S05E01-nek pont miattuk :) Egyik kedvencem az ötödik évad annak ellenére, hogy mindhárom szereplő elment. -
#2549 S06E24:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Örültem hogy a Harmadik évad után ismét egy nyugis, művészi befejezést kaptunk.. A végére paráztam hogy vajon betesznek e vmit ami miatt körmünket rághatjuk hónapokon keresztül de szerencsére a készítők nem tették meg ezt a hibát..:)
Így tehát ez az évad is teljesítette a 24-től elvárható színtet, mégha egy kicsit alacsonyabb vérmérsékletű is volt mint a többi :) És ahogy Szonlnokboy mondta: Szeretettel várjuk a folytatást ! -
#2548 S06E23-24:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó volt az évadzáró. Bill Buchanan in action! Végre. De sajnos már nem látjuk viszont szerintem, ahogy Karen Hayes-t sem, maximum pár epizód erejéig. Azért annak ellenére, hogy annó nem mutatta ki, eléggé zokon vette Jack, amit az a vén farok mondott neki, már azthittem megöli :) Pa Bauer halálában nem vagyok biztos, és miután nála volt a sub-circuit board, annak épségét és megkérdőjelezem.
Jah és a hét idézete:
- Im pregnant.
- You mean what? With a child? :DDD aranyos jelenet volt.
Összességében elég jó évad volt, bár a közepe fele kicsit leült a sorozat, ellenben jóval visszafogottabb történetvezetést kapott. Rájöttek a készítők, hogy nem kell túl húzni itt a dolgokat mert abból jó nem fog kisülni (lásd második évad). Karakterek terén számomra a pozitív csalódások szezonja volt (Tom Lennox; Mike Doyle; talán még VP Daniels is a végére) és örültem, hogy visszafogták magukat az írók és nem írtották ki a fél bagázst mint azt tavaly tették.
Szeretettel várom a folytatást...Jaj de soká lesz még -
SnakeJake #2547
24 : Day Zero -
SnakeJake #2546 SPOILER!!!
Ha valaki már túljutott a finálén vessen ide egy pillantást!
http://www.youtube.com/watch?v=OttiDqyc72U -
Slash89 #2545 Köszi szépen, ezt kerestem. -
SnakeJake #2544 http://blog.24in24.info/season-6/
Haláli!!! -
#2543 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az alelnök Jack, apja, anyjának, az apjának a dédunokája, és egyben Chloe féltestvére. -
#2542 Au. :D -
firni #2541 hát nem anyacsavart az hétszentség -
#2540 USA-ban este 2 hour season finale :D
Kiváncsi vagyok a végén milyen csavart raknak be :) -
zsozsizsá #2539 http://24hungary.extra.hu/ (lehet h ez az??) -
Slash89 #2538 Sziasztok, segítség kellene. Van az az oldal, ahol a 24 6. évadjáról csinálnak képregényt, minden rész egy oldal. Sajnos elvesztettem a linket, és a google csak a régi linkjét dobja ki. Valaki léci, írja be ide a linket. Köszi -
#2537 Íhaa...belefutottál egy nagy kamu cuccba. Fake barátom, töröld, kedd hajnalba lesz csak fent a 23.rész. -
#2536 hali!
tudnátok segíteni?torrentről leszedtem 2x:24 S06E23 HDTV XviD-NoTV[eztv]:
melyik verzió olyan,amihez nem kell külön player?
az 1ik rar-os volt.
-
zsozsizsá #2535 Már várom a 6. évadnak a 2db befejező részét! -
#2534 nyugi nem veled van a baj, nekem sem egyértelmű...
www.feliratok.hu -
godan #2533 Hi!
A harmadik évadnál járok !
Hol lehetne hozzá fellelni feliratot?? -
#2532 Most végeztem az 5-ik évaddal
hát ezek a kínaiak:(((((((((( -
#2531 Most megnézve ezt a 24-es South Park részt kicsit csalódott vagyok, jóval többett kihozhattak volna a témából :( -
solikka #2530 Nekem is feltűnt Daniel Jackson a Csillagkapuból! Érdekes dolog(és jó) egyik sorozat szereplőit egy másikban látni -
#2529 Nekem is eddig az 5. evad tetszik a legjobban, az 1. meg a leggyengebb.
Amugy tegnap a Cool tv elkezdte adni szinkronizaltan. Nekem mgyar feliratra sincs szuksegem, de kivancsisagbol beleneztem a szinkronosba. Szerintem kozepesnel is rosszabb. A szineszek ismertek, bar nem kifejezetten szinkronszineszek, ezert nem is illik szerintem a hangjuk a karakterekhez. -
#2528 de mér, valamivel elkell ütni az időt amíg jön a következő rész..:D