24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER! <#idiota>#idiota>
Iszonyatosan nagy királyság!!!!!!!!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elkülönitõs dolognak sem volt semmi értelme, McCarthy meg csak jön megy és telefonál, érthetetlen minek neki a nõ, ilyen ügyekben jobb egyedül dolgozni, ne még egy idóta szõkére is figyelni, aki tuti sáros valamiben.
Gray jól átverte az egész családot, az a kérdés elzárni viszik apát és fiát vagy a hidegre
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az ilyen palmeres, ctu-s részek kellenek bele, azok adják a történet egyik felét, szerintem meg nem unalmas!!
ha nemtetszik ne nézd!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Meg valahogy - fáj hogy ezt kell írnom - uncsi! Ki a tököt érdekli Milo meg az arab csaj, kit érdekel az elkülönítõben szenvedõ arab faszi meg a palmer huga, ki a faszt érdekel karen hynes???
MINKET JACK érdekel, õ viszi a sztorit nem ezek az akárkik. Add össze hány percet szerepelét E06-ban Jack...
Persze, hogy nem ugyanaz, hisz nem érzed már azt az erõs családi köteléket, és a vele járó feszültséget, melyek az elsõ szériát jellemezték. De azt is vedd hozzá, hogy a Bauer családdal történt események nagyban hozzájárultak Jack karakterének megformálásához, és szerintem ahogy egyre több mindent elvesz tõle az élet, annál inkább kiforrotabb lesz a jelleme. Ez egy ilyen sorozat, amúgy is minden évadnak más az arculata, de szerintem ez kifejezetten pozitívum, mert legalább nem monoton, nem ismétli önmagát, mindig képes megújulni.
Más: valaki a 6. évad ep 6.-hoz kérem töltse fel a feliratfájlt, mert az a szélhámos site nem akarodzik bejönni nálam... pedig már úgy nézném a soron következõ epizódot, hogy az elmondhatatlan. Szerezzetek nekem egy szép estét! 😛
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem jön be a hosszupuska oldala!
Vki küldje el nekem a feliratot please!
[email protected]
elöre is köszi
(Nekem még 15 perc, amig lejön a notv avi 😊)
Jó szórakozást!
© w3nd1g0 ma 17:02 | Válasz | #739
24 S06E06 felirat elküldve jól. Hamarosan felkerül gondolom.
Úgyhogy figyeljétek, mikor jelenik meg 😊
www.magnokazetta.hu
http://rapidshare.com/files/14051069/24606.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/14051055/24606.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/14051011/24606.part4.rar.html
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
valamelyik évad mindenhol volt de az elsõ sehol se😄:S
na mind1 majd lesz valahogy
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
holnap még megnézem a Duna Plázában..ha ott se lesz...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egyszer akar az ember tisztességes lenni...😛
nemhittem volna hogy ez a köcsög a testvére jacknek, szerintem azért is csápolja, mert mindenképp megakarja találni az apját és õ nem segít neki, így hát ezt kell tennie...
azé amikor levitték wayne-t, megint az a drámai pillanat, amikor érzõdött., hogy a testvérére gondolt...kiakaszt😊