24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raven87
S06E06:

SPOILER! <#idiota>

Iszonyatosan nagy királyság!!!!!!!!

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Amse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Szerintem mind1 hova viszik õket, mert Jack ugye nem hal meg. A kérdés, hogy mennyire lesz drámai a forgatókönyv és meghal e fater?

Amse
Vagy Nadia a rossz oldalon áll és Milo jól beszopja, hogy beléptette a saját jelszavával 😊

s6e6
ez a rész vontatott volt, Karen igen hamar beadta a derekát, nem hiszem, ha valaki ilyen formátumu álláshoz jut, csak igy feladja.
Az elkülönitõs dolognak sem volt semmi értelme, McCarthy meg csak jön megy és telefonál, érthetetlen minek neki a nõ, ilyen ügyekben jobb egyedül dolgozni, ne még egy idóta szõkére is figyelni, aki tuti sáros valamiben.
Gray jól átverte az egész családot, az a kérdés elzárni viszik apát és fiát vagy a hidegre

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Fido4life
azért ebben a részben látszott hogy ez a Milo gyerek, és Nadia között alakulgatni fog valami 😊 (bár lehet hogy tévedek 😄)

Fido4life
de félelmetes az elején ez a bemondó 😄

Fido4life
😮 hát a következõ részt biztosan úgy töltöm... már több mint fél órája szarokodok, ezzel a két nyamvadt fájlall..

Amse
seed:9010 peer:7112

Fido4life
hát azt nem csodálom... amennyien seedelhetik 😊

Bandee1987
köv részhez van vmi promo?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Amse
torrent...
nekem 30 perc alat lejött...

Fido4life
Damn It ! Reggel indítottam el a letöltést, és most haza térve szörnyû dolgot láttam.. 11%-nál tartott a letöltés !! <#szomoru1><#sir><#rinya> Így kénytelen vagyok elkezdeni fájlonként tölteni, egy másik szeverrõl 😞

dienesoft
Nem azért, de ha ezt a levelet nekem irtad, a válaszom az, hogy NEM mondtam azt hoyg nem tetszik. Ugyanolyan fanatik vagyok mitn a többiek.Csak a véleményemet mondtam el.Ennyi!

szerintem ez a sorozat így jó!!! ha csak jackrõl szólna akkor nem nézném!!!
az ilyen palmeres, ctu-s részek kellenek bele, azok adják a történet egyik felét, szerintem meg nem unalmas!!

ha nemtetszik ne nézd!
dienesoft
Sztem a 6.évaddal semmi probléma eddig, DE:

Sztem csak azon kéne változtatni, hogy a következõ részekben valahogy Jackre kéne rakni a hangsúlyt és õ vigye nagyrészt a sztorimenetet és nem a bent lévõ CTU-sok és Palmerék. Valahogy a 4.rész óta mintha nem tudnának az epizódok végére nagyot ütni. Nekem ez hiányzik , amugy meg ugyanúgy rendben az évad mint eddig sztem 😊

Fido4life
"Pont ezért húzom a szám mert nem tud újat mutatni, csak ismétli önmagát újra meg újra." hát igen, nálam is ez a fájó pont

Bandee1987
Nem hiszem,
annyira látszik a hatalommániája, hogy sztem lassan megfúrja Palmert is, hogy elnök lehessen.

Mayday
Engem erdekelnek. Unalmas lenne azert a 24, ha csak Jack lenne benne. A tobbi evadban is voltak mas szereplok is, nem vetted eszre?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
Pont ezért húzom a szám mert nem tud újat mutatni, csak ismétli önmagát újra meg újra.
Meg valahogy - fáj hogy ezt kell írnom - uncsi! Ki a tököt érdekli Milo meg az arab csaj, kit érdekel az elkülönítõben szenvedõ arab faszi meg a palmer huga, ki a faszt érdekel karen hynes???

MINKET JACK érdekel, õ viszi a sztorit nem ezek az akárkik. Add össze hány percet szerepelét E06-ban Jack...

Fido4life
szerintem pedig egyre inkább kiforratlanabb a jelleme, elvégre amit a hatodik évadban is csinál, éppenhogy kijön a SPOILER kínaiaktól rögtön elkezd segíteni mindenkin, szerintem azért ennyire hazafi senki se lehet (azok után amin keresztül ment)... ezt a megujulásos dolgot is megvitatnám, de akkor már tényleg azt hinnétek hogy csak a rosszat keresem a soriban... ami persze nem így van 😛

Thx, bár idõ közben sikerült leszedni... 😛

Amse
Nem tudom, mit vagy úgy oda...

Persze, hogy nem ugyanaz, hisz nem érzed már azt az erõs családi köteléket, és a vele járó feszültséget, melyek az elsõ szériát jellemezték. De azt is vedd hozzá, hogy a Bauer családdal történt események nagyban hozzájárultak Jack karakterének megformálásához, és szerintem ahogy egyre több mindent elvesz tõle az élet, annál inkább kiforrotabb lesz a jelleme. Ez egy ilyen sorozat, amúgy is minden évadnak más az arculata, de szerintem ez kifejezetten pozitívum, mert legalább nem monoton, nem ismétli önmagát, mindig képes megújulni.

Más: valaki a 6. évad ep 6.-hoz kérem töltse fel a feliratfájlt, mert az a szélhámos site nem akarodzik bejönni nálam... pedig már úgy nézném a soron következõ epizódot, hogy az elmondhatatlan. Szerezzetek nekem egy szép estét! 😛

Fido4life
szerintem a második évadtól kezdve nem AZ a 24... hiába, az elsõnek volt az a megkapó, egyedi hangulata/feelingje...

Fido4life
tyûha megint sok szpojler.. én majd honap lesem meg, úgy sietek haza ahogy csak tudok 😛

NeoMaN
So-so.
Ez a 24 már nem AZ a 24.
😞
Sajnos.
Pedig fanatic vagyok...

Csacsi
Szerintem Lennox nem geci. Illetve nem olyan értelemben mint Fayed, vagy Graem. Õ csak másképp akarja intézni az ország "biztonságát". Egyébként jó kis rész volt. De messze van még a jövõhét. Nem baj, lassan meg lesz az 5. évad Dvd-n. Az majd enyhíti a hét közbeni hiányosságokat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dienesoft
mondjuk én is megmondtam volna neki simán, Palmer tuti segített volna. Komolyan mondom, ezt a genyot simán el lehetett volan intézni...érdekes lesz...ennyi fõgeci nem nagyon volt 😄DD

Bandee1987
Perpill a 4 fõ geci jelenleg: Graem, Fayed, Lennox és Mccarthy 😊

Bandee1987
s06e06
Nemtom, de Karen helyében simán elmondtam volna Palmernak, hogy ez és ez van, igy és igy megfenyegetett, mert így hogy csak simán lemondott elég xar dolog. Graem meg egy geci 😊

dienesoft
6X06
báá, tdutam, tudtam, egy ez igazi szanafabics ez a Graem...átverte apját is meg Jacket is.Jó kis rész volt amúgy!

Törölt felhasználó
Frissités megoldja!
vezérszuszu
sziasztok!
Nem jön be a hosszupuska oldala!
Vki küldje el nekem a feliratot please!
[email protected]
elöre is köszi

Bandee1987
Lusta vagyok regelni a hosszupuskán és a feliratok-on, úgyhogy itt nyilvánítok köszönetet w2nd1g0-nak a gyors feliratért, és én is jó szórakozást kívánok mindenkinek 😊
(Nekem még 15 perc, amig lejön a notv avi 😊)

Törölt felhasználó
Ki is raktam!
Jó szórakozást!
dienesoft
Ojjeeee!köszi az infót!

Bandee1987
jó hírek hosszupuskáról
© w3nd1g0 ma 17:02 | Válasz | #739
24 S06E06 felirat elküldve jól. Hamarosan felkerül gondolom.

Úgyhogy figyeljétek, mikor jelenik meg 😊

a pécsi mm-ben ott az 5 évad dvd............

www.magnokazetta.hu

Csacsi
http://rapidshare.com/files/14051058/24606.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/14051069/24606.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/14051055/24606.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/14051011/24606.part4.rar.html

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

vezérszuszu
Vki linket DOBJON A 6-RÓL!!(ahonnan szedhetjük)

dienesoft
Megjelent a 6x06! Esetleg ma estére várható a felirat?😊ha tud vki vmit az szóljon!😉

NeoMaN
Csak kérdezd meg mi az ára, sztem a régi ár van még kint.

NeoMaN
Rendeld meg a www.dvdabc.hu -n

fsgh
nem csak Media Marktban nézelõdtem...

valamelyik évad mindenhol volt de az elsõ sehol se😄:S

na mind1 majd lesz valahogy

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Csacsi
Én Budaörsön vettem meg. Ott volt a Media Markt-ban. Nézd meg ott. Hátha lesz ott még belõle. De a Camponaban tudtommal nincs Media Markt.

fsgh
jó neked😊

holnap még megnézem a Duna Plázában..ha ott se lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fido4life
azt én még anno karira kaptam 😄

fsgh
húú ne tudd meg milyen ideges voltam ma...Jártam az: Árkádban,Cd Galaxisban,Mamutban,Westendben,Camponában de az elsõ évad sehol se volt meg:@@

egyszer akar az ember tisztességes lenni...😛

6x05!

nemhittem volna hogy ez a köcsög a testvére jacknek, szerintem azért is csápolja, mert mindenképp megakarja találni az apját és õ nem segít neki, így hát ezt kell tennie...

azé amikor levitték wayne-t, megint az a drámai pillanat, amikor érzõdött., hogy a testvérére gondolt...kiakaszt😊
Fido4life
csak az a szar bennük hogy a kép nagyon meg van nyújtva..