24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Most nagyon egyszerre jött, hogy egyrészt dupla epizód lesz ma este, másrészt baromi húzós, ultrasürgõs munkám adódott, olyan szintû, amit csütörtök estig éjjel-nappal csinálnom kell, hogy meglegyek. Éppen ezért szinte 100%, hogy a két részt nem tudom megcsinálni idõben, még egyet sem biztos. "
Lehet róla szó, hogy valaki segít neki? Tavaly, ha jól emlékszem Doomsnight segített.
<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Es zuzhatod is.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
fj
Szeretnék egy "kis" segítséget kérni. A 24 1-2-3-4-5 epizódokat már többször láttam, de a 6. epizódnak csak a magyar feliratait találtam meg. Honnan lehet ezeket letölteni a hozzá megfelelõ felirattal?
A segítséget elõre is köszönöm! Fj
Ma dupla rész... dupla öröm 😊
Remélem hamar lesz mindkettõhöz felirat 😛
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Dupla Jack Bauer-orgia 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
az összes 24 részes??
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ez nagyon nagy rész volt! ennyit tudok...csak nézek ki a fejembõl
a kihallgatós résznél, kicsit bámultam, elég kemény lehet az a szer wazzzee... uhhhh
az lenne az igazi csattanó, ha visszatudnák hozni graem-et...
Szóval, valszeg nem végeztünk még.
Amúgy a hetedik rész sikerült szerintem a negyedik után a legüberebbre. Magáénak tudja (nemtúl agysorvasztó-SPOILER) a 24 történelem legmeredekebb és felkavaróbb vallatását, megfejelve még vagy 2-3 mammutcsavarral. Eddig megvagyok elégedve a szériával, ami a jelek, és a cliffhanger szerint még csak most fog igazán kibontakozni.
Akkor OK 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezd egyre kuszább lenni a dolog, nagyon kiv. vagyok a csattanóra, szerintem ebbõl lesz egy 7. évad is.
Következõ rész jövõhéten lesz vagy esetleg lesz egy hét szünet? Valaki tud valamit?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Na mindegy, Jack is Jack, a részt élveztem, várjuk a folytatást!
NUKED: LOL rls at 33:00 when returns from commercial, there is 25 seconds of conversation missing from the rls.
hosszupuskan.es feliratok.hu-n se talaltam. ha valaki tud kerem szoljon.
johet a sav 😄
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé