24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

W3ndigo ezt írtam a másik fórumban:

"Most nagyon egyszerre jött, hogy egyrészt dupla epizód lesz ma este, másrészt baromi húzós, ultrasürgõs munkám adódott, olyan szintû, amit csütörtök estig éjjel-nappal csinálnom kell, hogy meglegyek. Éppen ezért szinte 100%, hogy a két részt nem tudom megcsinálni idõben, még egyet sem biztos. "

Lehet róla szó, hogy valaki segít neki? Tavaly, ha jól emlékszem Doomsnight segített.

<#wilting><#szomoru1>

Mayday
Irok privatban.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

vezérszuszu
NA lehet szedni!!
GO srácok!!!

eddig oké... megvan az oldal www.mininova.org megkerestem az elsó részét a 6. epizódnak 24 S06E01 HR HDTV XviD-CTU de nem tudom hogy töltsem le... biztosan én vagyok béna de nem találom...
Mayday
Leszeded a reszeket egy torrentoldalrol (pl. mininova.org), aztan meg leszeded a feliratokat egy felirat oldalrol (feliratok.hu).
Es zuzhatod is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A kérdés ma is aktuális! Tehát a 6. Évad epizódjai érdekelnének... gondolom sokan vagyunk így!
igen... nem voltam egyértelmû!
fj
Fido4life
évadra gondolsz ?

Sziasztok!
Szeretnék egy "kis" segítséget kérni. A 24 1-2-3-4-5 epizódokat már többször láttam, de a 6. epizódnak csak a magyar feliratait találtam meg. Honnan lehet ezeket letölteni a hozzá megfelelõ felirattal?
A segítséget elõre is köszönöm! Fj
Fido4life
ém is 😊

vezérszuszu
Sziasztok!
Remélem holnap ilyenkor már a két új részt nézzem!!

InfectedMann
És igen! 😊
Ma dupla rész... dupla öröm 😊
Remélem hamar lesz mindkettõhöz felirat 😛

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bandee1987
hajjaj 😊

Dupla Jack Bauer-orgia 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

dienesoft
Akkor holnap este dupla rész várható? (6x08,6x09)

dienesoft
az én rippemben nem volt ilyen 😊

Paulie
elnézzük....

.

fsgh
S1x08-as részben 12-13 percben belelóg az operatõr a képbe😄DDDDDD😛 elég nagy baki...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
értem köszi😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

igen

fsgh
lenne egy kérdésem...most kezdtem el nézni ezt a soroatot...az elsõ évad 24 részes...

az összes 24 részes??

Fido4life
hát azt már nehezen..

OMG!
ez nagyon nagy rész volt! ennyit tudok...csak nézek ki a fejembõl

a kihallgatós résznél, kicsit bámultam, elég kemény lehet az a szer wazzzee... uhhhh
az lenne az igazi csattanó, ha visszatudnák hozni graem-et...
dienesoft
Eddig énis meg vagyok vele elégedve az évaddal, egyesek nem, igazából nem is értem miért, de ezt csak õk tudják.Nekem majdnem beszakadt a fejem a Jack féle üvöltözéstõl amit levert a szobában, valami eszméletlen színészi teljesítményre képes és nagyon jól áll neki a szerep továbbra is 😊

Elvileg a Sutherlandgyerek további két évadra írt alá szerzõdést...

Szóval, valszeg nem végeztünk még.

Amúgy a hetedik rész sikerült szerintem a negyedik után a legüberebbre. Magáénak tudja (nemtúl agysorvasztó-SPOILER) a 24 történelem legmeredekebb és felkavaróbb vallatását, megfejelve még vagy 2-3 mammutcsavarral. Eddig megvagyok elégedve a szériával, ami a jelek, és a cliffhanger szerint még csak most fog igazán kibontakozni.

dienesoft
Uh az nagyon jó lesz, 2 rész egy héten..lesz mit nézni jövõhéten 😊

InfectedMann
Jah, hogy jövõhéten 2 rész lesz 😊
Akkor OK 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre megint láthattunk egy Jack féle kihallgatást vagy mi a szöszt 😄
Kezd egyre kuszább lenni a dolog, nagyon kiv. vagyok a csattanóra, szerintem ebbõl lesz egy 7. évad is.

Következõ rész jövõhéten lesz vagy esetleg lesz egy hét szünet? Valaki tud valamit?

Bandee1987
6x07
A Bauer családban fokozódik a helyzet 😊 A Cégért mindent 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nem a halott Teri nénire gondoltam, hanem aki Graem mellett van most is. Ettõl függetlenül még mindig az elsõ mp után agyonlõttem volna😊

Csacsi
Ebben a vallomásban, csak az 5. évad eseményei voltka benne. A felesége halála, és egyéb ilyen dolgok, azokról szó sem volt. Abban õ nem volt benne. Õ inkább az 5. évadra utalt ezzel, Jack legutolsó Amerikában töltött 24 órájára, hog ypontosabb legyek 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jack a Gestaponál is szép karriert futott volna be😊
mostmár érdekelne, hogy mi lehet az a nagy terv, ami miatt egy apa, képes megölni a fiait

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

6x07

Összességében ütött ez is, de azért volt pár érdekes rész benne. Jack megtudja, h az elmúlt 5-6 év eseményeiért a testvére felelõs, aki elvette a feleségét, megölette a legjobb barátait, az USA elnökét, stbstb. Dühöng mint az állat, erre bejön a faterja, és 2 sec alatt elalszik a düh...utólag azt mondom, h jó volt így, mert nagyobb csattanó volt a vége (bár számítani lehetett a vége poénra), de azért megnézném IRL azt a valaki, aki képes lett volna türtõztetni magát Jack helyzetében. Még csak nem is 1 gyilkosság, hanem 5 év!
Na mindegy, Jack is Jack, a részt élveztem, várjuk a folytatást!

dienesoft
6X07
Fuuu nagyon jó rész volt. Szegény Morris is jól megszívta, idáig volt egy rohadék Graemünk, mostmár van rohadék Jack apja is. Ezt tényleg nem gondoltam volna az apjáról, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebbõl.Amúgy a Graem kihallgatásos rész valahogy a gyomromig hatolt 😊

van felirat a lol-hoz a hosszupuskán! thx w3nd1g0 !<#worship>

Amse
jah közben meglett a proper verzió 😊

Mayday
Marcsak azert is, mert minden bizonnyal a noTV-hez lesz felirat keszitve!

25 másodperc szöveg hiányzik a 33. percnél a reklám után. Az pedig egy új, frissen bevezetett szálhoz kapcsolódik, ami feltehetõleg fontos is lesz. Mindenesetre a noTV már hajnalban kihozott egy proper verziót, javaslom annak a beszerzését, az hibátlan.
Amse
:/
NUKED: LOL rls at 33:00 when returns from commercial, there is 25 seconds of conversation missing from the rls.

Ha nuked, akkor valami hiba van vele, fel szokták tüntetni az okot is. Ugyanúgy lehet egy két másodperces blackout mint egy, a teljes játékidõt végigkövetõ hang-csúszás, úgyhogy érdemes megnézni, milyen okkal jelölték meg így, mert lehet, hogy olyasmi, ami mellett (ha archiválni nem is,) megnézni bõven jó.
Amse
ez most jó?
24.S06E07.HDTV.XviD-LOL

Fido4life
yea akkor holnap már nézhetem is !

dienesoft
nah 6x07 kijött 😊

dienesoft
Nem nagyon. Akkor a memetic fajta volt fent, majd egy héttel késõbb volt fent a xor változat.Sajnos nem nagyon tudok magyar feliratot, bár valahol biztos van..

Geeryy
Hello.a 24.s06e02.hdtv.xvid-xor verziohoz letezik magyar felirat?
hosszupuskan.es feliratok.hu-n se talaltam. ha valaki tud kerem szoljon.
johet a sav 😄

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Fido4life
yeah !

http://www.fox.com/schedule/schedule_nextweek.htm
12-én dupla rész a FOX-on!!! <#vigyor2><#vigyor2><#nevetes2>
Amse
hol jársz?

nesster
Darálom, remélem hamar uolérlek titeket. 😄

Fido4life
az már túl elcsépelt lenne...😮