5854
-
#2687 up -
Quantumleap #2686 Biztosabb, ha csak annyit írsz be: "huszonn". -
paco24 #2685 Feliratok.hu-n van 4 fajta pack csak ird be a keresőbe hogy huszonnégy igaz amit te irtál hogy hdvs nincs de szerintem HDTV-re gondoltál. -
PunkZoli #2684 hali, tudnátok segíteni, hogy az 5ös évad hdvs-s ripjéhez honnan tudnm egyben! leszedni az összes feliratot?..fontos legyen hogy egy pakkk legyen, nemszeretek pepecselni, előre is köszi -
#2683 szerintem mindkettőt...:( -
#2682 Szerintem a második. -
#2681 Szerintem egyik sem, nem a hatodik szezonra gondoltak, hanem ötödikre tehát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Palmer vagy Tony -
#2680 Oooo -
Quantumleap #2679 Vagy Assad? -
Quantumleap #2678 Kíváncsi volnék, hogy vajon ki az a karakter, akit később megbántak, hogy nem hagytak életben? Talán Curtis? -
#2677 Actor James Morrison (who plays Bill Buchanan) revealed on his website that at present (as of July 1, 2007) he will not be returning for season 7 due to the change in direction of the show. -
#2676 Nagyon remélem, hogy Buchanan maradni fog. -
Quantumleap #2675 Nő elnök lesz, az majdnem bizti. -
#2674 Chloe for prezident -
Quantumleap #2673 Nem fogod elhinni. Többek között innen az sg-ről.
http://www.sg.hu/cikkek/52393/dontott_a_fox_6_evad_nem_eleg_a_24_bol
http://www.sg.hu/cikkek/52089/ujitanak_a_24_keszitoi -
szando #2672 ezeket az infokat honnan szerzed? link plz :) -
Quantumleap #2671 A tervek szerint ugye a következő évad nem is Los Angelesben fog játszódni. Az is lehet, hogy Chloe lesz az egyetlen állandó másodfőszereplő, és a többiek csak egy-egy epizódban bukkannak fel. -
#2670 Ha tényleg, csak Chloe lesz, akkor nekem Buchanen nagyon fog hiányozni. Meg Nadia is. Meg Morris is. Remélem azért még ők visszatérnek.
-
szando #2669 ezt nem tudtam ^^ akkor semmi :) -
Quantumleap #2668 Én úgy tudom, hogy egyedül Chloe lesz a megszokott szereplők közül. Csak ő írt alá. -
szando #2667 igaz.. inkább csak már nem fognak ott dolgozni a köv. szezonban, mint Chase és Kim. De hát ki tudja :) -
Quantumleap #2666 Miért? Már nem áll módodban tölteni? -
#2665 mivaaaan?
:DDDDDDDDDDDDD -
#2664 Én már régen néztem meg a 24-et és az utolsó 3 részt nem láttam.Mi lett a vége? -
Quantumleap #2663 De Chase-t kórházba szállították, méghozzá villámgyorsan, és profi szakértők varták vissza, nem egy állatorvos tűvel-cérnával. Amúgy tényleg milyen lett volna már, ha Jack azt mondja:
- Itt a kezed, vedd a hónod alá, és rohanj a legközelebbi kórházig! Nekünk most fontosabb elintéznivalónk van! -
#2662 balta - balta :D -
Quantumleap #2661 Nana! Vele azért nem olyan hátrányos helyzetben esett meg, mint T-Baggel. -
#2660 de Chasenek nincs keze :D -
Quantumleap #2659 És ha Jack egyszer meghalna, az úgy lenne, hogy Chasenek kell úgy kinyírnia, mint neki anno Chapelle-t. Bár itt inkább az lenne, hogy Chase nem tudná megtenni, és Jacknek ki kéne venni a kezéből a fegyvert. -
#2658 Chase eleinte nekem nem volt szimpatikus de aztán már tetszett...
(amikor kínozták ) -
#2657 ja annak én is örülnék, bírtam a fejét nagyon a harmadik évadban (meg a játékban is :) ) -
#2656 Én azt bínám, ha Chase visszajönne és Jackkel ketten gyalulnának le pár mocskosfejűt...
:D -
Quantumleap #2655 Amúgy nekem szimpi a karakter, vagyis igazából a 4.évadban vált azzá. És előre utánanéztem, hogy meghal-e, és megkönnyebbülve láttam, hogy nem. Viszont a következő évadtól vele kapcsolatban nekem is jön az adrenalinpumpa. -
Quantumleap #2654 S magára hagyja Morrist a gyerekkel? -
szando #2653 Chloe-nak meg kell már halnia vagy valami mert már túl régen dolgozik a CTU-nál.. -
#2652 Neeeeem
most kiderül,hogy Chloe az áruló... -
#2651 :DD Simán! -
Quantumleap #2650 7. évadnak nyilván ő lesz a főgonosza. -
#2649 Sztem az is egy nagy geci.
:DDDDDDDDDDDdd -
Quantumleap #2648 Stílusodon faragj egy kicsit. Amúgy nem igaz, hogy nem érted. Arról van szó, hogy kiderült Jack öccséről, hogy ő volt az egyik főgeci az 5.évadban, és az apjáról is, hogy szintén rosszfiú, de érdekesmód az anyjáról szó sem esett, hogy él-e, hal-e, vagy elvált.