24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nézeti magát a sorozat😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A harmadik sem rossz eddig, bár ez már kicsit lanyhább a 2. évadnál 😊 Képes voltam a felénél abbahagyni hogy maradjon késöbbre is 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A medve nem játék.
Igen, APRÓCSKÁK, de nem ilyen banális marhaságok, meg totál hihetetlen dolgok. Na mind1, bízzunk benne nem lesz több...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(PB, Heroes, House, etc...)
És eddig is voltak apró hibáka a sorozatban. Semmi sem lehet tökéletes 😊
Sajnos tökéletes dolog nincs 😊
Mindegy. Nekem tetszik ez az évad is.
Go Jack Go 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
De tényleg langyosabb már a dolog.
Nameg ez a Dzsekk öccse egy sorozatgyilkos (több ctu ügynök ill D.Palmer haláláért felelõs), Dzsekk faterja pedig szintén vmiféle tömeggyilkos-jelölt, ráadásul apuci gond nélkül öli meg a pici fiacskáját, akire már nincs szüksége... És ezek az emberek a CTU szuperügynök legközelebbi rokonai...
NA EZ MÁR NEKEM EGY KICSIT SOKKKKK
eddig is voltak ilyenek.
és miért nem tudták mûholdon követni a helikoptert amin elmenekült a Fayed és neutron bobmát dobni rá?
Persze, LA-ben felrobban egy nuki, megmurdálnak 12e-en, és a környéken nyugodtan autókázhat a lakosság, mitöbb lövöldözhetnek az utcán, embereket rángathatnak ki a kocsijukból, stb.
Asszem a valóságban minden mozdítható harci és nemharci egység (pl. nemzeti gárda) hermetikusan zárna le egy ekkora várost UTCASARKONKÉNT, PLÁNE akkor, ha tudvalevõ, hogy további NÉGY nuki robbanása várható.
KAMU, KAMU, KAMU, csalódás. <#wilting>#wilting>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hat, mi szurkolunk Sziszinek! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nagyon ütõs a sorozat😮OO amint lehet megyek és megveszem a második évadot😊