24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jack faterja egy beteg ember

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

dienesoft
sztem is simán el tud menni ha közvetlen van egy heliük a közelben

Amse
hát az elsõt látva annyira nem nagy, hogy helikopterrel ne lehessen 3 perc alatt kívülkerülni belõle...

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát attól függetlenül sztem elég nagy egy ilyen bomba hatóköre, nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fsgh
tényleg jó😊))

nézeti magát a sorozat😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Amse
Több ideje volt. Mikor megtalálták a bombát akkor volt egy reklámblokk és amikor visszatértek már kikészítettek mindent Jack-ék és a CTU-nál is készen álltak magyarázni. Ennyi idõ alatt Fayed már helikopteren volt és simán elment onnan...

Bandee1987
Azért a 8 és 9.részben éreztem valami nagy hülyeséget
Fayed ugye beélesitett 1 atomot, hogy õ el tudjon menekülni, amig jackék ezzel szórakoznak. kb. 3 percük volt a robbanásig. 3 perc alatt nincs ideje Fayednek elmenekülni a bomba elõl, õ is ott pusztult volna meg Jackékkel, ha az a bomba felrobban, és akkor fuccs a szerkezetnek is, amivel a többi bombát lehet élesíteni, ergo értelmetlenül halt volna meg.

dienesoft
6X09
az utolsó 20 perc vadállat volt, az elejét kicsit húzták, mert nem volt semmi nyom amit követhettek volna. Egyre jobban jön vissza a régi izgulós 24-es feeling 😊 Az 5-6 kicsit leült, az ucsci 3 rész nagyon atom volt 😊

dienesoft
Nálam a harmadik évad a favorit, egyszerûen annyira megfogott, hogy azt egyhuzamba végignéztem...kivábcsi lesze, hogy a mostani 6.évadba lesz-e ekkora fejkiscavarás... kell hogy legyen 😊

Kmarha
és ez csak a kezdet 😊 A másodék évad, legalábbis nálam, egyhúzamba végig lett nézve. Mert mindig jött egy rész, ahol mondtam, nem, ez már durvább innen nem lehet, most már le kell ülnie a sorozatnak. Aztán jött a rész vége, és levegõ után kapkodva nyitottam meg a következõt, ami simán überelte az elõzõ részt. És természetesen a végén újra kattintanom kellett a következõre, különben aludni nem tudtam volna.. és megismétlödött a dolog. Így végig mind a 24 részen 😊

A harmadik sem rossz eddig, bár ez már kicsit lanyhább a 2. évadnál 😊 Képes voltam a felénél abbahagyni hogy maradjon késöbbre is 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

fsgh
elkezdtem a második szezont😊 láttam már 2 részt😊 pörgösebben kezdõdik mint az elsõ...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fido4life
na majd rákeresek 😉

a.carkey
Én nem találtam + letölthetõ formában, pedig nem sok rész ment még le. 😞

A medve nem játék.

Fido4life
tiszta 24 kópia..😊

vezérszuszu
Bocsi!!
Micsoda

vezérszuszu
Ez mocsoda konkrétan?
Vannak részei még???

a.carkey
Torrenten sem láttam, csak tudom, hogy van.

A medve nem játék.

dienesoft
Ismerem, bár sztem nem egy nagy kunszt 😊

a.carkey
Blasta
Azmá igaz 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

NeoMaN
Jó, azért saját öccsét nylonzacskózó dzsek elég über ígyis.
😊

dienesoft
Sztem simán nincs gáz a sorozattal,az 5-6 kicsit leült, 7,8 nagyon jó volt és kezdenek érdekes dolgok kiderülni (gondolok itt
Tom Lennox balhéira, most valamit nagyon szervez
)Nekem az égvilágon semmi bajom nincs a sorozattal! És higgyétek el,
nem ezt a négy atombombát probálják majd hatástalanítani az évad végéig- addigra sokkal több dolog lesz, mint hinnénk! 😊

Fido4life
nekem viszont lenne okom, hiszen amíg a PB nem jött, csak a 24 volt nekem mint sorozat...😊

Blasta
"És eddig is voltak apró hibáka a sorozatban"

Igen, APRÓCSKÁK, de nem ilyen banális marhaságok, meg totál hihetetlen dolgok. Na mind1, bízzunk benne nem lesz több...

Blasta
Hát nem aggódom, van mit nézni ezen kívül is 😊))
(PB, Heroes, House, etc...)

InfectedMann
szerintem nagyon jó a 6. évad.
És eddig is voltak apró hibáka a sorozatban. Semmi sem lehet tökéletes 😊
Sajnos tökéletes dolog nincs 😊
Mindegy. Nekem tetszik ez az évad is.
Go Jack Go 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Fido4life
amugy meg amíg a feszültség megvan, addig engem nem zavar semmiféle bugyutaság..😊 tényleg nem nagy kunszt ez a hatodik évad (eddig), de örülni kéne annak hogy van mit nézni, visszafogjátok írni ezeket az idõket, amikor már csak a BK marad esti programnak..xD

Fido4life
vazze [ spoiler] <-- ezt azért lehetne használni...

fsgh
annyira nem lehet langyos ha6.évadja sokakat a képernyõ elé szögez😊

Blasta
Nemis igaaaaaaz 😊))
De tényleg langyosabb már a dolog.

Nameg ez a Dzsekk öccse egy sorozatgyilkos (több ctu ügynök ill D.Palmer haláláért felelõs), Dzsekk faterja pedig szintén vmiféle tömeggyilkos-jelölt, ráadásul apuci gond nélkül öli meg a pici fiacskáját, akire már nincs szüksége... És ezek az emberek a CTU szuperügynök legközelebbi rokonai...

NA EZ MÁR NEKEM EGY KICSIT SOKKKKK

Amse
csak kezded unni 😊
eddig is voltak ilyenek.
és miért nem tudták mûholdon követni a helikoptert amin elmenekült a Fayed és neutron bobmát dobni rá?

Blasta
Ááááh, már ez a sorozat sem a régi.

Persze, LA-ben felrobban egy nuki, megmurdálnak 12e-en, és a környéken nyugodtan autókázhat a lakosság, mitöbb lövöldözhetnek az utcán, embereket rángathatnak ki a kocsijukból, stb.

Asszem a valóságban minden mozdítható harci és nemharci egység (pl. nemzeti gárda) hermetikusan zárna le egy ekkora várost UTCASARKONKÉNT, PLÁNE akkor, ha tudvalevõ, hogy további NÉGY nuki robbanása várható.

KAMU, KAMU, KAMU, csalódás. <#wilting>

fsgh
akkor elég nagy lyukat hagytak betömetlenül..báár az elmondások szerint a második évad így is ultrajó lesz😊

Fido4life
mármint a németekre

Fido4life
hát azokra nincs nagyon utalás...legalábbis én olyanra nem emlékszek

fsgh
aha...mert pl nagyon érdekelne

mit szól a ánya az anyja elvesztéséhez...meg az is érdekelne hogy kik azok a németek akik húdenagy górék😊

Fido4life
hát szerintem olyan 5-7 körül lehet, mivel részben utal rá, bár az elsõ évad ismerete nélkül is értenéd az egészet..

fsgh
már az elsõ után rohantam volna megvenni a második évadot😄DD de csak holnap kerül rá sor...😊)) amúgy ha 1-10-es skálán kéne mondanod akkor mennyire kapcsolodik az elsõ és a második évad?

Kmarha
ha az elsõ nagyon tetszett a második évadot abba se fogod tudni hagyni. És az utolsó rész után mint az örült rohansz is megszerezni a 3. évadot 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dienesoft
Köszönjük, én majd este nézem meg, mert most én is fordítok.

Törölt felhasználó
A 2 új rész felirata a hosszupuskán!
Fido4life
Bakker, megint hadják Fayedet lelépni 😞 azért azt nem gondoltam volna hogy Morris mûködõ cuccost ad nekik

Fido4life
hát én lehet hogy meglesem angol felirattal, egész nap erre vártam, nehogy már ez tartson vissza 😄

dienesoft
Arra is gondoltam, hogy a másik nagy (számomra nagy) fordítót, Victorpictort megkérhetnénk erre a feladatra?

Bandee1987
hajrá 😊

dienesoft
😊 Bizony, hát akkor hajrá Sziszi

Mayday
Azota mar irt ujra is, nem megy neki ezen a heten, bevallalta Sziszi nevu forumozo, az angol subbol. Elvileg lehet ma estere lehet is mar. W3ndigo meg jovo heten mar ujra csinalja.

Hat, mi szurkolunk Sziszinek! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fsgh
húúú egnéztem az elsõ évadot

nagyon ütõs a sorozat😮OO amint lehet megyek és megveszem a második évadot😊

Nálam nincs hangja a 6. epizód 01 részének! mi lehet az oka?
dienesoft
Uh, a francba!:S Hát, kéne neki némi segítség...kár hogy én nem tudok úgy angolul, hogy tudnék neki segíteni...