24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

espio
Engem mindig sokkolni tudtak a #24-es részek. (kivéve a harmadik évadét) Még szép hogy így kell befejezni egy évadot. 24 feeling... 😄

Talán a vége nincs megírva még...

fsgh
végignéztem a második évadot is...nagyon durva..hogy lehet így befejezni egy évadot???😄DD k@pják be😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ok, akkor 1 évad magyarul (úgy már megvan, nem töltöm le még1x angolul 😄) és a többi majd akkr angolul! Thx az infót...

Alien
Szerintem mindenképpen sorban nézd meg, nem olyan rossz az az elsõ évad, lesznek ott is események és fordulatok, fogd fel úgy, hogy egy jó kis bemelegités a többi évadhoz 😄 Semmiképp ne ugorj elõre, fõleg a hatodik évadra. Csomó dologról lemaradsz, illetve nem akarom konkrétan leírni, de épp a mostani részben (hatodik évadnál) került elõ egy szereplõ újra akit nem tudnál, hogy kicsoda.
Szóval én a helyedben mindenképp sorban nézném, úgy az igazi!

A szinkron nem olyan rossz, én az elsõ évadot szinkronosan láttam még az m1-en, de szerintem nézd angolul, mert úgy sokkal jobb.

Ok, ha ti így gondoljátok... 😄
Még1: Jó a magyar szinkron? Úgyértem, h. már hallottam, de hogyha most az elsõ 2 évadot magyarul megnézem, nem lesz furcsa a 3. angolul? Vagy nézzem angolul sztetek? 😊

Meg lehet nézni külön is, de én azt javaslom, hogy sorban nézd 1-tõl 6-ig.

fsgh
én nemsokára befejezem a msodik évadot...vagyis még nem tartok túl messze de szerintem az elsõ évadban minnél tovább haladsz annál jobb lesz...a vége a legütõsebb...amúgy szorosan nem függ össze de azért jobb sorba nézni szvsz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hali!

Mint potenciális 24 wácsör, azt kérdezném meg, hogy az összes évad sorosan összefügg, vagy lehet kezdeni a 6.-al 1bõl? Mert elkezdtem nézni az 1et, de kb. az 5-6. rész után meguntam... Aztán hallottam, hogy az elsõ évad nem éppen a legjobb volt, és h. akkor talán ha elõtte 1 másikat megnéznék akkor könyebb lenne arra visszatérni 😊 Szóval, mennyire szorosan kötõdnek az évadok 1máshoz? Lehet-e nem az elsõvel kezdeni? Válaszokat köszi!

Blasta
Akkor lehet, h azt már meg se veszem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

dienesoft
Kiolvastam a Pokolkapu-hadmûveletet és hát...ritka az ilyen, de a film(sori) jobb volt 😊

Blasta
Jól tudod. Ezáltal sztem messze nem olyan jó a sztori mint a sorozatok voltak, de mondom n eddig csak az egyiken vagyok túl.

Blasta
Én is elolvastam az egyik 24 regényt, a Vétójogot.
Engem nem b@szott a földhöz, alig volt benne izgalom, és tényleg marha rövid. Sztem unalmas volt ez a könyv, de azért adok neki még1 esélyt, most fogom kezdeni a Trójai falót.

espio
Bárhol lehet kapni. Plázákban, nagyobb könyvkereskedésekben, Pl. Alexandra stb... Nagyobb városokban van ilyen. ha jól tudom 3 rész jelent meg, és ha még jobban tudom akkor ezek külön történetek és nem pedig a 6 évad egyikei... Ha jól tudom...
Jól tudom?

fsgh
ilyen is van?😊 hol vetted?

ott a pont, be is mutatkozott😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Csacsi
Jó lett a 24 könyv....csak nagyon rövid.....2 délután alatt kivégeztem 1 könyvet. Most mehetek a következõért 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sb1
A 4. évad elõzményeit szeretném megszerezni.
Tudnátok dobni egy linket?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mayday
Lehet, hogy csak nem akart spoilerezni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A "fickó" ??? Nem ismerted meg?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

espio
Megvan... Köszi szépen 😊

jó rész volt
mit akarhat a fickó, akit felhivott a végén?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Fido4life
Sean Callery-nek köszönhetjük a 24 zseniális zenéitinnen leszedheted a negyedik és ötödik évad zenéit...

espio
Hello!

Tudnátok segíteni? Meg tudnátok mondani hogy ki a szerzõje, vagy hogy mi a címe a 24 stáblistájakor játszódó zenének? Ill. hogy honnan lehet letölteni? Elõre is köszi

dienesoft
Jah, olyan Jack féle tanítás 😄😄😄😄

InfectedMann
Hát faja rész volt 😊
Nem is fûznék hozzá semmi mást 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

ezen szakadtam:
- Tudsz lõni?
- Nem.
- Célzol, lõsz...

"I lost controll!" - ez mekkora!)
Fido4life
most innen töltöm

csak ne torrentet, mert az nagyon lassú...

adjatok egy linket pls... a franc megesz, hogy nem tudom nézi...

uh, végsõ süti odab*szott!

Fido4life
KURVA ÉLETBE 89 %-nál megállt a letöltés..:S Az elöbbi meg a felénél szakadt meg...:S

dienesoft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Brutálisan jó rész volt! Minden megvolt, amit szeretek a soriban. Kavarást, lövöldözést, hatalmas fordulatot. Ez a Charles Loganas dolog a a végén nagyon odavert 😉

fsgh
nagyon izgi a 2.évad vége..képzeljétek el hogy eredeti dvd-n van meg mert megvettem erre az utsó részeknél néha 1-2 percre kimarad a felirat:s...hamár megveszem elvárnám hogy jó legyen...(még szerencse hogy tdok picit angolul)

Ombika
Igazad volt tenyleg van ,de sajnos mind siet!! 😞((

Bandee1987
s06e10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, most ez érdekes lesz...Márminthogy Logannak mi köze van ehhez az egészhez, bár sejtem, hisz tavaly végig Graemmel dumált telón. (Logan a jófiú? 😊 Jack és a faterja közti beszélgetés is érdekes volt, bár én azt hittem, h az uccsó pillanatban vki megöli a faterját, mielõtt az tehetné meg Jackkel, de mégse igy történt. Elnök meggyilkolási szál se kispiskóta 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ombika
Sajnos ott neztem es 3ik evadhoz abszolute nem talaltam,lehet en vagyok lama?! 😞(

feliratok.hu-n biztos találsz hozzá

Ombika
Hi all!!

24.S03E24.12pm-01pm.XviD.avi
Most jarok itt es kerestem volna feliratot hozza,mivel amivel adtak nagyon elcsuszik es sok helyen mar nincs is csak uj evad! 😊
Vki nem tudna esetleg segiteni ez ugyben?

Koszonom

Fido4life
még durván 1 óra, és én is nézhetem 😛

Hatalmas volt az e10!!! Akkorát ütött a vége, hogy a fal adta a másikat!
Kuurva jó!!

Kmarha
Mondtam én 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Csacsi
mininovan már fent van.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

még nincs fennt a szerveremen a 10. :o(

Csacsi
Nemhogy lesz, már van 😄

Lesz ma új rész?

fsgh
a második évad végefelé járok és nagyon jó😊

kisdead99
Jack is az, csak õ a jó oldalon áll 😊