24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen magyar feliratos, nekem meg is van eredetiben, csak nem viszi a ps-em mert valami elcseszõdött benne <#szomoru1>#szomoru1> haveromnál viszont jó sokat játszottam vele, csak az zavart benne hogy 1 óra a játékban, 20 perc alatt végigvihetõ 😄 de egyébként nagyon jó.. a PC-s kiadást viszont elfelejtheted, max emulátorral fogsz tudni játszani vele..
Egy darabig biztosan nem. A PS2-re kiadási idõponttól számított egy éven belül viszont meglesz. Tescoban már láttama PS2-st. Nagyon cool és magyar feliratos. Eddig ez az egyetlen értelmes oka a PS2-nek számomra a világon. 😄
Talán a vége nincs megírva még...
Jobb, érdekesebb és izgalmasabb 😄
Egyik jobb mint a másik komolyan, én nagyon szerettem a második évadot is, majd jött a harmadik ami szintén nagyon ütõs, negyedik évadot elsõre kicsit nem tartottam olyan jónak, de utólag rájöttem, hogy bizony az is az 😄 Majd amikor azt hiszed, hogy már nem tudnak mást kitalálni jön az ötödik évad és úgy a földhöz vág már a legelsõ részben, hogy csak kapkodni fogod a fejed 😄 A hatodik meg ugye most van, és már itt is történtek dolgok 😊 Szóval mindenképp töltsd le a többit is, kizárt dolognak tartom, hogy unalmasnak találnád és csalódnál benne 😊
Egyik jobb mint a másik komolyan, én nagyon szerettem a második évadot is, majd jött a harmadik ami szintén nagyon ütõs, negyedik évadot elsõre kicsit nem tartottam olyan jónak, de utólag rájöttem, hogy bizony az is az 😄 Majd amikor azt hiszed, hogy már nem tudnak mást kitalálni jön az ötödik évad és úgy a földhöz vág már a legelsõ részben, hogy csak kapkodni fogod a fejed 😄 A hatodik meg ugye most van, és már itt is történtek dolgok 😊 Szóval mindenképp töltsd le a többit is, kizárt dolognak tartom, hogy unalmasnak találnád és csalódnál benne 😊
Istenem, még egy ilyet...
Elõször is szeretném megköszönni az infót a "kétésfeledik" évadról. Rögtön megpróbálom majd beszerezni a gamet, amint kijött PC-re.
Másodszorra én "károgtam" hogy silány a harmadik vége. Sztem ti kavartok, mert 5ödszörre is próbáljátok a véleményemet megcáfolni. Nekem kb. 5ször kellett elolvasnom az #1984-es hsz-ed középsõ mondatait, mert egy szót sem értettem belõle. Sõt, még most sem mindent. Túl sok a szlenges metafóra. De amit megértettem abból kiszûrném hogy nem az utolsó részrõl értékelek egy évadot, csak sztem ez már hagyomány hogy sokkoljanak.
Majd mondd el légyszives mit jelent a "BTW" ... Mert nem értem (miért nem UI. ?) Nekem nem érthetetlen hogy miért sír Jack, csak az, hogy miért pont most. A második évadban is sírhatott volna. Tisztában vagyok vele hogy milyen szar lett volna nekem, ha én éltem volna át ezt a napot. De miért pont most. Rengeteg más dúrva alkalom lett volna még, csak azt nem értem, hogy miért pont most.
Egyébként abszolúte egyetértek abban hogy milyen ügyesen tudja leplezni a fájdalmát. Ezt télleg nagyon briliánsan játsza.
Egyébként az #1985-ös hszed is téves...
Jack ugyanannyira tehet Mason haláláról, mint Chapellérõl. Jack ugyanúgy meg tudta volna menteni Masont (kis idõre) mint Chapellet. Talán egy picit nagyobb a súly a Chapelles mérlegen, de végülis, egy nagyon-nagyon távoli pontról. Mondom nagyon-nagyon-nagyon-nagyon távoli pontról Mason haláláról ugyanúgy tehet mint Chapellérõl. Ha Chapellet megmentette volna, akkkor vírus által hal meg egész L.A., ha Masont, akkor......
õõõ....
akkor sehogyse, akkor õ halt volna meg.
Szóval véglegesen lényegretérve én azt nem értem hogy miért pont most sír Jack.
Elõször is szeretném megköszönni az infót a "kétésfeledik" évadról. Rögtön megpróbálom majd beszerezni a gamet, amint kijött PC-re.
Másodszorra én "károgtam" hogy silány a harmadik vége. Sztem ti kavartok, mert 5ödszörre is próbáljátok a véleményemet megcáfolni. Nekem kb. 5ször kellett elolvasnom az #1984-es hsz-ed középsõ mondatait, mert egy szót sem értettem belõle. Sõt, még most sem mindent. Túl sok a szlenges metafóra. De amit megértettem abból kiszûrném hogy nem az utolsó részrõl értékelek egy évadot, csak sztem ez már hagyomány hogy sokkoljanak.
Majd mondd el légyszives mit jelent a "BTW" ... Mert nem értem (miért nem UI. ?) Nekem nem érthetetlen hogy miért sír Jack, csak az, hogy miért pont most. A második évadban is sírhatott volna. Tisztában vagyok vele hogy milyen szar lett volna nekem, ha én éltem volna át ezt a napot. De miért pont most. Rengeteg más dúrva alkalom lett volna még, csak azt nem értem, hogy miért pont most.
Egyébként abszolúte egyetértek abban hogy milyen ügyesen tudja leplezni a fájdalmát. Ezt télleg nagyon briliánsan játsza.
Egyébként az #1985-ös hszed is téves...
Jack ugyanannyira tehet Mason haláláról, mint Chapellérõl. Jack ugyanúgy meg tudta volna menteni Masont (kis idõre) mint Chapellet. Talán egy picit nagyobb a súly a Chapelles mérlegen, de végülis, egy nagyon-nagyon távoli pontról. Mondom nagyon-nagyon-nagyon-nagyon távoli pontról Mason haláláról ugyanúgy tehet mint Chapellérõl. Ha Chapellet megmentette volna, akkkor vírus által hal meg egész L.A., ha Masont, akkor......
õõõ....
akkor sehogyse, akkor õ halt volna meg.
Szóval véglegesen lényegretérve én azt nem értem hogy miért pont most sír Jack.
Én most kezdtem el az ötödik évadot...
Sztem, "sztem": A coolsági sorrend a következõ:
4,2,1,3 (Bár lehet hogy az ötös és hatos a legelejére tör, mert eddig nagyon jó, csak még nem fejeztem be)
Sztem, "sztem": A coolsági sorrend a következõ:
4,2,1,3 (Bár lehet hogy az ötös és hatos a legelejére tör, mert eddig nagyon jó, csak még nem fejeztem be)
Jobb,érdekesebb,izgalmasabb, nagyon érdemes letölteni, odaveri az elsõt 😊.Nehéz elképzelni,ugye? Pedig így van 😊 Nyílván, nem garantálhatom, mert mindenkinek más az ízlése, a 24 nézõk de kb 97%-nak jobbnak tetszett, vagy ugyonolyan jó volt, mint az elsõ.
igaz én még csak az elsõ kettõt láttam de a második évad 1000x jobb😊 azonnal belecsapnak a lecsóba😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Most végeztem az elsõ éveddal
Arra lennék kíváncsi,hogy a többi évad szerintetek jobb / rosszabb / érdekesebb / unalmasabb / izgalamsabb?
Szal érdemes lesz töltögetnem vagy csalódni fogok benne?
thx
Arra lennék kíváncsi,hogy a többi évad szerintetek jobb / rosszabb / érdekesebb / unalmasabb / izgalamsabb?
Szal érdemes lesz töltögetnem vagy csalódni fogok benne?
thx
Mason-ért mi a faszér' ejtett volna krokodilkönnyeket Jack, amikor önhibáján kívül történt minden - George ment a saját feje után.
Az említett másik felsõbb rangú ügynök halálának pedig nagyon is közeli tanúja volt Bauer fiúnk...
Az említett másik felsõbb rangú ügynök halálának pedig nagyon is közeli tanúja volt Bauer fiúnk...
Reagálnék pár postra:
- Azt a csávót, aki a 2. évad végén Mandy-t küldte a csattanó tárgyát képezõ akció végrehajtására, a játékban - mely a 2-3. évad közötti ûrt tölti be, többek között az Kim elsõ munkanapja, Palmer tolószékben mutatkozik, stb. - kell a legvégén hidegre tenni. Szal az a szál nem elvarratlan, csak kevesen vagytok PS2-userek. 😊
- Valaki károgott, hogy a 3. széria befejezése silány. Kérdem én: minek állandóan kavarni? Szerintem inkább annak van izomból izzadtságszaga, amin érzõdik, hogy a forgatókönyv végére elõkaparták a tarsolyból, jobbára semmi köze a fõcselekményhez, csak nézzen egy nagyot a sorozat addikt - második évad zárása, dereng valami?!
(BTW: azért megnézném, te milyen állapotba kerülnél egy OLYAN nap után. Az meg, amikor Jack felveszi a telefont, pillanatok alatt rendbe teszi magát, és hajt tovább a dolgára, az zseniális.)
Elrejti a fájdalmát jó mélyre, ha a munkáról van szó - ettõl jó ügynök, mindent a nemzet érdekei mögé helyez.
- Azt a csávót, aki a 2. évad végén Mandy-t küldte a csattanó tárgyát képezõ akció végrehajtására, a játékban - mely a 2-3. évad közötti ûrt tölti be, többek között az Kim elsõ munkanapja, Palmer tolószékben mutatkozik, stb. - kell a legvégén hidegre tenni. Szal az a szál nem elvarratlan, csak kevesen vagytok PS2-userek. 😊
- Valaki károgott, hogy a 3. széria befejezése silány. Kérdem én: minek állandóan kavarni? Szerintem inkább annak van izomból izzadtságszaga, amin érzõdik, hogy a forgatókönyv végére elõkaparták a tarsolyból, jobbára semmi köze a fõcselekményhez, csak nézzen egy nagyot a sorozat addikt - második évad zárása, dereng valami?!
(BTW: azért megnézném, te milyen állapotba kerülnél egy OLYAN nap után. Az meg, amikor Jack felveszi a telefont, pillanatok alatt rendbe teszi magát, és hajt tovább a dolgára, az zseniális.)
Elrejti a fájdalmát jó mélyre, ha a munkáról van szó - ettõl jó ügynök, mindent a nemzet érdekei mögé helyez.
De szerintem meghatározó, bár nem tudom mennyi idõs vagy, de hidd el számít a kor.Nem mintha bazi öreg lennék s prédikálni akarnék de sztem van jelentõsége.
Amúgy aki kíváncsi Jack sírására, itt megtalálja 😊 Jack Crying
Jó elismerem, most igazad volt. De a fiatalság akkor sem meghatározó tényezõ egy film értékelésekor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már nem most láttam, de pont hogy ellene volt a kapcsolatnak ha jól emléxem, mivel tudta, hogy Chase ugyanolyan õrült mint õ maga s pont a saját tapasztalatából tudta hogy chase amíg CTU-nak dolgozik addig Kim nem lesz biztonságban mellette.De javíts ki ha tévednék.
"Jól tudta hogy jobb Chasnek kézfej, mint élet nélkül." - ja, akkor már könnyebb levágni a kezét...így már értem, tényleg nem kellett volna sírnia...ehh, fiatal vagy még. 😊
Chaset nem fiaként, hanem barátjaként szerette. Ha fiaként szerette volna az elején támogatta volna a kapcsolatot Kimmel, mivel tudta hogy jó ember lenne lányának férjéül, vagy barátjának feleségéül a lánya.
Igaz, fiatal vagyok, de úgy tûnik 3unk közül én vagyok az egyetlen aki megtudja különböztetni a dolgok súlyát.
Jól tudta hogy jobb Chasnek kézfej, mint élet nélkül. Mellesleg a végén mondták neki hogy visszavarják, és tudni is fogja használni. (Fogadjunk hogy innen koppintotta a PB-s stáb 😄 )A lehetõ legjobban alakult a sorsa. Inkább boldognak kellett volna lennie, nem szomorúnak. Chapelle miatt akkor kellett volna sírnia miután megölte és miután elvitték a terroristák a hulláját.] Javítsatok ki ha tévedek
Igaz, fiatal vagyok, de úgy tûnik 3unk közül én vagyok az egyetlen aki megtudja különböztetni a dolgok súlyát.
Jesszusom!
Talán nektek kéne újranézni, talán nekem. Talán mindhármunknak.
Terry halálakor sírt utoljára. Én nagyon oda szoktam figyelni a részekre... Az elsõ évadban Chapelle jobban csesztette mind Mason. Az elsõ két évadban történt események miatt sokkal inkább kellet volna sírnia mint a harmadikban. Úgy látszik én vagyok az, aki az elejére emlékszik a történteknek, ti pedig a végére
Talán nektek kéne újranézni, talán nekem. Talán mindhármunknak.
Úgy látszik te ezt nem érted...Pedig teljesen jól visszaadták a dolgokat.Nyílván nem sírhatja el magát az évad közepén, amikor még a veszély ott van a fejük felett..Teljesen érthetõ, hogy mikor mindennek vége akkor fogja fel ténylegesen miken ment keresztül s amibe nem halsz bele attól megerõsödsz, nyílván egy keményebb Jack-et kapunk minden évadban.
"Pedig õ rendesebb volt vele"...ehh, most erre nincs is értelme reagálni.Mellesleg Chase-t sem kedvelte, na erre sem fogok reagálni.Nem tudom te hogyan nézed a 24-et, csukott szemmel vagy talán szombat délután háttérzajnak megy s néha elkapsz 1-2 jelenetet s azalapján ítélkezel?Sztem nézd újra.
A második évadban
Mason halálakor nem ejtett könnyeket, pedig õ rendesebb volt vele mind Chapelle. Mellessleg Chaset sem kedvelte. Történt már vele rosszabb is. Miért pont most s miért pont emiatt sír?
1 nap alatt meg kellett ölnie a saját fõnökét, és le kellett vágnia baltával a lánya fiújának a kezét - aki mellesleg a társa.
miért sír....
pffff
miért sír....
pffff
a 2. évad elejétõl már õ egy kimondottan beteg ember
A tanú kivégzése, majd lefejezése a CTU-ban...
hátha belegondolsz elég tömegroncs az egész ember..
kezdve a felesége elvesztésétõl, a narkó függõségig, szerintem mindent átéllt, aztán gondolom az autóban eszébe juthattak a régi dolgok, és ezért tört ki ennyire
Újra megnéztem. Télleg nem volt "annyira" erõltetett, csak talán furcsán sír...
De tulajdonképpen miért sírt?
De tulajdonképpen miért sírt?
Egyáltalán nem volt erõltetett, egyik legjobb jelenet a sorozatban szvsz (mármint szinészí teljesítményben)
A medve nem játék.
sztem annyira nem volt erõltetett, hogy majdnem énis bõgtem 😄D tán egy másik dzsekk bújik meg vhol bennem😄😄😄
Egyébként minden évadban vannak elvarratlan szálak...
1. Évad
2. Évad Ki volt az a pasas aki a nap eseményeit irányította, aki megbízta a csajt a Palmeres merénylettel? A 24-es rész végén milyen "trükkök " voltak még a tarsolyában?
A többit egyelõre nem írom le, hátha majd késõbbi évadokban lesz a szál másik fele...
1. Évad
Az utolsó részben kik voltak azok, akik Ninával beszéltek. Frankfurti terroristák? Nina infokat ajánlott föl Jacknek, de a rendezõk nem varrták el ezt a szálat
2. Évad
A többit egyelõre nem írom le, hátha majd késõbbi évadokban lesz a szál másik fele...
Tetszett a harmadik? Sztem a leggyengébb volt. Alig bírtam kivárni hogy mi lesz a 3. évad 24. része, mert az elsõ két évadban az utolsó részek sokkoltak. És vajon mi volt?
Jack sír a kocsiban, ráadásul nagyon látszik hogy erõltetett
Szerintem a CTU-s arab csaj is érintett az ügyben, lesz még balhé abból, amiért Milo bejelentkezett helyette.
A 6. széria is ugyanarra épül, mint a többi: Palmerék. Gondolom itt is a fõ cél Wayne Palmer kiiktatása, új jormány, kaukázusi olajmezõkre terelni a kereskedelmet, ebbõl sok pénz, háborút kirobbantani az arabokkal, elértéktelenedjen az olajuk. Itt vsz azt akarják, hogy az az arab pali - Asszan vagy Asszad ? - aki a bunkerben van, az kapjon egy atomos táskát és robbantsa fel a bombát. Szerintem nem állt át. Õ lesz a fõgeci. Persze az is lehet, hogy nem, és Sandra Palmer pasija a hunyó. Szóval valami ilyenfajta kavarást képzelek el a végére.
A medve nem játék.
Szerintem meg az 5. a legjobb.
Vérprofi Jack visszatérés. És hát az ellenfele is iszonyat jó, nem valami arab terrorista, hanem ugyebár.....
Vérprofi Jack visszatérés. És hát az ellenfele is iszonyat jó, nem valami arab terrorista, hanem ugyebár.....
Igen, várható, hogy a 6.évadban sokkal mélyebb dolog van, mint amit most látunk 😊 Remélem, hogy így is lesz!
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz.
A 3. évadban minden olyan elem megvan, melyek a sorozat kezét fogják már a kezdetek óta: dramaturgia, radikális történések (elég csak annak a bizonyos magasrangú ügynöknek az örökvadászmezõkre számûzetésére gondolnunk, ugye), mammutcliffhangerek (azt a kavarást, amit a 7. rész végén, ill. a 8. elején kaptunk, azt máig nem tudtam kiheverni), végezetül remek akciók. (Nem állítom, hogy ez utóbbi szempontból etalon a 3., mert szerintem a negyedikben még finomabb Bauer eksönök voltak - elég csak megemlíteni az egyéni túszmentõ akcióját.)
A második évad epilógusának lefutása után nem hittem volna, hogy lehet bivalyabb, pergõsebb - mondjuk ezt speciel nem is sikerült elérni, szvsz a 2.-nál önmagukat tesztelték a készítõk, mennyire tudnak messzire elmenni az alapséma bonyolítása érdekében - szériát alkotni valaha is. De azért jól leülepedve, többszõr is átgondolva - számomra! - zavaró túlzásokat vélhetünk felfedezni - gondolok itt elsõsorban a nagy föltámadásra. A Kim-es szál is úgy ahogy van töltelékszerepû. Érzõdik, hogy csak azért tették bele - kis túlzással -, hogy Elisha Cuthbert-nek nagyobb legyen a gázsija. A családos balhé az elején, az még OK, kellett, de ami késõbb következik, az már nekem is sok és izzadságszagú volt. Persze, elsõre nézve nem zavart a félhülye, pincés atombunkeres muksó - überlol! - sem - fõleg ha jobban szemügyre vesszük az ifjú Bauerlány ottani, hogyismondjam, lenge öltözetét. Nem ragoznám túl: egy tényezõ, mely miatt már tutira nem fogom rojtosra nézni a szériát, vagy legalábbis 20x-os sebességgel áttekerem Kim szerencsétlenkedéseit.
A 6. eddig zseniális, de merem remélni, hogy ez a bombás buli mihamarább megoldódik és középpontba kerül valami egészen más, sokkal mélyebb, eddig sosem látott téma. Tûkön ülve várom, mit tartogat még a hatodik nap hátralevõ része...
A 3. évadban minden olyan elem megvan, melyek a sorozat kezét fogják már a kezdetek óta: dramaturgia, radikális történések (elég csak annak a bizonyos magasrangú ügynöknek az örökvadászmezõkre számûzetésére gondolnunk, ugye), mammutcliffhangerek (azt a kavarást, amit a 7. rész végén, ill. a 8. elején kaptunk, azt máig nem tudtam kiheverni), végezetül remek akciók. (Nem állítom, hogy ez utóbbi szempontból etalon a 3., mert szerintem a negyedikben még finomabb Bauer eksönök voltak - elég csak megemlíteni az egyéni túszmentõ akcióját.)
A második évad epilógusának lefutása után nem hittem volna, hogy lehet bivalyabb, pergõsebb - mondjuk ezt speciel nem is sikerült elérni, szvsz a 2.-nál önmagukat tesztelték a készítõk, mennyire tudnak messzire elmenni az alapséma bonyolítása érdekében - szériát alkotni valaha is. De azért jól leülepedve, többszõr is átgondolva - számomra! - zavaró túlzásokat vélhetünk felfedezni - gondolok itt elsõsorban a nagy föltámadásra. A Kim-es szál is úgy ahogy van töltelékszerepû. Érzõdik, hogy csak azért tették bele - kis túlzással -, hogy Elisha Cuthbert-nek nagyobb legyen a gázsija. A családos balhé az elején, az még OK, kellett, de ami késõbb következik, az már nekem is sok és izzadságszagú volt. Persze, elsõre nézve nem zavart a félhülye, pincés atombunkeres muksó - überlol! - sem - fõleg ha jobban szemügyre vesszük az ifjú Bauerlány ottani, hogyismondjam, lenge öltözetét. Nem ragoznám túl: egy tényezõ, mely miatt már tutira nem fogom rojtosra nézni a szériát, vagy legalábbis 20x-os sebességgel áttekerem Kim szerencsétlenkedéseit.
A 6. eddig zseniális, de merem remélni, hogy ez a bombás buli mihamarább megoldódik és középpontba kerül valami egészen más, sokkal mélyebb, eddig sosem látott téma. Tûkön ülve várom, mit tartogat még a hatodik nap hátralevõ része...
Egyetértek azzal, hogy a harmadik és az ötödik a legjobbak, szerintem a második is majdnem ilyen jó lehetett volna, ha a végét nem szúrják úgy el.
Nekem a 3. az abszolút legjobb.
A hatodikat most nem tudom olyan jól kielemezni, igazából nálam ez az elsõ olyan évad a 24-bõl, amit úgy nézek hogy hetente egy rész, és így még kicsit fura, de amúgy nagyon tetszik ez az évad is. Eddig minden benne volt ami a 24-be kell: csavarok, akció, izgalmas befejezések.
Nekem a 3. az abszolút legjobb.
A hatodikat most nem tudom olyan jól kielemezni, igazából nálam ez az elsõ olyan évad a 24-bõl, amit úgy nézek hogy hetente egy rész, és így még kicsit fura, de amúgy nagyon tetszik ez az évad is. Eddig minden benne volt ami a 24-be kell: csavarok, akció, izgalmas befejezések.
mindenki mást mond...de nekem nagyon bejött a 2.évad😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A harmadikkal egyet értek. Sokaknak a 2. a kedvence, szntem az a leggagyibb. Fõleg a vége az már olyan szinten elvan nyújtva, hogy rossz volt nézni hehe.
Eddig ez a 6. jön be a legjobban. Ez már olyan profibb vagy hogyis mondjam. Nincs az (még), hogy jacket megzsarolják azzal, h õ a fõgonosz és fél évadon át üldözik! 😄.
Eddig ez a 6. jön be a legjobban. Ez már olyan profibb vagy hogyis mondjam. Nincs az (még), hogy jacket megzsarolják azzal, h õ a fõgonosz és fél évadon át üldözik! 😄.