24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Valaki dobjon egy linket a mai részhez, mert a szokásos forrásom befuccsolt. Köszi elõre is. Ja és ne legyen rapidshare. És ha torrent, akkor konkrét linket pls. Köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

desigo
megvan köszi!!!
desigo
Hol tudom beállítani?
BitTorrentet használok...
kisdead99
Ha nem csomagolt verzió, akkor be tudod állítani, hogy csak a kívánt részeket töltsd le.

desigo
Engem is érdekelne a második évad 9,11,12 része

Torrent oldalakon csak egész évadokat találok😞
kisdead99
Bármelyik torrentoldalról.

Valaki tudna nekem segíteni hogy honnan tudnám letölteni a 2. széria utolsó 4 részét?Fizetõs ftp is érdekelne ahol tuti fennt van!Légyszíves írjatok,elõre is köszi
espio
A Lost is haláljó sorozat, csak kevesebb szál kéne bele, ami visszahúz a múltba...

Talán a vége nincs megírva még...

dienesoft
Én meg 1x07-et láttam utoljára😄 Kicsit le vagyok maradva, de naon teccik, nemrég kezdtem el 😊. Na de az OFF-ból elég!

Igen, ettõl függetlenül én is nézem a Lost-ot. Bár most a szünet óta még egyet se néztem idõhiány miatt. (utolsó amit láttam 3x06) Hétvégén meg általában vmi mozifilm.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

dienesoft
Az lehet, viszont a Lost pont jó idõtöltés a hét közepén, mert elõször jönnek a hét eleji sorozatok (24,pb) aztán jön a Lost, ésatöbbi ésatöbbi...😄

Szerintem talán ez az egyetlen sorozat amiben nincsenek fölösleges részek. Más sorozatot pl lost agyon húznak.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Csacsi
Igen....biztos nem tûnne fel akkor, ha megnézted volna a pörgõs 10. részt, majd utána ezt a részt, majd egybõl rá a 12. részt. Akkor másképp látnád. Fel sem tûnne. Nekem is fura volt az 5. évad hétrõl hétre. De hát igazából így az igazi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a.carkey
A sorozatoknál ez mindig így van.
Talán a Stirlicnél, a Fekete macska bandájánál, a Halál archívumánál és a Two Stupid Dogsnál nincs így, de amúgy mindig van egy-egy altatós rész. 😄

A medve nem játék.

dienesoft
Jah, azért kéne egy kicsit hozzászoknom a dolgokhoz mert én 1-tõl 5-ig egybe néztem meg és nem kellett várnom hetente 1 (azaz 1db) 24 részre 😊 Mindenesetre nem rossz a történet, csak valahogy a hangulata "ugrál". Példul sztem 10-es rész állat volt, a mostani meg kicsit alvós.

a.carkey
Talán azért, mert anno egyben néztél meg egész szériákat, most meg várni kell heteket, míg véget nem ér egy sorozat ... 😊

A medve nem játék.

izgulunk, hogy történjen valami, de a 11. részben nem történt semmi
Logan ugy készülõdött, mintha bálba menne, Jack meg mellékszereplõ volt.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

dienesoft
Nem is tudom. Az tény, hogy nem volt annyira jó rész, mint a többi, egyszerûen nem értem. Nem értem , mintha nem úgy menne az íróknak a történet, mint ahogy kellene. Vagy mi várunk el túl sokat? Nem azt mondtam, hogy rossz, csak egyszerûen nem értem, miért nem izgulok úgy a részeken , mint régen<#confused>.

dienesoft
hát igen, az én telóm is 01:30-at mutat 😄

Fido4life
lol, biztos szarul van beállítva az órája..<#nyes>

Amse
mellesleg Morris pda-ján 12:47 van mikor a rész 16-17h között játszódik...

6x11

Ez a rész egy vicc volt!Ha másodszor megnézném inkább csak azért h nevessek ezeken az alakításokon!A 10.-ben már kezdtek beindulni az események és az indulatok,de ez a rész lelassult teljesen!Lássuk be,talán már Jack se lesz a régi!
Szolnokboy1
Was haben sind zûrzavar? Egyébként Ninát már így is túl sokáig húzták...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

dienesoft
6x11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, a részbõl csak a pörgés hiányzott, a 10.rész eddig a kedvenc 😊 (meg a 4.). Attól függetlenül a történet jól alakul, Logan sztem simán hazudik, Wyane Palmer valószínû ha túl élte is a robbanást, akkor is eltûnik egy pár rész erejéig. Assadnak nem sok az esélye, hogy túléli. Nadia meg kavarja a szart a CTU-ba 😊

Ez télleg igaz?? Amúgy hogy csináljátok ezt a keretes trükköt??

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Amse
jah...

Jó azért egy elnökgyilkosság nem olyan töltelék sztori, de itt sikerült elég unottá tenni 😊 Gondolom Al-Assad meghal így Lennox tervéhez kell majd folyamodni.

Én a 6x07-ig láttam. Asszem a hangulat visszatért az 1-2-3 évad hangulatához. Az 4. valahogy nem ütötte ezt meg. Sajnos.

Spoiler az 1-2-3 évadhoz:
Nina Myers még lehetett volna ellenség nem kellet volna kinyírni.

Spoiler
És kár hogy szinte minden fontos szereplõ meghalt/elment a 6. évadig, csak Chloe nem.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Csacsi
Elég töltelék rész volt a mostani 😊

ja thx nyitott szemmel járok 😉
Amse
banner alatt az uccsó...

nekem a harmadik nem tetszett annyira, persze voltak benneizgalmas részek, de a kettesnél meg az egyesnél ezerszer gyengébb... lassan kezdeném nézni a négyest, már várom hogy lentlegyen, de állítólag az amcsik szerint az volt a legrosszabb széria, a magyaroknak meg tetszik... apropó 4. évad... tud valaki feliratot küldeni hozzá nekem, vagy egy linket avgy bármit?
fsgh
megnéztem a 3.évad elsõ részét...az állam végig a földön volt...kiba...jó...kezdve Kim melójától...Jack "betegségéig"...húú ütött😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bandee1987
6x11
Hmm...nem hiszem hogy meghal Palmer, bár ki tudja 😊. Jack most sztem a kinaiak után az oroszokkal szûri össze a levet, abból meg kész a 7. évad 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mukika
csekk feliratok.hu 😉

Bandee1987
© w3nd1g0 ma 20:23 | Válasz | #992
24.s06e11.hdtv.xvid-xor magyar felirat elküldve. Bocs a lassúságért...

Imádunk wendig0!!!!! 😊))))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Amse
w3nd1g0 már kész, de hosszupuskára még nem került ki...
figyeljétek!

dienesoft
wendigo:"24.S06E11.hdtv.xvid-xor készül, de lehet, hogy ezúttal csak holnapra lesz meg, mert két mondatonként baxtatva vagyok :-( Kitartás!"

Hát,bizony, kitartás 😊

espio
A változatosság kedvéért.
De a harmadik, negyedik, ötödik is 7kor vagy 8kor kezdõdik...

desigo
A második évad miért 8:00-órakor kezdõdik?
Miért nem éjfélkor?
espio
thx

BTW - By the way.

Magyarul annyit tesz ki, mint 'apropó'.

Fido4life
Amse
plz ha továbbiakban is errõl szeretnétek beszélni azt itt tegyétek.

Fido4life
hát nem, de az egyik ismerõsöm az LCS-t végigvitte rajta, és a 24 The Game is a játszható játékok listájában van...

Fido4life
ez biztos 😄

fsgh
bivaly gép alatt mit értesz?

2gb ram,Geforce 7600GT,3700+-os proci...ez jó hozzá?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Amse
de az sem visz mindent...

Fido4life
de létezik mûködõ ps2 emulátor, csak nagyon bivaly gép kell hozzá

TÉK

Amse
igen az emulátor az egy másik rendszert helyettesító program amivel mondjuk nintendos játékokat tudunk pc-n játszani.
olyan ps2 emulátor nincs ami mûködne is szóval ne is próbáékozz.
gondolom azért nem adják ki pc-re, mert a sony jó sok pénzért megvette a jogot és így csak sony cuccokra jött/jön ki.

espio
Miért? Nem fogják kiadni PC-re?
Lehet hogy hülyének nézel, de nekem nem ugrik be, mi az az emulátor.
Nem tudom hogy jól tudom-e, de úgy emlékszem hogy az egy olyan program, amivel PS-es meg egyéb más konzolos játékok discjeit futtathatjuk. Ha hülyeséget mondtam, PLZ ne röhögjetek ki. 😄
De ha nem az amit én mondtam, akkor egyébként van olyan, amit én mondtam?