24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Talán a vége nincs megírva még...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Talán a Stirlicnél, a Fekete macska bandájánál, a Halál archívumánál és a Two Stupid Dogsnál nincs így, de amúgy mindig van egy-egy altatós rész. 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Logan ugy készülõdött, mintha bálba menne, Jack meg mellékszereplõ volt.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Ez a rész egy vicc volt!Ha másodszor megnézném inkább csak azért h nevessek ezeken az alakításokon!A 10.-ben már kezdtek beindulni az események és az indulatok,de ez a rész lelassult teljesen!Lássuk be,talán már Jack se lesz a régi!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Jó azért egy elnökgyilkosság nem olyan töltelék sztori, de itt sikerült elég unottá tenni 😊 Gondolom Al-Assad meghal így Lennox tervéhez kell majd folyamodni.
Spoiler az 1-2-3 évadhoz:
Nina Myers még lehetett volna ellenség nem kellet volna kinyírni.
Spoiler
És kár hogy szinte minden fontos szereplõ meghalt/elment a 6. évadig, csak Chloe nem.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
24.s06e11.hdtv.xvid-xor magyar felirat elküldve. Bocs a lassúságért...
Imádunk wendig0!!!!! 😊))))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hát,bizony, kitartás 😊
De a harmadik, negyedik, ötödik is 7kor vagy 8kor kezdõdik...
BTW - By the way.
Magyarul annyit tesz ki, mint 'apropó'.
2gb ram,Geforce 7600GT,3700+-os proci...ez jó hozzá?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
olyan ps2 emulátor nincs ami mûködne is szóval ne is próbáékozz.
gondolom azért nem adják ki pc-re, mert a sony jó sok pénzért megvette a jogot és így csak sony cuccokra jött/jön ki.
Lehet hogy hülyének nézel, de nekem nem ugrik be, mi az az emulátor.
Nem tudom hogy jól tudom-e, de úgy emlékszem hogy az egy olyan program, amivel PS-es meg egyéb más konzolos játékok discjeit futtathatjuk. Ha hülyeséget mondtam, PLZ ne röhögjetek ki. 😄
De ha nem az amit én mondtam, akkor egyébként van olyan, amit én mondtam?