24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A második még nem teljes,mert a szinronos verziót töltik fel hetente.
Hmmmm
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nha de a sorozatok.co.nr-essel az a bajom hogy nézd meg, 3 rész nincs fent! meg nem értme mi az aznösszevisszaság hogy a 8-9 -ig az elsõ, és a 17. helyen van az 12-1-ig......persze azt helyre tudnám rakni ha csak ez lenne, de a nagyobb baj h 3 rész nincs fent.
Szal ittene!
bár én onnan szedtem a 2.-at,s nem volt vele gondom...
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Na én még csak az elsõ évadnál tartok de már szedni szeretném a többit is hogy meglegyen. Az a kérdésem hogy nem tudtok a sorozatok.co.nr-hez hasonló oldalt, ahl fentvan normálisan az összes? Mert ezen a 2. nem jól van fent...a 3.-at már szedem, meg most a 2.-at keresgélem torrenten de jobb lenne ha tudnám 400-al szedni meg minden mert nem sajnálok 200 ft-t érte és úgy lentvan 2 nap alatt...
Akkor lehet megnézem angolul<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Senki nem tud errõl semmit?
Talán a vége nincs megírva még...
Nekem
SPOILER S01 - S06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chapelle halála is nagyon megmaradt bennem, ez is csak 24 lehet, más sorozatban / filmben az utolsó pillanatban megmenekült volna, itt nem, hát igen, ez a 24 mint mondottam 😊
Mason halála is emlékezetes rész volt, amikor Jack vezeti a gépet, és hirtelen elõbukkan George.
Hatodik évad: Jack vámpír harapása 😄, aztán volt a metros jelenet amikor kirugja a fickót az ablakon át és akkor robban fel egy bomba, az atombomba felrobbanása a negyedik rész végén, na az se volt semmi 😊
Negyedik évad elsõ rész vége , amikor Jack hirtelen csak úgy bemegy kihallgatni az ürgét, elõveszi a fegyvert majd elkezd üvölteni és belelõ a fickó térdébe.
Így hirtelen ennyi jutott most az eszembe 😊
U.I.: És más nem tudja megcsinálni a fordítást ? Nehogy már csak 1 ember legyen berakva 24 fordításra..😮
Viszont az is hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem ez az elsõ olyan évad, amikor én is heti bontásban nézem meg. Az elsõ ötöt nyáron néztem , azt lehet mondani, hogy tényleg szinte egyben, szünet nélkül és úgy azért más volt 😊 Na mindegy a lényeg, a 24 az 24, nem lehet nem nézni 😄
Talán a vége nincs megírva még...
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
😄D
Ebben a sorozatban egyedül Jack az aki nem köt kompromisszumot - még a saját családjával sem. Ezért szeretjük. Nem a többiek töketlenkedése miatt...
szvsz
Jaa, és a 24 csakis Jackrõl szól.
😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Monnyuk akkor nagyon jól!
Jack IN DA HOUSE!!
😄DD
Egy kérdésem lenne hozzátok:
megfogadtam év elején, hogy elkezdem nézni a sorozatot, mert mindenki nagyon ajánlotta. Meg is vettem az elsõ évad dvd-jet, bele is szerettem 😄. Ezutan következett ugye a 2. és a 3. évad, most fejeztem be.
Namármost, kicsit elfogyott az szabadidõm, meg már nagyon kiváncsi vagyok az új részekre + be akarom hozni a sorozatot 😊
szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek nagy baklövés lenne kihagyni a 4. illetve az 5. évadot, vagy nem olyan nagy tragédia?
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Többet nem is írok <#vigyor>#vigyor> Vagy mégis
A medve nem játék.
ezt: "Jack most sztem a kinaiak után az oroszokkal szûri össze a levet, abból meg kész a 7. évad 😊))"
Azér köv részben ahogy a promo alapján látom lesz eksön, fõleg amikor Dzsekket szabadítják majd ki a CTU-sok, + jack ahogy szabadul 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!