24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEgnéztem a 6x10-et. Akkor ez msot mellékstori vagy mi?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Fenrir
2x22-nél tartok és nincs több letöltött részem baaaazzz. Amennyire kicsit nyögvenyelõs és vontatott volt az elsõ évad annyira brutáls és pörgõs a második, itt vannak nagyon kemény dolgok 😊

Jack már lassan tud olyan csúnyán nézni mint Clint Eastwood 😊

A halál csupán a kezdet...

Igazad van! Rossz szót használtam! A 24 a durvább és a PB érdekesebb. De igaziból a PB már így kezd nekem vontatott lenni és jobban megfog a 24 realitása és stb stb 😊. De amúgy tényleg, a PB-ben inkább azok a mondatok hangzanak el nézés közben hogy: " Jaaaaaa, anyád de király dolog". a 24-ben pedig inkább: " B@aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeg" kb 😊
De amúgy azért valamit észrevettem. Pl 2. évadban épp az egyik rész végén találja meg a zsaru a hullát a kocsiban amivel Kimék menekülnek, és a következõ részben x óra 10 percnél már bentvannak az örsön Kimék :/ szal sztem azért ez egy hosszabb procedúra lenne....meg pl Amikor "Said Ali" elég és találnak a zsebében vmi papírdarabot, az is a rész elején van, tehát kb óra 1-2 perckor, és óra 10-kor már a csávókám ott elemzi a cuccot a CTU-ban...persze lehet hogy a CTu 5 percre volt a mecsettõl :d na mindegy ettõlmég Istensorozat😊
Szolnokboy1
kicsitian lép a helyébe 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fido4life
már mér ? és kifogja õt helyettesíteni ? és mit fognak szólni a rokonok, ha meglátják felboncolt holttestét ?

Mayday
Jaja, szomoru, de 100%-osan megertem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
Nyilván azt, hogy ki fogja nyírni...
😄

dienesoft
Wendigo bejelentette, hogy nem fordít a közeljövõben. Mit szoltok hozzá? Én nagyon sajnálom.

új rész a hálón...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

espio
Hy! Nem akarok kötözködni, de a PB-t nem lehet dúrvábbnak nevezni... A 24-ben kismillió dúrva pillanat van, míg sztem a PB csak érdekes... De ízlések és pofonok...

Talán a vége nincs megírva még...

Fido4life
ezek nagyon LOLLOK

Fido4life
pfff..

Abruzzi: Üdvözlünk a topikban, további jó 24 nézést és áll leeesést (majd lesz bõven )

a.carkey
Talán az Aids tesztjének eredményét említhette Jack a volt barátnõjének.<#hehe>

(Ez nem igaz.)

A medve nem játék.

Császtok! Én nemrég kattantam rá a sorozatra, de nagyon megszerettem. Pl a Szökésben sokkal durvább meg jobb dolgok vannak, amikre az ember annyit mondd hogy: b@aaazmeeg, de ez mégis jobban megfogott! Talán a realitása, vagy f@sz tudja. A lényeg hogy a 2. évad 10. részénél tartok és örülök hogy még 4 évad vár rám 😄. Azért azt megkérdezném hogy kiderül hogy Jack mit súgott Nina fülébe? Amikor megmentették ninától utána odament és súgott valamit és eléggé úgy tûnt hogy attól Nina összeszarta magát.
Jack is back - in Japan

Kiefer idióta reklámokban...
asysoft
Csak 20 mega, érdemes leszedni. Egyébként
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor Jack megtalálja Terit, semmi baja, eloldozza, berohan Kim majd egymás nyakába borulnak, és Happy End. Magyarul tiszta nyál, az eredeti jobb😊

/*WTF?!*/

Az nem egy egész rész csak a vége. Csak annyi a különbség, hogy Teri nem hal meg.

Valaki írja le pls mi az alternatív befejezése az 1. évadnak mert nincs kedvem csak azért leszedni egy teljes részt:S az egész más v csak a vége?

asysoft
Elsõ évadnak volt egy másik befejezése is, de az nagyon nem illett volna a sorozathoz. Számos torrent oldalon fent van, a fájl neve "24.s01e24-Alternate Ending.avi".

/*WTF?!*/

NeoMaN
fél órával a TV után már fent van a weben...

InfectedMann
Ha jól tudom kedden éjjel 3 vagy 4kor szokott lenni magyar idõ szerint!
De majd az okosabbak pontosan megmondják 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Mikor van 24? Keddenként a Foxon? Én torrentrõl szoktam szedni.........de talán tvben elõbb lenne. Megmondaná valaki?

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Heh? Alternatív?

A medve nem játék.

kisdead99
Nina azelõtt azt az utasítást kapta, hogy mindenképpen varrja el azokat a szálakat, amelyek tudnak a német kapcsolatairól. Teri egy ilyen szál volt. Amúgy van alternatív befejezés is 😊

Srácok, tegnap este befejeztem az 1. évadot. 😊 Nagyo király, de valaki megmondaná, hogy miért is halt meg Jack felesége? Nina azt mondta neki, hogy nem lesz semmi baj. Bezárja az ajtót, de megtalálják és újra együtt lehetnek. Erre ack megtalálja lelöve.. Mé'?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Hát nemtom ti hogy vagytok vele de engem eléggé lehangolt ez a Teri meghal dolog :/. Most elkezdtem a 2. évadot de nemtom...egyelõre nem tetszik, lehet hogy még csak nagyon bennem van az 1. évad v nemtom..

Fido4life
általában kivan írva hogy hány évvel az elõzõ story utáni napot látjuk..

Amúgy én azt hittem hogy pl ha az elsõ évad tegyük fel egy szerdai nap akkor a 2. évad az utána következõ csütörtök aztán a 3. péntek stb....igaz megfordult a fejemben hogy akkor Jack már több mint 5 napja nem aludt?😊 De mindegy. De akkor az évadok tök más napokat ábrázolnak vagy azért van közük egymáshoz?

InfectedMann
Nagyon király volt ez a rész!
😊
Várjuk szeretettel a következõt<#vigyor>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

dienesoft
6x13
Mostmár tényleg kezd idegesíteni az, hogy soha nem Jack-el foglalkoznak, hanem a hülye elnökös szállal, mi van már az írókkal? Hihetetlen, hogy menniyre lelaposodott az utóbbi idõben a sorozat...egyszerûen nem értem.Biztos velem van a baj.Olyan, mintha egyszerûen az írók nem tudnának mit kezdeni magukkal.Több mint a fele lement az évadnak, tessék mostmár valamit kitalálni. Hol vannak a régi állkapocs-szaggató rész-befejezések is?<#fejvakaras>

Én az 1. évadot szinkronosban láttam. Egyetértek: nem kell leszinkronizálni, nagyon eredeti hangzása van neki. És nem olyan nehéz a film angolja...

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

NeoMaN
Hát sztem pont Jack ami leszinkronizálhatatlan.
Damnit, yesmrpresident, dropyourweapon stb.
Ezek nagyon jók eredetiben.

Shaman
Egyébként picit visszakanyarodva a szinkron versus eredeti hanghoz.
Spec nálam a 24 esetében nem volt gond.Én szinkronosan kezdtem,aztán 3. évedtól felirat.
Nem éreztem,hogy annyira szar lett volna a szinkron. Sok filmnél tényleg gagyi,de itt sztem egész tûrhetõ.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kmarha
Ki más? 😄

Egyébbként rájöttem miért 24 a címe. Nem azért mert egy napról szól hanem mert egy napig nem csinálsz mást csak nézed a sorozatot (kivéve ha már ott tart az ember ahonnan csak hetente kerülnek ki új és újabb részek 😛)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Shaman
Kitalálhatom? :-p Nina Myers?

Kmarha
ehh.. áhhh.. 3. évad 9 rész. Egy régi ismerös feltünése. Menjenek már a fenébe, az egész évadot nézhetem végig egyhúzamba alvás nélkül megint, mert nem birom abbahagyni 😛 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fido4life
ott a rapid

Most ezzel azt akartad kifejezni hogy eredeti hanggal ezerszer jobb?
Egyébként gondolom, mivel szerintem minden film jobb eredeti hanggal, kivéve amiben a magyar hang adja a poént, pl: Torrente, Ford fairlane kalandjai.
Nha de pl a Szökést is szinkronosan kezdtem és mondtam hú de jó a szinkron, aztán miután néztem felirattal rájöttem h mennyivel jobb...de jobabn szeretek mindent eredeti nyelven. Csak olyan oldalt nem tudok ahonnan 400-al szedhetném feliratosan......30 napot meg nem várok a torrentel csak azért h erdeti hang legyen :/

NeoMaN
36 rész volt a csúcsom, péntek délutántól vasárnap estig.
Azért volt alvás-kaja-pia közben....
😄

Fido4life
nekem is szilveszterkor, nem volt vmi szép emlék ugyanis az egészet a gép elött töltöttem :S

dienesoft
Nekem 30 óra volt szilveszterkor <#zavart2><#idiota><#idiota>

Fido4life
Na végül megnéztem angol felirattal..
Hát ez a Martha egy idegbeteg...Nemtom Aaron hogy bírja 😛

Fido4life
nálam 27 óra volt a max, a végére már élõhalottnak éreztem magam 😄

kisdead99
Hogy király-e? Látszik, hogy eddig nem eredeti hanggal nézted 😊

Shaman
Bár én még csak az elsõ 3 évadot néztem meg,azért furcsálltam,hogy egyedül az elsõben érzékelhetõ,hogy mennyire fáradt már mindenki a végére.
Párszor én is voltam már fennt 24 órán át,de kábé mint a rongy úgy éreztem magam. Ehhez képest itt még az uccsó részekben is pörögnek :-p

InfectedMann
<#zavart2>
Az egyes évadok nem egymást követõ napokat ábrázolnak.
Szóval nem értem, hogy mi ez, hogy mikor alszanak stb.
És minden évad 1 nap. De nem egymást követõ napok.

NeoMaN
Így van, alszanak. Jack 8-kor felkel és kezdõdik a nap. Mi ebben a szokatlan??

feliratot a népnek pls!!!<#worship>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Nem, nem gondoltam, mivel 24 és gondoltam hogy egy évad mindig ugyanúgy van.
De most akkor ez nem hiba, hanem a 2. évad 8-kor kezdõdik? Addig alszanak vagy mi?😊 mondjuk logikus lenne de akkor hogy jön össze a 24 rész úgy h 1 napot "ábrázoljanak"? Vagy 1 évad nem mindig 1 nap?:/