5854
-
#2887 ez nemhiszem hogy túlságosan igaz lenne, hiszen a 7. évadot már leforgatás kész lesz mire elkezdik (valamikor, lásd:SZTRÁJK ) -
#2886 ha valami molumentálisabb epizód van ,pl meghal egy főbb karakter, vagy az adott évad a végéhez ér, akkor nincs pittyegés a rész végén... -
#2885 edit: döntés to döntést :P -
#2884 dugják fel maguknak ezt a döntés -
#2883 elmennek ezek a ....!! -
#2882 csaktán nem... -
#2881 Lőttek a 24-nek -
szando #2880 daráld :D -
#2879 Dehogy baj! Vágj bele bátran :) -
#2878 Hát, én kihagytam 3800 részt, az baj?:D -
#2877 "de van olyan is ahol kihagyhatsz akár 3 részt is és tudod mi a szitu::D"
alá. Barátok Közt. :DD -
#2876 :D:D:D:D:DSDASDAS -
#2875 én a Heroesnál vagyok így :D szinte fogalmam sincsen miről van szó, de a szereplők annyira szimpatikusak, hogy folyamatosan nézem :) -
#2874 ez így igaz..meg pl ez a 24 olyan sorozat ahol kihagynál egy részt már nem is tudnád hogy mivan..:O hiszen egy egy részben elég fontos események zajlanak le. :) (joigaz van még ilyen sorozat,de van olyan is ahol kihagyhatsz akár 3 részt is és tudod mi a szitu::D -
#2873 Oké, semmi gond, csak azért mondtam, mert szerintem ez is egy olyan sorozat, ahol néha keményen figyelni kell (többnyire azért a hülye amcsik kedvéért az arcunkba nyomják a megoldást) és ha valamit nem veszel észre és a fórumon mondják el, nem pedig magadtól jössz rá, akkor már közel sem olyan. -
#2872 figyelem ám,csak amiben nem vok 100as azért kérdezem meg..:D amugy a s04e04nél járok.... -
Quantumleap #2871 Ja, és néhányan úgy vannak vele, hogy Chase biztos meghalt, mert Valenciában robbant a bomba a 6.évadban. Figyelmen kívül hagyják, hogy Chase és Kim akkor már jó ideje külön vannak, és Chase hagyta ott Kimet. -
#2870 Ne haragudj, csak egy röpke kérdés: te látod is ezt a sorozatot, vagy csak nézed? Mert olyan sok kérdést teszel fel, amire mások is a film alapján jöttek rá, pusztán csak mert odafigyeltek. Szerintem csak úgy nézd, ha oda is tudsz figyelni rá, mert anélkül nem fogod érteni. -
#2869 ott robbant az atom nem? -
szando #2868 van kaliforniában is. -
#2867 ezt honnan tudod,??:D Valencia az Spanyolo.ban van ,nemde?:) -
#2866 de ők a Los Angeles-i Valencia-ban vannak :) -
#2865 Az lesz az első, nem a kézműtét!:D -
#2864 ja télleg:D akkor jo részt nézek,na igaz.már majdnem megkérdeztem hogy mi van Kimel,meg Chasel,.de eszembe jutot h mondta Jack h Valenciába vannak,gondolom kimennek majd és drukkolnak Talmácsinak a nagydíjon -
#2863 SPOILER:
mivel az előző évad végén lemondott, nehezen lenne ő az elnök -
#2862 a 4évad kezdődik ugy hogy vonatrobbantáslessz+hellerr miniszter a célpont...és az elnök nem palmer...?és errre majd lessz kitérés hogy milrtnem ő az elnök? -
Adler #2861 nem emlékszem, hogy a hajón lévő csávót, aki telefonált a csajnak, elfogták volna, ha mégis, valaki elmondhatná ki volt:) -
Quantumleap #2860 Van pitty, nincs pitty. -
Abruzzi #2859 Milyen hangos-halk óra? Ezt nem vágom:s -
#2858 Várjuk már ki mi lesz valójában! Azért voltak már nagy csavarok a 24ben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kábszeres rész, Jack tesója, szerelmi szálak összevisszasága egy-két széria során, Palmer(ék) megölése "(?)", stb. -
Quantumleap #2857 Mármint hangos óra. Igen, mostanában mondanak ilyet a készítők, hogy életben akarták tartani egy esetleges feltámadás lehetőségét. De ez csak mellédumálás. Ők akarták megölni a karaktert, és akkor meg is erősítették, hogy meghalt, és hogy az óra-dolog csak véletlen volt. -
#2856 igen ebben van logika -
#2855 Épp ma gondolkodtam azon, hogy Tony-t végülis nem feltámasztották, hanem meg sem ölték. Lehet, hogy a néma óra is szándékos volt anno, mivel tudták, hogy vissza fog térni. -
#2854 *PB-t -
#2853 Írtad, hogy abbahagynád a PB,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... ha a legfrissebben elhalálozott szereplőt feltámasztanák. Akkor erre hamarosan sor kerül ugye, hisz Sara-t vsz fel fogják támasztani ... -
HolyZoly #2852 Na, akkor adom fel ezt az egész sorozatot... Tony megtér, meglátja istent és rájön, hogy mégsem az a jó út? :D Személy szerint remélem, hogy a Tony lesz a legkevésbé rossz rosszfiú, remélem, valami normális magyarázat lesz, hogy miért csinálja, azt, amit. -
Quantumleap #2851 Én hallottam olyan pletykát, hogy a készítők kivárják, hogy Tony mennyire válik be gonoszként, és ha a rajongók csalódnak, akkor megint jófiút csinálnak belőle. Hiába, negatív fokozásban nincsenek határok... -
#2850 Dettó. Bár az sem mellékes, hogy milyen sztorival magyarázzák meg a történteket. -
#2849 Érdekes, én valahogy annyira szeretem a 24-et, hogy még ezt is meg tudom bocsájtani. EGYETLEN egy feltétellel: Ha egy nagyon durva és fordulatos évadot tárnak elénk. -
turczy #2848 hi all.gy olyan kerdesem lenne,h a negyedik evadban a film elejen jobban is lathatunk par jelenetben ket telefont,az egyik jack bauer-e,azt szeretnem megtudni,h melyik tipus ez.szetnyithato,a kulso reszen a kijelzo folott hangszoro van ha jol lattam(gondolom a radio miatt).
a masik audrey es heller telefonja,mig elobbi kicsit ezustos,ez teljesen fekete,ugyanigy szetnyithato,kivul a kijelzo folott hangszoroval.sajnos nem tudtam leolvasni ennek sem a tipusat(amikor hellert kozelrol mutatja a kamera a tamadas elott a fia hazanal).ha tudna valaki segiteni,megkoszonnem.ha kerhetem inkabb mailben,ide ritkabban tudok felnezni,koszi:[email protected]