24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Jack már lassan tud olyan csúnyán nézni mint Clint Eastwood 😊
A halál csupán a kezdet...
De amúgy azért valamit észrevettem. Pl 2. évadban épp az egyik rész végén találja meg a zsaru a hullát a kocsiban amivel Kimék menekülnek, és a következõ részben x óra 10 percnél már bentvannak az örsön Kimék :/ szal sztem azért ez egy hosszabb procedúra lenne....meg pl Amikor "Said Ali" elég és találnak a zsebében vmi papírdarabot, az is a rész elején van, tehát kb óra 1-2 perckor, és óra 10-kor már a csávókám ott elemzi a cuccot a CTU-ban...persze lehet hogy a CTu 5 percre volt a mecsettõl :d na mindegy ettõlmég Istensorozat😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Talán a vége nincs megírva még...
(Ez nem igaz.)
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
De majd az okosabbak pontosan megmondják 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A medve nem játék.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
😊
Várjuk szeretettel a következõt<#vigyor>#vigyor>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Damnit, yesmrpresident, dropyourweapon stb.
Ezek nagyon jók eredetiben.
Spec nálam a 24 esetében nem volt gond.Én szinkronosan kezdtem,aztán 3. évedtól felirat.
Nem éreztem,hogy annyira szar lett volna a szinkron. Sok filmnél tényleg gagyi,de itt sztem egész tûrhetõ.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egyébbként rájöttem miért 24 a címe. Nem azért mert egy napról szól hanem mert egy napig nem csinálsz mást csak nézed a sorozatot (kivéve ha már ott tart az ember ahonnan csak hetente kerülnek ki új és újabb részek 😛)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébként gondolom, mivel szerintem minden film jobb eredeti hanggal, kivéve amiben a magyar hang adja a poént, pl: Torrente, Ford fairlane kalandjai.
Nha de pl a Szökést is szinkronosan kezdtem és mondtam hú de jó a szinkron, aztán miután néztem felirattal rájöttem h mennyivel jobb...de jobabn szeretek mindent eredeti nyelven. Csak olyan oldalt nem tudok ahonnan 400-al szedhetném feliratosan......30 napot meg nem várok a torrentel csak azért h erdeti hang legyen :/
Azért volt alvás-kaja-pia közben....
😄
Párszor én is voltam már fennt 24 órán át,de kábé mint a rongy úgy éreztem magam. Ehhez képest itt még az uccsó részekben is pörögnek :-p
Az egyes évadok nem egymást követõ napokat ábrázolnak.
Szóval nem értem, hogy mi ez, hogy mikor alszanak stb.
És minden évad 1 nap. De nem egymást követõ napok.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
De most akkor ez nem hiba, hanem a 2. évad 8-kor kezdõdik? Addig alszanak vagy mi?😊 mondjuk logikus lenne de akkor hogy jön össze a 24 rész úgy h 1 napot "ábrázoljanak"? Vagy 1 évad nem mindig 1 nap?:/