24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
1évad = 1 nap
1 rész = 1 óra
1 nap= 24 óra
1 évad = 24 rész
Jelenleg a 6. évad megy
Nem egymást követõ napokon játszódnak az évadok. Évadok között eltérõen 1-2 év eltérés van.
Remélem mindenkinek világos.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
24 - Exile -Nov.23
A halál csupán a kezdet...
24 - Exile -Nov.23
A medve nem játék.
Na mind1. Holnap új rész..majd azzal vígasztalom magam 😄
A medve nem játék.
Elkezdtem nézni a 4. évadot. Picit zavar hogy szinte minden évadban más a CTU személyzete..végre kezded megszokni az egyiket és bumm jön a másik. (Persze számomra nagyon idegesítõ Chloe, õ megmaradt😞😊). 2. résznél tartok, és bocsi hogy itt kérdezgetek ahelyett hogy nézném, de Tony bent lesz még a sorozatban? Csakmert láttam egy képet amin ezek a "4. évadi arcok" vnnak és ottbvan Tony is, szal ebbõl arr következtetek hogy lesz. Nélküle aztán tényleg nem lenne vmi fasza a sorozat!
Remélem azé Jack teljes hatáskörrel visszakerül a CTU-ba mer nem tetszik hogy ez a kis csicska osztj itt neki az észt😊
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez az alelnök egy akkor suttyó, hogy az hihetetlen. Remélem be fogja szopni a brét. Húúú de meg tudnám ütni.
Ebbõl az Audrey ügybõl kiv. leszek, hogy kiderül -e valami ebben az évadban. Bár szerintem ezt a titkot meghagyják a köv. évadra 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Valami ilyesmi: ika-2401 illetve bolox-24505
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Hogy ne csak OFF legyen
A tegnapi rész teljesen átlagos 24-es epizód volt, semmi extra. De hol van Logan ???<#szomoru1>#szomoru1>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Van valakinek a 6. évadhoz magyar felirata?
Vagy aki látott már olyat, aki ismer valakit akinek megvan. Mondjuk az elsõ 12 részhez. Most azt töltöm. Gondolom még a teljes évad senkinek nincs meg.
4 évad letudva,most kezdem az 5-et :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Abruzzi: végül is ízlések és pofonok 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a 4. évadban is itt fog még bitliszkedni?:@
A medve nem játék.