24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(jha, viszont könyörgöm mondjátok hogy Palmer újra elnök lesz 😄:d Õ nagyonnagy arc és örültem h visszatér most, ha csak egy picit is)
4. évad 18. rész vége: Jack elkapja azt a Prado gyereket és megdolgozza, aztán leüti és akkó pittyegés hú egész van. aztán kezdõdik úgy a 19. rész hogy Prado gyereket ápolják a CTU-ban. Na neee. azért ha egy bizonyos rész nem is X óra 01 mp-kor kezdõdik, hanem tegyük fel X óra 5 perckor, ezakkorse menne ilyen gyorsan. Mire megtalálja valaki azt a faszt a kocsiban, aztán beviszi, lerakják, ápolják. Nemtom...már sok ilyen volt...és kezd picit idegesítõ lenni, de inkáb nem figyelek rá. Persze ettõlmég Isten sorozat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A medve nem játék.
Negyedik évadhoz LOL-os verzió, tudja valaki hunnan lehet feliratot letölteni? Eddig csak egy részhez a 11.-hez talátam, és kissé szomorú vagyok emiatt.....
hogyha nemn találnál
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Talán a vége nincs megírva még...
Donald Sutherland
"Father, with Shirley Douglas, of Kiefer Sutherland and Rachel Sutherland"
De ha nem tudtad, örülök hogy segíthettem. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szóval nem tudom lehet, hogy bennem van a hiba, lehet, hogy az is közrejátszik, hogy hetente nézem mostmár én is, de valami hiányzik. És túl vagyunk már az évad felén és ilyenkor ugye kéne valami váratlan fordulatnak jönnie, de az nem igazán jött még, hacsak
Persze az is lehet, hogy a hátralévõ részek olyanok lesznek, hogy csak na 😊 Na meg (hisz esik a nézettség is) lehet, hogy úgy felkötik a gatyát az írók a hetedik évadra, hogy megint csak leshetünk 😊
Még annyit szeretnék a fentiekhez, hogy félre értés ne essék, hatalmas 24 rajongó vagyok, imádom és várom minden héten a részeket és ez így is lesz, hisz azt el nem tudom képzelni, hogy abbahagyjam, kizárt dolog, a 24 az 24 és jövõ hétre már lehet, hogy el is évül amiket most írtam, mert olyat hoznak be, hogy szóhoz se jutok majd 😊
Na hamár ennyit írtam, írok a 6*16-os részrõl is😄
Wayne elég érdekes volt, elõször azt hittem, hogy összefog esni ott a teremben és mégiscsak Daniels-t nevezik ki elnöknek, de aztán mégsem így lett, és elég furán döntött, hogy mégis kiadta a parancsot.
Nadia-t még mindig imádom, nem csodálom, hogy Milo is oda van érte 😄
Most, hogy elkapták Fayed-et ugye kb egy óra lesz arra, hogy jelentkezzen a társánál, különben... No kiváncsian várom 😉
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
letoltam az 5.évadot is,s belekezdtem a 6.-ba.
Lassan beérlek titeket,s akkor mindig 1 hetet kell várni az új részre ennek nem örülök :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Milo-hoz meg annyit, hogy szerintem ördögarca van<#vigyor1>#vigyor1>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.