5854
-
#3007 puszi a pocidra :) -
#3006 nincs egyedül a véleményével :D -
#3005 puszi a pocidra... -
#3004 most nem köcsögségből, de szerintem ezek nagyon szarok már sry. -
#3003 dzsekk baujer námbör tú
-
#3002 "amjugy késze?"
ezt nem egészen értem :) -
#3001 téker!
amjugy késze? -
#3000 ha nincs ez a rohadt sztrájk, ma tölthetnénk az első 2 részt :-/ még belegondolni is szörnyű, mindjárt sírok... :S -
#2999 nemrég fejezrem be:
készül a 800*600-as... -
#2998 ez naon lol :P
forrás: hogyvolt.blog.hu -
#2997 tavaly január 14-én volta a premier, mégcsak 11. van...(és igen tudom hogy le lehetett torrentelni már jópár nappal a premier előtt az első négy epizódot. :D) -
peter31 #2996 Tavaly ilyenkor már néztük a 6. -at. :( -
#2995 még a fox sem tudja mikor lesz leadva :S -
#2994 Ja és valami hír a 7. évadról? Valaki? -
#2993 Rendelhető a 6. évad az xpress.hu oldalon. Én már rendeltem is magamnak egyet. Igaz, hogy nem ez a legjobb évad, de nem hiányozhat a gyűjteményből ez sem. -
#2992 -
#2991 én írnék...csak legfejjebb hétvégén. -
#2990 Valaki nem akar irni egy kisebb kritikát 3. évadról? kitenném blogba:P -
Ferrari23 #2989 Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne
Eladó eredeti 24. DVD-n
I. évad - 3500 Ft
II. évad - 3500 Ft -
ba32107 #2988 Üdv! Régóta kerestem a neten azt a képet, amikor Jack öltönyben feszít, és mogorván néz a kamerába (3.évad első rész, amikor Salazarhoz bemennek a börtönben, ott az igazolványképe). Nem tudja valaki, honnan lehet megszerezni? -
#2987 ha vkinek megvan az extrakhoz meg előzetesekhezvagy akármeliykez vmi felirat akkor pls küldje már el nekem...most nem akarok már széjjelnézni több tucat srt-ket letülteni...stb..szal ha netán van oly nemeslelkü 24 rajongo aki ezt meg tenné annak hálás nagy köszönet menne és neki kivánnék B.Ú.É.K. a többieknek meg csak utána :P:D -
#2986 jah meg a negyedik évad kimaradt jelenetei között látható ahogy Jack Fayedet operálja XD -
#2985 :)
-
#2984 nemtom.lehet..hogy azért mert mindennap néztem min.1 részt az elmult pár hónapban?:D de augyis ha nem nézem akor is sztem ez a véleményem...báááár::P:D -
#2983 tulságosan bauerhez vagyunk szokva...:) -
#2982 már megy:DDDDDDD ja már megy :/ épp irni akartam én is hogy mintha Bauert láttam volna " ágy jelenetben " de ahogy nézem neki nem áll jól ez a szerep a szinkron meg nem tetszik.. -
#2981 moslesz egy kieferes film az rtl-en :P :) -
#2980 nemlehet hogy ezen olvastad? én oldalam... és igen direkt írom így tuttad? :)) -
#2979 tudtuk:D vmeik 24 fan honlapon olvastam:D amugy direkt irod a "tuttátok" vagy tudtátok..:D -
#2978 Amúgy tuttátok, (lehet hogy írta már valaki) hogy Kiefer teljes neve: Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland. Apja (Donald Sutherland) a legjobb barátjairól nevezte el őt... -
#2977 persze....
:) -
#2976 elég sok "hibácska" létezik a 24 történelmében...pl. tuttátok hogy a nina (sarah clarke) az első évad kb. első felében a saját ruháját viseli, hiszen az első forgatási napon telefonáltak neki hogy övé a szerep. -
Quantumleap #2975 Úgy tudom, hogy a Nina által 2.évadban kinyírt arabus repülős is feltűnt később más szerepben. -
#2974 nem rég kezdtem el nézni a 6. évadot, és feltünt hogy az a szőke FBI-os tag aki folyton veszekszik az elnök hugával, vagy ugyanaz a színész, vagy kibebaszottul hasonlít az 4. évadban a lopakodó pilótára:)
-
Quantumleap #2973 7.évad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 7.évad alapján eléggé hasonlít majd belső alapján is. Legalábbis elég erőltetett volna megmagyarázni, hogy máskülönben miért lő Jackékre. -
#2972 semmi, csak szerintem(!) nem hasonlít se viselkedésben, se kinézetben, de te tudod :) -
Quantumleap #2971 Mi "?" ? -
#2970 lehet nem is lesz Tony a 7. évadban, csak beletették az előzetesbe,mert az olyan LOL lesz gondolták meg, hogy mindenki OMG-zik majd emiatt és csak erről irnak amig nem jön az évad ami lehet nem is jön -
#2969 ? -
Quantumleap #2968 Példának okáért szerintem Saunders is hasonlított némiképp Tonyra.