24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj baszus :@ Ez a Chloe annyira fle tud húzni hogy hihetetlen:@ Pl most is Edgar tökre segített neki meg kedves volt vele és mondta h igaz h Chloe a legjobb elemzõ. erre Chlo mit mond? neeem, nem kösz vagy ilyesmi: Tudom. Azzal a rohadt hülye fejével amibe egy rohadt néger f@szt kéne beletolni 90 m/sec-el sebességgel :@ meg a hülye grimaszai, meg semmi se jó, õ az Isten.....ááá.... Nha bocs de ezt ki kellett adnom magamból 😊 Könyörgöm mondjátok hogy nem szerepel az 5. és 6. évadban 😞
(jha, viszont könyörgöm mondjátok hogy Palmer újra elnök lesz 😄:d Õ nagyonnagy arc és örültem h visszatér most, ha csak egy picit is)
Na srácok azé nee.
4. évad 18. rész vége: Jack elkapja azt a Prado gyereket és megdolgozza, aztán leüti és akkó pittyegés hú egész van. aztán kezdõdik úgy a 19. rész hogy Prado gyereket ápolják a CTU-ban. Na neee. azért ha egy bizonyos rész nem is X óra 01 mp-kor kezdõdik, hanem tegyük fel X óra 5 perckor, ezakkorse menne ilyen gyorsan. Mire megtalálja valaki azt a faszt a kocsiban, aztán beviszi, lerakják, ápolják. Nemtom...már sok ilyen volt...és kezd picit idegesítõ lenni, de inkáb nem figyelek rá. Persze ettõlmég Isten sorozat.
a.carkey
Benne vannak ... 😊

Amúgy van még egy bomba?

A medve nem játék.

Szolnokboy1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért ezek a kínaiak egész jó fejek, megvárták amíg Jack letudja a bombákat és csak utána telefonálnak 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

dienesoft
6x17 spoiler nélkül elmondható, az évad eddigi legbrutálisabb része

Hatalmas volt, ahogy elõször az elnök, a CTU és a legvégén Cheng kavartak be. Azt hiszem, innétõl lesz kegyetlen jó az évad, bár lezárták a Fayed-Grdenko féle szálat, még ott van az a tábornok, akire rátaláltak, ott vannak a kínaiak, Audreyval, na meg asszem még egy atombomba is van. Vajon mi kell ennyire Chengnek?

a.carkey
Pont úgy kavart Jack, ahogy õt is átverték a kínaiak. Itt ugyan az ûtverés nem jött be, de végül sikerrel jártak. Örülök, hogy bejött az a véleményem is, hogy Audrey él ...

A medve nem játék.

Fido4life
kurva nagy rész volt 😄
csak a végén nem kellet volna az a szokásos b mozis aktus, hogy miután Jack mindenkit elintézett, akkor özönlik be a backup team xD

kisdead99
Say hello to your brother.<#boxer>

Paulie
ahhh<#gun>

.

dienesoft
Jah, mondják, hogy nagyon durva rész volt!Hát, kíváncsi leszek!

évad legjobbja 😊

a.carkey
Közben látom, hogy volt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ugye tegnap húsvét miatt nem volt 24?

A medve nem játék.

manoG
Hali!
Negyedik évadhoz LOL-os verzió, tudja valaki hunnan lehet feliratot letölteni? Eddig csak egy részhez a 11.-hez talátam, és kissé szomorú vagyok emiatt.....

Fido4life
nekem az nem nagyon jött be, de lehet hogy csak azért mert a második felét totál kómásan néztem meg egyszerre...:S

4. évad 14. részénél tartok, de eddig nem nagyon tetszik ez az évad 😞 semmi csattanó nem volt benne különösebb, egyik résznek se úgy volt vége hogy "Jézusom ha nem nézhetem most azonnal a következõt megölöm magam", meg semmi különös:S Eddig a 2. számomra a favorit, remélem az 5. oylan jó lesz mint amennyire mondják.
bauer15
http://24.webmedia.hu/letoltesek.html
hogyha nemn találnál

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Fido4life
szerintem bõven nézhetõ ez az évad is, az eddig látott részekbõl itélve, simán teljesíti az elfogadható szintet -- legalábbis nálam...

espio
Nem kell mást keresned, helyben vagy. Nézd meg a hsz-eket az elsõtõl. Az elsõ 200 hsz tuti hogy az elsõ évadról szól...

Talán a vége nincs megírva még...

nesster
aaaaa kösszi!

Valaki tudna nekem mondani valahol olyan topikot, ahol a sorozat 1.évadjának epizódjaival kapcsolatosan olvashatok tartalmasabb hozzászólásokat?
kisdead99
nesster
Bocs, de most jutott eszembe. ctu telefoncsörgés nincs vkinek? (már volt aki kérdezte) vagy nem tudná valaki kivágni egy zenementes részrõl? én béna vagyok ebbe..

nesster
Nekem segitettél.

Szolnokboy1
hûûû b+, ezt nagyon benéztem! <#idiota><#wilting> sry

Fido4life
ezt amúgy az accountra értettem 😄

Ez most ugye vicc volt. Donald (nem kacsa) az apja.
Donald Sutherland

"Father, with Shirley Douglas, of Kiefer Sutherland and Rachel Sutherland"

De ha nem tudtad, örülök hogy segíthettem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fido4life
tényleg az igazi ? :S

LOL <#banplz>

Szolnokboy1
Mert ki Kiefer igazi apja? Õ is színész? Donald a testvére...

Alien
Mielõtt bármit is írok, az elején le kell szögeznem hogy ez az elsõ olyan évad amikor hetente nézem én is ahogy a Fox adja, szóval lehet, hogy ezért, DE valahogy nem az igazi ez a szezon. Amikor elkezdtem nézni a sorozatot, úgy a negyedik fele gondoltam magamban, hogy miket tudnak kitalálni hisz annyi minden volt már és el sem tudtam képzelni, hogy mi jöhet még az ötödik szezonban, és mégis hatalmasat ütött szerintem az egész évad úgy ahogy volt. Sok "áll leesés" is volt 😄 Rögtön ugye az 5*01-ben 😊 Viszont talán most ért el arra a szintre a sorozat, hogy kicsit kifogytak az ötletekbõl és nincs már olyan sok és durva, maradok az elõzõ jelzõnél "áll leesés". 4*04 vége az olyan volt például teljesen, és voltak azért még kõkemény 24-es momemtumok

Jack emlékezetes kihallgatása amikor a testvérét hallgatta ki na az szintén jellemzõ és nagyon eltalalált dolog volt, de például Nadia meggyanusítása már kicsit uncsi, hogy szinte minden évadban van vki aki vagy beépített ember, vagy gyanakodnak rá. Aztán valahogy azt is sejteni lehetett szerintem , hogy amikor a képjavítást csinálták (amikor az arabok embert kerestek arra, hogy az atombomba chipjét programozzák) akkor is szinte tudtam, hogy vmi CTU-s emberke lesz. Ez a váltsuk le az elnököt dolog is ami most megy a fehér házban szintén volt már. Valahogy Logan halála se érintett meg annyira mint amennyire megkellett volna, és amikor mutatták a kést egybõl átfutott az agyamon, hogy na...Martha mindjárt leszúrja 😊 És tessék 😊 Régen ezt úgy csinálták volna, hogy nem mutatják olyan egyértelmûen, mint egy jelzésként a kést, hanem figyelmen kívül hagyták volna és hirtelen úgy szúrta volna le.

Szóval nem tudom lehet, hogy bennem van a hiba, lehet, hogy az is közrejátszik, hogy hetente nézem mostmár én is, de valami hiányzik. És túl vagyunk már az évad felén és ilyenkor ugye kéne valami váratlan fordulatnak jönnie, de az nem igazán jött még, hacsak

nem a katonai válaszcsapást szánták annak

Persze az is lehet, hogy a hátralévõ részek olyanok lesznek, hogy csak na 😊 Na meg (hisz esik a nézettség is) lehet, hogy úgy felkötik a gatyát az írók a hetedik évadra, hogy megint csak leshetünk 😊

Audrey halálának a körülményei, illetve az, hogy egyáltalán meghalt-e szerintem egy érdekes szál lehetne, pláne akkor ha mellé tesznek még valami ütõs szálat majd a történetbe 😊

Még annyit szeretnék a fentiekhez, hogy félre értés ne essék, hatalmas 24 rajongó vagyok, imádom és várom minden héten a részeket és ez így is lesz, hisz azt el nem tudom képzelni, hogy abbahagyjam, kizárt dolog, a 24 az 24 és jövõ hétre már lehet, hogy el is évül amiket most írtam, mert olyat hoznak be, hogy szóhoz se jutok majd 😊

Na hamár ennyit írtam, írok a 6*16-os részrõl is😄

Amennyire az elején nem bírtam, most annál inkább kezdem Tomot megkedvelni, hatalmas volt amit az alelnökkel csinált 😄
Wayne elég érdekes volt, elõször azt hittem, hogy összefog esni ott a teremben és mégiscsak Daniels-t nevezik ki elnöknek, de aztán mégsem így lett, és elég furán döntött, hogy mégis kiadta a parancsot.
Nadia-t még mindig imádom, nem csodálom, hogy Milo is oda van érte 😄
Most, hogy elkapták Fayed-et ugye kb egy óra lesz arra, hogy jelentkezzen a társánál, különben... No kiváncsian várom 😉

InfectedMann
u.i.: Magyar feliratra, hogy teljesen világos legyen a dolog!

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Ezt még a hülye is tudja, én a feliratra várok 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

dienesoft
Amúgy ez 6x16 volt 😊

dienesoft
Szerintem 1:vagy elborult az agya az adrenalintól 2.Megfenyegette Daniels valamai mocskos dologgal. Egyszerûen nemtom elképzelni mi lehet. Jack meg már megint 10 percet szerepelt összesen. Egyre tûnik el a fõszerepbõl!

Shaman
a PB utolsó része kinnt van....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bandee1987
6x17
Érdekes volt ez a csavar, hogy majd pont Palmer inditja el az atomrakétát...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

InfectedMann
Hát nem tudom. Nem sok izgalmat hozott ez a rész. Inkább jött volna ki a PB 2. évad utsó része azon legalább egy kicsit izgultam volna.

Amúgy ti annó hogy voltatok vele? Engem nagyon zavart, hogy Jack apját nem a tényleges apja játszotta. Én mint szinészt is nagyon bírom Donald Sutherlandet. Amikor az "apás" részek mentek egyszerûen nem tudtam elvonatkoztatni a rendes apjától, és bár jó színész Cromwell is, de... hát nem tudom. Biztos bennem van a hiba. Szinte fájt, hogy nem õ játszotta. Szerintetek egyáltalán volt próbálkozás, vagy fel sem merült mint lehetõség?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Chloet ki nem állhatom. Egy Michelle Desslerhez képest sehol sincs. Ráadásul tenyérbemászó a stílusa. A tökelüttöt férjérõl meg ne is beszéljünk. A csajok közül most a legszimpatikusabb Nadia Yassir. Milo szimpatikus.

Mayday
De le ugysem hagysz 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

sokan vagyunk ezzel így...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Shaman
baj van...
letoltam az 5.évadot is,s belekezdtem a 6.-ba.
Lassan beérlek titeket,s akkor mindig 1 hetet kell várni az új részre ennek nem örülök :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mylo nekem nagyon szimpatikus lett. Tipikus géparc aki trógernek néz ki mégis mindenki meghajol a tudása elõtt és egy ilyen nagy "cég" alkalmazza 😄 Marhára eltalálták a karakterét. Asszem még vmit kajált is miközben dolgozott a gépnél..😄
Én sem értem, hogy miért utálják egyesek Chloet. Szerintem nagyon jó.

Milo-hoz meg annyit, hogy szerintem ördögarca van<#vigyor1>

Fido4life
Õ majd visszatér a 6.-ban, bár már nem a géparc szerepben 😊

Csacsi
Nem tudom. Én imádom Chloet. Mindig megmoslygom mikor meglátom. Szerintem a legnagyobb figura a sorozatban. És bár nem tudom hol tartasz...elég sokat köszönhet neki Jack, és az egész CTU is. És nem gonosz Õ, csak ilyen stílusa van. Nem tudnám elképzelni nélküle a sorozatot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Chloenak egyszerûen annyira idegesítõ feje van hogy én ezt nem bírom. F@szé nem tud egyszer mosolyogni, igaz még akkoris sz@r de tûrhetõbb mint amikor mérgesen próbál nézni..mint egy támadó menyét. A cool túra meg a há haver hol a kocsim, na az volt neki a testhezállószerep. De nem ez..áhh:S. A legjobb az 1. évadban volt az a Mylo gyerek...tipikus gép arc. Õ nagyon illett....nha jó fur volt a CTUnál egy oylan arc de Chloenál mindenki jobb lenne...
Csacsi
Lesz rá utalás a 3. évadban, de semmi komoly.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fenrir
Értem, szóval ennek akkor a harmadik évadhoz semmi köze sincs.

A halál csupán a kezdet...