24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Üdvözlünk a függõk és hetente egyszer nézõk táborába!😊

Fido4life
Üdvözlet.

nesster
utolértem bauert! mostantól ebbe a forumba is rontom a levegõt. Hello mindenkinek!

Fido4life
Hát én is így remélem, de az elmúlt évadok azt bizonyítják hogy senkiben se lehet megbízni.

Kmarha
😄 én komolyan nem hiszlek el 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

NeoMaN
Vírussal fertõzte meg, de szerencsésen túlélte Palmer....

Solid Snake GH
Ha van PS2-d, akkor szerezd be és vidd végig a 24 - The Game-et, és megtudod. <#smile>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

😊
Valki felvilágosítan h mit csináltak Palmerral a 2. évad végén? Vágom hogy az az a csaj volt aki az elsõben kiugrott a repcsibõl, de én úgy láttam mintha valami "tenyérlenyomatot" venne palmertõl mer ottvolt z a fólia a kezénvagy mi 😄 aztánmeg mintha elégett volna Paslmer keze és összesett..ennyi. mostmeg a 3.-ban ott egy nagy vágás meg tiszta sebhely, még 3 év után is. Nha most ez mi?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Palmer nem biztos, hogy emlékszik, hogy Assad lökte el, de a támadást le tudja fújni, utána 3 részen át szurkolhatunk az életéért, hogy... Milo már az elsõ évadban is a CTU-nak dolgozott, gondolom utána sem hagyta ott a nemzetvédelmet. Morris (túl jó arc ahhoz, hogy tégla legyen, egyébként pedig) ha a terroristákat segítette volna egyszerûen megcsinálta volna Fayednek a szerkentyût.
kisdead99
Palmer amint magához tér, elmondja, hogy Al-Assad mentette meg az életét, ezzel ugyebár Lennox-ot hazugságon érik, amibe az alelnök is belebukik. Szerintem 99%, hogy Audrey nem halt meg, hanem a kínaiak tartják fogva, talán az elnök õt ajánlotta fel cserébe Jack-ért. Nagyon szeretném remélni, ohgy nem Milo vagy Morris a tégla, mindketten szimpatikusak 😊

Mayday
Mert azt mondta az orvos, ha felebresztik, az az eletebe is kerulhet, es ehhez a csaladja engedelye kell. Tehat vagy fexik, nem csinal semmit, es haboru lehet, vagy felebresztik, lefujja a csapast, de ebbe bele is halhat. Es persze ez nem a sajat dontese lesz, hanem a hugae, de Karen meg fogja probalni. Persze ez nem jelenti azt, hogy meg is hal, de ezt vetitettek elore, tehat a meghal csak az en velemenyem!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fido4life
én még Morrisra gyanakszok, kaavrás ügyben

Fido4life
nahát, itt az én emberem 😄

Szolnokboy1
Palmer meghal ??! Honnan veszed? Csak nem hal meg...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Mayday
Jah, az varhato, hogy Palmert felebresztik, lefujja a dolgot, es aztan meghal... De ezt a kinaiak miert engedtek el Jack-et velemenyedet nem ertem! Ki zsarolta meg oket, es mivel? Audrey vagy az elnok? Errol emlitettek valamit, hogy az elnok nagy arat fizetett azert, hogy Jack-et kiadjak. De meg nem tudjuk, mi volt ez az ar!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a.carkey
Doyle az áruló, szerintem. A rakétát a tengeralattjáró nem lövi ki, mert felébresztik Palmert. Audrey meg nem halt meg. Szerintem pont ezért engedték el a kínaiak Jacket, mert azzal zsarolta meg õket, hogy ha nem, rábasztak. 😊

A medve nem játék.

Shaman
noh a negyedik évadnál tartok,s bár tudom,hogy sok új nincs a nap alatt,de kezd már idegesíteni,hogy a CTU-ban mindig van egy áruló,szinte minden évadban...
valami újat is kitalálhattak volna...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Szolnokboy1
az elsõben volt benne, de ott nem volt gyanúsították

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Mayday
Nem lehetseges, hogy Milo a saros? Hisz az o kodjaval dolgozott Nadia. A "CTU-s tegla masik munkaallomasra tereli a gyanut" meg mar asszem volt lelove valamelyik evadban. 😊

InfectedMann
Érdekes fordulatokat hozott ez a rész. Nadia meg tuti semmi köze nincs az egészhez csak valaki meghackelte a gépét. Ennyi.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy lesz -e valami meglepetés még az évad végére mert Audrey halála eléggé meglepett. De hát így adva van a 7. évad 😄
Ez az alelnök a seggfej. Bár szerintem idõ elõtt közbejön valami és semmit nem fog felrobbantani.
Kiváncsi leszek a végkifejlettre.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Sajnos rettentõen át fog csúszni az irrealitások világába, pedig... persze lehet, csak én vagyok így vele, de a kedvencem még mindig az elsõ évad, a negyven perces autózásokkal, pontatlan lövésekkel.
(És a végével, amikor leendõ ex-elnök úr (ezt most jól meg mondtam, igaz? 😄 ) elküldi az asszonyt a... oda.)
Kmarha
😄 Ugye.. engem is a végével kerülgetett a szívbaj. 😊 Így abbahagyni egy sorozatot?? 😊 A 3. évadról csak annyit, hogy sok köze nincs a 2.hoz, annyira nem kell sietned 😛

Ez a 4. viszont.. egyszerüen imádom!! Most vagyok túl a lõszerboltos kis összecsapásnál. Lehet hogy ez lesz az új kedvenc évadom? 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

akyyy
Coolon nézed?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Na most ez mi volt? Áhh, 2. évad vége. Most ez folytatódni fog a 3. évadban? Vagy lesz valami? Csakmert úgy hallottam hogy a 3. évad 3 évvel a 2. után van. Vagy ez hülyeség? Mindegy holnap elkezdem 😊

Fido4life
szívesen

Köszi szépen mindent.

Bandee1987
6x14
Kicsit erõltettnek érzem ezt az alelnöki szerepet, hogy "támadjunk, ha a fene fenét eszik is" Audrey halála pedig meglepetés volt számomra, méghozzá eléggé nagy. Amúgy meg megvan a köv. téma a köv évadra: Jack bosszúja 😊. Sõt, még azt is el tudom képzelni, hogy Audrey nem halt meg, csak a kinaiak meghamisitották az adatokat

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

dienesoft
6X14- Talán kezdtek észheztérni a történetírók?
BRUTÁL SPOILEREK, CSAK FIGYELMEZTETÉSKÉPPEN!
Nagyon durva, hogy Audrey meghalt...de szerintem azért itt több van, mint autóbaleset természetesen. Jack mostmára "Heroes" címû, ugyancsak favorit sorozatba is szerepelhetne, ennyi hõstett után 😊. Az alelnök nem fog felrobbantani szerintem semmi az égvilágon. Amúgy arra gondoltam, hogy most maradt 2 atombomba (asszem). Az nem lehet, hoyg mindkettõt Jack menti meg, pifpuf összedobják 'oszt jónapot! Remélem az atombombán kívül valamit még rejtegetnek, mert összességében ez eddig még mindig nem a jobbak közé tartozik, talán az évad második felétõl beindulnak az események. Amúgy ha így haladnak, az nagyon jó lesz, remélem nem térnek el ettõl a száltól... Mert már nem egyszer csúsztak el evvel.

Fido4life
szépen letöltöd mind a négy fájlt aztán a Reference File-et majd a Windows File Merger batot amit elindítva szépen összerakja neked az adott múvít avivá..

És ezekkel mitkell csinálni?:S Csakmert néztem wincommanderben ilyen kiterjwsztés hogy aa ab ac ad....most ez vágom h a b c d rész cak nemtomh mit csináljak velük.....me ost ezek nem rarok amiket kikéne töümöríteni, nemis videok amiket összekéne vágni, akkor?:S

Fido4life
nincs mit

Köszönöm szépen 😊

(i'm happy)

Fido4life
LOL nem tudtam hogy a linkeket nemteszi spoilerbe.. na mind1 én megpróbáltam..

Fido4life
Be Happy:

24.2x23.6am-7am:
(DVD-rip xvid-fov):
badongo.com
Alternatywna lokalizacja(DVDrip-fov):
megashares.com
fileho.com

24.2x24.7am-8am:

(DVD-rip xvid-fov):badongo.com
Alternatywna lokalizacja(DVDrip-fov):up-file.com
megashares.com

Rapidon nincs fent 24?:s Én nem igazodtam el az oldalon de ha van akkor valaki segítsen pls :S Vagy egyáltalán akármilyen oldal ahonnan mondjuk a 2. évadot min 100 kb/s-es sebességgel tudnám szedni...mert ugye csak a sorozatok.co.nr-es 22 rész van meg a 2. évadból, és "nincs idõm" 2 hetet várni hogy végezzek vele, mivel a 3. és 4. évad is lent van már és szívesen nézném.
vagy ha valaki tud egy olyan torrentet ami gyorsan jön viszonylag azis jó lenne...mert én elindítottam egyet de a max az 10 kb/s :S..szal nemtom :s.
De mennyire lenne baj ha nem nézném meg az ucsó 2 részt és elkezdeném a 3.-at?:s mondjuk ha az elsõhöz hasonlítom akkr ezt lehetetlen megcsinálni. De ha nem tudtok semmi oylat adni ahonnan letudnám szedni akkor pls tegye meg vki hogy egy kicsit részletesen írja le mi történik az uccsó 2 részben 😞..tudom nemjó megoldás de nem akarok 2 hetet 24 nélkül tölteni amikor ittvan a plusz 2 letöltött évad.

Fido4life
hát igen, a másodikat egy hétvége alatt néztem meg.. Viszont szvsz az bizonyítja legjobban azt hogy az elsõ évad a favoritom, hogy azt négyszer néztem meg, és ugyanúgy szórakoztam rajta, mint amikor legelõször láttam..

a.carkey
Vsz azért, mert hetente (kéthetente?) nézel meg 1 részt, nem naponta 11-et ... Talán ezért tûnik rosszabbnak a 6. széria.

A medve nem játék.

Szerintem az elsõ évad eleje elég vontatott az érzelgõs családi szál miatt. A vége már frankó. A második évad az sokkal-sokkal jobb mint az elsõ. A harmadik még jobb, a negyedik pedig a személyes favorit...........ha a második tetszik, akkor készülj fel, hogy a többi sokkal jobb lesz!

A "minden évad jobb mint az elõzõ" tendenciát meg a 6. eddig szerintem nem igazán tartja..............

Shaman
hümmm valamat lehet benéztem,mindenesetre köce!!!!

B@ldrick

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Tudom és épp ezért kérdezem hogy nincs e vmi hasonkló oldal ahol esetleg angolul fentvan. Mert most 2 hetet tuti nemfogok várni mire végignézem, mivel már lentvan a 3. évad is, aztán jönna 4., szal sztem 2 hét múlva már az 5.-nél fogok járni. De végülis akkor keresek torrenten xcsak ugye az elég lassú :S

Shaman
nekem is lenne egy kérésem.
Leszedtem a 4. évadot,de nem igazán találok feliratot.
ilyen med-es verzióm van,így néz ki: 24.401-med
találtam teljes 4. évad feliratot a hosszúpuskán,de egyik sem stimmel ezzel a verzióval.
Ha valakinek meglenne,s betömörítve valahová felrakná megköszönném a teljes évad felirata.

Shaman
ha a szinkronost nézed azt hetente töltik fel,még "csak" a 22-esnél járnak.

Segítsetek pls! tudtok vmi nem torrentes oldalt ahonnan letudnám szedni a 2. évad 22. 23. 24. részt? 17.-nél vok de ha ma nem is holnapra tuti eljutok a többiig s asszem megõrülök ha nem nézhetem 😊

Kmarha
jaj annyira édesek.. mint két szerelmes kamasz. 😊)) (4. évad Jack és a kis szöszi). kiváncsi vok meddig fog tartani 😛

Kmarha
bizony, számomra is eddig a 2. volt a csúcs. Az elsõ tökéletes volt, kidolgozott, irtózatosan nézhetõs akció mozifilm, nagyon is bedurvulos véggel. A második.. a második az ütött.. úgy tudták számomra fokozni a feszültséget részrõl részre, amihez hasonlóval én eddig még nem találkoztam. Lehengerlõ.

A 3. sem rossz, viszont nagyon sok részével nem vagyok kibékülve. Sem az elnõk és testvérének szerencsétlenkedésével, majd végén az eddigi események fényében hülyeségnek tartott döntésükkel, sem az eddigi terroristákkal nincs alkú hozzáállás elrontásával, sem a túlzott szarok mindenkire ez az egy fontos küldetés létezik csak a világon féle ügynökös lófaszsággal, hol teljesen igazságtalanul az egyiket hol megbüntetik a másikat meg vállon veregetik. Nagyon kapkodott és túlzottnak tünt ez az évad.

A 4. nél még nem járok túlzottan elõl, de kecsegtetõ. Jó kis vérfrissítés, és már az elsõ pár részben sikerült a készítõknek meglepniük. Nem volt nagy fordulat eddig, de egyik történés sem úgy sült el, ahogy én azt elötte gondoltam.

A mentõakciós rész meg egyszerüen hatalmas volt. Kiváncsi vagyok mi lesz, mert úgy tünik még csak most jön egy nagyobb fordulat. 😛

Fenrir
Ízlések és pofonok, nekem eddig a második évad jobban tetszik több benne a meglepõ fordulat (szereplõk leleplezõdése, árulások, stb).

A halál csupán a kezdet...

kisdead99
Most néztem meg a 6x14-et. Az ilyenek miatt szeretem ezt a sorozatot.
De miért nem folytatták Logan haldoklását? Azt hittem, hogy legalább megpróbálják megmenteni... Az alelnök meg dögöljön meg 😄

Fido4life
"Amennyire kicsit nyögvenyelõs és vontatott volt az elsõ évad annyira brutáls és pörgõs a második" <-- én pont fordítva gondolom..