5854
-
#3047 Nekem mondjuk szinkronosan sosem tetszett a 24, hiányzik Jack életszerű meg néha nem életszerű lihegése ill szuszogása :D -
#3046 Hát szvsz Szabó Siposnak elég furcsa lenne a hangja Jack-hez. Kőszegi még mindig közelebb áll hozzá, picit hasonlit a hangja Selmecziéhez -
#3045 Jaja köszi, Ray Ban-t azt hallottam én is most, hogy lehet kapni asszem 15e körül. Majd megnézem hogy télleg-e. -
Quantumleap #3044 Kőszegi is volt már Sutherland magyar hangja. -
Phat Smoker #3043 stílszerűen gondolom police márkájú napszemüveg lesz! ;-) [..vagy ray ban] -
#3042 Szerintem hülyeség, nem tudom miért nem Szabó Sípos Barnabás lett az új hang ő legalább már volt a hangja s nem is volt rossz.Kőszegiről mindig is Tony fog eszembe jutni s nem nem Almeida. :P
Hanem Soprano... -
#3041 Hát, ha mondhatom ezt - akkor ebben az esetben Kőszegi Ákos még a legjobb választás volt. -
#3040 "Az m1-en vége felé jár a 24 2. évadja. A királyi tévé az eredetileg a Coolra készült szinkronnal adja a sorozatot (ahol már a 3. évad is lement), így itt a következő, folytatólagosan induló évadban is Selmeczi Rolandot hallhatjuk majd. A 4. évad szinkronmunkálatait hétfőn kezdték volna vele - ebben végül Kiefer Sutherland már Kőszegi Ákos hangján szólal majd meg." Comment.blog.hu
-Hmmm..Tony Soprano...valaki? -
#3039 valami nehezebbet kérdezz :D -
#3038 Ezt a Jack Bauer szemüveget lehet nálunk kapni szerintetek? -
#3037 Megvan. Ezért jobb eredetiben megvenni, de ha havernek ilyen kell :D -
#3036 estefele ha még nem kapod meg és még igény van rá akkor majd tudok segiteni.de ha megvan irj egy privit vagy ide hogy tudjam. -
#3035 Sziasztok. A 6. évad 1-4 részig keresnék feliratot az internal dvd-rip xvid medieval kiakáshoz. Amit találtam az nem jó hozzá, pedig elméletileg az is dvd-rip medieval. -
#3034 interjúban ráadásul közölte, hogy ő is 24 rajongó volt, és mielőtt nekikezdtek egy évadnak, előre megnézte az összes részét hogy tudja mire számítson a karakterél:( -
#3033 Kevés olyan magyar hanggal találkoztam sorozatokban, akik egész jók voltak, ha az eredeti hangot is megnézzük. Selmeczi Roland ezen kevesek egyike volt. -
#3032 nyugodjon békében! -
#3031 úúú bakker, viszont brad pitt magyar hangja is ő volt... mondjuk vele már azért megszoktam a hangot. -
#3030 ez igaz.szinkronosan kurva jol eltalálták a hangját,de én is csak 2vagy 3 évadot néztem szinkronnal a többit angolul.és mondom annyira nagyon sok különbség nincs is..szal nagyon jo volt ..(nem ide tartozik,de szinte mint a dr. house hangja az is naon jo) -
Quantumleap #3029 RIP
Nem tudja valaki, a 4.évad már le van szinkronizálva? -
#3028 én az elejétől kezdve az ő hangjával néztem, csak pár részt láttam szinkronizálva, szal engem nem zavar, én inkább már midnent eredeti nyelven nézek, ha angol, akkor pláne -
#3027 magyar tv-n eredeti nyelven (itt áltanálosságan bármilyen sorozat) + felirat = a "nemvagyokképesolvasnimertcsakmertnem" emberek igen nagy felháborodása... -
#3026 én el tudom
az eredeti hangján -
#3025 nem tudom jack bauert elképzelni más hangon...:(((( -
#3024 Nyugodjék békében, az egyik legjobb magyar szinkronszínész volt..:( -
#3023 részvétem -
#3022 :(
-
#3021 :(
kb, mint szakácsi a magyar house, ő volt a magyar jack bauer:( -
#3020 Elhunyt Selmeczi Roland... -
#3019 talánmég a felesége előtt..ez nem baki szerintem és jo volt a az évad. -
Quantumleap #3018 Nem értem, mit lepődik meg azon, hogy valakinek nem tetszik a hatodik évad. Elég sokan lehúzzák. Szerény véleményem szerint egy erős közepes. Amit marhára nem értek, hogy Jacknek mikor volt viszonya a bátyja feleségével? Talán Terit csalta vele? Mondjuk az ehhez hasonló életkor dolgokra az egész sorozatban nem igazán ügyelnek a készítők. -
#3017 ...inkább mit nem...itt arra céloz hogy neki tetszik a hatodik évad, nem úgy mint djukel-nek... -
Quantumleap #3016 Hogyhogy mit nézett? -
#3015 akkor te nem tudom mit néztél.. -
#3014 én még most fgom kezdeni a másodikat -
djukel #3013 Egy jelöletlen sírba kellene elhantolni mindazokat, akik résztvettek a 6. évad megírásában. -
#3012 oksa.. -
#3011 idén nem lessz 24 ?!
:((((( -
#3010 igen a tiédre is :) de csak egy igen szolidat kapsz :DD:)...
akyyy:
teljesen kiment a fejemből!!! (theone éppen falba veri a fejét) a héten biztosan szakítok rá időt! -
#3009 amugy kész-e? írás:)theonak -
#3008 hát a legutolsó télleg nem vmi nagy eresztés.bár a saját müfajában lehetséges hogy csodálatos..:D
én hasamra is puszi????:DDDDDDDDD