24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nha most következik nekem 5. évad 7. rész (hihetetlen milyen gyorsan nézem😞😞😊). Egy haver magyarázott sokat hogy az 5. a legjobb évad meg hogy nagyon durva, hát már az elsõ rész után nem tudtam hogy azt mondjam hogy aztakurv@ vagy szomorkodjak. Palmer, Michelle, Tony....õk (voltak) Jack után a 3 kedvenc szereplõm 😞( erre meghalnak (asszem emiatt a 3. lesz a kedvenc évadom😊). Nha mindegy remélem ez az évad nem a 17-18. résznél indul be, mint a 4. ...és végre olyan lesz mint a 2. hogy vagy názhetem a küvit vagy felvágom az ereim..
Behrooz az az aki az arab csávó és csaj gyereke volt..?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most fejeztem be a negyedik évadot...és lehet,hogy vmit nem vettem észre...😊
De mi lett Behrooz-zal?
Ez a sorozat fantasztikusan jó,de egyre durvább.Most láttam részletet a 6.évadból....mit tesznek Jack-kel? ...UramIsten!
Ezt nem titották még be?
http://s1.fsx.hu/2006/11/24/23/11/5bc0fc16c9f8bbc844021dc3a84c1cc3/24.Season5.DVDRiP.HUNSUBS.rar
Talán a vége nincs megírva még...
De pont ezek a radikális események kavarták fel az állóvízet, nekünk tudatlanoknak. Jól megy a gépezet vagy sem, egy kis vérfrissítés sosem ártott még meg semminek sem!
szóval djukel értékelném, ha leírnád mi nem tetszik.
thx
De ahogy NeoMaN is mondta ízlések és pofonok 😊
Na most ahelyett, hogy djukel azt mondaná, hogy: Igen, ízlések és pofonok és hogy lehet, hogy valakinek tetszik a sorozat ezekután is", ahelyett egy abszurd közhely dumát, hogy a "tudatlanság áldás, úgyhogy ti szerencsés emberek vagytok"-ot benyõg, evvel gyakorlatilag leírta, hogy "hülye az, akinek más a véleménye az évadról". Ez róla a véleményem.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Érveket próbálj meg sorolni, ne a "tudatlanok" lelkivilágára hatni.
...
Amúgy ez a 17. rész megmutatta, hogy mitõl is döglik a 24-fan légy!
De ahogy NeoMaN is mondta ízlések és pofonok 😊
Csak azt nem értem mi a fenéért vártak ennyi azzal, hogy beinduljon ez az évad? 😞
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
De aztán mégsem így lett 😄
Ez jó rész volt, az elõzetes alapján a következõ is az lesz 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Most a csaj meg jól bekever!Illetve az a kinai pöcs!
Várom a következõ részt!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy észrevettétek, hogy Habibnak hívják a tábornokot. Ez tutira Marwan Habib bátyja. Lehet Õ vette rá a Kínaiakat valamivel arra, hogy Jacket leszállítsák majd neki.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csak a vége...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát én azt hittem, hogy leesek a székrõl. Ez az igazi 24, ez kell ide mikor szétizgulom magamat. Ilyet még ez alatt az évad alatt nem éreztem, de szerencsére megkaptam a megfelelõ adagot. Asszem az utolsó részekre fog beindulni ez az évad.
Azt gondoltam, hogy a bomba nem fog becsapódni, hogy valami lesz vele de, hogy így. Ez nagyon faja volt. Fayes szál fordulatai nem semmik voltak. Jack -en láttam, hogy nem lõtték le hanem összeesett gondoltam, hogy lesz valami csel, de erre nem számítottam.
A vége meg egyszerûen fantasztikus volt. Eddig miért nem tudott ilyen lenni ez az évad? Vagy ez olyan warm-up a 7. évadra ami szarrá izguljuk majd magunkat vagy mi a szar?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Addiktságom pedig határtalan úgy vettem észre:
Az ÖSSZES csarvart elõre megmondtam a kedvesemnek, ugyanis 24-et már nem tudok némán nézni csak ordibálva. 😊
Kamu rakéta, mímelt kiszabadítás, Fayed rájön hogy kamu, Audrey.
Beteg vagyok, de jólesik. 😛
Viszont Palmer elnök lesz...