24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vezérszuszu
Hali! 18-ashoz mikor lesz felirat?

Csacsi
Nem. Ez az elõtte lévõ részekben van benne. Aztán Behroozt kicserélik, és utána nem tudni róla semmit. És ott van egy kimaradt jelenet, ami a lemez extrái között van, hogy Curtis megmenti, mielõtt megölnék.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fido4life
jó hát bazz ne hidd el, nekem eredetiben megvan a negyedik évad és bónuszként otttvan a kimaradt jelenet, ahogy a hulla zsákot kiterítik a földre, a gyereket letérdeltetik rá, és ebben a pillanatban berontanak Curtisék Jack nélkül... Aztán lehet hogy az általad említett jeleneta kiamaradt jelenet helyett van bent..

NeoMaN
Ja, és egy véletlen pillanatban a fiú lelövi az apját.
szerintem

NeoMaN
Hát, ez sztem egyátalán nem kimaradt jelenet. Jack lezúzza az apját, miközben Curtisék az ajtón keresztül rontanak be a mosókonyhába.

Fido4life
tudja már a halál..😊 de az tuti hogy a kimaradt jelenetbe EZ volt benne...

NeoMaN
He? Nem Jack menti meg az apja elõl?

Tony akkor még nem is halt meg.

Nha csá! Amúgy a feliratok.hu-s felirat tökéletes, kivéve az elsõ részhez :S ha ahhoz nem találok jót akkor egyet beidõzítek magamtól, kibírom😊.
Nha most következik nekem 5. évad 7. rész (hihetetlen milyen gyorsan nézem😞😞😊). Egy haver magyarázott sokat hogy az 5. a legjobb évad meg hogy nagyon durva, hát már az elsõ rész után nem tudtam hogy azt mondjam hogy aztakurv@ vagy szomorkodjak. Palmer, Michelle, Tony....õk (voltak) Jack után a 3 kedvenc szereplõm 😞( erre meghalnak (asszem emiatt a 3. lesz a kedvenc évadom😊). Nha mindegy remélem ez az évad nem a 17-18. résznél indul be, mint a 4. ...és végre olyan lesz mint a 2. hogy vagy názhetem a küvit vagy felvágom az ereim..
Fido4life
Arról én nem hallottam, bár tényleg van egy két durva jelenet benne 😊

Behrooz az az aki az arab csávó és csaj gyereke volt..?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha az akkor az egyik kimaradt jelenetbben mutatják hogy épp amikor kivégeznék a CTU beront Cutris oldalán, és megmentik a kölyköt..

Sziasztok!

Én most fejeztem be a negyedik évadot...és lehet,hogy vmit nem vettem észre...😊
De mi lett Behrooz-zal?

Ez a sorozat fantasztikusan jó,de egyre durvább.Most láttam részletet a 6.évadból....mit tesznek Jack-kel? ...UramIsten!
Ezt nem titották még be?
espio
Ott van az... 😄 Függõleges 2. sor. 1 oszlop, de ha mégsem találnád meg itt a link hozzá...
http://s1.fsx.hu/2006/11/24/23/11/5bc0fc16c9f8bbc844021dc3a84c1cc3/24.Season5.DVDRiP.HUNSUBS.rar

Talán a vége nincs megírva még...

Alien
Ehh, Kicsit akkor kifejthetnéd bõvebben, hogy mi nem tetszett benne, mostmár többen is kiváncsiak vagyunk rá 😉

Légyszi segítsen valaki! sorozatok.co.nr-rõl leszedtem az 5. évadot, de ott nem volt hozzá mellékelve felirat. Megnéztem feliratok.hu-t és 4 fajta is van de mindegyik késik! Pls valaki segítsen aki tudna adni megfelelõ feliratot!Köszönöm.
NeoMaN
SURE!

Sz'tem az, hogy olyan szívéhez nõtt, központi (neveket nem mondok) szereplõket emeltek ki nemesegyszerûséggel a forgatókönybõl - aztán lehet, tévedek.

De pont ezek a radikális események kavarták fel az állóvízet, nekünk tudatlanoknak. Jól megy a gépezet vagy sem, egy kis vérfrissítés sosem ártott még meg semminek sem!

Amse
jah sry összekevertelek vele... (logot mindenkinek!)
szóval djukel értékelném, ha leírnád mi nem tetszik.
thx

Encore
az elõzõ írásomba becsúszott egy SPOILER!!!!!! elnézést véletlen volt.
Encore
djukel vélemény kinyilvánításával én sem értek egyet, de annyiban igaza van Szerintem, hogy az ötödik és hatodik évad rettentõ gyenge az én szememben is. De már a negyedik is kezdett visszavenni. A csúcs számomra még mindig a harmadik évad, ami komor és kemény hangvitelû, és minden rész végén ott volt az akkora cliffhenger amitõl máris toltam a következõ részt. A második évad is ezért volt jó, de most egyáltalán nem éreztem, hogy látnom kéne a következõt, kivéve a negyedik és a 16. rész végén. Sajnálom, hogy meglettek a bombák, mert így elvész az a reményem miszerint egy másik is felrobban, de a Kínai szálat valahogy be kellett hozni hogy magyarázatokat kapjunk, kár hogy annyira nem vagyok kíváncsi rá és ezért az Audry csajét sem rajongtam soha, de azért már végig nézem az évadot, ha eddig eljutottam és remélem a hetedik évad kárpótol ezért.
dienesoft
Nekem a srác megnyilvánulása nem tetszik . Alien azt mondta,hogy"Ötödik szar???? Uhh, egyik legjobb évad szerintem.
De ahogy NeoMaN is mondta ízlések és pofonok 😊
Na most ahelyett, hogy djukel azt mondaná, hogy: Igen, ízlések és pofonok és hogy lehet, hogy valakinek tetszik a sorozat ezekután is", ahelyett egy abszurd közhely dumát, hogy a "tudatlanság áldás, úgyhogy ti szerencsés emberek vagytok"-ot benyõg, evvel gyakorlatilag leírta, hogy "hülye az, akinek más a véleménye az évadról". Ez róla a véleményem.

Amse
Pls írd már le, hogy mi az ami ennyire nem tetszik. Engem tényleg érdekell a te véleményed szóval nem leugatást várok, hanem egy normális választ. thx

Fido4life
na az ilyen emberek miatt léptem ki a Fekete Testvérem Topikja c. topikból.. remélem nem fognak áttelepedni..<#zavart2><#szomoru1>

NeoMaN
Sztem te meg egy beképzelt ***, tele közhelyekkel.
😄DD

Hagyjátok már ezt az ezaz évad meg azaz évad egy rakás szar szöveget. Mindenkinek van kedvence az ostoba dumátokkal meg csak egymást bántjátok még ha nem is ez a cél.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

dienesoft
Te mirõl beszélsz? Tudatlanság? Azért, mert neked nem tetszik az évad, a többiek hülyék? Elmondom neked, a nagy többségnek tetszik az 5.évad. Nézd inkább a Gyõzikét.Ekkora egoista nem lehetsz...

Mi nem tetszik ennyire, nagyonokos...?!

Érveket próbálj meg sorolni, ne a "tudatlanok" lelkivilágára hatni.

...

Amúgy ez a 17. rész megmutatta, hogy mitõl is döglik a 24-fan légy!

A tudatlanság áldás, úgyhogy ti szerencsés emberek vagytok.
Alien
Ötödik szar???? Uhh, egyik legjobb évad szerintem.
De ahogy NeoMaN is mondta ízlések és pofonok 😊

NeoMaN
5. szar?
Hát ízlések és pofonok. Nálam a 2. után jön, és mögötte az összes többi.

Sajnálattal közlöm, hogy ez az évekkel ezelõtt nagyszerûen indult sorozat az 5. évad folyamán bekerült az ISTENTELENSZAR kategóriába. R.I.P.
InfectedMann
Húúú vazzeg ez nem lesz egyszerû...
Csak azt nem értem mi a fenéért vártak ennyi azzal, hogy beinduljon ez az évad? 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

kisdead99
Nem hiszem, hogy az olyan nagy baj lett volna. Jack már egyszer hatástalanított egy bombát, mostmár mint tapasztalt róka, seccperc alatt megoldotta volna a feladatot 😊

Alien
Áááá ez jó lesz 😄 Különben én a 6*17-ben azt hittem, hogy

Fayed még élesítette a bombát a végén és azt hittem, hogy Doyle amikor ránéz akkor mondja majd, hogy 'we have a problem" vagy vmi 😄

De aztán mégsem így lett 😄

Ez jó rész volt, az elõzetes alapján a következõ is az lesz 😊

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

vezérszuszu
Hát gyerekek ez a JACK egy állat, ahogy Fayedéket kiiktatta az hihetetlen volt!
Most a csaj meg jól bekever!Illetve az a kinai pöcs!
Várom a következõ részt!

Fido4life
szerintem alapból nem így járhatnak el ha Jack szedi le még azt mondom oké, de így az egész társaságot megkellet volna valahogy büntetni nem külön Jacket ez így nem fair.. na de sebaj szvsz az évad vége felé ettõl a kínaitól és könnyesen elbúcsúzhatunk... <#hehe>

Azért kiváncsi vagyok mit várnak tõle a ferdeszemûek...

dienesoft
Egyértelmûen nem õ volt.

De

én is úgy emlékszem, hogy a nagy hajszában baráti tûzben dobta le az ékszíjjat a nagykövet.

Shaman
nem õ szedte le... egy kínai lõtte le véletlenül,csak rákenték Jack csapatára.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hát Chloeról nekem sokminden eszembe jut de a szex nem. Bár felõlem csinálhat vele egy néger faszi, amit akar, én személy szerint jobban örülnék, ha végre jó 24-es szokás szerint kinyírnák.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

NeoMaN
Sztem jó lesz a Kínai vonal, és lehet más is van a háttérben, mint csak a behatolása...

Amúgy észrevettétek, hogy Habibnak hívják a tábornokot. Ez tutira Marwan Habib bátyja. Lehet Õ vette rá a Kínaiakat valamivel arra, hogy Jacket leszállítsák majd neki.

Csacsi
4. évadban tört be....de a többi stimmel 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Blasta
Sztem Dzsekk fogjulejtése és vallatása 1értelmû volt. Azért bûntették meg, mert behatolt anno az 5. szezonban a nagykövettségre és leszedte a nagykövetet, igaz véletlenül. És tudtommal nem akartak tõle semmi egyebet, mint megtörni és -számunkra ismeretlen- hírszerzési infóbázisnak használni. Sztem hanyagolni kellett volna ezt a vonalat, de majd meglássuk mi sül ki belõle, nem ítélkezem elõre. De végre várom a 24 következõ részét is 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

NeoMaN
Ja, Palmert S05E01-ben újraválasztják!
<#hehe>

dienesoft
Azért kellett õket bekeverni a szezonba, mert
az égvilágon semmit nem árultak el a kínaikról (azonkívül, hogy sandaszemûek😛 ), anno miért rabolták el Jacket, most miért rabolták el Audreyt, mit akarnak Jacktõl ennyire, mi lehetett az az ok, amiért õt "szó" nélkül kihozták Kínából, stb... Túl sok a kérdés, hogy ne hozzák be õket ebe az évadba. Szerintem.

Blasta
Fúhát ez a 16-17 rész eddig talán a legjobb volt ebben a szezonban, végre valami. Eddig ugyanis leginkább hagyománytiszteletbõl néztem 😊
Csak a vége...

Nekem ez már büdös kicsit. Pont mikor Jack lerendezi Fayedet, akkor hívják a kínaiak. Akiket nem értem minek kellett újra belekeverni ebbe a szezonba...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

InfectedMann
Erre a részre tartogatták azt amit eddig is hozni kellett volna ennek az évadnak?
Hát én azt hittem, hogy leesek a székrõl. Ez az igazi 24, ez kell ide mikor szétizgulom magamat. Ilyet még ez alatt az évad alatt nem éreztem, de szerencsére megkaptam a megfelelõ adagot. Asszem az utolsó részekre fog beindulni ez az évad.
Azt gondoltam, hogy a bomba nem fog becsapódni, hogy valami lesz vele de, hogy így. Ez nagyon faja volt. Fayes szál fordulatai nem semmik voltak. Jack -en láttam, hogy nem lõtték le hanem összeesett gondoltam, hogy lesz valami csel, de erre nem számítottam.
A vége meg egyszerûen fantasztikus volt. Eddig miért nem tudott ilyen lenni ez az évad? Vagy ez olyan warm-up a 7. évadra ami szarrá izguljuk majd magunkat vagy mi a szar?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

NeoMaN
Kurva jó ez a rész, végre hozza a régi szintet!!
Addiktságom pedig határtalan úgy vettem észre:

Az ÖSSZES csarvart elõre megmondtam a kedvesemnek, ugyanis 24-et már nem tudok némán nézni csak ordibálva. 😊
Kamu rakéta, mímelt kiszabadítás, Fayed rájön hogy kamu, Audrey.

Beteg vagyok, de jólesik. 😛

Hát ennek nem fogsz örülni, de Chloe az 5. és 6. évadban is szerepel.

Viszont Palmer elnök lesz...

...csak nem David <#hehe>