24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem viszont nem még akkor se ha kétszer elbõgtem magam rajta (pont azokon a részeken amit említettél 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam nézek egy kis lazán pörgös részt a hátralévõ fél évadból, aztán alszok (most jöttem vissza fõsulis buliról, azért ilyenkor).
Erre pont sikerül kifognom az elmúlt évadok legszívbe markoló részeit, még akkor is, ha ez már talán túlzottan is Holywoodosra sikeredett... (persze csak az elsõ évad vége után, azt nem lehet túlszárnyalni)
Azért kemény ez az évad. Csak eddig, több ember (fõbb szereplõk és civilek) halt meg, mint az eddigi évadokban összesen. Megy ám a kaszabolás.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
19:
Audrey eléggé érdekesen nézett ki. Kiváncsi vagyok mi minden történt vele. A sárgák biztos nem bántak vele valami kedvesen.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ha megtudod csinálni, meg nem gond, mehet még a losthoz is meg a prison breakhez is. <#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
javaslom, ha még nem tettem, hogy a másik topikot bele kéne tenni😊
ha már hõsöknek is van topik, stb, meg játékoknka is warez meg spam topik, akkor ide is elfér a többi link közé 😊 sorry a ki soffért😊
az lenne a kérdésem ,hogy mivel én eddig sehol nem találtam a teljes elsõt szinkronosan, körbeszaglásznátok, és aki tud torrentet az priviben megírná nekem?!😊
elõre is köszi, visszaolvasni spoiler végett nem szeretnék egyelõre , flémtõl kíméljetek, nem szégyelem el magam úgyse😊
S06-ra visszatérve, május 21-én évadzáró dupla rész 😊
(tény, hogy név nélkül is le lehet lõni a poénokat, bár mondjuk ez talán csak add egy kis feszültséget, hogy az ember minnél hamarabb leüljön az 5. évad elé, hogy lássa, ki és miért 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szerk.: khm.. 2-öt, és lehet hgoy egy 3.at is. Ugy látszik gyors gyomlálást tartanak hogy új szereplõket lehessen behozni a sorozatba :S A fenébe is
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én most kezdtem el a 6. évadot és a 2. résznél vagyok. Abszolút kiborultam. W3ND1G0 szarosította a fordítást. Minden tiszteletem az övé, mert hallás útján fordít, és így is rohadt sokat tud, valószínüleg többet mint én, de amit én tudok, az az hogy ez egy dráma és nem pedig egy szétbaromkodható vígjáték mint mondjuk a Scrubs, vagy amit akartok még. De ott az az angol felirat... és abba nem képes belenézni... Minden tulajdonnevet rosszul írt a föszereplõkén kívül, egy-két helynevet ki is hagyott. "Malek" helyett "Alec", "Al-Rezani" helyett "Alvazani" Meg az idõzítéseknél képes beírni olyasmit hogy "ja, izé pitty, patty, pitty patty" meg sok sok kis per-jelet meg kettõspontot. Egyes számlálásoknál fõbb karakterek hallnak meg mi meg a pittyegésein nevessünk? Aztán akciójeleneteknél hogy "Uaaaargh", meg "Whöaargh". Negyed órámba telt mire kikerestem és kitöröltem meg kijavítottam magamnak az ilyesmiket. Mondom, télleg ügyes hogy hallás után csinálta mindezt, de ez akkor is egy dráma. Itt nem lehet baromkodni... Legalábbis szerintem...
Talán a vége nincs megírva még...
No mindegy a lényeg, hogy Jack újra a régi önmaga és jól megfingatja a sárgákat 😄 Legalábbis remélem 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nina : igen....és a 18. rész volt hétfõn(kedd reggeltõl tölthetõ)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most néztem meg az elsõ ávadot...második évad meg van valakinek?
Köszi!
Remélem, minél több törvényen kell áthágnia hõsünknek ahhoz, hogy elérje célját. Hisz ettõl Baueres, nem...?! 😊
Na,valóban a kimaradt jelentek között van,tegnap sikerült megnéznem.
És elkezdtem az 5.évadot,"csak egy rész" címszó alatt,és lett belõle négy.
A kedvenceim sorra halnak meg,már nem ua a CTU Tony,Michelle és Palmer nélkül...most meg a Sean Astin(LOTR)....valahogy nem illik a képbe...
Egyébként dvd-n elérhetõ az elsõ öt évad a Fõvárosi szabó Ervin Könyvtárban,felirattal+mindennel együtt.
Én onnan kölcsönzöm.....persze nekem ingyenes,mert könyvtáros vagyok😛
ezt néztem meg...ez azért durva: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid291708786
24 season 6 Prequel
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit