5854
-
#3127 Emlékeim szerint volt egy átvezető (fél) epizód a 6 évad elött is, vagy rosszul rémlik? -
#3126 nembaj,sztem nem ölné meg,de akkor megcsinálhatnák hogy 2 óra eseményét irna le:d -
#3125 Én meg azt nem értem, hogy egy ilyen fantasztikus sorozatból, aminek a legnagybb előnye az, hogy real time megy végig egy egész nap, minek csinálnak belőle egy 2 órás akciófilmet? Megölné az egész 24-et. Én inkább kivárnám a 7. évadot. -
Quantumleap #3124 Csak azt tudnám, honnan veszik a 90 percet, amikor az eredeti angol cikkben is két órát írnak. -
szando #3123 szerintem nyáron lesz elég időd... -
#3122 kössz.:D jo lenne mit ne mondjak.:D -
Ez ???
Jó lesz, csak az a baj, hogy én még csak a 4.évadig láttam, és ez ugye összeköti a 6-7.évadot...szóval sietnem kellene, de azt meg megint nem akarom... :S :D -
#3120 magyarul röviden mi a lényege?:D -
#3119 Na végre valami mozgolódás -
Quantumleap #3118 És arról nincs infó, hogy ez mikorra készülne el, illetve kerülne bemutatásra? És ez két óra eseményeit fogja bemutatni? Vagy real-time-tól független lesz? -
#3117 Örülünk, bár azért ez mégse ugyanaz. De legalább a túléléshez elég :) -
mistermiskolcz #3116 Itt a jó hír!!! -
#3115 nem mondtam hogy nem kéne ;) -
Quantumleap #3114 Akkor is csinálhatnának egy prequel nulladik epizódot. -
#3113 amikor kitűzték a 2009 januári dátumot még ment a sztrájk, nem tudták mikor lesz vége és olyan dátumot kerestek amikorra biztos hogy vége a sztrájknak...(a tvguide elmondása szerint) -
#3112 de legalább éled a topic ;) -
#3111 lehet nem akartak darab részt leadni...de csinálhatnánmak éppen egy 2 napos évadot.mein jo lene már:D 48 órát mesélne el és 48 részes lenne:D 1 évig tudnánk nézni..mert ugye hetente egy rész és hát 53 hét van egy évben.:D ...kira lenne..lol:D(meg leht uncsi is..:D mert a 26.órában azt néznénk hogy Jack alszik 4 órát :D -
Quantumleap #3110 Ha már egy évet elcsúszik a 7.évad, igazán csinálhatnának hozzá nulladik epizódot. Egyáltalán miért döntöttek úgy, hogy most nem lesz? -
Quantumleap #3109 Én azért nem hülyézem le azt, aki megveszi. Annak egyszerűen többet megér. -
#3108 Nem arra gondolt NoName. Ő nem olyan hülye hogy megvegye a filmet, ha le is lehet tölteni. A játék az más.. -
Quantumleap #3107 Mármint, hogy Noname gondolt arra. Látom, nagy a kavarodás. :) -
#3106 neem:PP éppen a letöltésre gondoltam:Dvagyis 3 évadot találtam magyar szinkronos letöthető állapotban.:D -
Quantumleap #3105 Szerintem ő a hivatalos hazai dvd-megjelenésre gondolt. -
#3104 "jelent meg" = letölteni a netről ;) ... (az hogy a dvdre nem ment fel a szinkron, attól még le lehet szedni szinkronnal dvd minőségben :)) -
Quantumleap #3103 Höh? Én úgy tudtam, egyik dvd-re se került szinkron. -
#3102 OKÉ! Köszi a választ! -
#3101 24 - A valóságsó XD -
#3100 tudja hogy van felirat.a kérdése az volt hogy hány évad jelent meg magyarul.
Szóval 3 évad jelent meg magyar szinkronnal
és igeb 6 évad van eddig és 2009.jan.ban jön a 7dik évad amit sokan már nagyon várnak :) -
Quantumleap #3099 Az összes epizódhoz van magyar felirat. Második kérdésedre választ ad az imdb és hasonló oldalak. Amúgy hat. -
#3098 Nekifogtam nézni unalmamban ezt a sorozatot is, az első évad 10. részéig jutottam el. Hányadik évadig jelent meg magyarúl? És hány évad van készen eddig? -
Quantumleap #3097 Lehet, jobb lenne. Amennyire összezsúfolták a történéseket az utóbbi három évadban... :) -
#3096 hát akkor lehetne 48 a sorozat címe. most van 1 évük hogy két évadot megcsináljanak, de az szép újítás lenne ha két nap menne majd real time-ban :D -
#3095 Hála a drágalátos tüntetőknek ugye... -
Kaslerka #3094 Mostanában nem lesz 24. A hivatalos honlapon 2009 Január van feltüntetve... :( -
#3093 ennyi -
#3092 Nemtom nem is igazán érdekel, feliratosan a legjobb! -
Quantumleap #3091 Szőrszálhasogató evés-ivás hiányolóknak:
Jack és Chase kávéznak a 3x24-ben.
Szerintetek a Cool leadja majd a nulladik epizódot a negyedik évadból. -
#3090 Igaz de ez teszi a sorozatot izgalmassá -
#3089 de azért csak-csak végignézted azt a fránya évadocskát :D -
Quantumleap #3088 Alapjában véve hihetetlen, hogy egy nap alatt ennyi minden történjen.