24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na lassan lassan ideje neki állni a Heroesnak aztán meg ugye 24, bár még ráérek 😄
Amse: Isten éltessen 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Tényleg igazi 24-en izgulós rész volt bár
béna vagyok, na 😊
Este kiderül, Heroes utána 24 😄
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Unalmas, egysíkú, felejtõs.
Már csak tiszteletbõl nézem, szerencsére már csak 4 rész és vége a legecseszettebb szezonnak.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Azóta sajna nem futottam össze vele, és a számát is elhagytam.
Na bizakodjunk.......<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
www.magnokazetta.hu
Sziasztok !
Valakinél info van arról, hogy hazánkban mikor jelenik meg a 24 / 6. évad dvd-n??
Köszi......
www.magnokazetta.hu
e20:
Mike meg jó fej volt. Az elején nagy seggfejnek tûnt, de hát csak a protokollt követi. Ez a Nadia. Hülye picsa. Remélem a köv. évadban már nem látjuk többet. Ez a Moris vs. Chloe téma meg kezd már unalmas lenni. Chengék meg beszopták. Bár biztos találnak valakit aki kijavítja a hibát. Bár szerintem addigra már lekapcsolják õket.
Nem tom milyen lesz a köv. évad, de ha nem lesz benne Jack akkor tuti nem lesz már olyan népszerû.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Valaki meg tudná mondani,hogy hány évados lesz a 24? Vagy azt,hogy mennyire tervezik? Köszi
Már nincs sok rész hátra kiváncsi vagyok a végkifejletre 😊 Na meg jelen pillanatban elképzelésem sincs, hogy mirõl fog szólni a hetedik évad 😊
Ja és íme egy 6*21 elõzetes 😊
6*21 promo spoiler
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)