24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
21

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy biztos: Mylo nem áruló. 😊

A medve nem játék.

Mayday
Nekem is csak egyetlen bajom van vele, hogy nem jott PC-re 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fido4life
<érdemes, 24 Feeling nagyon megvun>

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
24 6x21

Durva 1 rész volt. RIP Mylo 😞 Viszont azt hittem, Jack, azért valahogy kimenekíti a fiút...

Amse
the game...

Fido4life

Amse
melyikre gondolsz?

Fido4life
de már érte ^^

Amse
thx, thx!

Én azt hittem legalább a fehér házat támadják be, de nem. A CTU már klasszikus célpont, de azért jó volt és ilyen támadás még nem érte õket. Mylo?! Hát a sorozatpestis figurát ki kell iktatni nehogy folytatni tudja a szokását, de meglepõ fordulat volt elés szegényes reakciókkal.

Alien
Na megnéztem, basszus...

Na erre most abszolút nem számítottam, hogy Mylot így fejbelövi az ürge :S Amúgy elég jó rész volt tényleg, fõleg a második fele. Mondjuk ez is igaz, hogy már nem egyszer támadták meg a CTU-t, de végül is mindig volt egy-egy durván ütõs pillanata amikor az történt. Gondoljunk itt rögtön arra amikor elõször felrobbantják a második évadban, ott mivel elõször történt elég izgi és vártalan volt, aztán az ötödik évadban máig az egyik kedvenc részem amikor kiderül, hogy ideggázt csempéztek be, most meg Mylo lelövése... :S Kár, hogy a végére indult be az évad, de legalább beindult 😊

Alien
Boldog Születésnapot! 😊

Na lassan lassan ideje neki állni a Heroesnak aztán meg ugye 24, bár még ráérek 😄

Fido4life
mondasz valamit de azért ne ugyanazt a jelenetet másolják le, mint pl most a 24 The Game-bõl..

Szolnokboy1
hát igen. hanyadik alkalom, hogy megtámadják az országot? ha nem történne semmi akkor az lenne a baj, most itt az eksön akkor az a baj? nagyon újat már nem lehet kitalálni sajnos...

Amse: Isten éltessen 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fido4life
HBD ! 😄

Tényleg igazi 24-en izgulós rész volt bár
Mylo meggyilkolásának nem volt sok értelme.. Na meg hanyadik alkalom már hogy megtámadják a CTU-t ?

Bandee1987
nemtom
béna vagyok, na 😊

Amse
nekem ma van a szülinapom 😊

Alien
Na nem olvasom el a spoilert de kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a rész. Elõzetes alapján tényleg jónak tûnt 😊
Este kiderül, Heroes utána 24 😄

dienesoft
Végre valami jó hír! Alig várom, hogy megjelenjen a felirat! 😊 Amúgy nekemi volt oan, hogy véletlen kijelöltem! 😄

Szolnokboy1
hát bazz :-/ hogy lehet véletlenül kijelölni? 😛

Bandee1987
Jaj, ne, véletlenül kijelöltem és megláttam a spoilert. brühüühühühühühüüüü

Szolnokboy1
Egy szülinapi meglepetéssel ért fel ez a rész!!!!!!! Alig tudom szavakba önteni mekkora élmény volt. Igazi hidegrázós, 24-es, látványos epizód egy abszolút váratlan csavarral. Egyértelmûen bekerült a 6 évados top10be. Úgy látszik az évad eleje meg a vége a legütõsebb. Reménykedjünk, hogy a maradék részek sem adják alább.

R.I.P Mylo

Fido4life
és ma e21 yeeee ! 😄

Fido4life
nekem meg ilyen Barátnõ kéne 😄

ha van lé nem gond...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

desigo
Ilyet szól a Bnõm: kell neki a CTU-024 -es rendszám az autójára😊)
Fido4life
Jó szórakozást ! 😊

desigo
4-ik évad kivégezve
5-ik enjoy😊
takibalint
Angliaban is megy meg a TV-ben.

NeoMaN
Nekem az nem tetszik, hogy Jack alig durvul...

dienesoft
Hát, nem tudom, akkor õk biztosan nem látták az elsõ 5 évadot 😊Ténlyeg ráérsz vele. Amúgy észrevettétek, hogy a rész végi ütések (amikor azt mondta ez ember a végén, hogy:aztaku************)úgy, ahogy van, hiányoznak?

Kmarha
Pedig mennyi embert láttam még korábban áradozni a 6. évadról :S Kár, én majd valamikor mostanában állnék neki, de akkor annyira nem sietek, elöször jöjjenek a vizsgák! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

NeoMaN
hát sajna ja....
Az is vicc, hogy mindig az történik ami az elõzõ évadokban.
😞

DoctorJohnson
A 19-es és 20-as részekkel a sorozat újra visszadõlt a 17-18 részek elõtt felállított kardjába.
Unalmas, egysíkú, felejtõs.
Már csak tiszteletbõl nézem, szerencsére már csak 4 rész és vége a legecseszettebb szezonnak.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

NeoMaN
vicces lenne...
😛

Az elég xar ügy lenne,mert pár hónapja beszéltem a forgalmazó területi ügynökével itt felénk, és akkor olyan nyárra igérte / végére / ha lehet hinni neki, ilyen infója volt.
Azóta sajna nem futottam össze vele, és a számát is elhagytam.
Na bizakodjunk.......<#guluszem1><#guluszem1>

www.magnokazetta.hu

Szolnokboy1
egyelõre amerikában véget sem ért. 1,5 év biztos mire hozzánk elér.

Sziasztok !

Valakinél info van arról, hogy hazánkban mikor jelenik meg a 24 / 6. évad dvd-n??

Köszi......

www.magnokazetta.hu

nud
InfectedMann
Van már felirat a Hosszupuska SUB -on.

e20:
Kezd egyre érdekesebb lenni az évad így a végére. Ez a Heller meg egy idióta. Úgy csinál mintha valaki is arra kérte volna a lányát, hogy menjen megmenteni Jack -et. Hülye vén fasz.
Mike meg jó fej volt. Az elején nagy seggfejnek tûnt, de hát csak a protokollt követi. Ez a Nadia. Hülye picsa. Remélem a köv. évadban már nem látjuk többet. Ez a Moris vs. Chloe téma meg kezd már unalmas lenni. Chengék meg beszopták. Bár biztos találnak valakit aki kijavítja a hibát. Bár szerintem addigra már lekapcsolják õket.
Nem tom milyen lesz a köv. évad, de ha nem lesz benne Jack akkor tuti nem lesz már olyan népszerû.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nud
http://www.sg.hu/cikkek/52089

a.carkey
Azt írta a fordító srác, hogy hétvégére lesz ... 😊

A medve nem játék.

NeoMaN
tudtommal 8 évadig alá van írva....

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy hány évados lesz a 24? Vagy azt,hogy mennyire tervezik? Köszi
dienesoft
Én is nézném már, de nincs felirat.Kezdek türelmetlen lenni 😊

Alien
Dede 😊

Azért ez tényleg durva, hogy annyi mindent tett már az országért Jack és ennek ellenére mindig tojnak rá. Doyle rendes volt Audrey-val kapcsolatban, viszont Heller azért lehetett volna hálásabb elvégre õ hozta el a kínaiaktól a lányát...
Már nincs sok rész hátra kiváncsi vagyok a végkifejletre 😊 Na meg jelen pillanatban elképzelésem sincs, hogy mirõl fog szólni a hetedik évad 😊

Ja és íme egy 6*21 elõzetes 😊

6*21 promo spoiler
Jack újra akcióban 😊) Na most a kínaik is robbantani akarnak valamint plusz az oroszok is támadást indíthatnak. Lesz még itt érdekesség 😊 Kár, hogy a végére indult be az évad 😊 De legalább beindult 😊

Fido4life
pedig a Heroes-nak aznap már volt...:S Ennyire szar lenne másoknak ez az évad ?

Alien!
nincs felirat sajnos...néznéééém.....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Fido4life
nem nézitek ?

Fido4life
e20
Azért jó tudni hogy ennyire becsülik az embert, miután 7-szer is megmentette a világot (várost).. Ha a Hetedik évad is megmentõs-hazafias Bauerrel fog visszatérni lepadlózok...