5854
-
kamen24 #5614 Ha valaki még nem értesült volna róla... -
rumkola #5613 jack_bauer_es_a_24_hagyateka -
Ragnar360 #5612 uhh RIP - most ugrott be, h az első évad főmuftija volt...nagy színész volt ő is :S -
loucyber #5611 Végig is néztem több jútúbos videót, nagyon tehetséges – "gonosz" - volt ez az ember. RIP. -
loucyber #5610 Hát, időközben a nyolcadik évadnak és sorozatnak is vége - Amerikában múlt hétfőn volt az epilógus. -
Quantumleap #5609 Martha Logan. -
Quantumleap #5608 Elhunyt Dennis Hopper
Tudom, csak részlegesen kapcsolódik a sorozathoz, de hát elvégre ő volt benne a legnagyobb név.
R.I.P -
Reg5 #5607 Amint a Cool leadja. -
Reg5 #5606 Audrey-t tönkretették a kínaiak ha jól emlékszem, gondolom azóta is vegetál. Martha meg.. ő ki is volt? -
getro2 #5605 A hetedik évad mikor fog megjelenni DVD-n? Állítólag már a 8. sorozatot csinálják, de én a hetedik évadot nem látom semelyik boltban sem... -
Quantumleap #5604 Ha mondjuk tudnám, hogy él. De akkor, mint írtam, érthetetlen, hogy miért csigáztak bennünket.
Bár nem ez az első érthetetlen eset a sorozat folyamán. Én a 3x01 után is azt hittem, hogy Kate Warner még szerepelni fog. -
#5603 Ami tényleg elvárható lett volna az Logan elnök esete. -
#5602 Audrey -s rész szerintem le lett tudva avval ,hogy Jack belátta ,hogy elhagyja mert csak bajt hozott rá...
Most mennyivel lenné boldogabb ha tudnád ,hogy felépült vagy netán meghalt. -
Quantumleap #5601 Ha W. Palmert, vagy Keelert hozták volna vissza, náluk is elvártam volna valami magyarázatot. Most ez olyan dolog, képzeljük el, hogy egy sorozat egyik évadában egy szereplőnek eltörik mind a négy végtagját. Majd egy következő évadban viszontlátjuk, makkegészséges, járkál, és még fut is, de a fenti dologról szó sem esik. Ugyanúgy idegesítene. Igaz, összeforrhatnak az ember csontjai szerencsésen, de az ilyesmi akkor is minimum említést érdemel. Nem hiszem, hogy ez túlzott szájbarágás lenne, ahogy egyesek mondják.
Ami pedig Audrey-t és Martha-t illeti, nem voltak annyira mellékszereplők, hogy ennyire elvarratlanul hagyják a velük történteket. Azt pedig végképp nem értem, hogy miért csigáztak bennünket az előző évadban elejtett mondatokkal, ha végül nem kaptunk magyarázatot. Legalább valami interjúban, vagy speciális netes videókban megtehetnék a készítők. -
Gabe18 #5600 Na az utolsó 8 részt egyhuzamban lenyomtam most.
Amilyen jól állt 23. rész végén a dolog,az utolsó 20 percben olyan tragikusan gyenge lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó a ruszki elnököt nem lövi le mert egy 3. világháborút mégse akar,de Logan-t elvártam volna hogy a sniper-el megküldje.Az elnöknő pálfordulása az utolsó pillanatban meg aztán mindennek az alja,az már nagyon gyenge volt.Cserébe az utolsó 2 perc jó lett,tetszett ahogy elmegy,nem tudom mért akarja szegény Jack-et mindenki kinyírni :-) mint "jó befejezés"
De összességében csak a jóra tudok ezzel a sorozattal kapcsolatban is emlékezni.Ahogy előttem is írták ,24 és Lost is vége.Nekem ez a két sorozat mutatta meg valamikor 2005 táján hogy ma már a sorozatok mást jelentenek mint a kilencvenes években futó,mai szemmel már igen gagyi színvonalat hozó valamik.Ennek a kettőnek a hatására kezdtem el keresgélni más mai alkotásokat is.És ezeknek most vége.Valahol szomorú vagyok,de ugyanakkor sok nagyszerű pillanat is megmarad.Reméljük lesznek méltó követők... -
#5599 neked ez a nyakszúrás a mániád. :) úgy élte túl, ahogy a fejlövést is. egy igazi csótány az a faszi, mindent túlél, ennyi. egyszerűen felépült. rajtad kívül senki nem foglalkozik már ezzel szvsz. :)
@desigo: ha egy sorozatot abbafejeznek, akkor nincs tovább. legalábbis még sosem volt példa ilyesmire és tuti nem a fox fog ezen változtatni. -
Ragnar360 #5598 -
Fidolorous #5597 én is reménykednék ilyesmiben, ha nem néztem volna meg az alantabb lévő Kiefer interjút. Sajnos abból nagyon az szűrődik le hogy ennyi, még lesz egy mozi oszt cső (mondjuk azt nem is említette) Mindenesetre EZ lezárásnak tényleg nem volt méltó, meg úgy az egész évad se, de ez kizárólag az íróknak "köszönhető" ugyanis a rendezés, a zene és legfőképp a színészek alakítása minden tekintetben fantasztikus volt. -
#5596 Szerintem is simán mehetne a folytatás.
Most kaphat egy év szünetet aztán újult erővel,nézői nyomásra mehet a következő évad. -
Quantumleap #5595 Ez nem volt befejezés. Egy ilyen után símán jöhetne egy 9.évad. Értem én, hogy mozifilmezni akarnak, de azért ide is kellett volna valami olyan, ami lezárásfeelinget ad. Mondjuk az, hogy Jack börtönbe megy, valami hasonló.
És egy nagy rakás elvarratlan szál maradt. Nem tudtuk meg, mi történt Audrey Raines-szel, Martha Logannel, meg hogy Logan hogy élte túl a nyakszúrást. És még sorolhatnám. Nekem az első három évad marad a favorit. -
Ragnar360 #5594 -
#5593 az utolsó rész végén kirázott a hideg! -
Hoz_Hun #5592 Számomra a zárás elég középszerű volt. Az évad meg a leggyengébb az összes közül.
Nekem a legjobban egy olyan zárás tetszett volna, mint ami ha jól emlékszem talán a 3.ik végén volt mikor Jack megjátszotta a halálát és a végén elgyalogolt. Ahhoz képest ez a zárás nulla.
Az elnöknő számomra hiteltelen, viszont Logan nagyon jól hozta a figurát (sose tudtam meg hogyan is élte túl a halálát... minek is erőltették volna meg magukat az írok, hisz úgy se kell többet a 24-el bajlódniuk :/). Chole nem voltam képes megszeretni ennyi évadon keresztül se. Számomra az egyik legantipatikusabb figura maradt végig.
Nálam a 2 és 3 évad marad a legjobb (leszámítva az idióta lányát). -
#5591 szerintem is szép, összeszedett és izgalmas befejezés volt, habár nem igazán passzolt egy sorozatzáráshoz. egyértelműen nyitva hagyták a dolgokat, kiváncsi vagyok, hogy így tettek volna-e akkor is, ha nem jön szóba a mozifilm.
A színészek nagyon kitettek magukért a fináléban. Cherry Jones (Taylor) így utólag bebizonyította, hogy megérdemelte a tavalyi vitatott Emmy-t, az utolsó két részben hatalmasat alakított, Gregory Itzinnek (Logan) pedig egyenesen Oscart adnék. :) Mary Lynn Rajskub (Chloe) nem csak megjátszotta a sírást az utolsó jelenetben, ahhoz túl hiteles volt, még talán Sutherland volt a "leggyengébb", de ha azt vesszük, hogy Jackből szinte mindennemű érzelem kihalt a 8 évad alatt, ez nem róható fel neki, mert az elszánt, megtört embert attól függetlenül remekül hozta, csak a többiekhez mérten semmi kimagaslót nem mutatott fel.
várjuk a filmet, mint a messiást, ide jöhetnek majd a hírek róla. -
Ragnar360 #5590 Amúgy késöbb 1-2 év múlva simán lehetne folytatni, birom ezeket a nyomi tv castornákat, rinyálnak allandoan, FOX az már elégg hogy is mondjam, kihúzta a gyúfát sokaknál nem egyszer, sok sorozatot elbaszott :) :S
Én 1-2 év múlva folytatnám, sok jó szereplő megmaradt, Cole, Chloe, Arlo, meg minden... a sztori adott lenne, és nagyot is ütne 1-2 év kihagyás után
még 2 évadot bedobnák, de mondjuk ezalattt a max 2 év alatt ultra übercool realis (kevésbé beleköthet) sztorit iratnék(v vmi) össze - és szép pont kerek 10 ÉVAD LENNE, milyen jó is lenne :)))
Nemtom miért esett ennyire a nézettség állitolag ez volt... a sorozat egy igazi Amerikát átfogó momentum volt minden benne volt, mindent megadott amit csak lehetett ha végigszaladunk akárcask gondolatban is az évadokon, mindent megjártak benne volt itt minden akció, dráma, izgalom, minden minden és minden - ez volt amerika sorozata, az ott élőké, amely az egész világot bejárta, szórakoztatott, lekötött és az egész világra hatásra volt, vagy mondjuk úgy talán valóság volt/lehet az amit ez a 8 évad itt bemutatott - persze ez egyrészt hülyén hangzik, de ne úgy gondoljátok, hanem amúgy...szerintem értik sokan. ;) -
#5589 Nagyon jó volt. Sajnálom, hogy vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a végén elkezdett sírni Chloe az eléggé megható volt.
8 évad nagyon sok, voltak kicsit gyengébb részek de összességében elmondható, hogy EPIC volt és nagyon hiányozni fog. :(
Állítólag a film majd csak 1-2 év múlva jön. -
#5588 utolsó előtti rész jobban tetszett mint az utolsó
várható volt,hogy ez lesz a vége
hiányozni fog :/ -
Csak77 #5587 lesz mozifilm -
Ragnar360 #5586 Sajnálom hogy vége lett, nem felejtjük el...a befejezés is teccett :S :)
Beírta magát a (sorozat)történelembe
:( :'(
EPIC! -
#5585 tölthető a magyar felirat a szokásos helyről. -
#5584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor lett volna tökéletes ha Jack meghal, de nem. Látni hogy itt nem csak a filmről van szó hanem, hogy vége a sorozatnak de addig üsd a vasat amíg meleg alapon gondollkoznak. Míg jön a rendes mozi majd nyomatnak egy két Redemption szerű melléksztorit a Tv-be szerintem. -
rumkola #5583 Na, én még nem láttam, de itt olvasgatva elkeserítő... :(
EPIC befejezésnek kellett volna lennie!! -
#5582 Hát én nem mondanám hogy nem tetszett csak igaz az amit írtál hogy semmitmondó lett. Semmi látványos csattanó vagy ilyesmi:/
Mondjuk azért az is közrejátszott a keserű szájízben hogy előtte Lost finálé volt és hát azért nem egy súlycsoport volt a kettő:D -
ba32107 #5581 Más írna véleményt? Kíváncsi vagyok, hogy csak nekem nem tetszett-e a finálé. -
#5580 vége:( nagyon szerettem a sorozatot sajnálom hogy befejezték. :/ -
#5579 9. évad nem lesz de egy film tuti várható még. Ott bármi megtörténhet. -
ba32107 #5578 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmmm.......... hát nem egészen erre számítottam. Nem mondom hogy rossz volt, de kicsit olyan semmitmondó az egész......... Nem követtem a híreket, se a promókat, szóval most perpillanat nem tudom hogy lesz-e 9. évad, vagy hogy mik derültek ki a promókból, de meg voltam győződve róla, hogy Jack meg fog halni. Sokkal hitelesebb lett volna az egész, ha az elnök nem hátrál meg, Jack pedig valami drámai módon meghal. Ha az nem is, az utolsó 5 percben azt hittem hogy öngyilkos lesz ott a helyszínen. De ez, hogy elsétált, ez nagyon nyitott.......... most lesz 9. évad vagy nem? Szerintem sehogy sem jó ez..... ha lesz, akkor annak már nagyon rókabőr szaga lesz, ha pedig nem lesz, akkor faszság volt életben hagyni Jacket. Szerintem nagyon eltolták ezt az évadzárást. -
#5577 Hmm tegnap Lost ma meg 24. Két eléggé meghatározó sorozat ért véget amit én nagyon sajnálok. Egyszer minden jónak vége szakad -
#5576 hmm...akkor talán nem csak a megszokott helyemen kéne néznem :) -
#5575 Én már meg is néztem őket.