24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért at orosz elnököt nem lehet csak úgy lelõni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szeretem a cicákat
jack rucija olyan army of two-s volt, nem cicózott :D
nektek honnan sikerült letölteni az új részt? piratebay-en meg isohunt-on nincs semmi.
egy passwordos fájlt szedtem le és nemtudok hozzá jelszót...valaki tudna adni egy használható linket ahonnan le tudnám tölteni?
köszönöm
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A maszkos támadás az évad legjobb jelenete volt eddig :D amikor Jack benéz az ablakon, nagyon durva :D Az oroszoknál meg fasza volt hogy csak azt mutatták már hogy mindenki hulla, és a végén a csattanó...nagyon fasza (Y)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://www.youtube.com/v/lj4W8L_LuAQ&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A medve nem játék.
Esetleg ha többen nyaggatjuk õket,akkor valakinek visszaírnak, ill. látják,hogy lenne már rá igény.
BTW az utóbbi epizódok fényében nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sorozat a csúcson fogja abbahagyni. :(
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Kínzásoknál miért nem azzal kezdik,hogy levágják a végtagokat 10 centinként haladva?
de ez a savazós,égetõs,késezés is odavert
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ennyire durva kínzást szerintem nem is láthattunk még a sorozat folyamán. Szinte már sajnáltam a faszit. És amilyen félelmetes nézést Jack a végén levágott, amikor megtudta, hogy Logan az, akit keres, hát nem semmi. Ha ezt a fazont Jack így kínozta meg, szerintem Logannak motorfûrésszel fog nekimenni.<#wow2>#wow2>
Kíváncsi vagyok, vajon Chloe ügyködésébõl mi fog kisülni.
fotográfik kolomp edisön :D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És igen, ez valóban lustaság, hiszen csak annyi lenne az egész, hogy 2-3 mondatot beleadnak valamelyik szereplõ szájába. De éreztem én ezt már a hatodik évadban is, amikor Jack anyjáról semmi említés nem történt, holott azt is el lehetett volna intézni egyetlen mondattal. Meg ez olyan dolog, ha mondjuk Wayne Palmert vagy Keelert hoznák be, náluk is elvárnám, hogy adjanak valami magyarázatot.
Amúgy számomra nem lényegtelen, hogy maradt életben. Szerintem ez szín tiszta lustaság az írók részérõl.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ryan Chapellet láttuk meghalni, nem élhette túl. Logant, nem láttuk meghalni, túlélhette. Ilyen egyszerû.
De ha gondolod. Sikerült a mentõben stabilizálni, majd egy 3 órás mûtétet követõen, sikerült helyreállítani a roncsolódást, és él év rehabilitáció után kiendgedték a korházból.
Tessék. Nem tök lényegtelen?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Logan nálam most lépett be a képbe és rohadtul idegesít, hogy nem magyarázták meg hogyan is van életben. Nem tudom ezt azóta tisztázták-e.
Na mindegy tovább nézem majd a napokban. Látszik, hogy 2-3 résznél elõrébb nem gondolkodnak az írók és kínlódva erõlködnek, hogy "nagyobbat mondjanak" az elõzõnél. Szinte minden eseményt a korábbi szezonokból ollóztak össze. Remélem legközelebb (ha lesz még) akkor jó történetírót találnak, aki veszi a fárdtságot és kitalálja a fõvonalat elõre és rámegy a feszült történet vezetésre, és legfõképpen nem erõlteti ezt a "meglepetés áruló" – most már – kommersz történet elemet, mert számomra hihetetlen unalmas, elcsépelt.
nem linkelem, mert 18+ os, de aki lelkes és van bithumen acca, annak egy kis játék:
belép, 24 legújabb (21.) rész kikeres (a 350 megás) harmadik kép megnéz, röhög.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy Chloe remélem nem hal meg, õ tipikusan olyan karakter, akinek az egész sorozatot túl kell élnie!
fotográfik kolomp edisön :D