24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Legnagyobb rész a Novakovichos volt.Fullra mind le lett vadászva
Azért at orosz elnököt nem lehet csak úgy lelõni...
Hát ja de ennyi erõvel mindenhova felhúzhatná (sõt, az egész sorozatban viselhette volna minden CTU-s :D)

Shep
Tudtommal az is véd a lövedékektõl, tehát volt értelme.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én meg pl. azt nem értem, hogy minek húzta fel a maszkot. Kurvajól nézett ki, meg félelmetes volt, de logikailag semmi értelme, úgyis tudta mindenki hogy õ az :D

Szinte biztos, hogy Jack diliházban fogja végezni... kinyirni nem fogják, mert lesz mozifilm, happy end meg ennek a balhénak már nem lehet. Ez az egyetlen megoldás.

Én csak azt nem értem hogy amikor ment a ruszkikhoz, ezt az armort miért nem vitte magával. ergo akkor azt a második késelést is megúszhatta volna...

Szeretem a cicákat

zaki
egyik legjobb rész volt az évadban, ha nem a legjobb... :D
jack rucija olyan army of two-s volt, nem cicózott :D

tommygear
kegyetlen jó rész volt ismét, Jack védõcucca kell nekem :D
desigo
kint a felirat...
desigo
nyilván az ami többen töltöttek le...
és ha itt továbbmegyek melyikre klikkeljek a sok közül?
desigo
hey
720p vagy Xvid
sziasztok!

nektek honnan sikerült letölteni az új részt? piratebay-en meg isohunt-on nincs semmi.
egy passwordos fájlt szedtem le és nemtudok hozzá jelszót...valaki tudna adni egy használható linket ahonnan le tudnám tölteni?

köszönöm
Victor1103
Szerintem az évadzáró eléggé kiszámítható lesz. Revans az orosz elnökön, madame president megbukik, áll a bál a UN-be, továbbá Chloe-Jack-Cole melodráma is belefér majd. A legnagyobb kérdés az lesz hogy Jack életben marad-e avagy sem? Ezek persze a fõ szálak de azért másfélórába biztos beletesznek majd egy két WTF-ot:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A maszkos támadás az évad legjobb jelenete volt eddig :D amikor Jack benéz az ablakon, nagyon durva :D Az oroszoknál meg fasza volt hogy csak azt mutatták már hogy mindenki hulla, és a végén a csattanó...nagyon fasza (Y)
Csacsi
Basszus kulcs. Nagyon fog hiányozni ez az egész :(((

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Victor1103
Hát ez ütött de keményen. Ennek az évadnnak a végére látványosan nõtt a színvonal és olyan pörgõsek a részek hogy öröm nézni. Szerintem méltó lezárást fogunk kapni. Hiányozni fog ez a sori:(

http://www.youtube.com/v/lj4W8L_LuAQ&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Smuge
Hát ez valami brutálisan durva rész volt! Idáig a legjobb! Bele se merek gondolni mi lesz itt a végén..

Huhúúú... na most vagyok ott hogy azonnal látnom kell az utolsó két részt!
A maszkos támadás nagyon kemény volt. A végén a csavar meg ütött, egyáltalán nem számítottam rá!

nud
azért én igy is +húznám<#circling>

Igen csak te érzed úgy! :)
desigo
a.carkey
Én érzem csak úgy, hogy arra megy ki a játék, hogy amerikai területen öljék meg az orosz elnököt, háborút generálva a két ország között, ahogy azt a második (?) sorozat óta tervezik? Ebbe belerángatták Logant, akit a dicsõséggel meg tudtak szédíteni, és csak azért volt az egész színjáték, hogy az amerikaiak eröltessék a dolgot, azt, hogy idejöjjön az elnök, és itt lõhessék le.

A medve nem játék.

Én még márciusban írtam mailt a Cool tv-nek, a 7.évaddal kapcsolatban,természetesen semmi válasz nem jött.
Esetleg ha többen nyaggatjuk õket,akkor valakinek visszaírnak, ill. látják,hogy lenne már rá igény.
Szolnokboy1
Nem tudjátok, hogy a Cool mikor kezdi adni a 7. évadot? Anyum már nagyon nyaggat vele.

BTW az utóbbi epizódok fényében nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sorozat a csúcson fogja abbahagyni. :(

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

tommygear
tuti, hogy logant nem fogja ennyire megkínozni mivel az egy beszari fos elfog hamar mindent mondani, max fejbelövi utána amit nagyon remélek
desigo
Logannak vége lesz mint a botnak...
Kínzásoknál miért nem azzal kezdik,hogy levágják a végtagokat 10 centinként haladva?
de ez a savazós,égetõs,késezés is odavert
Bandee1987
YEEEEEAH, mekkora állat uccsó 3 rész lesz :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Gecc bazze, ez mekkora rész volt :DDDD

Jack qrvára berágott, ilyen szintû kínzást sztem még nem is láttam tõle

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Na, ez tényleg egy jó rész volt. Ilyenkor kívánom, hogy bárcsak valaki belsõ kalóz felnyomná holnap a maradék három epizódot valahova.<#vigyor0>
Ennyire durva kínzást szerintem nem is láthattunk még a sorozat folyamán. Szinte már sajnáltam a faszit. És amilyen félelmetes nézést Jack a végén levágott, amikor megtudta, hogy Logan az, akit keres, hát nem semmi. Ha ezt a fazont Jack így kínozta meg, szerintem Logannak motorfûrésszel fog nekimenni.<#wow2>
Kíváncsi vagyok, vajon Chloe ügyködésébõl mi fog kisülni.
Az egyik legjobb (leghitelesebb) színész a sorozatban, ez tény.

fotográfik kolomp edisön :D

Huh, köszi. Erre nem is emlékeztem. Pedig Logan figuráját nagyon bírom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A 7x01 elején Renee említette, amikor Tony bosszúvágyának lehetséges okait taglalta.
És igen, ez valóban lustaság, hiszen csak annyi lenne az egész, hogy 2-3 mondatot beleadnak valamelyik szereplõ szájába. De éreztem én ezt már a hatodik évadban is, amikor Jack anyjáról semmi említés nem történt, holott azt is el lehetett volna intézni egyetlen mondattal. Meg ez olyan dolog, ha mondjuk Wayne Palmert vagy Keelert hoznák be, náluk is elvárnám, hogy adjanak valami magyarázatot.
Az elõzõ évadban milye utalás volt rá hogy életben maradt? Én erre nem emlékszem.
Amúgy számomra nem lényegtelen, hogy maradt életben. Szerintem ez szín tiszta lustaság az írók részérõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De miért kapott kegyelmet? És mi történt Martha Logannel? Utóbbit fõleg illene tudatni velünk az után, amilyen képett Aaron vágott az elõzõ évadban, amikor az elnök lánya szóba hozta.
Csacsi
Azért Logan esete teljesen más. Senki nem látta meghallni, nem volt néme pittyegés, az elõzõ évadban is volt rá utalás, hogy életben van. Nem értem minek kell ennyi embernek annyira fontosan, hogy miért van életben.

Ryan Chapellet láttuk meghalni, nem élhette túl. Logant, nem láttuk meghalni, túlélhette. Ilyen egyszerû.

De ha gondolod. Sikerült a mentõben stabilizálni, majd egy 3 órás mûtétet követõen, sikerült helyreállítani a roncsolódást, és él év rehabilitáció után kiendgedték a korházból.

Tessék. Nem tök lényegtelen?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mozifilm van tervezve, ami elvileg Európában játszódik majd. Hogy folytatás vagy elõzmény lesz-e, azt majd eldönti, hogy Jack életben marad-e az évad végén.
Tényleg? Nem lesz több?

Ez amúgy az utolsó évad.
Nem volt szó arról, hogy Logan hogy maradt életben, és ez, mint lentebb írtam, engem is idegesít. Más fórumon nekem avval jöttek, hogy "Minek mindent a nézõ szájába rágni? A történet szempontjából tök lényegtelen. Életben van és kész." Akkor evvel az erõvel minden sorozatnál le lehetne az elvarratlan szálakat ilyesmi maszlaggal. Meg akkor akár Ryan Chappelle is besétálhatna nulla magyarázat nékül, mert az a lényeg, hogy él, a miként a történet szempontjából lényegtelen, felesleges a nézõ szájába rágni.
Na én csak most kapcsolódtam be és eddig a 18.-19. részig néztem meg. Szeretem a 24 sorozatot, de ez az évad… A rendezés és színészek mind rendben vannak, de a történetíró húzza le magát. Hihetetlen dilettáns, amit összegányolt. Ha a rendezõ meg a színészek nem húznák ki a sz*rból elsüllyedne a sorozat. Tele van baromságokkal. Ezt nem ragozom, szerintem ezt már kitárgyaltátok itt, bár nem olvastam vissza.
Logan nálam most lépett be a képbe és rohadtul idegesít, hogy nem magyarázták meg hogyan is van életben. Nem tudom ezt azóta tisztázták-e.
Na mindegy tovább nézem majd a napokban. Látszik, hogy 2-3 résznél elõrébb nem gondolkodnak az írók és kínlódva erõlködnek, hogy "nagyobbat mondjanak" az elõzõnél. Szinte minden eseményt a korábbi szezonokból ollóztak össze. Remélem legközelebb (ha lesz még) akkor jó történetírót találnak, aki veszi a fárdtságot és kitalálja a fõvonalat elõre és rámegy a feszült történet vezetésre, és legfõképpen nem erõlteti ezt a "meglepetés áruló" – most már – kommersz történet elemet, mert számomra hihetetlen unalmas, elcsépelt.

Elõször is evvel stílussal és modorral elmehetsz a halál náthás faszára! Én normális, kultúrált stílusban figyelmeztettelek. Másrészt pedig, ezen a fórumon EZ A SZABÁLY, amit ha tetszik, ha nem be kell tartani. Máskülönben nem muszáj idejárni.
mivan cuncika, megtiportam a picike liliom lelked? te szegény! nem is értem, hogy miért nem sírod el magad egy-egy akció rész után... melleseg, hagyad már abba ezt a spoilerezõ hülyeségedet!

Nem kötözködni akarok, de a legkisebb mennyiségben sem kellene spoilerezni jelzés nélkül.
Victor1103
Mert akkor nem lett volna indok, hogy sor kerüljön a sorozat legbrutálisabb kinzására:D

<#eljen><#eljen><#eljen>
A kínzás nagyon brutális volt.... talán az egész sorozatban ez volt a legkeményebb :D Azonban apró logikai bukfenc.......... miért nem jutott Jack-ék eszébe (vagy a társa eszébe, aki a számítógépes ember) hogy rögtön a telefonnal kezdjék a vizsgálódást?

na, humorosba, már ment, de ide való igazán:

nem linkelem, mert 18+ os, de aki lelkes és van bithumen acca, annak egy kis játék:

belép, 24 legújabb (21.) rész kikeres (a 350 megás) harmadik kép megnéz, röhög.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Victor1103
ÁÁÁÁ nagyon zsír volt a mostani rész. Pörgött végig rendesen. Itt már tuti nem happy end lesz. A kövi rész meg még ennél jobb lesz. Szerintem méltó zárása lesz a sorozatnak nem pedig egy összecsapott valami.

http://www.youtube.com/v/OZovl84-7qw&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ne szpojlerezzetek a köv. részrõl lécci
Amúgy Chloe remélem nem hal meg, õ tipikusan olyan karakter, akinek az egész sorozatot túl kell élnie!

hát jah, vallatás bejátszik végre :)

fotográfik kolomp edisön :D